dr.un durumu değerlendirmiş eğer kötü olsaydı gelme derdi bence.dr.una güveniyorsan dene derim.peşpeşe yapılan tedavilerde ilacın etkisi devam ederken olumlu sonuç alan çok kişi var.Kızlar fikir verin bana. Şimdi kontrolüm vardı. Biliyorsunuz . 10 gub önce opu oldum ama transfere gelemedi. Şimdi dr um adetin 2. Günü gel demişti gittim bugün . Yumurtaliklar daha canlı duruyor dedi 5 5 6 folikul var dedi. Microgynon verdi ilk tedavimden öncede 21 gü kullanmıştım
Yumurtaliklari guclendiriyormus
Ilac bitince gel dedi eğer iyi görünüyor sa 18 mayısta 2. Ye başlayalım ilk.ilaclarin etkisi iyi devam ederken dedj. Ne yapmalıyım
2. Yi pespese deneyim mi
merhaba,Kızlar fikir verin bana. Şimdi kontrolüm vardı. Biliyorsunuz . 10 gub önce opu oldum ama transfere gelemedi. Şimdi dr um adetin 2. Günü gel demişti gittim bugün . Yumurtaliklar daha canlı duruyor dedi 5 5 6 folikul var dedi. Microgynon verdi ilk tedavimden öncede 21 gü kullanmıştım
Ilac bitince gel dedi eğer iyi görünüyor sa 18 mayısta 2. Ye başlayalım ilk.ilaclarin etkisi iyi devam ederken dedj. Ne yapmalıyım
2. Yi pespese deneyim mi
Hazirmiyim bilmiyorim canım. Maddi anlamda değiliz amq onu biliyorum :) iyi olsun dq bi şekilde para ayarlanır ne bilim nisan da çok kötü giden tedavi Mayıs dq iyiye dönebilir mi dr uma güveniyorum ama tabiki ne olacağı belli olmqzdr.un durumu değerlendirmiş eğer kötü olsaydı gelme derdi bence.dr.una güveniyorsan dene derim.peşpeşe yapılan tedavilerde ilacın etkisi devam ederken olumlu sonuç alan çok kişi var.
ben korktuğum için tedaviyi haziran a attım şu anda.birde maddi olarakta azıcık toparlanmam lazım.
ama sen kendini hazır hissediyorsan başlayabilirsin tabiki.
şöyle diyelim o zaman mayıs olmazsa haziran da mı denemeyi düşünüyordun?Hazirmiyim bilmiyorim canım. Maddi anlamda değiliz amq onu biliyorum :) iyi olsun dq bi şekilde para ayarlanır ne bilim nisan da çok kötü giden tedavi Mayıs dq iyiye dönebilir mi dr uma güveniyorum ama tabiki ne olacağı belli olmqz
Inşallah canimm bilmiyorum ki hiç beklemiyordum hemen denemeyimerhaba,
druna güveniyorsan bence denemelisin. bende başarı sağlayamamıştık ama bu şekilde başarı sağlayanlar çok.
tamamıyla doktoruna güvenmekle alakalı..
Ilac 21 günlük 24. Gun kontrol 2. Adet gelmiş olcam eğer o Zamanda folikul.sayisi iyi olursa başlarız yoksa zaten başlamayız dedişöyle diyelim o zaman mayıs olmazsa haziran da mı denemeyi düşünüyordun?
eğer öyleyse haziranda başla.sonra Allah korusun erken başladımda böyle oldu da gibi birşeyler gelmez aklına...
az da olsa maddiyatı bir ay daha ötelemiş olursunuz.
bizim gibi amh değerleri düşük kadınların yumurta sayıları aydan aya farklılık gösterebiliyor. dr.un folikül sayısını fazla görünce bu fırsatı kaçırmak istememiştir. belki de bu toplamayla işlem bitecek. inşallah.Inşallah canimm bilmiyorum ki hiç beklemiyordum hemen denemeyi
Tedaviden sonra zaten biraz dinlen demişti ama şimdi yumurtaliklari iyi gördüğü için dedi. 21 gün sonra ilaç bitince hala iyiyse foliküller başlarız yoksa zaten başlamayı önermem. Dedi
o kullanacağın ilaç doğum kontrol hapı değil miIlac 21 günlük 24. Gun kontrol 2. Adet gelmiş olcam eğer o Zamanda folikul.sayisi iyi olursa başlarız yoksa zaten başlamayız dedi
Evet kuzum işte kafamı kurcalayan o. Ilac I versem hamile kalma sansin olmuyor hemen denemek mi iyi beklemek mi bilmiyorum kio kullanacağın ilaç doğum kontrol hapı değil mi
doğal deneme şansı pek kalmıyor o zaman.
gönlün başlamaktan yana gibi geldi.
başla derim o zaman,ilaçta şifa olsun inşallahh
Amin canim inşallah hepimiz için allah doğru zamanı doğru kararı vermemize yardım etsinbizim gibi amh değerleri düşük kadınların yumurta sayıları aydan aya farklılık gösterebiliyor. dr.un folikül sayısını fazla görünce bu fırsatı kaçırmak istememiştir. belki de bu toplamayla işlem bitecek. inşallah.
maddi imkanınız varsa deneyim derim ben.
