Canim ilk aralık da yaptırdım fsh im 5 di. Ama senin gibi e2 yüksekti. Ocakta 25 di. Şubat da 22 sonra dr um daha yapma deyince bıraktım bakmayı.fsh in kac cnm.. hic dusuyormu hepmi yuksek..
benim bir ay 30 a yukselmisti hemen aktardan arslan pencesi, civan percemi ve hayit aldim.. ucuzlardan ustunde son kullanim tarihi olandan aldim.. bir ay hergun ictim.. fsh 4 e dustu ama bu seferde e2 yukseldi yine tedaviye baslayamadim.. sonraki ay hicbirsey yapmadim fsh 7.13 e dusmustu.. e2 de duzene girmisti..
otlari kullan biraz istersen zararini gormezsin ama bana sogan kuru yaramadi adetimi 20 gun geciktirdi..
Amh in 0, 18 canım düşük baya yaniBen 10 ayda 5 deneme yaptım ama açıkçası amh çok düşük değilse aralıkları biraz uzun tutun derim.. Hatta şu an beni takip eden prenotoloji profesörü de çok sık denemişsin dedi..öte yandan çok aralık vermekte iyi değil.benim femara artı menogondu düşük doz 4 toz iki suydu.
Hatta o ölçümü 27 yaşında yaptırdım üstünden 2 yıl geçti Allah bilir şimdi kaçtır...Amh in 0, 18 canım düşük baya yani
Yok benim amh im o :) devlet hastanesinde de bakıldı mart dq 0.18 çıktıHatta o ölçümü 27 yaşında yaptırdım üstünden 2 yıl geçti Allah bilir şimdi kaçtır...
cnm sabah bi bardak arslanpencesi ile civanpercemi ic ac karnina bu ikisini birbirine katarak demleyebiliyormussun..saracoglunu arayip sordumda ordan biliyorum.. aksamda ac karnina hayit icersin.. bir ay hergun yap yeter gibi.. arifoglu baharatta bunlar 10 tl ye satiliyor hepsi..tedavinmi iptal oldu..Canim ilk aralık da yaptırdım fsh im 5 di. Ama senin gibi e2 yüksekti. Ocakta 25 di. Şubat da 22 sonra dr um daha yapma deyince bıraktım bakmayı.
Bende aldım Testere dişli hayıt tohumu falan ama düzenli yapamadım. Tedavi başlayınca dr bırak onları dedi. Bu ay bi düzenli onları yapayım diyorum ama hepsini aynı günler içmek sakıncalı mi olur
Evet canım. Bugün kötü haber geldi. Dollenme olmadı.cnm sabah bi bardak arslanpencesi ile civanpercemi ic ac karnina bu ikisini birbirine katarak demleyebiliyormussun..saracoglunu arayip sordumda ordan biliyorum.. aksamda ac karnina hayit icersin.. bir ay hergun yap yeter gibi.. arifoglu baharatta bunlar 10 tl ye satiliyor hepsi..tedavinmi iptal oldu..
:))) ben de üstüme alındım 0.19 diye. Olsun düşük olsun yumurta olsun yeterki gerisini boşver. Bak ben merkeze gittiğimde millet 10 yumurtayı beğenmiyordu ben tek yumurta için ağlıyordum sevinçten. Çıkıştada pastaneye gidip kutluyordum valla bak :) kendime moral depoluyordum kaldı ki ben çok rasyonel ve karamsar bir insanım.. Bu tedaviler beni heidi ye çevirdi :)Yok benim amh im o :) devlet hastanesinde de bakıldı mart dq 0.18 çıktı
Hayıt tohumu mi suyu mu canımcnm sabah bi bardak arslanpencesi ile civanpercemi ic ac karnina bu ikisini birbirine katarak demleyebiliyormussun..saracoglunu arayip sordumda ordan biliyorum.. aksamda ac karnina hayit icersin.. bir ay hergun yap yeter gibi.. arifoglu baharatta bunlar 10 tl ye satiliyor hepsi..tedavinmi iptal oldu..
