- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Geçmiş olsun öncelikle...altın yumişin kaliteli olsun...güzelce bölünsün büyüsün inşallahhh...sonrada doğru anneciğeKızlar 1 yumurta toplandı diğeri boş cikmjs. :/ insqllah bu iyidir ne transferi görürüm
Inşallah canım tek yumurtam benle kalsın inşallahGeçmiş olsun öncelikle...altın yumişin kaliteli olsun...güzelce bölünsün büyüsün inşallahhh...sonrada doğru anneciğe
canım bende bahçecide ttedavi görüyorum doktrum erbil bey bende opu oldum iki hafta önce ve toplanan yumurta küçükmüş bir gün gelişimi beklenmiş gelişim göstermemiş dölenme işlemine bile gidemedi yumoşum bizimde para gitti eşim çook kızdı bu duruma muhasebeyle konuştuk eşim telefonda bayağ bir tartıştı para konusunda geri para iade olmuyormuş çook saçma politikaları var biz ne zorluklarla o paraları kazanıyoruz ve dölenme işlemi yada dondurma işlemi yapılmıyorsa belli bir kısmını iade etmeleri gerek..hakını ara canım eşim telf tartışınca biz size döncez dendi ama arayan soran yok..canım bizim derdimizi bize yeter ben daha önce böyle bir sorun hiç yaşamadım başka merkezde inan şu para konusu yüzünden pişmanlık yaşıyorum o merkeze gitiğime..benimde bir donmuşum var ve havuz iişlemi yapılıyor banada..geçmiş olsun canım nasipten öte gidilmiyor mallesef kendinide hiç sorgulama canım her ya yumurta kalitesi değişebiliyor sana incir kürünü tavsiye ediyorum canım..arı sütüne devam omega3, qenzin10, elevit ,b12vitamin ,d vitamin kullan ..arkadaşlar bugünkü desteğiniz ve o güzel mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,moralim çok bozuldu böyle bir durumu hiç düşünmemiştim boş çıkması gibi,hani döllenmez filan belki diyodum tek diye ama bu aklıma gelmedi hiç,dr.da iptale karşıydı ,napalım böyle oldu .opu işlemi olduğu için ödediğim parada gitti,bunuda düşünmek zorundayım sonuçta ilaçlarla 4.500 az değil,aradım kliniği ama opu dan evvel iptal olursa %20 sini iade ediyolarmış,böyle bir durum yaşayıpta parasını geri alan oldumu?bundan sonraki adetle gitcem yine,güvençe beye sordum vitamin alsam,kür yapsam dedim,zararı olmaz ama sayıyıda artırmaz,kalitesinide,ama dene istersen dedi,tedaviye olumsuz etkisi yok dedi,doktorumda üzüldü duruma çok,destek oldu sağolsun,psikolog Gözde hanımda aynı şekilde,resmen kumar oynuyorum gibi,havuz daha karlı deniyor ama bana zararı oldu işte bu ay,kalbimi bozmak istemiyorum.böyle yumurtası boş çıkan ,sayı ve kaliteyi artırmak adına yapılmış ve sonuç alınmış kürler nelerdir?aslanpençesi çayı varmış,incir kürü ,soğan kürü var,ben zaten 3 aydır arısütü,baş,polen yiyodum yaramadı demmekki bana,hangisini yapsam,ne zaman başlanır?
hayırlı olsun canım yarın hayırlı haberi verirler inşallah sende bize verirsinInşallah canım tek yumurtam benle kalsın inşallah
Inşallah canım 22 mm le bir yumurta. Diğeri 16 mm de kalmışhayırlı olsun canım yarın hayırlı haberi verirler inşallah sende bize verirsin
endîşe etme bak gör döllenir o Allahın izniyle. 16mm küçükmüymüş şaşırdımInşallah canım 22 mm le bir yumurta. Diğeri 16 mm de kalmışkısmet napalım canimm inşallah güzel olur
18 mm altında olmamalı dedi dr. Ne bilim kuzum bakalım bekle şimdi yarini. Bi habere bakiyir umutların devamı. Yoksa başka bahara :)endîşe etme bak gör döllenir o Allahın izniyle. 16mm küçükmüymüş şaşırdım
Hayırlısı olsun canim. 1 hiç yoktan iyidir. İnş yarın güzel haber alırsın.18 mm altında olmamalı dedi dr. Ne bilim kuzum bakalım bekle şimdi yarini. Bi habere bakiyir umutların devamı. Yoksa başka bahara :)
Sağol canım insallahh allah razı olsunHayırlısı olsun canim. 1 hiç yoktan iyidir. İnş yarın güzel haber alırsın.
