Bende o tedirginliği çok yaşadım canım sorguladim hatta transfer sırasında sordum bişey olmuyor dediler insan zor elde edince tedirgin olmaması mümkün değil ama sorun çıkmadı 3 tane 2. Gün embriyosu 2 tanesi 4 bir tanesi 5 hücreli dediler sorun yok dediler benimde bilgim bu kadar içini ferah tut hayırlısı olsunBirde bu dondurulmuş embryolar çözuldugunde bozuluyormu.
anladım canım,çok teşekkürler.benzermişiz biz,inşallah güzel olur benim içinde.Bende o tedirginliği çok yaşadım canım sorguladim hatta transfer sırasında sordum bişey olmuyor dediler insan zor elde edince tedirgin olmaması mümkün değil ama sorun çıkmadı 3 tane 2. Gün embriyosu 2 tanesi 4 bir tanesi 5 hücreli dediler sorun yok dediler benimde bilgim bu kadar içini ferah tut hayırlısı olsun
ebet havuz uyguluyor,rezervi az olanlarda şans daha çok oluyormuş.kaç embriyon var senin,hayırlısı olsun inşallah.İnş. Ümidini kaybetme. Havuz sistemini uyguluyor doktorunuz. İnş hayırlısı olur. Benimde bu opu son denemem.bir embriyo daha elde edersek transfer hazırlıklarına başlarız elde edemezsekte başlarız
Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah pozitifide buradan duyurursun.Kızlar son ignemi yaptım yarım akşam çatlatma iğnesi ile opu yq hazırım
Ablamın da bugün başladı tedavi
Ilk iğneyi yaptı o da
umutlarım daha da arttı sayende. benimde yarın 4. kez opum olacak. doktorum 3 embriyo transfer etmek istiyor. senin durumunla nerdeyse aynı. inşallah bende senin gibi mutlu sona ulaşırım. ne güzel ikiz vermiş Rabbim. Allahım tamamını erdirsin mis gibi cennet kokularını içine çektiğin günlerde gelsin inş.Canım benimde aynı sistem uygulandı hiç canını sıkma biraz uzun yorucu ama inşallah sonu benim gibi güzel olur benimde tek tek toplandı hep 4 tedavide 3 yumurtam vardı 3 ude transfer edildi şuan 2 si benimleçok yorucu bir süreç Allah sabrini veriyor ama zor inşallah en kısa zamanda güzel sonuclarinizi paylasirsiniz hepinize duaciyim
Ben Ankara başkent hastanesi Dr um göğşen beyayy ne güzel çok sevindim,oğluşunuzla güzel bir ömür geçirin inşllah,darısı başımıza,nerde tedavi görmüşytün sen
canım benim şuan 2 embriyom var. 1 tane daha olsun istiyoruz doktorumla. ama o kadar çok tohumuna para ödedik ki yarın artık son opumu olacağım, inşallah herşey yolunda gider. bu kadar emeğimizin karşılığını alırız inş.ebet havuz uyguluyor,rezervi az olanlarda şans daha çok oluyormuş.kaç embriyon var senin,hayırlısı olsun inşallah.
havuz sistemi yumurta rezervi az olan kadınlarda uygulanan bir sistem. yani dondurularak biriktiriliyor. tabi maddi olarak bu durum aşırı zorluyor. sizin durumunuz nedşr. hakkınızda hayırlısı olsun.Havuz sistemi ne oluyor,
yumurtalar toplandigi ay transfer olmuyor mu biriktiriyorlar mi anlamadim
anladım canım,benimde henüz 1 dondurulmuş var,yarın benimde opu var tek yumurta inşallah uğur getirir ,inşallah senin opun da güzel sonuç getirir,sen 3 lersin,ben 2 lerim.evet çok masraflı benim dr.da yarınkinin durumuna göre konuşuruz dedi bakalım.canım benim şuan 2 embriyom var. 1 tane daha olsun istiyoruz doktorumla. ama o kadar çok tohumuna para ödedik ki yarın artık son opumu olacağım, inşallah herşey yolunda gider. bu kadar emeğimizin karşılığını alırız inş.
Tek bir yumurtamı gelişiyor?. İnş o da dolu doludur ve döllenir. Bu arada yaş kaç? Amh? Çok soru mu sordumanladım canım,benimde henüz 1 dondurulmuş var,yarın benimde opu var tek yumurta inşallah uğur getirir ,inşallah senin opun da güzel sonuç getirir,sen 3 lersin,ben 2 lerim.evet çok masraflı benim dr.da yarınkinin durumuna göre konuşuruz dedi bakalım.