:) doğru valla milletin ağladığına biz güler olduk kısmet be napalım canım. Burun bizde ANNE olacağız elbet:))) ben de üstüme alındım 0.19 diye. Olsun düşük olsun yumurta olsun yeterki gerisini boşver. Bak ben merkeze gittiğimde millet 10 yumurtayı beğenmiyordu ben tek yumurta için ağlıyordum sevinçten. Çıkıştada pastaneye gidip kutluyordum valla bak :) kendime moral depoluyordum kaldı ki ben çok rasyonel ve karamsar bir insanım.. Bu tedaviler beni heidi ye çevirdi :)
Ben suyunu içtim günde 3 defa ama herkese faydası değişir tabiHayıt tohumu mi suyu mu canım
beni fsh ve e2 sorunundan 3 ay doktorum tedaviye baslatmadi cnm.. toplasakta dollenmez dollensede iyi kalite olmaz dedi.. gerci arada benim zorumla denemede yaptik gelismedi yumos...benim hic fsh sorunum yoktu cnm son aylarda bi dengesizlik olustu bi anda.. seninde dusuyormus sikma canini.. kist varmi cnm..Evet canım. Bugün kötü haber geldi. Dollenme olmadı.
Yok canım polip vardı histereskopi oldum. Şimdi birsey yok. Bakalım kısmet artık ben şu bitkileri düzenli kullansam iyi olacak gibibeni fsh ve e2 sorunundan 3 ay doktorum tedaviye baslatmadi cnm.. toplasakta dollenmez dollensede iyi kalite olmaz dedi.. gerci arada benim zorumla denemede yaptik gelismedi yumos...benim hic fsh sorunum yoktu cnm son aylarda bi dengesizlik olustu bi anda.. seninde dusuyormus sikma canini.. kist varmi cnm..
tohumu aldim cunku suyuna guvenemedim kim nerede nasil yapti diye.. hergun kendim demledim.. calisiyorsan aksam yemegini yedikten iki saat sonra icersin mide yine ac oluyormus..Hayıt tohumu mi suyu mu canım
Ensucum memorial a devam ediyosun galiba. Orada Kahraman beyi Semra hanımla o konuşmam olmasa yüne denerdim. Bi görüş istersen süper bir insan ve doktorbeni fsh ve e2 sorunundan 3 ay doktorum tedaviye baslatmadi cnm.. toplasakta dollenmez dollensede iyi kalite olmaz dedi.. gerci arada benim zorumla denemede yaptik gelismedi yumos...benim hic fsh sorunum yoktu cnm son aylarda bi dengesizlik olustu bi anda.. seninde dusuyormus sikma canini.. kist varmi cnm..
Tamam canım. O var bende zaten :)tohumu aldim cunku suyuna guvenemedim kim nerede nasil yapti diye.. hergun kendim demledim.. calisiyorsan aksam yemegini yedikten iki saat sonra icersin mide yine ac oluyormus..
duzene girer cnm sikma canini dene bakalim birsey kaybetmezsinki..Yok canım polip vardı histereskopi oldum. Şimdi birsey yok. Bakalım kısmet artık ben şu bitkileri düzenli kullansam iyi olacak gibi
cnm yaa bak sennmiydin bi an taniyamadim:)) nasilsin hayatimm ozlettin kendinii.. hamilemisinnn harikaaa cnm cok sevindimm masallahh..Ensucum memorial a devam ediyosun galiba. Orada Kahraman beyi Semra hanımla o konuşmam olmasa yüne denerdim. Bi görüş istersen süper bir insan ve doktor
Beni nasıl unutursun ayol kırıldım şimdi :)))) iyiyim canım sen nasılsın? Keyfin nasıl? Şükür 13 haftaya geldik ama ne gelmek! Kanamalar plasenta ayrılmaları yüksek tansiyon neler neler.. Şimdi takibimi riskli gebelik uzmanı takip ediyor.bakalım sonumuz güzel olsun inşallahcnm yaa bak sennmiydin bi an taniyamadim:)) nasilsin hayatimm ozlettin kendinii.. hamilemisinnn harikaaa cnm cok sevindimm masallahh..
cnmm hic unuturmuyumm benim aklimda hep "bilmiyorumki" kaldiya.. o yuzden aklim hep ona gidiyordu:)) yoksa seni nasil unuturum.. bu nick kafami karistirdi birden:))) cok cok sevindimm canimm masallah Allahim saglikli bir sekilde kucagia aldirsin canim.. ilk uc ayi atlatmissin artik biraz daha iyi gecer.. darisii basimizaa cnmm..Beni nasıl unutursun ayol kırıldım şimdi :)))) iyiyim canım sen nasılsın? Keyfin nasıl? Şükür 13 haftaya geldik ama ne gelmek! Kanamalar plasenta ayrılmaları yüksek tansiyon neler neler.. Şimdi takibimi riskli gebelik uzmanı takip ediyor.bakalım sonumuz güzel olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?