- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
cnm ben de bitaneyle devam.cok sukur 1dondurulmusun var.onunla devam edersin.Nasipten otesine gecilmiyor.İnan saglimiz herseyden onemli.Sağolun. 1 dondurulmus var.
Fsh çok fazla önemli değil. Yumurtlayabiliyorsan yeterli. Tedavi nerde başlayacak? Daha önce muayenede kaç folikül sayıyordu dr? İnş hayırlısı olurBen de 34 yaşımdayım. Aslında düzenli olarak doktora gidiyordum 10 yıldır FSH ım 12 civarıymış şimdi 14,5 olmuş. Hiç bir doktor da bu FSH yüksek demedi bana. Ne zamanki normal yollarla bebek olmadı o zaman öğrendim FSH olayını
Canım hayırlısı olsun. Hiç canını sıkma. Böyle demekle de çözüm olunmuyor ama bir daha toplama olacaksa ona odaklan veya dondurulmuş 1 embriyona. Herşey olacağına varıyor. İsyan etmeden yilmadan çabalamaya gücümüz yettiğince devam.Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
Fsh çok fazla önemli değil. Yumurtlayabiliyorsan yeterli. Tedavi nerde başlayacak? Daha önce muayenede kaç folikül sayıyordu dr? İnş hayırlısı olur
Üzme canım kendini.benim yaşım 40 fsh 28 ile başladım.bir tüp bebek oldum sonraki iki ay yumurtam normal gelişti. iki ay aşılama yapıldı. bu ay kist vardı ama yumurtlama olmuş .Sonuçlar negatif ama şansın yok diye bişey yok. Tedavi etkileyebiliyor durumunu. Hormanları baskılayan ilaçların var. Ayrıca yumurtan varsa hormon değerleride önemli değil. Benim doktorum tahlil bile yapmıyo.Yumurtaya bakıyor .Yumurtan kalmayana kadar şansın var demektir.Moralini bozma.Güvenebileceğin bir başka yere git derim. Sonuna kadar savaşa devam.Hepimiz bu savaştayız ve Allahımdan duacıyız. Rabbim inşallah kabul eylesin.Yaşım 38 fsh olmuş 29 diplere vurdum tüp bebek şansım bile yokmuş öyle dedi doktor bugün 3 yıllık evliyim bir bebişim yok ankara soğuğunda buz gibi kalakaldım ;(
Canım çok geçmiş olsun öncelikle benim de senin gibi bir iptalim olmuştu bir yumurtam vardı ve dollenmedi sonraki ay dinlenmemi söyledi dr um bi de biesteron dhea tablet verdi sabah akşam ben de o adet bitimi soğan kuru yaptım 10 gün. biesteronu 1 ay kullandım diğer adette gittiğimde 5 yumurta gördü dr um ben de incir kuru yapmaya başladım ama gün aşırı 7-8 incirle yaptım toplamda 4 yumurta toplandı 3 ü dollenip donduruldu şimdi de perşembe ameliyat olmayı bekliyom sağ tupumde hidrosalpenks görüldü o alınacak hakkımızda hayırlısı artık biz elimizden geleni yapıyoruz :)arkadaşlar bugünkü desteğiniz ve o güzel mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,moralim çok bozuldu böyle bir durumu hiç düşünmemiştim boş çıkması gibi,hani döllenmez filan belki diyodum tek diye ama bu aklıma gelmedi hiç,dr.da iptale karşıydı ,napalım böyle oldu .opu işlemi olduğu için ödediğim parada gitti,bunuda düşünmek zorundayım sonuçta ilaçlarla 4.500 az değil,aradım kliniği ama opu dan evvel iptal olursa %20 sini iade ediyolarmış,böyle bir durum yaşayıpta parasını geri alan oldumu?bundan sonraki adetle gitcem yine,güvençe beye sordum vitamin alsam,kür yapsam dedim,zararı olmaz ama sayıyıda artırmaz,kalitesinide,ama dene istersen dedi,tedaviye olumsuz etkisi yok dedi,doktorumda üzüldü duruma çok,destek oldu sağolsun,psikolog Gözde hanımda aynı şekilde,resmen kumar oynuyorum gibi,havuz daha karlı deniyor ama bana zararı oldu işte bu ay,kalbimi bozmak istemiyorum.böyle yumurtası boş çıkan ,sayı ve kaliteyi artırmak adına yapılmış ve sonuç alınmış kürler nelerdir?aslanpençesi çayı varmış,incir kürü ,soğan kürü var,ben zaten 3 aydır arısütü,baş,polen yiyodum yaramadı demmekki bana,hangisini yapsam,ne zaman başlanır?