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..
yalnız kafama bir şey takıldı. benim dr. 2. deneme için doğum kontrol hapı vermemişti. doğrudan iğnelere başlamıştık. kısa protokolle 10 gün içinde diğer toplama olmuştu. yani adeti beklememiştik. hatta çok ilginç o toplamada adetliydim.o kullanacağın ilaç doğum kontrol hapı değil mi
doğal deneme şansı pek kalmıyor o zaman.
gönlün başlamaktan yana gibi geldi.
başla derim o zaman,ilaçta şifa olsun inşallahh
Be im.dr her tedavi öncesi veriyormus bilmiyorum.ki canimm.yalnız kafama bir şey takıldı. benim dr. 2. deneme için doğum kontrol hapı vermemişti. doğrudan iğnelere başlamıştık. kısa protokolle 10 gün içinde diğer toplama olmuştu. yani adeti beklememiştik. hatta çok ilginç o toplamada adetliydim.
korkmuştum ben ama olabiliyormuş böyle şeyler.
her dr un uygulamaları farklı.
yaaaa çok ilginç adetli iken opu olabildiğini ilk sizden duydum ve şaşırdım.yalnız kafama bir şey takıldı. benim dr. 2. deneme için doğum kontrol hapı vermemişti. doğrudan iğnelere başlamıştık. kısa protokolle 10 gün içinde diğer toplama olmuştu. yani adeti beklememiştik. hatta çok ilginç o toplamada adetliydim.
korkmuştum ben ama olabiliyormuş böyle şeyler.
her dr un uygulamaları farklı.
Ilac 21 günlük 24. Gun kontrol 2. Adet gelmiş olcam eğer o Zamanda folikul.sayisi iyi olursa başlarız yoksa zaten başlamayız dedi
Merhaba canimm. Sağol cevabın için. Insallah guzel olur. Maddi manevi zor valla bilmiyorum ki eşimle daha konuşmadık tam direk size dqnisiyorun önce :)Canim benim tup bebek doktorum da tup bebek yolu ile 2 ikiz cacuklarina kavusmus. (Amerika cok iyi bilinen bir doktor)..anlattigina gore esinde yumurta reservinde azligi, kendisinde sperm sorunu varmis...her ay adetin 3. gunu doktora gidip folikul sayisina baktirdik, bazen 1 bazen iki folikul vardi, ne zaman uc folikul gorundu, o zaman biz tup bebek islemlerine basliyorduk dedi...esi iki kez ikiz hamile kalmis...bence erteleme, vicudun guzel tepki vermis...baslamak demen zaten Mayisin ortasi gibi yani hemen degil...normal yoldan gebelik sansi malesef her ay %10-15 arasinda...yani olmama olasigi olmasinda cok daha guclu...eger doktora guvenin tam ise bence erteleme...bu arada benim doktorum tup bebege hazirlanilmasi gerektigine inan biri...bekleme suresinde kesinlikle takviyelerle yumurta kalitesi artacagina inaniyor...
Merhaba canimm. Sağol cevabın için. Insallah guzel olur. Maddi manevi zor valla bilmiyorum ki eşimle daha konuşmadık tam direk size dqnisiyorun önce :)
Sağol kuzum insallah hepimiz için güzel sonuçlar güzel kararlar olsunAllah yardimcin olsun, maddi olarak butcede nasil bir hasar actigini cok iyi biliyorum malesef...Insallah hayirlisi olur hakkinizada...
Aminn çoooook tesekkur ederim Rabbim herkese nasip etsin inş...maşallahhhh sana yaaaaa... çok çok çok seviniyorum böyle haberlere.... Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
bana kalırsa hazır Recep ayının içindeyken bu mübarek ayı iyi değerlendir bi daha dene bakarsın olur inşallahKızlar fikir verin bana. Şimdi kontrolüm vardı. Biliyorsunuz . 10 gub önce opu oldum ama transfere gelemedi. Şimdi dr um adetin 2. Günü gel demişti gittim bugün . Yumurtaliklar daha canlı duruyor dedi 5 5 6 folikul var dedi. Microgynon verdi ilk tedavimden öncede 21 gü kullanmıştım
2. Yi pespese deneyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?