Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

mmerhaba arkadaşlar.benim yaş 28amh 0,14.3 kere tedavi iptal oldu.ilk 2sinde gelişmedi hiç, 3.de bir tane yumurta gelişti o da erken çatladı.daha opuya hiç gidemedim.benzer durumları yaşayan, twecrübeli olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?ne yapacağımı şaşırmış durumdayım denemediğim kalmadı sayılır...

canım tedavi sürecinde çok yanlış bi tabir olmasın ama çok kurcalanıyoruz çok iğne ilaç kullanıyoruz normaldir bence böyle ağrının olması. Hayır hapı yani hap artık kulağıma hiç sevimli gelmiyor ama incir kürü herkesce denenmiş hatta bir sürü kadına fayda sağlamış. Hayıt hapı kullananlar anlatırlar zaten sana. Gönlüne göre versin Yaradan inşaAllah

Kızlar ya yarın kaç gibi ararlar hastaneden sizce. Bu gece nasıl sabah olur

opüden sonra hastaneden embriyolarla alakalı 3 kez arandım 10:50-11:20 arası aradılar hep :) öğleye bırakmadılar hiç inşaAllah hayırlı haber olsun erkenden arasınlar seni
Inşallah kuzum. Çok zor bu bekleyiş ler yav. Kısmet tabi ki ama inşallah güzel olur dua et bana

Canim bu hap bitkisel bir hap. Hayıt tohumu nun tadı çok kötü diye bunu tercih ettim. Incir de prolaktin hormonu yüksek olanlar kullanmasin diyor saraçoğlu o yüzden kullanmayı düşünmüyorum.

İyi olacak merak etme sen asil bundan sonra stresden uzak durman lazim kafani dahitacak seylerle mesgul ol
Iyi olduğunu bilsem rahatlicam transferi görürsem. Sonra tutunup tutunma ması allahimin takdiri. Elimden geleni yapacam benimle kalması için canım

merhabalar özellikle spring2014 rumuzlu arkadaşım ben de elonva iğnesini kullandım yumurtalıklara hiç etkisi olmadı 2. tedavinde hamile kalmışsın sanırım tedavi nerde gördün ve hangi ilaçları kullandın cevap verirsen sevinirim
Iyi olduğunu bilsem rahatlicam transferi görürsem. Sonra tutunup tutunma ması allahimin takdiri. Elimden geleni yapacam benimle kalması için canım

Canim bu hap bitkisel bir hap. Hayıt tohumu nun tadı çok kötü diye bunu tercih ettim. Incir de prolaktin hormonu yüksek olanlar kullanmasin diyor saraçoğlu o yüzden kullanmayı düşünmüyorum.
Merhaba canım benimde tedaviden sonra ağrım olmuştu benim embriyolarım donduruldu, ona rağmen ağrım oldu ilk adette olabiliyormuş. kulladığımız haplar ve aldığımız estrojen hormonundan kaynaklanıyormuş parol kullanabiliriz diye biliyorum kullan lütfen çok rahatlatıyor .haytı otunu bende duydum ama doktorunuzlada görüşün bence çünki size nasıl bi destek verilmesi gerektiğini en iyi o biliyor...aynı merkezde devam edilince şansımız artıyormuş bence bir yola çıktıysak sağlam adımlarla ilerlemeliyiz işin ehline danışmalıyız

Kızlar bana bugün progestan 200 mg kapsül verdi dr. Ama hapı fitil olarak vermiş. Enteresan ha. Baktım da daha etkili oluyormuş bu şekilde kullananlar öyle yazmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…