Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Komik olmuş gerçekten :))
Dr a sen dr luk yapmışsın Sağol kuzum sabah olmaz bugün yav

Kizlar ovitrelle ignemi olucam bu gece.Bu igne ne ise yariyor tam olarak.Yumurtayi catlatmakmi catlatmamakmi?

Amin inş. Canim elimizden geleni yapyoruz geriye birbirimize edeceğimiz dualar kalıyor..

Sagol cnm bilgin icin ama tam olarak ne ise yariyor biliyomusun
Yumurtaların kendiliğinden çatlamasin önlemek için vuruyor sun canım. Çatlar sa toplama işlemini yapmiyorlar ya. Büyüdü yunurtalar büyüsün ama çatlamasin diye :) bu sabahları yaptığın iğneyi. Sonra en son toplama dan 36 saat önce çatlamasi için bu iğneyi yapıyorsun. Tam çatlamasin a 1 2 saat kala topluyorlar yumurtayı .

Kızlar bir sorum olacak yine :)

Saç boyatmanın bu tedaviye bir zararı oluyor mu. Bu ay kürlere başladım diye saçlarımı boyatmadım şimdi tüm beyazlarım çıktı

Kızlar bir sorum olacak yine :)

Saç boyatmanın bu tedaviye bir zararı oluyor mu. Bu ay kürlere başladım diye saçlarımı boyatmadım şimdi tüm beyazlarım çıktı
şu bitkisel boyalar biraz daha iyi diye duydum,onlardan olsa...benim arkadaşlarım gebelikte bile boyattı.ben çok düşünmüyorum ama.

şu bitkisel boyalar biraz daha iyi diye duydum,onlardan olsa...benim arkadaşlarım gebelikte bile boyattı.ben çok düşünmüyorum ama.

Gebelik bi olsa her türlü alternatifi araştırıcam ama şimdi boyanın yediğim içtiğim o kadar şeye bir zararı varsa diye korkuyorum

Gebelik bi olsa her türlü alternatifi araştırıcam ama şimdi boyanın yediğim içtiğim o kadar şeye bir zararı varsa diye korkuyorum
yaaa şu tedavi sürecinde isterseniz boyatmayın o zaman,Allah ın izniyle gebe kalırsanız o zaman düşünürsünüz..

Kızlar 1 yumurta toplandı diğeri boş cikmjs. :/ insqllah bu iyidir ne transferi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…