ben biesteron kullanıyorum. ama fshı ölçtürmedim ama faydasını gören çok. ben de inanıyorum gördüğüme çünkü iki yumurta olgunlaştı ve döllenmişti ama kısmet değilmiş.Fsh gram azalmamis yine 14.5 tsh da ayni 4 folikul sayisi da 2 3 olunca benim tedavi bu ay iptal oldu. Konsey beni eledi :)
Doktor gelecek aya kadar bana biosteron verdi.
Kullanip da fsh i dusuren var mi ?
Bu ay icin ekstra onerilerjniz var mi ?
üzüldüm be canım ama sıkma canını bu esnada biesterona devam et incir falan ye yumurta oluşumu yaklaşık 120 günlük bir süreç bakarsın bir dahakine güzellikler bulur bizleri.Anladım canım
Bende bi başvuru yapsam mi acaba
Hastaneden aradılar buarada kızlar malesef olmamış dollenme. Anlayacağınız tek yunurtam altın yumurta değilmiş
ben biesteron kullanıyorum. ama fshı ölçtürmedim ama faydasını gören çok. ben de inanıyorum gördüğüme çünkü iki yumurta olgunlaştı ve döllenmişti ama kısmet değilmiş.
Evet canım yarın devam edeceğim kısmet kuzum napalım allah güç verdikçe devam edeceğiz inşallah. Biesteron günde 2 tane miydi canımüzüldüm be canım ama sıkma canını bu esnada biesterona devam et incir falan ye yumurta oluşumu yaklaşık 120 günlük bir süreç bakarsın bir dahakine güzellikler bulur bizleri.
Evet canım yarın devam edeceğim kısmet kuzum napalım allah güç verdikçe devam edeceğiz inşallah. Biesteron günde 2 tane miydi canım
Kaç mg canımBiosteronu bana sabah ogle aksam tok karnına dedi dr
Merhaba ne güzel inşallah Allah saglikla bebeğini kucağına almayi nasip eder.Uzun zamandır yazmıyordum önceden konuştuğum ve diğer arkadaşlara selam olsun. Bilen bilir amhım 0.19 fsh en yüksek 23 oldu.5 micro; 2 düşük 1 dış geb ve şükür şun an 13. Haftamdayım...
Arkadaşlar bir kere merkez seçimi çoook önemli ve rezerv azlığında en iyisi brüksel tüp bebek... 4 denememi orda ysptım morfoloji 0 olmasına rağmen hep 5. Güne gitti ve tuttu. 1 kez memorial şişlide denedim felaket bir denemeydi onları Allah a havale ediyorum..
Öncelikle bu konuya çoook kafa yormuş biri olarak; hayıt suyu fshı kesinlikle düşürüyor bitki çayından çok daha etkili. Ayrıca adaçayı+ aslanpençesi e2 yi yükseltiyor bu bizde çok iyi..
Biosteron 3*1 1 yıl kullandım
Koenzimq10 solgar 1 tane
Argiwomen 2*1
Protokolum 4 ünde de femaraydı. Allah Yücel hocamdan razı olsun tek yumurtamı hep 5. Güne getirdi ki spermler de en iyi 2. Kaliteydi düşünün...
Şimdi yolu daha yarılamadım düşük tehlikem kanamalarım oldu ama buna da şükür..
Arkadaşlar moralinizi bozmayın benim 2 tedavim iptal olmuştu onlarıda saysam 1 yılda 7 kez denemiş oluyorum..
Unutmadan son tedavimde bal tarçın çörekotu karışımı ile ilk kez 4 yumurtam oldu. Dularım sizlerle hepinizi çook iyi anlıyorum ben hep inandım sizde inanın olacak Allah ın izniyle.
fsh a çok takılma önemli olan ultrasonda gördüğün folikül sayısıBiosteron DHEA diye de geçiyormuş. Ne kadar süre kullandın peki, ben bu ay kullanıcam etkisi hemen sonraki aya belli olur mu acaba.
