Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım bende bahçecide ttedavi görüyorum doktrum erbil bey bende opu oldum iki hafta önce ve toplanan yumurta küçükmüş bir gün gelişimi beklenmiş gelişim göstermemiş dölenme işlemine bile gidemedi yumoşum bizimde para gitti eşim çook kızdı bu duruma muhasebeyle konuştuk eşim telefonda bayağ bir tartıştı para konusunda geri para iade olmuyormuş çook saçma politikaları var biz ne zorluklarla o paraları kazanıyoruz ve dölenme işlemi yada dondurma işlemi yapılmıyorsa belli bir kısmını iade etmeleri gerek..hakını ara canım eşim telf tartışınca biz size döncez dendi ama arayan soran yok..canım bizim derdimizi bize yeter ben daha önce böyle bir sorun hiç yaşamadım başka merkezde inan şu para konusu yüzünden pişmanlık yaşıyorum o merkeze gitiğime..benimde bir donmuşum var ve havuz iişlemi yapılıyor banada..geçmiş olsun canım nasipten öte gidilmiyor mallesef kendinide hiç sorgulama canım her ya yumurta kalitesi değişebiliyor sana incir kürünü tavsiye ediyorum canım..arı sütüne devam omega3, qenzin10, elevit ,b12vitamin ,d vitamin kullan ..

Kızlar Merhaba Nasılsıniz transfer olacaklara Rabbim gebe kalmayi nasip etsin inşallah. . Anca kendimi toparlayabildim Nasılsıniz kizlar

anladım canım sana da geçmiş olsun,bende de havuz yapılıyor ama bana çözme için para alınmayacak dendi,hani eğer transferden sonra donmuş kalırsa 2.için filan o zaman alınır dendi.

Kizlar acikcasi bu Bahceci konusunda benimde sıkıntılarim var.Benden yarin icin 4bin kusur parayi hazirlamami istediler.Yumurtam bos cikarsada yada transfer olmazsa ne olcak peki?Sonuçta ben full tup bebek parasi odemis olcam.
Off cok zor bu durumlar.Orasi tam bir Darphane gibi olmus.Para nin disinda baska biseyi umusadiklarini sanmiyorum.

Siz istanbuldamısınız?istanbulda çok iyi dr.lar var sanırım. yani bülent traş hoca,emre karatekelioğlu falan..
ücret olarak tam bilmemekle beraber üç aşağı beş yukarı aynıdır diye düşünüyorum.bu tedavi süreci tamamen güvene dayalı.zaten zor bir süreç,birde para mevzusu falan,hepimiz zaten zor kazanıyoruz..

kızlar dün yaşadığım hüsrandan sonra araştırmaya giriştim doğal ürünleri,bir arkadaşın tanıdığı Vandan macun getirtmiş(bap,polen,arısütü,propolis,bitki karışımı)adamın telini verdi,kargoyla gönderiyomuş bir kavanoz ,bunu kullanan kişi 49 yaşındaymış yumurtası olmuyomuş hiç 3 kere tüp tedavisindede olmamış, sonuncuda adetiyle başlamış bu macundan yemeye tabi bu arada tedavisi de oluyormuş iğnelerle opuya kadar ve tek yumurta olmuş,onla hamile kalmış .sizce deneyim mi?güvenilirmidir bilemedim,ayrıcada hayıt suyu aldım aktardan suyla,meyve suyuyla karıştır iç dedi günde 2 kez ve ben arslanpençesi alıcaktım saracoğlu hoca diyorya çayını içcektim,boş çıkmasın diye ama aktar bana onu değilde civanperçemi karışık bitki çayı verdi thermanın toz halde kavanozda ister demle dedi kaynatmadan,ister yoğurtla vs.1 kaşık ye dedi günde 3 kez benim durum için,sizce napayım,bunları kullanan varmı?yumurta sayı yada kalitesine yardımı olurmu?hangi birini yapacağımı şaşırdım.

Kelebekcim helal olsun azmine.Bana sorarsan bu kadar karistirma derim. Dhea yi bide arisutu bal polen bide omega yi tavsiye ediyorum.

18 mm altında olmamalı dedi dr. Ne bilim kuzum bakalım bekle şimdi yarini. Bi habere bakiyir umutların devamı. Yoksa başka bahara :)
Allah korusun ya deme öyle döllenicek inşallah:)

canım ben eskişehirdeyim opüden önce bizdende aldılar 4710 tl sanırım her yerde böyle durum Allah emeğinin karşılığını versin inşaAllah

Allah korusun ya deme öyle döllenicek inşallah:)

canım ben eskişehirdeyim opüden önce bizdende aldılar 4710 tl sanırım her yerde böyle durum Allah emeğinin karşılığını versin inşaAllah
Bahcecei öyle ablam.da baya kızmış ti oraya
Ben başlarken ilk 1750 verdim. Opu da 1750 verdim bugün. Transferde 1250 verecem. Olmazsa transfer 1250 vermicem birde 500 tl iade alacam. Ama inş öyle birşey olmaz

Kızlar bugün adet oldum çok sancim var transfer sonrası adeti çok ağrılı geçen varmı ben hiç ağrı cekmezdim adetlerimde ama suan feci acı çekiyorum bide ben bir kaç ay normal denemek istiyorum hiç denemedik biz o yüzden bitkisel ilaçlar kullanacam. Hayıt hapi aldım kullanacam ama cesaretim yok rezerv azlığı na iyi geliyor mu acaba kullansam mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…