- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
Ah kuzum bugun de sol kasigim :) sag kadar olmasa da. Buna hamdolsun doktora gidebilcek durumdayimda ne oldugunu anlayabilicem. Ben operasyondan kaynaklandigini dusunuyorum artik. :)Geçmiş olsun canım inşallah bugün daha iyisidir
Kizlar bu fsh olayini anlamadim kizlar. Sekerpancari senin masallah 5 yumurtan dollenmis gayette guzel rakam. Neden olmadi peki? Ben yumurtamiz oldugu surece hamile kalabiliriz diye dusunmustum ki simdi yumurta olsada baska problemlerin olacagi ortaya cikiyor. Ben de 1 yumurtam oldu diye seviniyorum. Nasil olcak bu is anlamadim
Evet nasıl olacak bu iş kızlar
İnsallah onemli bisey degildir. Ben gecen yil iki operasyon gecirdim biri kucuk biri buyuktu ikisinde de islem gordugu icin rahimde kasilmalar oluyor demislerdi hep agrilarima :) rahimdeki kaslar belki kasiliyordur seninde :)Ah kuzum bugun de sol kasigim :) sag kadar olmasa da. Buna hamdolsun doktora gidebilcek durumdayimda ne oldugunu anlayabilicem. Ben operasyondan kaynaklandigini dusunuyorum artik. :)
benim fsh düştü bu sefer e2 çok yükseldi.bu da iyi değil ama tedaviye başladık.inşallah hayırlısı olur...Ben dışardaki tüp bebek merkezlerini hiç araştırmadım. Miyom sırasında ankarada çok hastanede doktor gezdim ve hemen hepsi olumsuz tecrübelerdi. Ama şimdi de FSH yüksek deyip tedaviye hiç başlanmaması moralimi bozdu sanki FSHım hiç düşmezse ne olacak peki modundayım
merhaba arkadaşlar.benim durumumu bazılarınız biliyorsunuz.3 iptal tedavim var.henüz toplamaya gidemedim bile.dün yeniden başladım 4. tedaviye.sizden ricam dua eder misiniz bu sefer herşeyin olumlu olması için.bugün veya kandilde ederseniz çok sevinirim.Rabbim hepimize kolaylık versin...
canımmehmet erdemin hastasıyımmm. tavsiye ederim.Kızlar ankarada erken yumurta yetmezliğiyle ilgili tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı
canımcım yumurta var çok şükür hatta tedaviye başlarken 7-8 antral folikül görülüyor bende fsh ile ultrason görüntüm ters, ama amh bunu destekliyor. (0,72)Kizlar bu fsh olayini anlamadim kizlar. Sekerpancari senin masallah 5 yumurtan dollenmis gayette guzel rakam. Neden olmadi peki? Ben yumurtamiz oldugu surece hamile kalabiliriz diye dusunmustum ki simdi yumurta olsada baska problemlerin olacagi ortaya cikiyor. Ben de 1 yumurtam oldu diye seviniyorum. Nasil olcak bu is anlamadim
çoğu dr. artık fsh a çok bakmıyor. ancak şöyle birşey varki yani 20 ve üstü fsh ta evet folikül oluyor görülülüyor lakin kalitesi düşük olduğundan ya tedavi sonuna kadar büyümüyor ya da döllenmiyorBen dışardaki tüp bebek merkezlerini hiç araştırmadım. Miyom sırasında ankarada çok hastanede doktor gezdim ve hemen hepsi olumsuz tecrübelerdi. Ama şimdi de FSH yüksek deyip tedaviye hiç başlanmaması moralimi bozdu sanki FSHım hiç düşmezse ne olacak peki modundayım
siz dr. ile görüştünüzmü.tedaviye bir daha ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz.canımmehmet erdemin hastasıyımmm. tavsiye ederim.
e2 kaç çıktı ki canım?çünkü kist olabilir ultrasonla bakıldımı?benim fsh düştü bu sefer e2 çok yükseldi.bu da iyi değil ama tedaviye başladık.inşallah hayırlısı olur...
canımmehmet erdemin hastasıyımmm. tavsiye ederim.
siz dr. ile görüştünüzmü.tedaviye bir daha ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz.
Bülent Tıraş 2 sene önceye kadar Ankara daydı. Anatolyada hatta.ama şimdi İstanbulda.Acıbadem Maslak ta.burada hasta bakmıyormuş ne yazıkki.istanbulda muayenesi 400 TL.Bülent Tıraş ankarada hastan bakıyor mu biliyor musunuz hiç duydunuz mu
Günaydın şekerler
tatil dolayısıyla istanbula gidiyorum inşallah biraz kafamı dağıtırım
sekerpancari 'nin da bahsettiği dr sanırım mehmet erdem değil mi, bu ay da bana tedavi yok derlerse dr araştırayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?