Yumuttadanmis canım. Olmadı diyince embriyolog gerisini çok dinlemedim. Hastaneden arayacaklarmış dr la görüşecek misiz bakalım. Şansımız buymus çok zor bir imtihan bizimki hayırlısı kuzum ne diyelimsöylemesi kolay tabi ama lütfen çok üzülme sen yinede sanki döllenince iş bitiyo mu farklı farklı hastalıklar türedi stresten hepimizde isyan değil Allah büyük inşallah evlat sahibi yapar hepimizi.döllenmeme sebebi var mı spermden mi yumurtadan mı bilgin var mı
üzüldüm canım ya, keşke döllenseydi, bazılarının oluyordu öyle, kısmet...inşallah bir sonraki sefere olur...Rabbim bir sonrakine nasip eder inşallah..Yumuttadanmis canım. Olmadı diyince embriyolog gerisini çok dinlemedim. Hastaneden arayacaklarmış dr la görüşecek misiz bakalım. Şansımız buymus çok zor bir imtihan bizimki hayırlısı kuzum ne diyelim
Sağol canım amin inşallahüzüldüm canım ya, keşke döllenseydi, bazılarının oluyordu öyle, kısmet...inşallah bir sonraki sefere olur...Rabbim bir sonrakine nasip eder inşallah..
canım benim çok üzüldüm kuzucum, Allah hayırlısını nasip etsin.inşallah toparlanınca tekrar denersin.Yumuttadanmis canım. Olmadı diyince embriyolog gerisini çok dinlemedim. Hastaneden arayacaklarmış dr la görüşecek misiz bakalım. Şansımız buymus çok zor bir imtihan bizimki hayırlısı kuzum ne diyelim
antral folikül öncü folikül demek. hiiççç hüzünlenme.hemen başlarlar zaten tedaviye.raporunda çıkar.Gunaydin kizlar
Hastanedeyim, kan ultrason evrak islerimi yaptirdim ogleden sonra da konsey toplanacakmis karar verilecek artik hakkimda hayirlisi olsun.
Ultrasonda bir tarafta 2-3 af dedi diger tarafi birsey goremiyorum dedi ugrasti 1-2 af dedi. Benden onceki kizlarin 10lari 15lerini duyunca benim ultrason biraz huzunlu gecti :)
Bu af folikul sayisi oluyor degil mi kizlar
Oyy canım benim basınız sağolsun çok üzüldüm. Umarım babannenin dileği gerçek olir yaptıklarını giydirirsin yavrun a canım mekanı cennet olsunKızlar eşimin babaannesi vefat etti, iyi insandı, Allah Rahmet eğlesin.., yaşlıda olsa insan çok üzülüyor...zaten duygusal bir yapım var, ölmeden önce bizim bebeğimize yelek hırkalar örmüş, çocukları yok ama olsun ben öreyim olunca veririm demişdün bana verdiler yaptıklarını, zaten kaç gündür hüzünlüyüm, yaptıklarına baktım dağıldım iyice
rabbim inşallah bize evlat nasip ederde, onları giydirmek nasip olur...bebeğimizi göremesede hiç olmazsa anarız büyük babaannemizi
Allah rahmet eylesin. başınız sağolsunKızlar eşimin babaannesi vefat etti, iyi insandı, Allah Rahmet eğlesin.., yaşlıda olsa insan çok üzülüyor...zaten duygusal bir yapım var, ölmeden önce bizim bebeğimize yelek hırkalar örmüş, çocukları yok ama olsun ben öreyim olunca veririm demişdün bana verdiler yaptıklarını, zaten kaç gündür hüzünlüyüm, yaptıklarına baktım dağıldım iyice
rabbim inşallah bize evlat nasip ederde, onları giydirmek nasip olur...bebeğimizi göremesede hiç olmazsa anarız büyük babaannemizi
sağol canım, amin...çok iyi insandı aniden gitti aramızdan, ben fazla duygusalım birde bebeğimize yaptıklarını görünce dağıldım resmen...inşallah canım bebeğimize giydirmek nasip olur..Oyy canım benim basınız sağolsun çok üzüldüm. Umarım babannenin dileği gerçek olir yaptıklarını giydirirsin yavrun a canım mekanı cennet olsun
Çok sağol canım, amin...inşallah....çok hüzünlendim yaaa, son anına kadar örmüş yeni bitirmiş hattaAllah rahmet eylesin. başınız sağolsun
Rabbim o örülenlerin içini dolduracak bebişi tez vakitte sağlığıyla göndersin inşallah..
