Canim salı opu olacak benim transfer cuma mj olurRica ederim canım sen yinede elinden geldiğince dikkat et kendine benim 2 gün önce transferim oldu gün bekliyorum
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın.Rica ederim canım sen yinede elinden geldiğince dikkat et kendine benim 2 gün önce transferim oldu gün bekliyorum
Canım senin dondurulmus embriyo transferi olacağı için büyük bir ihtimal bir adet gecirtebilirler. Rahim dinlensin kendini toparlasin diye. Rahim istenilen kalınlığa ulaştığında transfer olur. Benim bir arkadaşım eşinin doğum gününde hediye olarak test sonucunu vermek istediği için transferini mümkün olduğunca ona göre ayarladılar. Belki olabilir. Tabi her yerin sistemi farklı. Ayrıca benim drum ata binmedigin sürece sorun yok diyor ve sürekli yatilmasi taraftarı değil. Kan dolaşımı olmuyormuş.arkadaşlar ben daha transfer aşamasına gelmedim ama merak ediyorum,Bahçecideki doktorların hepsi farklı tedavi uyguluyor benim dr.Güvenç bey,kendisinde tedavi görenlere özellikle sorum,tabi diğer dr.lardakilerde yazarsa sevinirim.transferden sonra dinlenme ne kadar veriyor,transfer sonrası için ne diyor dr?bazıları 1 hafta yatın diyor,bazıları 2-3 gün dinlenin ve normal hayata dönün diyor e bende malum çoğunuz gibi çalışıyorum...birde transfer günüde ,opu günü nde olduğu gibi belli bir gün mü olmak zorunda,(benim dondurulmuş embriyo transferi olacak,taze değil.) transfer günün ayarlayabilirmiyiz yani(cuma filan olsa h.sonuyla birleştirip dinlenirim diye işe yeni girdimde izin sıkıntı olmasın.bilgisi olanlar lütfen aydınlatırmısınız benide.
Benimde ailemde yok tüp bebek olayı. Ama annem 38 yaşında erken menapoza girmis yani maalesef benimde durumum bu. 34 yaşındayım. Zaman çok önemli. Umarım sizin tedavinizde herşey yolunda gider. Gerçekten en zorlu grubuz. Aklına takılan birşey olduğunda seve seve cevaplarım :)Benim yumurta rezervi azligi ile bu ay tedavi baslanacak. Bir kac gunum kaldi heyecanla bekliyorum. Ailemde arkadaslarimda da tup bebek tedavisi olan kimse olmadigi icin yasayarak ogrenecegim
Hayırlısı olsun Dolu doludur inş.Ay Son iğnem kızlar
22.30 da catlatma ignemi yapacağım
Sağol canimm insallahhHayırlısı olsun Dolu doludur inş.
İnşallah canım annemizden miras:) ama keşke önlem alabilseydik veya erken evlenseydik. Tabi keşke diyerek birşey olmuyor. Annem 34 yaşında doğurmuş beni. belki Bu acıdan da benzerim diyerek avunuyorum. Rabbim ol dedikten sonra zamanı gelince inş bizlerde yaşarız bu güzel yüce duyguyu.Sağol canimm insallahh
Benim annemin de 8 sene çocuğu olmamış erken menopoz rezerv düşüklüğü demişler ama 3 çocuğu olmuş :) ablam 10 senedir evli 8 senedir çocuğu olmuyor benim de oyle ikimizin de rezerv düşük annemizden gelen şey basimiz üstüne sonu inşallah annelerimiz gibi olacak biz de anne olacağız :)
büyük ihtimalle cuma olur canum bence. Çünkü biz az yumurtluyoruz 5. Güne kadar bekleyip risk almıyolarCanim salı opu olacak benim transfer cuma mj olur
Bu arada salı günümü opu? Kaçıncı deneme olacak ? Yaş ve amh? Sorsam çok mu olurum acabaSağol canimm insallahh
Benim annemin de 8 sene çocuğu olmamış erken menopoz rezerv düşüklüğü demişler ama 3 çocuğu olmuş :) ablam 10 senedir evli 8 senedir çocuğu olmuyor benim de oyle ikimizin de rezerv düşük annemizden gelen şey basimiz üstüne sonu inşallah annelerimiz gibi olacak biz de anne olacağız :)
Bence de öyle olur ama bir bilene danisayim dedim :)büyük ihtimalle cuma olur canum bence. Çünkü biz az yumurtluyoruz 5. Güne kadar bekleyip risk almıyolar
Yok canım olur mu hiç.Bu arada salı günümü opu? Kaçıncı deneme olacak ? Yaş ve amh? Sorsam çok mu olurum acaba
Benimde amh 0.13 idi. Fsh 1 sene önce 21di geçen opumda 8.75 olmuştu sanırım. Fsh zaten stres sıkıntı üzüntü ile oynuyormuş. İnş 2side döllenir annesinin karnında can bulurlar. Birde dondurulmayacak sanırımYok canım olur mu hiç.
Ilk denemem amh 0.18 fsh 22
2 yumurtam var büyüyen. 2 yumurta ile girecem opu ya. Yaşım 33 canım.
Sağol canım benim inşallah. 3 yumurta olsa donduracaktik ama donduracak yok gibi görünüyor. 3 yumurta vardı biri küçük kaldı. Atağa geçerse 3 olur insqllah o zaman dondurulur :) benim Dr fsh a bakmıyor. Rezervin düşük ama yumurtan var diyir. Bakıp stres yapmaya gerek yok diyor. Ben de bakmadım bi daha ☺Benimde amh 0.13 idi. Fsh 1 sene önce 21di geçen opumda 8.75 olmuştu sanırım. Fsh zaten stres sıkıntı üzüntü ile oynuyormuş. İnş 2side döllenir annesinin karnında can bulurlar. Birde dondurulmayacak sanırım
benim gittiğim hastanede genelinin 3. Gün transferi olmuş. Her kontrolde biri pozitif alıp gidiyodu:)) transferin olduğu günde pozitifi duyan hanımın 3. Gün embriyosuyduBence de öyle olur ama bir bilene danisayim dedim :)
ben bu terimleri ilk kez duydum ne ki bunlarKızlar ben geçenlerde sormuştum ama bulamadım şimdi ,demin bir arkadaş dedi ımsi iste diye ısrarla,ben Bahçeci Fulya'da herkese yapılıyor biliyorum bu ımsi tekniği,birde ıcsı varmış embriyolog bana ıcsı yapıldı dedi sanki,bilgisi olan varmı,birde bu ımsi paket fiyata dahilmi,yada ne kadar,yarın opuda söyleyim doktora.
Inşallah canım darısı basimiza :)benim gittiğim hastanede genelinin 3. Gün transferi olmuş. Her kontrolde biri pozitif alıp gidiyodu:)) transferin olduğu günde pozitifi duyan hanımın 3. Gün embriyosuydu
Bana kagit imzalattilar onda Imsi yapılacak yazıyordu ama bilmiyorumKızlar ben geçenlerde sormuştum ama bulamadım şimdi ,demin bir arkadaş dedi ımsi iste diye ısrarla,ben Bahçeci Fulya'da herkese yapılıyor biliyorum bu ımsi tekniği,birde ıcsı varmış embriyolog bana ıcsı yapıldı dedi sanki,bilgisi olan varmı,birde bu ımsi paket fiyata dahilmi,yada ne kadar,yarın opuda söyleyim doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?