- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
cansunida, haklısın, adetin 2.günü endometrium ince olup tedavi sırasında transfere doğru kalınlaşıyor,, bahar35 yanlış hatırlıyor olsa gerek.. çok ince ve çok kalın endometrium tutunma için risk teşkil ediyor....
Baharcimmm insallahhh bu deger kat kat katlanir insallHhhhhhhhhhhhj.rabbim yardimcinn olsunn kizlarr bahaerr icin ne olur dua edelim[/QUO
amin canım inş dualarınıza çok ihtiyacım var.ben yanlış hatırlamışım canım ya adetin 14. günü falandı heralde çatlatma iğnemi vuruncağım gün sanırım.bi 13 dediler ama tam hatırlayamıyorum sen diyince aklım başıma geldi.transfer zamnlarıydı heralde öle olmasa güzel demezlerdi bi sorun yok dediler.
BAHARRR kan testini tekrarladınmı cnm arttımı değer.................................UMMUSELEME cnm sen neler yapıosun varmı bi gelişme
selam cnm biraz önce bende sana baktım merak ettim nerelerdesin nasılsın diye yeni açtın sanırım
BAHARRR kan testini tekrarladınmı cnm arttımı değer.................................UMMUSELEME cnm sen neler yapıosun varmı bi gelişme
dualarımız senle cnm benim sıkı sıkı tutunsun bebişcanım çarşamba tekrarlıcam bekliyoz şimdilik ama kötü bişey hissetmiyorum inş bebeğim beni bırakmıcak
saol cnm seninde günün aydın olsunslm kızlar gününz aydın umut dolu bir gün diliyorum herkeze baharcığı sen kan testini tekrarlamadınmı canım senin rahim boyut 13 mm çok güzel bir değermiş bebğinin sana tutunmasının sebeplerinden biri ne güzel inş bizde senin değerlerini görürüz kendimizde hamilelerin duası kabul olurmuş bizim için dua et canım...
selam cnm biraz önce bende sana baktım merak ettim nerelerdesin nasılsın diye yeni açtın sanırım
slm kuzum iyi olmaya çalışıyorum kötünün iyisi her dr a gidişimde farklı sorunlarla karşılaşıyorum cnm ya rabbim beterinden korusun... sen nasılsın prenses kuzu nasıl çok öptüm ikinizide
dualarımız senle cnm benim sıkı sıkı tutunsun bebiş
saol cnm seninde günün aydın olsunevet baharın kalınlık maşallah güzelmiş ah ah ben anlamıyorum şu kalınlık inceliği nezman artıo nezman incelio kaçıncı gün falan filan of
rana Allah sağlıklı bir şekilde kucağına alamyı nasip etsin inş senin hikayen neydi canım normal yolamı hamile kaldın..daha önceki sayfalardan takip edemedim seni canım..
saol cnm mesudemmmelifim canın sağolsun Rabbim elbet birgün o günleri yaşatacak sana emekte zahmette Rahmet vardır Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sen iyi ol güçlü ol ki mucizen seni bulsun tatlımbizde iyiyiz teyzesi kızım beni zorluyor biraz ama canı sağolsun ne yapalım az kaldı zaten bizde seni öptük teyzesi
slm kızlar gününz aydın umut dolu bir gün diliyorum herkeze baharcığı sen kan testini tekrarlamadınmı canım senin rahim boyut 13 mm çok güzel bir değermiş bebğinin sana tutunmasının sebeplerinden biri ne güzel inş bizde senin değerlerini görürüz kendimizde hamilelerin duası kabul olurmuş bizim için dua et canım...
saol cnm mesudemmmrabbim hayırlısını versin.... ooyyy teyzesi yer onu ısırır totosunu cnm benim yaa ne tatlı oluyolar masumm az kaldı mesudem cnm allah kolay doğum nasip etsin tatlım sağsağlim al kucağına meleğini.....
cnm evet tutunma için kalınlaşma önemlide benim aklıma takılanda işte kaçıncı gün ölçülüo benim kanamam 15 gün sürdüya kanamam bitti 2 gün sonra ölçtü inceydi yani acaba bikaç gün sonra kalınlaşırmı kendiliğindenpolyana bende tam olarak bilmiyorum ama araştırmalarımın sonucu tüp bebekte tutmama sebeplerinden bitanesiymiş bazı merkezler rahimde 6mm transfer yapıyomuş ama sonuç negatif oluyomuş genelde 8 ve 13 mm tutunma daha fazla olurmuş artık doktoruma gidince takip etmesini istiycem rahim ne zaman inceliyo kalınlaşıyo çok kafama takıldı şimdi fsh sonra aklıma takılan konular Allah yardımcımız olsun inş..
canım doktor çarşamba tekrarlayalım dedi bende bekliyorum..dualarım herzamn sizinle allahım enkısa zamnda bebişlerinize kavuşturur inş .benim bebeğimide bana bağışlar inş yarabbim.
amin inşallah sağol cnm Rabbim en kısa zamanda sanada olmayanlara da nasip etsin ben bu topikten değilim cnm arkadaşımı görünce yazdım çok şükür ki Rabbim nasip etti evliliğimin 3. ayında gebe kaldım normal yolla yani Rabbim kimseyi aratmasın
polyana yumurtlama zamanı 8 mm olması şart bence çünkü yumurta çatlayıp döleniyor sonra gömülüyo diye biliyorum araştıra araştıra doktor olduk çıktı valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?