Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

cnm adetinin 2. 3. günü fsh değerine bakarak tüp bebek tedavisine başlanması en uygunu..
fsh 15 ve üstüyse yumurtanın gelişimi daha yavaş oluyor, yumurtalar iğnelere iyi cevap vermeyebiliyor yada geç cevap veriyor biraz uğraştırıyor.. bu değer nekadar yükselirse okadar kötü..
fsh yüksek olupta doğalından hamile kalanda var, tüp bebekle hamile kalanda var ama uğraşmak gerekiyor biraz.

Ah kuzum bugun de sol kasigim :) sag kadar olmasa da. Buna hamdolsun doktora gidebilcek durumdayimda ne oldugunu anlayabilicem. Ben operasyondan kaynaklandigini dusunuyorum artik. :)
İnsallah onemli bisey degildir. Ben gecen yil iki operasyon gecirdim biri kucuk biri buyuktu ikisinde de islem gordugu icin rahimde kasilmalar oluyor demislerdi hep agrilarima :) rahimdeki kaslar belki kasiliyordur seninde :)

merhaba arkadaşlar.benim durumumu bazılarınız biliyorsunuz.3 iptal tedavim var.henüz toplamaya gidemedim bile.dün yeniden başladım 4. tedaviye.sizden ricam dua eder misiniz bu sefer herşeyin olumlu olması için.bugün veya kandilde ederseniz çok sevinirim.Rabbim hepimize kolaylık versin...

benim fsh düştü bu sefer e2 çok yükseldi.bu da iyi değil ama tedaviye başladık.inşallah hayırlısı olur...

Hayirli ugurlu olsun canim tedavin Allah tamamina erdirsin. Ben sizlere hep nicklerinizle dua ediyorum :) ama isminle de ederim insallah rabbim dualarimizi kabul etsin

canımcım yumurta var çok şükür hatta tedaviye başlarken 7-8 antral folikül görülüyor bende fsh ile ultrason görüntüm ters, ama amh bunu destekliyor. (0,72)
yumurta kalitesi düşük.ilk tedavimde 2. gün transferi oldu olmadı.bundada 4. gün transferiydi.çok hücreli kaliteliydi.ancak test gününü bile göremedim sanırım 8. günüydü tutunma aşamasında kanama ile düştü.
ben yüksek doz tedaviye zaten inanmıyorum.çünkü yüksek doz ile evet çok yumurta olması sağlanıyor ancak yumurtalar büyümeye zorlandığından kalite düşüyor bu seferde.o yüzden yaş itibariyle zaten vücut yumurta konusunda tasarrufa geçiyor.her sene biraz daha az yumurta görülmeye başlanıyor

çoğu dr. artık fsh a çok bakmıyor. ancak şöyle birşey varki yani 20 ve üstü fsh ta evet folikül oluyor görülülüyor lakin kalitesi düşük olduğundan ya tedavi sonuna kadar büyümüyor ya da döllenmiyor (
fsh çok dalgalı stresten bile etkileniyor.ben şu an tedavide olmadığımdan hiç hormon tahlili vermiyorum.boş yere moralimi bozmıycam

benim fsh düştü bu sefer e2 çok yükseldi.bu da iyi değil ama tedaviye başladık.inşallah hayırlısı olur...
e2 kaç çıktı ki canım?çünkü kist olabilir ultrasonla bakıldımı?
tedavin hayırlı uğurlu olsun.sonu pozitif olsun inşallah

ohhh misss gibi ne güzel :) git dolaş kafanı dağıt.
evet canım mehmet erdem kardeşide ahmet erdem.ben ona gitmeyi düşünüyorum.inşallah haziranda.

Bülent Tıraş ankarada hastan bakıyor mu biliyor musunuz hiç duydunuz mu

Bülent Tıraş ankarada hastan bakıyor mu biliyor musunuz hiç duydunuz mu
Bülent Tıraş 2 sene önceye kadar Ankara daydı. Anatolyada hatta.ama şimdi İstanbulda.Acıbadem Maslak ta.burada hasta bakmıyormuş ne yazıkki.istanbulda muayenesi 400 TL.

cnm rapor hakkın zaten çıkmış, o raporu alıp dışarda rapor geçen iyi bi özeldede tedavini olabilirsin.. biraz fark ödersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…