- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
Inşallah kuzum bakalım hesap kitap işleri yinebana kalırsa hazır Recep ayının içindeyken bu mübarek ayı iyi değerlendir bi daha dene bakarsın olur inşallah
Inşallah kuzum bakalım hesap kitap işleri yine
Mart adetimle ilki oldu mayısta da olursa 2. Iste. Ne bilim kuzum ya iyi diyince insan kaçırmasam mi diyor. Sonra senjn gibi düşünüyorum daha çok erken pes peşe diyorum karirsizlik aldı başını gidiyorDevrim benim doktorum 1-2 ay bekle demisti rahim dinlenmesi acisindan ama benim kistte vardi onu aspire yaptilar. Tam olarak sana bisey diyemiyorum. Ama biraz kendini dinlesen bi de cok yeni evlisin bakarsin dogal yolla hamile kalirsin. Benim tavsiyem 1-2 ay beklemenin daha iyi olacagi
Kızlar benim ilk deneme malum negatif dr şimdi histeroskopi yapıp rahime çentik atıp bi daha deneyelim dedi ama şimdi o ameliyata da bir sürü para üstüne dondurulmuş yok sil baştan bi daha aynı prosedür bu ay bi soğan kürü falan mı yapsam diyorum yapan var mı aranızda yumurta rezervine faydası var demişler bazı topiklerde sizce de öyle mi acaba
Mart adetimle ilki oldu mayısta da olursa 2. Iste. Ne bilim kuzum ya iyi diyince insan kaçırmasam mi diyor. Sonra senjn gibi düşünüyorum daha çok erken pes peşe diyorum karirsizlik aldı başını gidiyor
Evet canım adetin 2. Günü Microgynon başla dedi yani bugün. Ilk inde de öyle yapmıştı. 21 gün sonra bitince kontrol duruma göre karar veriyor başlamaya canımcnm adetliykenmi doktorun buna karar verdi.. bu ay başlamayacaksın zaten gelecek ay adet olunca e2 ve fsh testi verirsin iyi çıkarsa ona göre karar verirsin..
her ay rezerv değişiyor..
Canım doğum kontrol hapı ben de kullandım, rezervi az olanlarda yumurtaları baskılasın ve tedavi olacak ay yumurtalar daha kaliteli olsun diye veriyor doktorlar. Bana faydası oldu mu bilmiyorum, son ayıma kadar yaklaşık 3 ay kullandım, son ayımda cylo prognova kullandım, adetlerim düzensizdi. Ayrıca 4-5 folikül çok iyi canım maşallah, eğer hormonların iyi olursa bir sonraki adete tedaviye başlaman iyi olur. Çünkü rezerv az olunca bir sonraki aya kaç folikül olacak belli olmuyor.Benim 3-4 ayda 4 folikülden bir foliküle indi, hatta hiç folikül olmadığı zamanlar oldu.Evet canım adetin 2. Günü Microgynon başla dedi yani bugün. Ilk inde de öyle yapmıştı. 21 gün sonra bitince kontrol duruma göre karar veriyor başlamaya canım
Bende ilk tedavim de de kullandım canım. Doğum kontrol hapı. Ama 1 yumurta oldu odq kötüydü işte. Dr um geciktirme istemiyor işte fazla folikul olunca başlayalım diyo her ay risk ona göre. Zaman geçtikçe yumurtaliklar kötüye gider mantığında ben ilacı içim bakalım 18 Mayıs da kontrol de kaç folikul olacak o değil ilaç normal hamileliği engelleyecek bu ay. Yumurtalar büyürse boşa gidecek :)Canım doğum kontrol hapı ben de kullandım, rezervi az olanlarda yumurtaları baskılasın ve tedavi olacak ay yumurtalar daha kaliteli olsun diye veriyor doktorlar. Bana faydası oldu mu bilmiyorum, son ayıma kadar yaklaşık 3 ay kullandım, son ayımda cylo prognova kullandım, adetlerim düzensizdi. Ayrıca 4-5 folikül çok iyi canım maşallah, eğer hormonların iyi olursa bir sonraki adete tedaviye başlaman iyi olur. Çünkü rezerv az olunca bir sonraki aya kaç folikül olacak belli olmuyor.Benim 3-4 ayda 4 folikülden bir foliküle indi, hatta hiç folikül olmadığı zamanlar oldu.
Zateb hep bir sonraki ayı bilemedigimizden bu kosturmaca bu panikBende senin gibiyim Devrim ne yapacagimi bilmiyorumbu ay tekrar deneme yapacağız ama ben istemiyorum bir yandan da korkuyorum ya diğer ayda yumurta olmazsa diye bide bu ay yaparsa tahmini sinav tarihlerimle cakisiyor offff offf valla kafam allak bullak
Zateb hep bir sonraki ayı bilemedigimizden bu kosturmaca bu panikherkes birsey diyor canın kafam allak bullak oldu. Eşim 18 Mayıs dq eğer yine 3 4 folikul görünürde napam ne eder o gün başlarız ignelere diyor düşünme boşver diyor ama ben hazır miyim bilmiyorum ki. Sonrq dq ya yunurtam olmazsa diye korkuyorum kısır döngu
Senin ne zaman baslayacak tedavi canım. Moralsiz başlama böyle kuzum planla tam günlerini rapor al
Aynen kuzumm. Alan doğru kararlar verdirsin hepimizeAdet olunca gidicem canim gecen ay üçüncü günü ignelere başladım bir hafta sonra opu oldum üç gün sonrada transfer den sonraya geliyor sinavlar ama yatıyoruz ya ise yarar diye (gecen tedavide hiçte ise yaramadı) ondan yani gidemem sinava emeklerim boşa gider diye de düşünüyorum... Ayyyy varya şöyle kocaman bir ciğlik atasim var yeterrrrrr diyecanim benim inş. Doğru kararlar vermeyi nasip etsin allah hepimize hep dua ediyorum..
Aynen kuzumm. Alan doğru kararlar verdirsin hepimize
Benim de oyle valla içim şişti dusunmekten
Ahh ah dünya imtihan yeri bizimki de en zor fakülte valla
Üzme canım kendini.benim yaşım 40 fsh 28 ile başladım.bir tüp bebek oldum sonraki iki ay yumurtam normal gelişti. iki ay aşılama yapıldı. bu ay kist vardı ama yumurtlama olmuş .Sonuçlar negatif ama şansın yok diye bişey yok. Tedavi etkileyebiliyor durumunu. Hormanları baskılayan ilaçların var. Ayrıca yumurtan varsa hormon değerleride önemli değil. Benim doktorum tahlil bile yapmıyo.Yumurtaya bakıyor .Yumurtan kalmayana kadar şansın var demektir.Moralini bozma.Güvenebileceğin bir başka yere git derim. Sonuna kadar savaşa devam.Hepimiz bu savaştayız ve Allahımdan duacıyız. Rabbim inşallah kabul eylesin.
Hadi bakalimm çalış kuzum boş durma :) olur tanı neden olmasınArkadaslar bende dün doktora gittim dok 2 yumurtan var dedi. Yeni ilaçlar verdi. Ne zaman istersen o zaman başlayalım dedi.bide hiç normal yoldan denemedik dedim bu surecte deneyin dedi hiç umutsuz konuşmadi hatta ne zaman ilişki olacağını da verdiği ilaclara göre söyledi. Bayagi umutlandim ben :) amh 0.13 dedim geç kalacağım için çok korkuyorum dedim. O değerlere hiç takılma dedi bazı hastalar var amh 2.5 ama rezervi az önemli olan ultrason da gördüğümüz folikül sayısıdır dedi. Değerler önemli değil dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?