Komik olmuş gerçekten :))Bugün psikologa gittim arkadaşlar doktorumun tavsiyesiyle.. bizim durumumuzu ilk kez duymuş kadin 30 yasin da bekar resmen gözü korktu bana bende amh baktirmak istiyorum nerde yaptirabilirm diye sordu.Çok saskin dinledi beni sanki o hasta ben doktordum
Opusu olan arkadaşlar inş. Çift çift yumoslariniz olsun hepsi yavru olup karniniza yerlessinler
Komik olmuş gerçekten :))
Dr a sen dr luk yapmışsınSağol kuzum sabah olmaz bugün yav
Oyyy canım benimm ne güzel dua ettin allahım kabul eder inşallahAlllahim yüzünü guldursun canim benim bu sabah doğan güneş senin için ve tüm bekleyenler için çift çift evlatlara gebe olsun inş.
Catlatma iğnesi canım vurduktan sonra 36 saate kadar topluyorlar yumurtalarıKizlar ovitrelle ignemi olucam bu gece.Bu igne ne ise yariyor tam olarak.Yumurtayi catlatmakmi catlatmamakmi?
Aynen öyle kuzumm. Artık güzel haber alalım pespeseAmin inş. Canimelimizden geleni yapyoruz geriye birbirimize edeceğimiz dualar kalıyor..
Yumurtaların kendiliğinden çatlamasin önlemek için vuruyor sun canım. Çatlar sa toplama işlemini yapmiyorlar ya. Büyüdü yunurtalar büyüsün ama çatlamasin diye :) bu sabahları yaptığın iğneyi. Sonra en son toplama dan 36 saat önce çatlamasi için bu iğneyi yapıyorsun. Tam çatlamasin a 1 2 saat kala topluyorlar yumurtayı .Sagol cnm bilgin icin ama tam olarak ne ise yariyor biliyomusun
Cok karışık anlatmisim :) kafa uçtu benimSagol cnm bilgin icin ama tam olarak ne ise yariyor biliyomusun
inşallah güzel kaliteli olurlar.Rabbim kolaylık versinCok karışık anlatmisim :) kafa uçtu benim
Bende pazar 22.30 vurdum o igneyi. Yarin sabah toplanacak kuzum yumurtalar inşallah
şu bitkisel boyalar biraz daha iyi diye duydum,onlardan olsa...benim arkadaşlarım gebelikte bile boyattı.ben çok düşünmüyorum ama.Kızlar bir sorum olacak yine :)
Saç boyatmanın bu tedaviye bir zararı oluyor mu. Bu ay kürlere başladım diye saçlarımı boyatmadım şimdi tüm beyazlarım çıktı
şu bitkisel boyalar biraz daha iyi diye duydum,onlardan olsa...benim arkadaşlarım gebelikte bile boyattı.ben çok düşünmüyorum ama.
yaaa şu tedavi sürecinde isterseniz boyatmayın o zaman,Allah ın izniyle gebe kalırsanız o zaman düşünürsünüz..Gebelik bi olsa her türlü alternatifi araştırıcam ama şimdi boyanın yediğim içtiğim o kadar şeye bir zararı varsa diye korkuyorum
yaaa şu tedavi sürecinde isterseniz boyatmayın o zaman,Allah ın izniyle gebe kalırsanız o zaman düşünürsünüz..
Kızlar 1 yumurta toplandı diğeri boş cikmjs. :/ insqllah bu iyidir ne transferi görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?