çok soru nedemek canım,bende çok merak ediyorum çok şeyi,yaş 36,rezerv az benim amh:0.42,evet bu ay 3 yumurta vardı iğnelere başlarken ama 2 tanesi büyümedi kaldı 10.5 mm de,diğer 1 tanesi 17,5 oldu,tek yumurta büyüdü bu ay,yarın ona opu olcak,inşallah dolu olcakmı,dolu olursa döllencekmi hepsi ???kafamda...geçen seferde 3 yumurta vardı 3 tane büyümüştü ama 1 tanesi döllendi donduruldu,benim doktorum vitaminlere,kürlere,bitkisel lere inanmıyor,tam bilimsel adam,sordum yararı olurmu diye bilimsel bir kanıtlanmışlığı yok,sayıyı artıramazsın dedi.bende sadece işte ceviz,fındık,fıstık,kuru üzüm,kuru incir yedim bol bol,burdan okumuştum ,arı sütü,bal,polen karışımı yedim,geöen ay bal,tarçın.çörekotu yaptım yedim ama görüldüğü gibi bi fayda sağlamadı bana demek ki...Tek bir yumurtamı gelişiyor?. İnş o da dolu doludur ve döllenir. Bu arada yaş kaç? Amh? Çok soru mu sordum
Benim doktorumda tam tersi öneriyor rezervi azalmış hastalarına. Ve kiminde sonuç az da olsa artış oldu. Bende arisutu bal polen kullanıyorum ama doktorumda vitaminler ve biesteronda vermişti. Benim nerdeyse 1 yıl olacak devamlı kullanıyorum. Opu dönemlerinde bazıları hariç. İnş herşey yolunda gider süreç benimkisi gibi uzayıp gitmez. Bu arada benim amh daha düşük. Hayırlısı olsun hakkımızda.çok soru nedemek canım,bende çok merak ediyorum çok şeyi,yaş 36,rezerv az benim amh:0.42,evet bu ay 3 yumurta vardı iğnelere başlarken ama 2 tanesi büyümedi kaldı 10.5 mm de,diğer 1 tanesi 17,5 oldu,tek yumurta büyüdü bu ay,yarın ona opu olcak,inşallah dolu olcakmı,dolu olursa döllencekmi hepsi ???kafamda...geçen seferde 3 yumurta vardı 3 tane büyümüştü ama 1 tanesi döllendi donduruldu,benim doktorum vitaminlere,kürlere,bitkisel lere inanmıyor,tam bilimsel adam,sordum yararı olurmu diye bilimsel bir kanıtlanmışlığı yok,sayıyı artıramazsın dedi.bende sadece işte ceviz,fındık,fıstık,kuru üzüm,kuru incir yedim bol bol,burdan okumuştum ,arı sütü,bal,polen karışımı yedim,geöen ay bal,tarçın.çörekotu yaptım yedim ama görüldüğü gibi bi fayda sağlamadı bana demek ki...
Benim yumurta rezervi azligi ile bu ay tedavi baslanacak. Bir kac gunum kaldi heyecanla bekliyorum. Ailemde arkadaslarimda da tup bebek tedavisi olan kimse olmadigi icin yasayarak ogrenecegimhavuz sistemi yumurta rezervi az olan kadınlarda uygulanan bir sistem. yani dondurularak biriktiriliyor. tabi maddi olarak bu durum aşırı zorluyor. sizin durumunuz nedşr. hakkınızda hayırlısı olsun.
hayırlı olsun tedavin...Benim yumurta rezervi azligi ile bu ay tedavi baslanacak. Bir kac gunum kaldi heyecanla bekliyorum. Ailemde arkadaslarimda da tup bebek tedavisi olan kimse olmadigi icin yasayarak ogrenecegim
canım benîmde çok yoğun bi çalışma tempom var normalde. En çok korktuğum şey bu sürekli yatma olayıydı. Opüdede transferdede saatler önemli olduğu için maalesef aenin tercih etme durumun olmuyor. Teansferden sonra iki gün dinlen sonra normal hayatına dön dedi doktor.2 kilodan faxlasını kaldırma dedi. Ama bunun yanı sıra toplu taşıma aracı kullanabilirsin namaz kılabilirsin çokta kendini kasma sadece dikkat et dedi.sen hafta sonuna gelmese bile transferin en az iki gün yat bana kalırsa. Zaten bebek yerleşecekse teansferden sonraki ilk yarım saat içinde yerleşirmiş. İçimizi ferah tutalım İnşaAllah güzel olsun sonucumuzarkadaşlar ben daha transfer aşamasına gelmedim ama merak ediyorum,Bahçecideki doktorların hepsi farklı tedavi uyguluyor benim dr.Güvenç bey,kendisinde tedavi görenlere özellikle sorum,tabi diğer dr.lardakilerde yazarsa sevinirim.transferden sonra dinlenme ne kadar veriyor,transfer sonrası için ne diyor dr?bazıları 1 hafta yatın diyor,bazıları 2-3 gün dinlenin ve normal hayata dönün diyor e bende malum çoğunuz gibi çalışıyorum...birde transfer günüde ,opu günü nde olduğu gibi belli bir gün mü olmak zorunda,(benim dondurulmuş embriyo transferi olacak,taze değil.) transfer günün ayarlayabilirmiyiz yani(cuma filan olsa h.sonuyla birleştirip dinlenirim diye işe yeni girdimde izin sıkıntı olmasın.bilgisi olanlar lütfen aydınlatırmısınız benide.
Amin canim inşallah hepimiz guxel haberler veririzHayırlı uğurlu olsun. İnşallah pozitifide buradan duyurursun.
Anladım canım,çok teşekkürler bilgiler için,içime suserptin.senin tedavin hangi aşamada?canım benîmde çok yoğun bi çalışma tempom var normalde. En çok korktuğum şey bu sürekli yatma olayıydı. Opüdede transferdede saatler önemli olduğu için maalesef aenin tercih etme durumun olmuyor. Teansferden sonra iki gün dinlen sonra normal hayatına dön dedi doktor.2 kilodan faxlasını kaldırma dedi. Ama bunun yanı sıra toplu taşıma aracı kullanabilirsin namaz kılabilirsin çokta kendini kasma sadece dikkat et dedi.sen hafta sonuna gelmese bile transferin en az iki gün yat bana kalırsa. Zaten bebek yerleşecekse teansferden sonraki ilk yarım saat içinde yerleşirmiş. İçimizi ferah tutalım İnşaAllah güzel olsun sonucumuz
Rica ederim canım sen yinede elinden geldiğince dikkat et kendine benim 2 gün önce transferim oldu gün bekliyorumAnladım canım,çok teşekkürler bilgiler için,içime suserptin.senin tedavin hangi aşamada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?