Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Arkadaşlar merhaba rahime çeltik atma yöntemi nedir duyan yada başından geçen var mı acaba

Arkadaşlar merhaba rahime çeltik atma yöntemi nedir duyan yada başından geçen var mı acaba
Histeroskopi sırasında doktor rahim canlansın diye yapıyor. Rahim bu işlem sonrasında tutunmaya daha elverişli oluyor deniyor canım. Ben geçen ay operatif histeroskopi oldum, rahim üstünde çöküklük vardı, doktor onu düzeltti. Ama çeltik atmadı. Rahime çeltik herhalde ofis histeroskopi ile yapılıyor.

cnm rapor hakkın zaten çıkmış, o raporu alıp dışarda rapor geçen iyi bi özeldede tedavini olabilirsin.. biraz fark ödersin..
Fark odemek muhim degil ama guvenilir sozune inanilor bir kadin dogumcu bulma inancim cok sarsildi. Benim farkli bir kac rahatsizligim vardi o yuzden ankarada cok doktor gezdim ve hemen hepsinde de para hirsi yuzunden cok yanlis davranislarla karsilastim. Para muhim degil hepsine de istedikleri paralari verdim ama giden zamanim oldu kandirilmam bir de basarisiligini ortmek icin bana kanser olabirsin deyip psikolojimi alt ust eden mi ararsin. Allah ondan bin kere razi olsun zekai tahirde huseyin yesilyurt ameliyatimi yapti da en azindan psikolojim biraz duzeldi. Zekai tahire guveniyorum yogunluk disinda bir sorunla karsilasmadim. Zekai tahirde bir oel doktor bulsam hic dusunmiycem ama yok. Disariya guvenim cok ama cok sarsildi ama istanbulda sanslisiniz istanbulda olsam yucel karamanin adini cok kisiden duydum hic dusunmez ona giderdim ama oyle bir imkanim yok

haklısın cnm ne yazıkki piyasa para tacirleri haline dönüşmüş, insan psikolojisini çökertmeye yönelik doktorlarla dolu.. İstanbul bu konuda dahada kötü en tanınmış hastanelerdeki doktorların çoğu para budalası olmuş, asıl yapmaları gereken şeyin tedavi olduğunu unutmuşlar..
inşallah ilacın bitince tedavin başlar güzel haberlerini alırız:)))

gebelik takvimin hayırlı olsun canım:) maşallah

Benimde yumurtalik rezervim az amh 0.3 acil tüp bebek dediler aralik ve şubat ayında arka arkaya tüp bebek denendi ikisinde olmadi malum masrafli tedavi para bitti bu ay adetim gecikti hic umudum yoktu ama yinede test aldim eczaneden çift çizgi coooookk belirgin cikti doktora gidiyorum simdi inş. doğrudur Rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda.

Ay canimm ne güzel bi haber bu hadi inşallah güzel haber ver. Ama zaten sonuç belli gibi ☺

İnsallah canim Allah sana da yardim etsin mesajlarini goruyorum uzun zamandir bu yolda mucadele ediyorsun ben 34 yasindayim ama bu tahatsizligimi yeni ogrendim ama 2 aydir gecem gunduzum bu dusunce oldu bilmeden ne kadar rahatmis kafam

Canimmm yaaa ne güzel haber bu mübarek günde umut oldun bize. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım.kullandigin bişey varmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…