Canimm çok geçmiş olsun. Malesef sınavımız bitmiyor. Ama üzülme sakin bu yol zorlu biliyoruz hepimiz ummadigumiz şeyler oluyor malesef. Ama allah emeklerimizi görüyor canım. Icin ferah tut. Bende yarın opu ya gidiyorum bakalım. Kısmet artıkarkadaşlar bugünkü desteğiniz ve o güzel mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,moralim çok bozuldu böyle bir durumu hiç düşünmemiştim boş çıkması gibi,hani döllenmez filan belki diyodum tek diye ama bu aklıma gelmedi hiç,dr.da iptale karşıydı ,napalım böyle oldu .opu işlemi olduğu için ödediğim parada gitti,bunuda düşünmek zorundayım sonuçta ilaçlarla 4.500 az değil,aradım kliniği ama opu dan evvel iptal olursa %20 sini iade ediyolarmış,böyle bir durum yaşayıpta parasını geri alan oldumu?bundan sonraki adetle gitcem yine,güvençe beye sordum vitamin alsam,kür yapsam dedim,zararı olmaz ama sayıyıda artırmaz,kalitesinide,ama dene istersen dedi,tedaviye olumsuz etkisi yok dedi,doktorumda üzüldü duruma çok,destek oldu sağolsun,psikolog Gözde hanımda aynı şekilde,resmen kumar oynuyorum gibi,havuz daha karlı deniyor ama bana zararı oldu işte bu ay,kalbimi bozmak istemiyorum.böyle yumurtası boş çıkan ,sayı ve kaliteyi artırmak adına yapılmış ve sonuç alınmış kürler nelerdir?aslanpençesi çayı varmış,incir kürü ,soğan kürü var,ben zaten 3 aydır arısütü,baş,polen yiyodum yaramadı demmekki bana,hangisini yapsam,ne zaman başlanır?
Igne yapmamak bile garip geliyir suan :) inşallah güzel geçer. Anestezi den korkuyorum yunurtalarin kötü surprizim den de. Hayırlısı allahım güzel eylesin☺ohhh ohh hadi hayırlısıyla toplansınlar inşallah sonrada doğru annelerine gelsinler
arkadaşlar bugünkü desteğiniz ve o güzel mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,moralim çok bozuldu böyle bir durumu hiç düşünmemiştim boş çıkması gibi,hani döllenmez filan belki diyodum tek diye ama bu aklıma gelmedi hiç,dr.da iptale karşıydı ,napalım böyle oldu .opu işlemi olduğu için ödediğim parada gitti,bunuda düşünmek zorundayım sonuçta ilaçlarla 4.500 az değil,aradım kliniği ama opu dan evvel iptal olursa %20 sini iade ediyolarmış,böyle bir durum yaşayıpta parasını geri alan oldumu?bundan sonraki adetle gitcem yine,güvençe beye sordum vitamin alsam,kür yapsam dedim,zararı olmaz ama sayıyıda artırmaz,kalitesinide,ama dene istersen dedi,tedaviye olumsuz etkisi yok dedi,doktorumda üzüldü duruma çok,destek oldu sağolsun,psikolog Gözde hanımda aynı şekilde,resmen kumar oynuyorum gibi,havuz daha karlı deniyor ama bana zararı oldu işte bu ay,kalbimi bozmak istemiyorum.böyle yumurtası boş çıkan ,sayı ve kaliteyi artırmak adına yapılmış ve sonuç alınmış kürler nelerdir?aslanpençesi çayı varmış,incir kürü ,soğan kürü var,ben zaten 3 aydır arısütü,baş,polen yiyodum yaramadı demmekki bana,hangisini yapsam,ne zaman başlanır?
arkadaşlar bugünkü desteğiniz ve o güzel mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,moralim çok bozuldu böyle bir durumu hiç düşünmemiştim boş çıkması gibi,hani döllenmez filan belki diyodum tek diye ama bu aklıma gelmedi hiç,dr.da iptale karşıydı ,napalım böyle oldu .opu işlemi olduğu için ödediğim parada gitti,bunuda düşünmek zorundayım sonuçta ilaçlarla 4.500 az değil,aradım kliniği ama opu dan evvel iptal olursa %20 sini iade ediyolarmış,böyle bir durum yaşayıpta parasını geri alan oldumu?bundan sonraki adetle gitcem yine,güvençe beye sordum vitamin alsam,kür yapsam dedim,zararı olmaz ama sayıyıda artırmaz,kalitesinide,ama dene istersen dedi,tedaviye olumsuz etkisi yok dedi,doktorumda üzüldü duruma çok,destek oldu sağolsun,psikolog Gözde hanımda aynı şekilde,resmen kumar oynuyorum gibi,havuz daha karlı deniyor ama bana zararı oldu işte bu ay,kalbimi bozmak istemiyorum.böyle yumurtası boş çıkan ,sayı ve kaliteyi artırmak adına yapılmış ve sonuç alınmış kürler nelerdir?aslanpençesi çayı varmış,incir kürü ,soğan kürü var,ben zaten 3 aydır arısütü,baş,polen yiyodum yaramadı demmekki bana,hangisini yapsam,ne zaman başlanır?
