Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kizlar benim 0.19du amh fshi bilmiyorum.Ama benden sadece 1 yumurta toplanacak bu gidisle.Sizce az degilmi?Acaba yanlismi protocol uygulandi?yada cos stres yaptim ondan olabilirmi?Bu gidisle transfer olurmu supheliyim.

Kizlar benim 0.19du amh fshi bilmiyorum.Ama benden sadece 1 yumurta toplanacak bu gidisle.Sizce az degilmi?Acaba yanlismi protocol uygulandi?yada cos stres yaptim ondan olabilirmi?Bu gidisle transfer olurmu supheliyim.
Benimde amh:0.13 önemli olan çok değil kaliteli olması veya en azından döllenmiş bir embriyon olması yeterli. Tek yumurtayla hamile kalan bir çok arkadaşımız var. Sakın moralini bozup o tek yumurtani da etkileme.

Benim dr da fsh hiç umursamadı ama tek de olsa dondurulsa daha iyi olurdu sanki. Bu kadar iğne hormon yüklemesinden rahim vücut yoruluyor.

Benimde amh 0,42.benim geçen opudan 1 tanesi dondurulabildi iyi kalitedeymiş,bugün benimde tek yumurtam var ve opu var.dr.a sordum iptal etmeyelim dedi çünkü zaten olanı toplucaz tek tek de olsa dedi.

Ben de 34 yaşımdayım. Aslında düzenli olarak doktora gidiyordum 10 yıldır FSH ım 12 civarıymış şimdi 14,5 olmuş. Hiç bir doktor da bu FSH yüksek demedi bana. Ne zamanki normal yollarla bebek olmadı o zaman öğrendim FSH olayını

günaydınnnnn
iş yeri yoğunluğundan 2-3 gündür giremedim..
hepiniz özlendiniz..
inşallah herkesin tedavisi yolundadır...sonları bol ve kaliteli yumurtalı olur ve pozitif pozitif olur...

D devrim82 he he çatlatmışsın düşmanlarıda yumurtalarıda...

Aynen canim benim catlattim ne var ne yok. Yarin dq teslim.edecem inşallah :)

Canim opu bitti mi nasıl geçti

Allah hayırlısını versin...
tedavinin kaçıncı günü... benim arkadaşımda tek taneciğini altın yumurtasını büyüttü ve hamile kalıp Allah ın izniyle doğum yaptı...1 olsun bizim olsun..

Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.

Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
Çok üzüldüm bende de bi keresinde öyle olmuştu tek yumurtaydi ve döllenme olmamıştı üzülmek boşa allah hakkımızda hayirlisini versin

geçmiş olsun canım benim çok üzme kendini canın sağolsun iğnenin acısı geçer para yine kazanılır sen sağlıklı ol yeterki.havuz diye direnmez belki doktorun dondurulmuşlarınla dener ne olursa seni mutlu eden bi sonuç olsun inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…