Bir de FSH geçmiş sonuçlarımda da hem 12 14 aralığında. Bi ay gelip de düşebiliyor mu hormon, düzenli olarak FSH için yaptırdığım bitki çayını içtim ama hiç düşmemiş
cnm fsh yuksekken yumurta kalitesi ciddi kotu olabiliyor.. toplansa dahi sonuc iyi olmayabiliyor.. fsh yuksek olupta iyi orneklerde var ama oyle azki.. yinede fsh dusebiliyorsa dusurmekte fayda var.. tedaviye dusuk fsh ile baslayinca yumurta az olsa bile kalitesi daha iyi oluyor..Merhaba ne güzel inşallah Allah saglikla bebeğini kucağına almayi nasip eder.
Benim tek olan yumurtam malesef kalitesiz ve dollenme olmadı. Ilk denemem di. Dr um amerika dq rezerv azlığı ile yayınlar çıkaran ve Türkiye de de bir çok başarıya imza atmış biri. Ben fsh a 1 kere baktım onda dq 22 çıktı. Dr um bi daha bakmadım fsh in düşmesi senin rezervinin arttığını göstermiyor dedi. Senin rezervin düşük ve düşük olduğu için fsh yüksek dedj. 5 bile olsa fsh rezerv in artmış olmaz bunlara takılma önemli olan yumurta olmasi hala dedi.
Sen başarılı olduğun denemeye fsh in dusukken mi yaptım canım bunu merak ettim ben
Doktorun çok doğru söylemiş canım malesef yumurtalar en fazla 1-2 artıyor... Benim ilk denememde fsh 20 gibiydi 3. Kalite bi embriyo idi ve kimyasal oldu hatta beta 15 ti kümyasal bile sayılmaz...Ama ne ağladım! Sandımki hemen ilk denemede olacak...Merhaba ne güzel inşallah Allah saglikla bebeğini kucağına almayi nasip eder.
Benim tek olan yumurtam malesef kalitesiz ve dollenme olmadı. Ilk denemem di. Dr um amerika dq rezerv azlığı ile yayınlar çıkaran ve Türkiye de de bir çok başarıya imza atmış biri. Ben fsh a 1 kere baktım onda dq 22 çıktı. Dr um bi daha bakmadım fsh in düşmesi senin rezervinin arttığını göstermiyor dedi. Senin rezervin düşük ve düşük olduğu için fsh yüksek dedj. 5 bile olsa fsh rezerv in artmış olmaz bunlara takılma önemli olan yumurta olmasi hala dedi.
Sen başarılı olduğun denemeye fsh in dusukken mi yaptım canım bunu merak ettim ben
ben 3 kullanıyorum 25 mgEvet canım yarın devam edeceğim kısmet kuzum napalım allah güç verdikçe devam edeceğiz inşallah. Biesteron günde 2 tane miydi canım
cok guzel mutlu sona ulasmissin senin adina sevindim.. bal tarcin gercekten ise yariyor bende denemistim..Uzun zamandır yazmıyordum önceden konuştuğum ve diğer arkadaşlara selam olsun. Bilen bilir amhım 0.19 fsh en yüksek 23 oldu.5 micro; 2 düşük 1 dış geb ve şükür şun an 13. Haftamdayım...
Arkadaşlar bir kere merkez seçimi çoook önemli ve rezerv azlığında en iyisi brüksel tüp bebek... 4 denememi orda ysptım morfoloji 0 olmasına rağmen hep 5. Güne gitti ve tuttu. 1 kez memorial şişlide denedim felaket bir denemeydi onları Allah a havale ediyorum..
Öncelikle bu konuya çoook kafa yormuş biri olarak; hayıt suyu fshı kesinlikle düşürüyor bitki çayından çok daha etkili. Ayrıca adaçayı+ aslanpençesi e2 yi yükseltiyor bu bizde çok iyi..
Biosteron 3*1 1 yıl kullandım
Koenzimq10 solgar 1 tane
Argiwomen 2*1
Protokolum 4 ünde de femaraydı. Allah Yücel hocamdan razı olsun tek yumurtamı hep 5. Güne getirdi ki spermler de en iyi 2. Kaliteydi düşünün...
