Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kelebekcim bu igne ne ise yariyo yeni duydum isminii ayiptir solemesi;-);-;-)
Kelebekcimmm bebisun insallahh tutunuyodurr sanaa

:)) walla cansucum okadarini bende bilmiyom dr vur diyo vuruyom:)) netten arastirdigim kadariyla ovulasyon ignesi diyor ama transferden sonra ne diye vuruluyor anlamis degilim allaha emanet artik:)

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..seni hiç bırakmasınlar işallah..bu kullandığın iğne ne için neden kullanıyorsun canım

saol hayatim allhim duysun sesinizi insallah:) walla canim bilmiyom netten baktigim kadariyla ovulasyon ignesi diyor artik dr ne amacla veriyor bilmiyom bizim frankfurt biraz degisik :)

amin gulnevacim amin insallh....aldim ama bundan sonraki stres daha beteri nasil gecer günler bilmem...canim benim hastane isini garantiye aliyor heralde regl günümden sonra test yapior:)) ben ozamana kadar dayanamam daa kesin yaparim:)

kizlarr bisey soracam bu gece karin agrisindan uyuyamadim cok kötüydü acaba bisey mi oldu dr da arayamadim sizce normalmi bu durum yoksa biseymi oldu anlamadim varmi aranizda böyle bisey yasayan.... agrilar icin cok erken degilmi yaa kesin kötü bisey oldu (((

canım korkma bişey olmaz ilk günler oluyo opunun etkisinden sanırım..birde bebeklerin tutunmaya çalışıyodur onun içinde olabilir

Merhaba kızlar, ne zamandır bu topigi okuyorum ama yazacak fırsatım olmadı.
Sizden yardım istiyorum. augustos ayında 6-7ci ve sonuncu tup bebek denemesı yapacagım.(embryo havuzu) AMH 0-larda, tek yumurtalıgım calısıyor o da verse verse 1-2 yumurta verir. 4 kez tup bebek denedım, Acıbademde Tansu Kucuk ve umut tup bebekte Ulun Ulug, malesef basarısız olduk. Sımdı cok ciddi hazırlanıyorum. Ama erken yumurta yetmezliginde hangi doktor en cok basarılı bilmiyorum. Yine Umut tup bebek, ya da bahceciyi secmek istiyorum. Ama bu topigi bastan asagıya okumak mumkun degil. lutfen yardımcı olurmusunuz? hangi doktor bu konuda en basarili sayilir?

Mrb arkadasim hosgeldin yasin kac.bide bu bi iki yumurta dedin ilaclarlami 1-2yumurtA olsuyo yoksa kendilindenmi olusan sayin bu umut ve bahceci cok iyi merlezler ben ankaradayim

Mrb arkadasim hosgeldin yasin kac.bide bu bi iki yumurta dedin ilaclarlami 1-2yumurtA olsuyo yoksa kendilindenmi olusan sayin bu umut ve bahceci cok iyi merlezler ben ankaradayim

Hos bulduk. Yasim 29, 27 yasimda AMH 0.26 idi, 28 yasimda 0.65 idi. simdi de 0.01. natural cycle deseler ona da tamam derim. Ama benim istedigim ilacli, cok arastirdim, protokol bile hazirladim, ama doktorun tamam demesi gerekiyor. Sag yumurtamda 3-4 follikul gozukuyor. Denemelerin sonucuna bakarak 1-2 yumurta cikacagini dusunuyorum.

Son düzenleme:

mrb canim hosgeldin ve gecmis olsun insallah enkisa zamanda sende ve hepimiz yavrularimiza kavusuruz...ama sana yardimci olamayacam maalesef cünkü bilmiyorum dr lar yurtdisindayim ben...

İstanbulda fetrijina tupbebek merkezi var bi bayan var cok iyi diyolar gittinmii hic gorusmeye..bide dger tup denemelerinde lenfosit asisi oldunmu her merkez yapmiyo bu asiyi fetrijina yapiyo mesela

İstanbulda fetrijina tupbebek merkezi var bi bayan var cok iyi diyolar gittinmii hic gorusmeye..bide dger tup denemelerinde lenfosit asisi oldunmu her merkez yapmiyo bu asiyi fetrijina yapiyo mesela

Hıc gitmedim, hatta duymadım. Bu cok enteresan birsey. Bu asıyı sanırım duydum ama takip edemedim. Bu anne adayının kanından birseyler alınarak rahime transfer edilen sey mı? Bir de benim sorunum sanirim yumurta kalitesi, ama arastiracagim. Cok sagol!

selam hepinize nasılsınız..samalsavas hoşgeldin en kısa zamanda bebğine kavuşursun işallah..bende bugün yumurta çatlamayı önleyici iğne cedrotite yi vururken boşa akıttım..bir saat gecikmeli olarak orgalutran vurdum umarım bi sorun olmaz..

hos bulduk. Umarim burada bebek hasreti ceken herkez bebislerine kavusur insallah.
Sanirim bir sikinti olmaz, ama yinede doktorona soyle, belki OPUyu 1 saat ertelerler.

Ewett annenin kani ve babanin kanini alip anneye takviye ediyolar tabi bazi islemlerden geciripp

hos bulduk. Umarim burada bebek hasreti ceken herkez bebislerine kavusur insallah.
Sanirim bir sikinti olmaz, ama yinede doktorona soyle, belki OPUyu 1 saat ertelerler.

canım evet yarın kontrolüm var söyliycem..numarası olsa arıycaktım..ama hastanenein başı olan prof doktoru aradım ona sordum vurmadan önce..kendi doktorumunda numarası işallah kaydedeyim..insanın başına herşey geliyor..allah hepimizin yardımcısı olsun..

amin gulnevacim amin insallh....aldim ama bundan sonraki stres daha beteri nasil gecer günler bilmem...canim benim hastane isini garantiye aliyor heralde regl günümden sonra test yapior:)) ben ozamana kadar dayanamam daa kesin yaparim:)

stres yapma canım bebişlerinin sana tutunabilmeleri için stresten uzak dur hata buraya bile girme seni strese sokuyosa biyerde okumuştum tüp bebek transferden sonra bu sayfaya girmeye ara vermiş ve bebişi tutmuştu ..kafanı dağıtacak şeyler düşün yada kafanı dağıtıcak şeylerle uraş keşke bizde senin geldiğin aşamalara gelebilsek..Allah yardımcın olsun canım kendine ve bebişerine iyi bak.. bizide test yapınca habersiz bırakma canım...

bence merkez değiştir derim canım benim tavsiyem istanbul tüp bebek orasıda başarılı bir merkez bende tüp bebek aşamasına gelince inş istanbul tüp bebek merkezine yaptırcam çok reklem yapmıyolar ama çok başarılı doktorları var burdanda araştır canım sayfa açmışlar orda yaptıranlar... AAllah yardımcın olsun doğru yolu göstersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…