gelir cnm insallah.. uzme kendini hic fsh sorunu yokkende tedavi iptali yasayan cokk kisi var.. amh in dusuk cokta arayi acma cnm..Aynen canim deneyecem bakaljm inşallah iyi olur
Canim Merhaba öncelikle Rabbim bebisini sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin Rabbim bizlere de nasip etsin. Canim benim amh 0.13 2 ay önce öğrendim. 3 defa fsh ölçtürdüm hepsi de iyi çıktı. 27 martta transferim olmuştu tek yumurtayla ama malesef tutmadı. Fsh ım yüksek değil ama ben Hayıt hapi kullanmaya başladım. 2 gündür kullanıyorum. Ama bırakıp bırakmamak ta kararsizim.gelir cnm insallah.. uzme kendini hic fsh sorunu yokkende tedavi iptali yasayan cokk kisi var.. amh in dusuk cokta arayi acma cnm..
Bide ben 8 aydır evliyim bu durumumuzu öğrenene kadar korunuyorduk. Öğrendikten sonra zaten hemen tüp bebek tedavisine başladık. Yani hiç normal yoldan denemedik ve hala umudumuz var bir kaç ay denemek istiyoruz sonuçta Rabbim ol derse olur. O yüzden doğal bitkilerle yumurtalarim gelissin istiyorum. Önerecegin bir şey varmigelir cnm insallah.. uzme kendini hic fsh sorunu yokkende tedavi iptali yasayan cokk kisi var.. amh in dusuk cokta arayi acma cnm..
Tamam canım çok sağol. Bugün kabus gibiydi insqllah gelecek Günlerimiz güzel olur :)gelir cnm insallah.. uzme kendini hic fsh sorunu yokkende tedavi iptali yasayan cokk kisi var.. amh in dusuk cokta arayi acma cnm..
Canim sen her ay düzenli adet oluyor musunTamam canım çok sağol. Bugün kabus gibiydi insqllah gelecek Günlerimiz güzel olur :)
Evet canım düzenli adetim çok şükürCanim sen her ay düzenli adet oluyor musun
Peki kaç gün suruyo yogun mu oluyo yoksa az mı oluyoEvet canım düzenli adetim çok şükür
Ilk 2 gün yoğun 3 4 çok az canımPeki kaç gün suruyo yogun mu oluyo yoksa az mı oluyo
Hımmm benim ilk üç gün yogun sonra leke halindeIlk 2 gün yoğun 3 4 çok az canım
Ben sadece geçen yaz 2 ay adet olmadım. Söktürücü kullandım. Dr yılda 1 2 defa normal dedi. Ama ben kendimi bildim bileli yoğun ama gün olarak az olir. 3 gün olurum yoğun olurum ama.Benim hep gecikiyordu kendimi bildim bileli hep gecikti doktorlara gittim birşeyin yok dediler en son birine gitmiştim seninki psikolojik dedi birşeyin yok dedi ondan sonra bidaha hiç gitmedim doktorlara ama evlendikten sonra acı gerçekle karşılaştım(
Aynen işte benim de oyle oluyor genel de canım. O yasadigim 2 aylık süre hariç hep düze li oldumHımmm benim ilk üç gün yogun sonra leke halinde
Hımmm anladım canım çok ilginç dimi adet oluyoruz ama çocuğumuz olmuyoAynen işte benim de oyle oluyor genel de canım. O yasadigim 2 aylık süre hariç hep düze li oldum
Aynen düşün ki bugün evliliğimin 1. Yıliydi :) 6 aydır bu işlerle uğraşıyoruz. Kocam hep yanımda çok şükür olacak yavrum hiç bozma moralini inanıyorum ben. Atlatacagiz bunları. Çok şükür yumurta var adet oluyoruz bir ay bizim ay imiz olacakHımmm anladım canım çok ilginç dimi adet oluyoruz ama çocuğumuz olmuyo( gerçi ben hiç denemedim ama doktorlar öyle soyluyo çok acı evlenir evlenmez böyle bir gerçekle karşılaşmak (
Inşallah canım benim Rabbim eşinle nice mutlu yıllar geçirmeyi nasip etsin bebis lerle beraber inşallah. .:)) Bu da bizim ımtıhanımız..Aynen düşün ki bugün evliliğimin 1. Yıliydi :) 6 aydır bu işlerle uğraşıyoruz. Kocam hep yanımda çok şükür olacak yavrum hiç bozma moralini inanıyorum ben. Atlatacagiz bunları. Çok şükür yumurta var adet oluyoruz bir ay bizim ay imiz olacak
Amin canim hepimizin insqllah. Bu günlerde geçecek. Biz insanların istekleri geç olur mus bizde onlardaniz :) allahım duyuyor sesimjziInşallah canım benim Rabbim eşinle nice mutlu yıllar geçirmeyi nasip etsin bebis lerle beraber inşallah. .:)) Bu da bizim ımtıhanımız..
Evet benimde eşimin de hayatımız boyunca birşeyleri hep zor elde edenlerdeniz sürekli bir ımtihan içindeyiz çoğu insan gibi şanslı değiliz malesef. Rabbim gunahlarimiza Kefaret etsin sikintilarimizi inşallah. .Amin canim hepimizin insqllah. Bu günlerde geçecek. Biz insanların istekleri geç olur mus bizde onlardaniz :) allahım duyuyor sesimjzi
Devrim82 pes etme yok.yola devam.Bu arada yeni evlisiniz tadini cikar. Tup bebek sonrasi beraber olup hamile olan cok varAmin canim hepimizin insqllah. Bu günlerde geçecek. Biz insanların istekleri geç olur mus bizde onlardaniz :) allahım duyuyor sesimjzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?