Şimdi yolu daha yarılamadım düşük tehlikem kanamalarım oldu ama buna da şükür..
Arkadaşlar moralinizi bozmayın benim 2 tedavim iptal olmuştu onlarıda saysam 1 yılda 7 kez denemiş oluyorum..
Unutmadan son tedavimde bal tarçın çörekotu karışımı ile ilk kez 4 yumurtam oldu. Dularım sizlerle hepinizi çook iyi anlıyorum ben hep inandım sizde inanın olacak Allah ın izniyle.
Anladım canım. Hayıt otu mu ne ondan mi iceyim ben napıyım pekicnm fsh yuksekken yumurta kalitesi ciddi kotu olabiliyor.. toplansa dahi sonuc iyi olmayabiliyor.. fsh yuksek olupta iyi orneklerde var ama oyle azki.. yinede fsh dusebiliyorsa dusurmekte fayda var.. tedaviye dusuk fsh ile baslayinca yumurta az olsa bile kalitesi daha iyi oluyor..
Anladım canım sagol verdiğin bilgiler için. Ben gonal f ve manopur kullandım tedavimde ağırlıklı doz menopur du. Ilk deneme lerde yumurtaliklar ilaçlara tepki verebiliyormus pespese mi denemek lazım ara vermek mi bilmiyorum. Hastane cuma günü dr la görüşme için hastaneye çağırdı bizi bakalım neler denecekDoktorun çok doğru söylemiş canım malesef yumurtalar en fazla 1-2 artıyor... Benim ilk denememde fsh 20 gibiydi 3. Kalite bi embriyo idi ve kimyasal oldu hatta beta 15 ti kümyasal bile sayılmaz...Ama ne ağladım! Sandımki hemen ilk denemede olacak...
Sonra kendimi bitkilere verdim benim eşimde kardiyolog ve bu bitkilerin bana zararı olmayacağını (aşırıya kaçmazsam) öğrendim. Sonra 2. Denemde fshımı yalan olmasın 18 gibi düşürdüm kimyasal oldu. 3. Deneme fsh 15 malesef dış gebelik... Bu saydığım ilk 3 deneme femara protoklu idi. 4. Denemede hata yapıp memoriala geçtim gonal f kullanıldı ki bu rezerv azlığında tercih edilmezmiş sonuç koca bir sıfır ( başka can sıkıcı olaylarda yaşadım)
5. Deneme fsh 12 4 yumurta toplandı 1i boş diğer 3 ü döllendi 1 i 3. Gün durdu diğer ikisi 5. Gün aa kalite transfer edildi ve 13. Haftama kadar zor da olsa geldim...
Fsh ne kadar düşerse o kadar iyi.. Hayıt suyu buna birebir..
Ayrıca bu dediğimi unutmayın deneme sayısı arttıkça yumurta kalitesi de artıcak o iğnelerin etkisi hemen geçmiyor çünkü.
İnşallah kucağıma alabilirim ne yazıkki riskli bir gebelik benimkisi. Kan pıhtılaşması diyabet tansiyon ne ararsan var ama buna da şükür.
fsh in kac cnm.. hic dusuyormu hepmi yuksek..Anladım canım. Hayıt otu mu ne ondan mi iceyim ben napıyım peki
Ben 10 ayda 5 deneme yaptım ama açıkçası amh çok düşük değilse aralıkları biraz uzun tutun derim.. Hatta şu an beni takip eden prenotoloji profesörü de çok sık denemişsin dedi..öte yandan çok aralık vermekte iyi değil.benim femara artı menogondu düşük doz 4 toz iki suydu.Anladım canım sagol verdiğin bilgiler için. Ben gonal f ve manopur kullandım tedavimde ağırlıklı doz menopur du. Ilk deneme lerde yumurtaliklar ilaçlara tepki verebiliyormus pespese mi denemek lazım ara vermek mi bilmiyorum. Hastane cuma günü dr la görüşme için hastaneye çağırdı bizi bakalım neler denecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?