kelebek canım Rabbim iki meleğini korusun sımsıkı tutunsunlar göbüşündee
kelebekciğim, hayırlısı olsun, inşallah pozitif sonuç alır ve hepimize moral olursun......
Kelebekcim bu igne ne ise yariyo yeni duydum isminii ayiptir solemesi;-);-;-)
Kelebekcimmm bebisun insallahh tutunuyodurr sanaa
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..seni hiç bırakmasınlar işallah..bu kullandığın iğne ne için neden kullanıyorsun canım
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inş bu sefer bebeklerin hep seninle olur..
hakında hayırlısı olsun inş canım maşallah diyelim nazar deymesin ne güzel aldın bebişleri göbüşüne inş Allahımda can versin hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar sana canım.. neden 24 haziran transferden 14 gün sonra değilmi test günün..stres yapma canım bol bol anans ye tutunmaya yardımcı oluyomuş ve iş yapma istirat et canım..
kizlarr bisey soracam bu gece karin agrisindan uyuyamadim cok kötüydü acaba bisey mi oldu dr da arayamadim sizce normalmi bu durum yoksa biseymi oldu anlamadim varmi aranizda böyle bisey yasayan.... agrilar icin cok erken degilmi yaa kesin kötü bisey oldu(((
Mrb arkadasim hosgeldin yasin kac.bide bu bi iki yumurta dedin ilaclarlami 1-2yumurtA olsuyo yoksa kendilindenmi olusan sayin bu umut ve bahceci cok iyi merlezler ben ankaradayimMerhaba kızlar, ne zamandır bu topigi okuyorum ama yazacak fırsatım olmadı.
Sizden yardım istiyorum. augustos ayında 6-7ci ve sonuncu tup bebek denemesı yapacagım.(embryo havuzu) AMH 0-larda, tek yumurtalıgım calısıyor o da verse verse 1-2 yumurta verir. 4 kez tup bebek denedım, Acıbademde Tansu Kucuk ve umut tup bebekte Ulun Ulug, malesef basarısız olduk. Sımdı cok ciddi hazırlanıyorum. Ama erken yumurta yetmezliginde hangi doktor en cok basarılı bilmiyorum. Yine Umut tup bebek, ya da bahceciyi secmek istiyorum. Ama bu topigi bastan asagıya okumak mumkmun degil. lutfen yardımcı olurmusunuz? hangi doktor bu konuda en basarili sayilir?
Mrb arkadasim hosgeldin yasin kac.bide bu bi iki yumurta dedin ilaclarlami 1-2yumurtA olsuyo yoksa kendilindenmi olusan sayin bu umut ve bahceci cok iyi merlezler ben ankaradayim
Merhaba kızlar, ne zamandır bu topigi okuyorum ama yazacak fırsatım olmadı.
Sizden yardım istiyorum. augustos ayında 6-7ci ve sonuncu tup bebek denemesı yapacagım.(embryo havuzu) AMH 0-larda, tek yumurtalıgım calısıyor o da verse verse 1-2 yumurta verir. 4 kez tup bebek denedım, Acıbademde Tansu Kucuk ve umut tup bebekte Ulun Ulug, malesef basarısız olduk. Sımdı cok ciddi hazırlanıyorum. Ama erken yumurta yetmezliginde hangi doktor en cok basarılı bilmiyorum. Yine Umut tup bebek, ya da bahceciyi secmek istiyorum. Ama bu topigi bastan asagıya okumak mumkun degil. lutfen yardımcı olurmusunuz? hangi doktor bu konuda en basarili sayilir?
Hos bulduk. Yasim 29, 27 yasimda AMH 0.26 idi, 28 yasimda 0.65 idi. simdi de 0.01. natural cycle deseler ona da tamam derim. Ama benim istedigim ilacli, cok arastirdim, protokol bile hazirladim, ama doktorun tamam demesi gerekiyor. Sag yumurtamda 3-4 follikul gozukuyor. Denemelerin sonucuna bakarak 1-2 yumurta cikacagini dusunuyorum.
İstanbulda fetrijina tupbebek merkezi var bi bayan var cok iyi diyolar gittinmii hic gorusmeye..bide dger tup denemelerinde lenfosit asisi oldunmu her merkez yapmiyo bu asiyi fetrijina yapiyo mesela
hos bulduk. Umarim burada bebek hasreti ceken herkez bebislerine kavusur insallah.selam hepinize nasılsınız..samalsavas hoşgeldin en kısa zamanda bebğine kavuşursun işallah..bende bugün yumurta çatlamayı önleyici iğne cedrotite yi vururken boşa akıttım..bir saat gecikmeli olarak orgalutran vurdum umarım bi sorun olmaz..
Hıc gitmedim, hatta duymadım. Bu cok enteresan birsey. Bu asıyı sanırım duydum ama takip edemedim. Bu anne adayının kanından birseyler alınarak rahime transfer edilen sey mı? Bir de benim sorunum sanirim yumurta kalitesi, ama arastiracagim. Cok sagol!
hos bulduk. Umarim burada bebek hasreti ceken herkez bebislerine kavusur insallah.
Sanirim bir sikinti olmaz, ama yinede doktorona soyle, belki OPUyu 1 saat ertelerler.
amin gulnevacim amin insallh....aldim ama bundan sonraki stres daha beteri nasil gecer günler bilmem...canim benim hastane isini garantiye aliyor heralde regl günümden sonra test yapior:)) ben ozamana kadar dayanamam daa kesin yaparim:)
Merhaba kızlar, ne zamandır bu topigi okuyorum ama yazacak fırsatım olmadı.
Sizden yardım istiyorum. augustos ayında 6-7ci ve sonuncu tup bebek denemesı yapacagım.(embryo havuzu) AMH 0-larda, tek yumurtalıgım calısıyor o da verse verse 1-2 yumurta verir. 4 kez tup bebek denedım, Acıbademde Tansu Kucuk ve umut tup bebekte Ulun Ulug, malesef basarısız olduk. Sımdı cok ciddi hazırlanıyorum. Ama erken yumurta yetmezliginde hangi doktor en cok basarılı bilmiyorum. Yine Umut tup bebek, ya da bahceciyi secmek istiyorum. Ama bu topigi bastan asagıya okumak mumkun degil. lutfen yardımcı olurmusunuz? hangi doktor bu konuda en basarili sayilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?