- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
canım tedavi sürecinde çok yanlış bi tabir olmasın ama çok kurcalanıyoruz çok iğne ilaç kullanıyoruz normaldir bence böyle ağrının olması. Hayır hapı yani hap artık kulağıma hiç sevimli gelmiyor ama incir kürü herkesce denenmiş hatta bir sürü kadına fayda sağlamış. Hayıt hapı kullananlar anlatırlar zaten sana. Gönlüne göre versin Yaradan inşaAllahKızlar bugün adet oldum çok sancim var transfer sonrası adeti çok ağrılı geçen varmı ben hiç ağrı cekmezdim adetlerimde ama suan feci acı çekiyorumbide ben bir kaç ay normal denemek istiyorum hiç denemedik biz o yüzden bitkisel ilaçlar kullanacam. Hayıt hapi aldım kullanacam ama cesaretim yok rezerv azlığı na iyi geliyor mu acaba kullansam mi ?
opüden sonra hastaneden embriyolarla alakalı 3 kez arandım 10:50-11:20 arası aradılar hep :) öğleye bırakmadılar hiç inşaAllah hayırlı haber olsun erkenden arasınlar seniKızlar ya yarın kaç gibi ararlar hastaneden sizce. Bu gece nasıl sabah olur
Inşallah kuzum. Çok zor bu bekleyiş ler yav. Kısmet tabi ki ama inşallah güzel olur dua et banaopüden sonra hastaneden embriyolarla alakalı 3 kez arandım 10:50-11:20 arası aradılar hep :) öğleye bırakmadılar hiç inşaAllah hayırlı haber olsun erkenden arasınlar seni
Canim bu hap bitkisel bir hap. Hayıt tohumu nun tadı çok kötü diye bunu tercih ettim. Incir de prolaktin hormonu yüksek olanlar kullanmasin diyor saraçoğlu o yüzden kullanmayı düşünmüyorum.canım tedavi sürecinde çok yanlış bi tabir olmasın ama çok kurcalanıyoruz çok iğne ilaç kullanıyoruz normaldir bence böyle ağrının olması. Hayır hapı yani hap artık kulağıma hiç sevimli gelmiyor ama incir kürü herkesce denenmiş hatta bir sürü kadına fayda sağlamış. Hayıt hapı kullananlar anlatırlar zaten sana. Gönlüne göre versin Yaradan inşaAllah
Yok canım kanama ağrı olmadı şükür hafif suan adet sancısı gibi var. 1 yumurta var inş iyi olur bekliyorum
Yok canım kanama ağrı olmadı şükür hafif suan adet sancısı gibi var. 1 yumurta var inş iyi olur bekliyorum
Iyi olduğunu bilsem rahatlicam transferi görürsem. Sonra tutunup tutunma ması allahimin takdiri. Elimden geleni yapacam benimle kalması için canımİyi olacak merak etme sen asil bundan sonra stresden uzak durman lazim kafani dahitacak seylerle mesgul ol
Iyi olduğunu bilsem rahatlicam transferi görürsem. Sonra tutunup tutunma ması allahimin takdiri. Elimden geleni yapacam benimle kalması için canım
namazdan sonra duada ben sayıyorum hepinizi nicklerinizle inşaAllah Rabbim kabul eder :))Inşallah kuzum. Çok zor bu bekleyiş ler yav. Kısmet tabi ki ama inşallah güzel olur dua et bana
Sağol canım benim. Allah razı olsun. Kabul eylesin inşallah :)namazdan sonra duada ben sayıyorum hepinizi nicklerinizle inşaAllah Rabbim kabul eder :))
Merhaba canım benimde tedaviden sonra ağrım olmuştu benim embriyolarım donduruldu, ona rağmen ağrım oldu ilk adette olabiliyormuş. kulladığımız haplar ve aldığımız estrojen hormonundan kaynaklanıyormuş parol kullanabiliriz diye biliyorum kullan lütfen çok rahatlatıyor .haytı otunu bende duydum ama doktorunuzlada görüşün bence çünki size nasıl bi destek verilmesi gerektiğini en iyi o biliyor...aynı merkezde devam edilince şansımız artıyormuş bence bir yola çıktıysak sağlam adımlarla ilerlemeliyiz işin ehline danışmalıyızCanim bu hap bitkisel bir hap. Hayıt tohumu nun tadı çok kötü diye bunu tercih ettim. Incir de prolaktin hormonu yüksek olanlar kullanmasin diyor saraçoğlu o yüzden kullanmayı düşünmüyorum.
Sağol canım cevabın için.Bende kullanıyorum canım aynen transfer gununden itibaren fitil olarak.
Pardon canım bende senin gibi opu dan sonra kullanmaya başlamıştım. Bende devam edicem ama hap olarak, hayırlısı bakalımSağol canım cevabın için.
Ben bugun opu oldum bugün başla dedi. Transfer olursa inşallah igneye gececez dedi
Inşallah deva olur kuzum bebeğin tutunur sana :) güzel sonuç alırsınPardon canım bende senin gibi opu dan sonra kullanmaya başlamıştım. Bende devam edicem ama hap olarak, hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?