Şartları ne ne zaman randevu almak gerekir bilmiyorum ki. Hastanemi dr umu seviyorum ama maddi olarak zor be kuzum. Bilmiyorum ki biraz dinlenelim calismaya devamcanım benim çok üzüldüm kuzucum, Allah hayırlısını nasip etsin.inşallah toparlanınca tekrar denersin.
benim arkadaşım çapa tıp fakültesinde raporlu yaptırmıştı.2 deneme. hatta 2 tanede donmuşu var.
Canim benim çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin hepimiz aynı durumdayız birbirimizin halinden anlıyoruz. Rabbim bu imtihanı boşuna vermedi bize elbet vardır bir bildiği. Rabbim kabul etmeyeceği duayı bize ettirmezmis bize çok sukur dua etmeyi nasip ediyo huzuruna alıyo. Inşallah hayırlı zamanda bizde alacağız yavrularimizi kucağımıza :))Şartları ne ne zaman randevu almak gerekir bilmiyorum ki. Hastanemi dr umu seviyorum ama maddi olarak zor be kuzum. Bilmiyorum ki biraz dinlenelim calismaya devam
Inşallah canimm inşallah. Olacak elbet buna inancımı hiç kaybetmedim vakti zamanı bilmiyoruz sadece. Iyi ki burasi var iyi ki sizler varsınız :)Canim benim çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin hepimiz aynı durumdayız birbirimizin halinden anlıyoruz. Rabbim bu imtihanı boşuna vermedi bize elbet vardır bir bildiği. Rabbim kabul etmeyeceği duayı bize ettirmezmis bize çok sukur dua etmeyi nasip ediyo huzuruna alıyo. Inşallah hayırlı zamanda bizde alacağız yavrularimizi kucağımıza :))
Canim bide annende rezerv azmis 3 çocuğu olmuş. Nasıl Olmuş bişey denemiş miŞartları ne ne zaman randevu almak gerekir bilmiyorum ki. Hastanemi dr umu seviyorum ama maddi olarak zor be kuzum. Bilmiyorum ki biraz dinlenelim calismaya devam
Canim annem kaplicalara gitmiş 1 hafta. Birde incir ceviz ve saf bal yemiş hep. Şeker un tuz yememis hiç.Canim bide annende rezerv azmis 3 çocuğu olmuş. Nasıl Olmuş bişey denemiş mi
Evet canim kendimiz gibilerini görüp birbirimize destek olmak çok güzel :)Inşallah canimm inşallah. Olacak elbet buna inancımı hiç kaybetmedim vakti zamanı bilmiyoruz sadece. Iyi ki burasi var iyi ki sizler varsınız :)
Evet sana çok hak veriyorum.maddi zorluyor.Şartları ne ne zaman randevu almak gerekir bilmiyorum ki. Hastanemi dr umu seviyorum ama maddi olarak zor be kuzum. Bilmiyorum ki biraz dinlenelim calismaya devam
hadi yaa ,çok üzgünüm canım,inşallah sonraki tedavin güzel geçer.Anladım canım
Bende bi başvuru yapsam mi acaba
Hastaneden aradılar buarada kızlar malesef olmamış dollenme. Anlayacağınız tek yunurtam altın yumurta değilmiş
Inşallah canım sağolasınhadi yaa ,çok üzgünüm canım,inşallah sonraki tedavin güzel geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?