Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kızlar bana bugün progestan 200 mg kapsül verdi dr. Ama hapı fitil olarak vermiş. Enteresan ha. Baktım da daha etkili oluyormuş bu şekilde kullananlar öyle yazmis
Fitil olarak daha etkili. ağız yoluyla alındığında acayip bir mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor.en iyisi vajinal olarak almak.
bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :))

transfer sonrası olunan adetin hem vakti bilinmiyor hem de ağrılı olabiliyor dediğin gibi.
hayıt hapı ya da testere dişili aslan pençesi fsh ı düşürmekte etkili.rezerv azlığı ya da kaliteye çok bir etkisi olmuyor.
ben dhea kullanıcam.birde arı sütü bal polen.

Fitil olarak daha etkili. ağız yoluyla alındığında acayip bir mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor.en iyisi vajinal olarak almak.
bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :))
Inşallah canimm heyecanla bekliyorum brn de aramalarini umarım güzel haber verirler evlilik yil donumumuzde :)

Inşallah canimm heyecanla bekliyorum brn de aramalarini umarım güzel haber verirler evlilik yil donumumuzde :)
ayyyy canımcım ne güzel inşallahhh.
bu güzel bahar sabahında güzel güzell haberler alalım duyalım...
tebrik ederim...nice güzel yıllarınız olsun eşinle ilerde size katılacak 3. ve 4. bireylerle

ayyyy canımcım ne güzel inşallahhh.
bu güzel bahar sabahında güzel güzell haberler alalım duyalım...
tebrik ederim...nice güzel yıllarınız olsun eşinle ilerde size katılacak 3. ve 4. bireylerle
Amin kuzummm Sağol güzel dileklerin için. Şu an en güzel hediye 1 tanecik yunurtamin bebiş olmak için adım atmış olmasi :)burda güzel haberler verelim birbirimize insqllah canım benim

nice mutlu aşk dolu bol bebekli yıllar diliyorum.bir saata kadar ararlar diye tahmin ediyorum hadi bakalım inşaAllah güzel haber alalım
Sağol canimm amin inşallah. Allahım evlilikteki şansımı bebekte de versin inşallah :) arasınlar inşallah en güzel hediye mi yazacağım sizlere canlarim

Gunaydin kizlar

Hastanedeyim, kan ultrason evrak islerimi yaptirdim ogleden sonra da konsey toplanacakmis karar verilecek artik hakkimda hayirlisi olsun.

Ultrasonda bir tarafta 2-3 af dedi diger tarafi birsey goremiyorum dedi ugrasti 1-2 af dedi. Benden onceki kizlarin 10lari 15lerini duyunca benim ultrason biraz huzunlu gecti :)

Bu af folikul sayisi oluyor degil mi kizlar

Evet öyle olması lazım canın. Rapor mu cikarcaksin şartları ne bunun

Benim de 3 4 folikul gorunuyordu hep canım. Normal sıkma canını.
Devlet den rapor almak için şartlar ne ben bunu tam bulamadım hiç

Benim de 3 4 folikul gorunuyordu hep canım. Normal sıkma canını.
Devlet den rapor almak için şartlar ne ben bunu tam bulamadım hiç

Sartlar soyle 1 yil evli olmak gerekiyor. Ya sen ya esinin 900 gun yani 5 yil gecmis sgk prim gunu olmasi gerekiyor. Ama devlet memurunda bu sart olmayabilir. Senin ve esinin vukuatli nufus kayit orneginizde ortak cocugunuz olmamasi gerekiyor.

Daha sonra en onemlisi eger benim gibi yuksek fsh dusuk amh degerinde veya esinin sperm degerlerinde problem varsa direk tedaviye baslaniyor.

Eger bu gibi sıkıntılı bir durum yoksa once infertilite de asilama tedavisi baslaniyor orda da problem yasandiysa onlarin yonlendirmesiyle tedaviye baslaniyor. Mesela sabah bir kizin rahmi tersmis hic bir islem yapmadan direk tup bebek uygulanmis ve ilk seferde hamile kalmis.

Onun disinda sormak istediginiz seyler varsa ogreneyim :)

Anladım canım
Bende bi başvuru yapsam mi acaba
Hastaneden aradılar buarada kızlar malesef olmamış dollenme. Anlayacağınız tek yunurtam altın yumurta değilmiş

Elimizdeki sonuçlarla başvuru yapabiliyor muyuz canım. Ne zaman gitmek gerekiyor acaba ist da hangi hastane yapıyor acaba

Anladım canım
Hastaneden aradılar buarada kızlar malesef olmamış dollenme. Anlayacağınız tek yunurtam altın yumurta değilmiş

Ah canim kiyamam hayirlisi olsun ne diyelim cok uzuluyoruz ama bizim de boyle olmamizda bir hayir vardir mutlaka Rabbim daha buyuk uzuntulerden esirgesin bizi de

Ankarada olsan tavsiye ederdim zekai tahiri ama istanbulun sartlari imkanlari nasildir bir fikrim yok canim. Ankarada bi kadin dogum hastanesi daha var ama bir cok da ozel kadin dogum hastanesi var ama ben burayi tercih ettim ve onceki tedavimde zekai tahirden memnun kaldim simdi de baska yeri dusunemiyorum

Anladım canım
söylemesi kolay tabi ama lütfen çok üzülme sen yinede sanki döllenince iş bitiyo mu farklı farklı hastalıklar türedi stresten hepimizde isyan değil Allah büyük inşallah evlat sahibi yapar hepimizi.döllenmeme sebebi var mı spermden mi yumurtadan mı bilgin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…