Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kullanıcı adımı değiltirdim canım kimse takip etmesin diye amin darısı hepinizin başına.. Sabrın sonu selamet canım Allah ın izniyle olur hiç merak etme.. Gebelikte ne yazıkki 25. Haftaya kadar doktorlar "bu bebek benim" dedirtmiyor..inşallah kucağıma alırım ve alırız.

gelir cnm insallah.. uzme kendini hic fsh sorunu yokkende tedavi iptali yasayan cokk kisi var.. amh in dusuk cokta arayi acma cnm..
Canim Merhaba öncelikle Rabbim bebisini sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin Rabbim bizlere de nasip etsin. Canim benim amh 0.13 2 ay önce öğrendim. 3 defa fsh ölçtürdüm hepsi de iyi çıktı. 27 martta transferim olmuştu tek yumurtayla ama malesef tutmadı. Fsh ım yüksek değil ama ben Hayıt hapi kullanmaya başladım. 2 gündür kullanıyorum. Ama bırakıp bırakmamak ta kararsizim.

gelir cnm insallah.. uzme kendini hic fsh sorunu yokkende tedavi iptali yasayan cokk kisi var.. amh in dusuk cokta arayi acma cnm..
Bide ben 8 aydır evliyim bu durumumuzu öğrenene kadar korunuyorduk. Öğrendikten sonra zaten hemen tüp bebek tedavisine başladık. Yani hiç normal yoldan denemedik ve hala umudumuz var bir kaç ay denemek istiyoruz sonuçta Rabbim ol derse olur. O yüzden doğal bitkilerle yumurtalarim gelissin istiyorum. Önerecegin bir şey varmi

Benim hep gecikiyordu kendimi bildim bileli hep gecikti doktorlara gittim birşeyin yok dediler en son birine gitmiştim seninki psikolojik dedi birşeyin yok dedi ondan sonra bidaha hiç gitmedim doktorlara ama evlendikten sonra acı gerçekle karşılaştım (

Ben sadece geçen yaz 2 ay adet olmadım. Söktürücü kullandım. Dr yılda 1 2 defa normal dedi. Ama ben kendimi bildim bileli yoğun ama gün olarak az olir. 3 gün olurum yoğun olurum ama.

Aynen işte benim de oyle oluyor genel de canım. O yasadigim 2 aylık süre hariç hep düze li oldum
Hımmm anladım canım çok ilginç dimi adet oluyoruz ama çocuğumuz olmuyo ( gerçi ben hiç denemedim ama doktorlar öyle soyluyo çok acı evlenir evlenmez böyle bir gerçekle karşılaşmak (

Hımmm anladım canım çok ilginç dimi adet oluyoruz ama çocuğumuz olmuyo ( gerçi ben hiç denemedim ama doktorlar öyle soyluyo çok acı evlenir evlenmez böyle bir gerçekle karşılaşmak (
Aynen düşün ki bugün evliliğimin 1. Yıliydi :) 6 aydır bu işlerle uğraşıyoruz. Kocam hep yanımda çok şükür olacak yavrum hiç bozma moralini inanıyorum ben. Atlatacagiz bunları. Çok şükür yumurta var adet oluyoruz bir ay bizim ay imiz olacak

Inşallah canım benim Rabbim eşinle nice mutlu yıllar geçirmeyi nasip etsin bebis lerle beraber inşallah. .:)) Bu da bizim ımtıhanımız..

Inşallah canım benim Rabbim eşinle nice mutlu yıllar geçirmeyi nasip etsin bebis lerle beraber inşallah. .:)) Bu da bizim ımtıhanımız..
Amin canim hepimizin insqllah. Bu günlerde geçecek. Biz insanların istekleri geç olur mus bizde onlardaniz :) allahım duyuyor sesimjzi

Amin canim hepimizin insqllah. Bu günlerde geçecek. Biz insanların istekleri geç olur mus bizde onlardaniz :) allahım duyuyor sesimjzi
Evet benimde eşimin de hayatımız boyunca birşeyleri hep zor elde edenlerdeniz sürekli bir ımtihan içindeyiz çoğu insan gibi şanslı değiliz malesef. Rabbim gunahlarimiza Kefaret etsin sikintilarimizi inşallah. .

Ben cok defa duydum arkadaslar sorun sadece yumurta reservse kesinlikle hamile kalinir biraz bitkisel kurlerle.Maalesef benim tuplerim alindigi icin böyle sansim yok.

Devrim82 pes etme yok.yola devam.Bu arada yeni evlisiniz tadini cikar. Tup bebek sonrasi beraber olup hamile olan cok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…