Hayırlısı olsun inş gelişmelerden haberdar edersin canım. Sakın ola en ufacık sorunda moralini bozma. Herseyden önce kendimiz geliyoruz.daha önce folikül saymanın ne demek olduğunu da bilmiyordum ama ultrasan sonuçlarında bi kaç kere farklı doktorlar yumurtlama iyi demişti onu hatırlıyorum ama en son işte fsh ile birlikte doktor yumurta rezervin düşük bu ay da 1 2 folikül görünüyor hemen tüp bebek deyince yeni öğreniyorum bu kavramları...
Zekai tahirde başlayacağım sanırım çarşamba adet günü perşembe de bismillah deyip başlayacağım heralde
canım farklı doktorlara ve kliniğe gidiyoruz ama mesela benim ilk opumda 1 toplandı döllenmedi ücretin tamamını ödemiştim transfer ücretini geri aldım. 2. Opumda 2 toplandı 2 dollendi yine herşey dahil ücreti ödedim. 1 embriyo için devam dedik 2 iptalim oldu. Şubatta 3. Opum oldu 3 toplandı fakat hepsi boş çıktı. Ücret ise daha düşük oldu. Bugün 4. Opumu oldum. Yine farklı ödedim. Yani boş çıkabiliyor dollenmeyebiliyor canını hiç sıkma. Ben incir kürü yaptım sayıda artış az da olsa oldu ama kalitesi için birşey diyemicem. Benim 1 senede ödediğim rakam 25bini geçti. İğneler ilaçlar hastane ücreti dahil. Çok iyi düşünmek lazım. Yoksa maddi olarak da çökertebiliyor. Sakın moralin bozulmasın. 1 tanecik bebeğin var annesi.arkadaşlar bugünkü desteğiniz ve o güzel mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,moralim çok bozuldu böyle bir durumu hiç düşünmemiştim boş çıkması gibi,hani döllenmez filan belki diyodum tek diye ama bu aklıma gelmedi hiç,dr.da iptale karşıydı ,napalım böyle oldu .opu işlemi olduğu için ödediğim parada gitti,bunuda düşünmek zorundayım sonuçta ilaçlarla 4.500 az değil,aradım kliniği ama opu dan evvel iptal olursa %20 sini iade ediyolarmış,böyle bir durum yaşayıpta parasını geri alan oldumu?bundan sonraki adetle gitcem yine,güvençe beye sordum vitamin alsam,kür yapsam dedim,zararı olmaz ama sayıyıda artırmaz,kalitesinide,ama dene istersen dedi,tedaviye olumsuz etkisi yok dedi,doktorumda üzüldü duruma çok,destek oldu sağolsun,psikolog Gözde hanımda aynı şekilde,resmen kumar oynuyorum gibi,havuz daha karlı deniyor ama bana zararı oldu işte bu ay,kalbimi bozmak istemiyorum.böyle yumurtası boş çıkan ,sayı ve kaliteyi artırmak adına yapılmış ve sonuç alınmış kürler nelerdir?aslanpençesi çayı varmış,incir kürü ,soğan kürü var,ben zaten 3 aydır arısütü,baş,polen yiyodum yaramadı demmekki bana,hangisini yapsam,ne zaman başlanır?
evet opu günüde 2.350 alıyolar yani toplam opu ücreti 3.500+ilaçlarBen 1150+ilaclari odedim.opu icin ayrica odeyecekmiyim
aa sendemi klinkteydin bugün bilmiyodum,ben sabah 11 den 3 e kadar ordaydım,çokta kalabalıktı bugün.Kelebekcim o kadar iyi aliyorum ki seni hatta Bugun klinikte gozlerim seni aradi. Yaninda olmak istedim.Ben dhea yi kullanmani tavsiye ederim bi de omega ve d vitamini.1ay ara versen ilaclari kullansan daha iyi olur gibime geliyor.
Bide bu kadar ilac kullandik hic almasakta 1 yumurtamiz gelismiyomu?
canım bana da ilk havuz dediler ama havuz çok riskli. normal denesen olmuyor mu? hem maliyetli hem de yorucu. zaten dondurmaya vereceğin para ile transferini oluyorsun tabii yine de sen bilirsin ama bir de normali denesen bu süreçten sonra.Sağolun. 1 dondurulmus var.
Evt cnm bende ordaydim. Cok kalabilikti.kesin gorduk birbirimizi desene:)bugun çatlatma ignem carsamba sabahi toplama 19mm benim altin yumurtamaa sendemi klinkteydin bugün bilmiyodum,ben sabah 11 den 3 e kadar ordaydım,çokta kalabalıktı bugün.
Bu hafta pes pespese opu ya gidiyoruz kızlar hayırlısı hepimizeEvt cnm bende ordaydim. Cok kalabilikti.kesin gorduk birbirimizi desene:)bugun çatlatma ignem carsamba sabahi toplama 19mm benim altin yumurtam
Bu hafta pes pespese opu ya gidiyoruz kızlar hayırlısı hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?