- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
Benimde amh:0.13 önemli olan çok değil kaliteli olması veya en azından döllenmiş bir embriyon olması yeterli. Tek yumurtayla hamile kalan bir çok arkadaşımız var. Sakın moralini bozup o tek yumurtani da etkileme.Kizlar benim 0.19du amh fshi bilmiyorum.Ama benden sadece 1 yumurta toplanacak bu gidisle.Sizce az degilmi?Acaba yanlismi protocol uygulandi?yada cos stres yaptim ondan olabilirmi?Bu gidisle transfer olurmu supheliyim.
Benim dr da fsh hiç umursamadı ama tek de olsa dondurulsa daha iyi olurdu sanki. Bu kadar iğne hormon yüklemesinden rahim vücut yoruluyor.Sağol canım benim inşallah. 3 yumurta olsa donduracaktik ama donduracak yok gibi görünüyor. 3 yumurta vardı biri küçük kaldı. Atağa geçerse 3 olur insqllah o zaman dondurulur :) benim Dr fsh a bakmıyor. Rezervin düşük ama yumurtan var diyir. Bakıp stres yapmaya gerek yok diyor. Ben de bakmadım bi daha ☺
Benimde amh:0.13 önemli olan çok değil kaliteli olması veya en azından döllenmiş bir embriyon olması yeterli. Tek yumurtayla hamile kalan bir çok arkadaşımız var. Sakın moralini bozup o tek yumurtani da etkileme.
Benimde amh 0,42.benim geçen opudan 1 tanesi dondurulabildi iyi kalitedeymiş,bugün benimde tek yumurtam var ve opu var.dr.a sordum iptal etmeyelim dedi çünkü zaten olanı toplucaz tek tek de olsa dedi.Kizlar benim 0.19du amh fshi bilmiyorum.Ama benden sadece 1 yumurta toplanacak bu gidisle.Sizce az degilmi?Acaba yanlismi protocol uygulandi?yada cos stres yaptim ondan olabilirmi?Bu gidisle transfer olurmu supheliyim.
Benimde ailemde yok tüp bebek olayı. Ama annem 38 yaşında erken menapoza girmis yani maalesef benimde durumum bu. 34 yaşındayım. Zaman çok önemli. Umarım sizin tedavinizde herşey yolunda gider. Gerçekten en zorlu grubuz. Aklına takılan birşey olduğunda seve seve cevaplarım :)
Ay Son iğnem kızlar
22.30 da catlatma ignemi yapacağım
Inşallah canimm :)Hayırlı uğurlu olsun, darısı bana :)
Aynen canim benim catlattim ne var ne yok. Yarin dq teslim.edecem inşallah :)
Canim opu bitti mi nasıl geçtiKızlar ben geçenlerde sormuştum ama bulamadım şimdi ,demin bir arkadaş dedi ımsi iste diye ısrarla,ben Bahçeci Fulya'da herkese yapılıyor biliyorum bu ımsi tekniği,birde ıcsı varmış embriyolog bana ıcsı yapıldı dedi sanki,bilgisi olan varmı,birde bu ımsi paket fiyata dahilmi,yada ne kadar,yarın opuda söyleyim doktora.
Allah hayırlısını versin...Kizlar benim 0.19du amh fshi bilmiyorum.Ama benden sadece 1 yumurta toplanacak bu gidisle.Sizce az degilmi?Acaba yanlismi protocol uygulandi?yada cos stres yaptim ondan olabilirmi?Bu gidisle transfer olurmu supheliyim.
ohhh ohh hadi hayırlısıyla toplansınlar inşallah sonrada doğru annelerine gelsinlerAynen canim benim catlattim ne var ne yok. Yarin dq teslim.edecem inşallah :)
inşallah iyi geçmiştir opu....hadi bakalım hayırlısı :))Benimde amh 0,42.benim geçen opudan 1 tanesi dondurulabildi iyi kalitedeymiş,bugün benimde tek yumurtam var ve opu var.dr.a sordum iptal etmeyelim dedi çünkü zaten olanı toplucaz tek tek de olsa dedi.
Yoldayım. 12 de. Yazarım cikincaCanim opu bitti mi nasıl geçti
Çok üzüldüm bende de bi keresinde öyle olmuştu tek yumurtaydi ve döllenme olmamıştı üzülmek boşa allah hakkımızda hayirlisini versinOpu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
çok geçmiş olsun, ne desem teselli olmaz biliyorum ama sanırım 2 donmuşunuz Allah onlara kan can versin inşallahOpu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
geçmiş olsun canım benim çok üzme kendini canın sağolsun iğnenin acısı geçer para yine kazanılır sen sağlıklı ol yeterki.havuz diye direnmez belki doktorun dondurulmuşlarınla dener ne olursa seni mutlu eden bi sonuç olsun inşaAllahOpu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
Sağolun. 1 dondurulmus var.çok geçmiş olsun, ne desem teselli olmaz biliyorum ama sanırım 2 donmuşunuz Allah onlara kan can versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?