Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Yumuttadanmis canım. Olmadı diyince embriyolog gerisini çok dinlemedim. Hastaneden arayacaklarmış dr la görüşecek misiz bakalım. Şansımız buymus çok zor bir imtihan bizimki hayırlısı kuzum ne diyelim

Yumuttadanmis canım. Olmadı diyince embriyolog gerisini çok dinlemedim. Hastaneden arayacaklarmış dr la görüşecek misiz bakalım. Şansımız buymus çok zor bir imtihan bizimki hayırlısı kuzum ne diyelim
üzüldüm canım ya, keşke döllenseydi, bazılarının oluyordu öyle, kısmet...inşallah bir sonraki sefere olur...Rabbim bir sonrakine nasip eder inşallah..

canım benim çok üzüldüm kuzucum, Allah hayırlısını nasip etsin.inşallah toparlanınca tekrar denersin.
benim arkadaşım çapa tıp fakültesinde raporlu yaptırmıştı.2 deneme. hatta 2 tanede donmuşu var.

Kızlar eşimin babaannesi vefat etti, iyi insandı, Allah Rahmet eğlesin.., yaşlıda olsa insan çok üzülüyor...zaten duygusal bir yapım var, ölmeden önce bizim bebeğimize yelek hırkalar örmüş, çocukları yok ama olsun ben öreyim olunca veririm demiş dün bana verdiler yaptıklarını, zaten kaç gündür hüzünlüyüm, yaptıklarına baktım dağıldım iyice
rabbim inşallah bize evlat nasip ederde, onları giydirmek nasip olur...bebeğimizi göremesede hiç olmazsa anarız büyük babaannemizi

antral folikül öncü folikül demek. hiiççç hüzünlenme.hemen başlarlar zaten tedaviye.raporunda çıkar.
hayırlı olsun tedavin şimdiden.

Oyy canım benim basınız sağolsun çok üzüldüm. Umarım babannenin dileği gerçek olir yaptıklarını giydirirsin yavrun a canım mekanı cennet olsun

Allah rahmet eylesin. başınız sağolsun
Rabbim o örülenlerin içini dolduracak bebişi tez vakitte sağlığıyla göndersin inşallah..

Oyy canım benim basınız sağolsun çok üzüldüm. Umarım babannenin dileği gerçek olir yaptıklarını giydirirsin yavrun a canım mekanı cennet olsun
sağol canım, amin...çok iyi insandı aniden gitti aramızdan, ben fazla duygusalım birde bebeğimize yaptıklarını görünce dağıldım resmen...inşallah canım bebeğimize giydirmek nasip olur..

Allah rahmet eylesin. başınız sağolsun
Rabbim o örülenlerin içini dolduracak bebişi tez vakitte sağlığıyla göndersin inşallah..
Çok sağol canım, amin...inşallah....çok hüzünlendim yaaa, son anına kadar örmüş yeni bitirmiş hatta

Şartları ne ne zaman randevu almak gerekir bilmiyorum ki. Hastanemi dr umu seviyorum ama maddi olarak zor be kuzum. Bilmiyorum ki biraz dinlenelim calismaya devam

Şartları ne ne zaman randevu almak gerekir bilmiyorum ki. Hastanemi dr umu seviyorum ama maddi olarak zor be kuzum. Bilmiyorum ki biraz dinlenelim calismaya devam
Canim benim çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin hepimiz aynı durumdayız birbirimizin halinden anlıyoruz. Rabbim bu imtihanı boşuna vermedi bize elbet vardır bir bildiği. Rabbim kabul etmeyeceği duayı bize ettirmezmis bize çok sukur dua etmeyi nasip ediyo huzuruna alıyo. Inşallah hayırlı zamanda bizde alacağız yavrularimizi kucağımıza :))

Inşallah canimm inşallah. Olacak elbet buna inancımı hiç kaybetmedim vakti zamanı bilmiyoruz sadece. Iyi ki burasi var iyi ki sizler varsınız :)

Canim bide annende rezerv azmis 3 çocuğu olmuş. Nasıl Olmuş bişey denemiş mi

Evet sana çok hak veriyorum.maddi zorluyor.
1-2 regli geçsin, kafanı toparla ona göre eşinle oturur konuşur bir yol çizersiniz.
valla hastane şartlarını çok iyi bilmiyorum.randevulumu yoksa konseyemi giriyorsun rapor çıkıyor.onu tam bilmiyorum.

Pozitif sonuç alan arkadaşlar bir sorum var. benim 5. Gün embriyosu transferim, transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ve tek çizgi ikinci çizginin esamesi bile yok . Acaba sizde idrar testi yapmismiydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…