anladım canım sana da geçmiş olsun,bende de havuz yapılıyor ama bana çözme için para alınmayacak dendi,hani eğer transferden sonra donmuş kalırsa 2.için filan o zaman alınır dendi.canım bende bahçecide ttedavi görüyorum doktrum erbil bey bende opu oldum iki hafta önce ve toplanan yumurta küçükmüş bir gün gelişimi beklenmiş gelişim göstermemiş dölenme işlemine bile gidemedi yumoşum bizimde para gitti eşim çook kızdı bu duruma muhasebeyle konuştuk eşim telefonda bayağ bir tartıştı para konusunda geri para iade olmuyormuş çook saçma politikaları var biz ne zorluklarla o paraları kazanıyoruz ve dölenme işlemi yada dondurma işlemi yapılmıyorsa belli bir kısmını iade etmeleri gerek..hakını ara canım eşim telf tartışınca biz size döncez dendi ama arayan soran yok..canım bizim derdimizi bize yeter ben daha önce böyle bir sorun hiç yaşamadım başka merkezde inan şu para konusu yüzünden pişmanlık yaşıyorum o merkeze gitiğime..benimde bir donmuşum var ve havuz iişlemi yapılıyor banada..geçmiş olsun canım nasipten öte gidilmiyor mallesef kendinide hiç sorgulama canım her ya yumurta kalitesi değişebiliyor sana incir kürünü tavsiye ediyorum canım..arı sütüne devam omega3, qenzin10, elevit ,b12vitamin ,d vitamin kullan ..
18 mm altında olmamalı dedi dr. Ne bilim kuzum bakalım bekle şimdi yarini. Bi habere bakiyir umutların devamı. Yoksa başka bahara :)
Siz istanbuldamısınız?istanbulda çok iyi dr.lar var sanırım. yani bülent traş hoca,emre karatekelioğlu falan..Kizlar acikcasi bu Bahceci konusunda benimde sıkıntılarim var.Benden yarin icin 4bin kusur parayi hazirlamami istediler.Yumurtam bos cikarsada yada transfer olmazsa ne olcak peki?Sonuçta ben full tup bebek parasi odemis olcam.
Off cok zor bu durumlar.Orasi tam bir Darphane gibi olmus.Para nin disinda baska biseyi umusadiklarini sanmiyorum.
kızlar dün yaşadığım hüsrandan sonra araştırmaya giriştim doğal ürünleri,bir arkadaşın tanıdığı Vandan macun getirtmiş(bap,polen,arısütü,propolis,bitki karışımı)adamın telini verdi,kargoyla gönderiyomuş bir kavanoz ,bunu kullanan kişi 49 yaşındaymış yumurtası olmuyomuş hiç 3 kere tüp tedavisindede olmamış, sonuncuda adetiyle başlamış bu macundan yemeye tabi bu arada tedavisi de oluyormuş iğnelerle opuya kadar ve tek yumurta olmuş,onla hamile kalmış .sizce deneyim mi?güvenilirmidir bilemedim,ayrıcada hayıt suyu aldım aktardan suyla,meyve suyuyla karıştır iç dedi günde 2 kez ve ben arslanpençesi alıcaktım saracoğlu hoca diyorya çayını içcektim,boş çıkmasın diye ama aktar bana onu değilde civanperçemi karışık bitki çayı verdi thermanın toz halde kavanozda ister demle dedi kaynatmadan,ister yoğurtla vs.1 kaşık ye dedi günde 3 kez benim durum için,sizce napayım,bunları kullanan varmı?yumurta sayı yada kalitesine yardımı olurmu?hangi birini yapacağımı şaşırdım.
Sağol canimm inşallah. Yok canım biriktirmeyecez olursa inşallah Pers yq da cuma transfer.Bol sans cnm insallah guzelce döLlenir. Biriktircekmisin yoksa transfermi
Allah korusun ya deme öyle döllenicek inşallah:)18 mm altında olmamalı dedi dr. Ne bilim kuzum bakalım bekle şimdi yarini. Bi habere bakiyir umutların devamı. Yoksa başka bahara :)
canım ben eskişehirdeyim opüden önce bizdende aldılar 4710 tl sanırım her yerde böyle durum Allah emeğinin karşılığını versin inşaAllahKizlar acikcasi bu Bahceci konusunda benimde sıkıntılarim var.Benden yarin icin 4bin kusur parayi hazirlamami istediler.Yumurtam bos cikarsada yada transfer olmazsa ne olcak peki?Sonuçta ben full tup bebek parasi odemis olcam.
Off cok zor bu durumlar.Orasi tam bir Darphane gibi olmus.Para nin disinda baska biseyi umusadiklarini sanmiyorum.
Bahcecei öyle ablam.da baya kızmış ti orayaAllah korusun ya deme öyle döllenicek inşallah:)
canım ben eskişehirdeyim opüden önce bizdende aldılar 4710 tl sanırım her yerde böyle durum Allah emeğinin karşılığını versin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?