- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Fitil olarak daha etkili. ağız yoluyla alındığında acayip bir mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor.en iyisi vajinal olarak almak.Kızlar bana bugün progestan 200 mg kapsül verdi dr. Ama hapı fitil olarak vermiş. Enteresan ha. Baktım da daha etkili oluyormuş bu şekilde kullananlar öyle yazmis
transfer sonrası olunan adetin hem vakti bilinmiyor hem de ağrılı olabiliyor dediğin gibi.Kızlar bugün adet oldum çok sancim var transfer sonrası adeti çok ağrılı geçen varmı ben hiç ağrı cekmezdim adetlerimde ama suan feci acı çekiyorumbide ben bir kaç ay normal denemek istiyorum hiç denemedik biz o yüzden bitkisel ilaçlar kullanacam. Hayıt hapi aldım kullanacam ama cesaretim yok rezerv azlığı na iyi geliyor mu acaba kullansam mi ?
Inşallah canimm heyecanla bekliyorum brn de aramalarini umarım güzel haber verirler evlilik yil donumumuzde :)Fitil olarak daha etkili. ağız yoluyla alındığında acayip bir mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor.en iyisi vajinal olarak almak.
bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :))
DOĞAL DÖNGÜDE BEN ANLIYORUM BAZEN CANIMCIMKizlar yumurtanin catladigini anlarmisiniz?
ayyyy canımcım ne güzel inşallahhh.Inşallah canimm heyecanla bekliyorum brn de aramalarini umarım güzel haber verirler evlilik yil donumumuzde :)
Amin kuzummm Sağol güzel dileklerin için. Şu an en güzel hediye 1 tanecik yunurtamin bebiş olmak için adım atmış olmasi :)burda güzel haberler verelim birbirimize insqllah canım benimayyyy canımcım ne güzel inşallahhh.
bu güzel bahar sabahında güzel güzell haberler alalım duyalım...
tebrik ederim...nice güzel yıllarınız olsun eşinle ilerde size katılacak 3. ve 4. bireylerle
nice mutlu aşk dolu bol bebekli yıllar diliyorum.bir saata kadar ararlar diye tahmin ediyorum hadi bakalım inşaAllah güzel haber alalımInşallah canimm heyecanla bekliyorum brn de aramalarini umarım güzel haber verirler evlilik yil donumumuzde :)
Sağol canimm amin inşallah. Allahım evlilikteki şansımı bebekte de versin inşallah :) arasınlar inşallah en güzel hediye mi yazacağım sizlere canlarimnice mutlu aşk dolu bol bebekli yıllar diliyorum.bir saata kadar ararlar diye tahmin ediyorum hadi bakalım inşaAllah güzel haber alalım
Evet öyle olması lazım canın. Rapor mu cikarcaksin şartları ne bununGunaydin kizlar
Hastanedeyim, kan ultrason evrak islerimi yaptirdim ogleden sonra da konsey toplanacakmis karar verilecek artik hakkimda hayirlisi olsun.
Ultrasonda bir tarafta 2-3 af dedi diger tarafi birsey goremiyorum dedi ugrasti 1-2 af dedi. Benden onceki kizlarin 10lari 15lerini duyunca benim ultrason biraz huzunlu gecti :)
Bu af folikul sayisi oluyor degil mi kizlar
Evet öyle olması lazım canın. Rapor mu cikarcaksin şartları ne bunun[/QUOTE
Af: antral folikul sayisiymis :)
Doktor sayi az dedi ama bu daha ilk gunum bixim durumumuzdaki hastalar icin hic olmamasindan iyidir mi demeliyim bilmiyorum. Benden onceki kizla amh degerimiz ayniydi 0.4 ama ona 8-9 af dedi. Kismet heralde
Ben devlet hastanrdinde basladim canim tedaviye ankarada. Kurul kararina gore tedavi uygulaniyormus. Sabah muayene kan ultrason islerimi yaptim ogleden sonra da konseye girecekmisim.
Sizlerin ilk kontrolunuzde folikul sayilari nasildi. Yani benim gibi erken yumurta rezervi sorunu olan kizçelerin
Benim de 3 4 folikul gorunuyordu hep canım. Normal sıkma canını.
Devlet den rapor almak için şartlar ne ben bunu tam bulamadım hiç
Anladım canımSartlar soyle 1 yil evli olmak gerekiyor. Ya sen ya esinin 900 gun yani 5 yil gecmis sgk prim gunu olmasi gerekiyor. Ama devlet memurunda bu sart olmayabilir. Senin ve esinin vukuatli nufus kayit orneginizde ortak cocugunuz olmamasi gerekiyor.
Daha sonra en onemlisi eger benim gibi yuksek fsh dusuk amh degerinde veya esinin sperm degerlerinde problem varsa direk tedaviye baslaniyor.
Eger bu gibi sıkıntılı bir durum yoksa once infertilite de asilama tedavisi baslaniyor orda da problem yasandiysa onlarin yonlendirmesiyle tedaviye baslaniyor. Mesela sabah bir kizin rahmi tersmis hic bir islem yapmadan direk tup bebek uygulanmis ve ilk seferde hamile kalmis.
Onun disinda sormak istediginiz seyler varsa ogreneyim :)
Elimizdeki sonuçlarla başvuru yapabiliyor muyuz canım. Ne zaman gitmek gerekiyor acaba ist da hangi hastane yapıyor acabaSartlar soyle 1 yil evli olmak gerekiyor. Ya sen ya esinin 900 gun yani 5 yil gecmis sgk prim gunu olmasi gerekiyor. Ama devlet memurunda bu sart olmayabilir. Senin ve esinin vukuatli nufus kayit orneginizde ortak cocugunuz olmamasi gerekiyor.
Daha sonra en onemlisi eger benim gibi yuksek fsh dusuk amh degerinde veya esinin sperm degerlerinde problem varsa direk tedaviye baslaniyor.
Eger bu gibi sıkıntılı bir durum yoksa once infertilite de asilama tedavisi baslaniyor orda da problem yasandiysa onlarin yonlendirmesiyle tedaviye baslaniyor. Mesela sabah bir kizin rahmi tersmis hic bir islem yapmadan direk tup bebek uygulanmis ve ilk seferde hamile kalmis.
Onun disinda sormak istediginiz seyler varsa ogreneyim :)
Anladım canım
Bende bi başvuru yapsam mi acaba
Hastaneden aradılar buarada kızlar malesef olmamış dollenme. Anlayacağınız tek yunurtam altın yumurta değilmiş
söylemesi kolay tabi ama lütfen çok üzülme sen yinede sanki döllenince iş bitiyo mu farklı farklı hastalıklar türedi stresten hepimizde isyan değil Allah büyük inşallah evlat sahibi yapar hepimizi.döllenmeme sebebi var mı spermden mi yumurtadan mı bilgin var mıAnladım canım
Bende bi başvuru yapsam mi acaba
Hastaneden aradılar buarada kızlar malesef olmamış dollenme. Anlayacağınız tek yunurtam altın yumurta değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?