- 22 Eylül 2011
- 949
- 1.233
- 133
Valla bende ise yaramıştı ikisini de kullandım sadece 1 ay 1 ayın sonunda beş yumurtam oldu 4 tanesi toplandı 3 ü bölündü donduruldu ama ben adetin son gününden itibaren incir kuru de yaptım inşallah sende de ise yarar :)Arkadaşlar doktor bana ilk tedavide biosteron ve arginmax verdi kullanmistim ama etkisi oldu mu bilmiyorum bana yine kullan dedi ama hic içimden gelmiyor.. Sizler ne düşünüyorsunz ise yarıyor mu bunlar
Bende de 5 yumurta oldu 3 toplandı ikisi döllendi kaliteside iyiydi ama tutmadiValla bende ise yaramıştı ikisini de kullandım sadece 1 ay 1 ayın sonunda beş yumurtam oldu 4 tanesi toplandı 3 ü bölündü donduruldu ama ben adetin son gününden itibaren incir kuru de yaptım inşallah sende de ise yarar :)
Amin canım bende de 2 kez tutunma sorunu oldu kendiliğinden bi gebeligim oldu o da dış gebelik oldu sol tüp alındı son tedavide de hidrosalpenks tanısı konuldu geçen hafta ameliyat oldum sağ tupum de alındı bekliyoz ışte allah sabır sıhhat versin hepimize sonunda da bebis versin tabiiki :)Bende de 5 yumurta oldu 3 toplandı ikisi döllendi kaliteside iyiydi ama tutmadi
bende bu ay incir kuru yapmak istiyorum inş. cnm hepimizin kucagi bebislerle dolsun hemde çift çift
Canim bana da doktor bu sefer onları verdi bide melatonin verdi. Bende merak ediyorum faydası olur mu diye bide incir kurune başladım.Arkadaşlar doktor bana ilk tedavide biosteron ve arginmax verdi kullanmistim ama etkisi oldu mu bilmiyorum bana yine kullan dedi ama hic içimden gelmiyor.. Sizler ne düşünüyorsunz ise yarıyor mu bunlar
Inşallah canım Rabbim neyi vesile eder bilmiyoruz bize düşen hepsini denemek. Inşallah tez zamanda amacimiza ulaşırizMerhaba sevgili kader arkadaşlarım ilk tüp denemesinde çuvallayınca karı koca kendimizden geçtik ne ağladık ne üzüldük anlatamam. Dondurulmuş falanda yok sıfırdan tedavi gerekiyor yetmezmiş gibi histeroskopi ve rahime çizik atılması gerekiyormuş extra acı extra masraf. Bende kendimi bitkiye verdim. Apartman komşumun kaynanası 88 yaşında biz gençken çocuğu olmayanlara şunları yaparlardı dedi bir sürü ot çöp aldım kullanıcam inşallah. Rabbim hepimize sabırlar versin şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
inşallah canım hepimizin amacı kaygısı ortak şükür ki burası var konuşup fikir alıp rahatlıyoruz. Rabbim büyük bakarsın yakın zamanda bebeğimin gazı var topiğine geçeriz :))Inşallah canım Rabbim neyi vesile eder bilmiyoruz bize düşen hepsini denemek. Inşallah tez zamanda amacimiza ulaşıriz
canım Allah o tek taneciğine kan can versin inşallah hayırlısıyla.duamdasın.günaydın herkese.yarın opu yapılacak ilk defa bana.4. kez başlamam iğnelere.1 yumurta gelişti.dua edin de kaliteli olsun.altın yumurta olsun inşallah.Rabbim hepimize kolaylık versin...
saol cnm inşallah güzel haberler verebilirim...canım Allah o tek taneciğine kan can versin inşallah hayırlısıyla.duamdasın.
güzel haberlerle gel inşallahh...
günaydın herkese.yarın opu yapılacak ilk defa bana.4. kez başlamam iğnelere.1 yumurta gelişti.dua edin de kaliteli olsun.altın yumurta olsun inşallah.Rabbim hepimize kolaylık versin...
evet sorma cok kötüydü. bir yandan adet sancım bir yandan opuya hazırladılar beni. off hatırlamak bile istemiyorum .bir de sonuç olumsuzdu zaten çektiğim sıkıntıya değmediyaaaa çok ilginç adetli iken opu olabildiğini ilk sizden duydum ve şaşırdım.
bende hem 1. hem de 2. denememde direk iğneler başladım.sadece 2. denemede adetten 4-5 gün önce bir başka iğneye başladım birde östrojen bandı yapıştırdım.
Çok geçmiş olsun...inşallah bundan sonrakinde pozitifi sonuçların olur...sıkı hazırlanmalıyız :)evet sorma cok kötüydü. bir yandan adet sancım bir yandan opuya hazırladılar beni. off hatırlamak bile istemiyorum .bir de sonuç olumsuzdu zaten çektiğim sıkıntıya değmedi
kısmet ne yapalım..
Güzel olacak canimm merak etme sakingünaydın herkese.yarın opu yapılacak ilk defa bana.4. kez başlamam iğnelere.1 yumurta gelişti.dua edin de kaliteli olsun.altın yumurta olsun inşallah.Rabbim hepimize kolaylık versin...
Canim ben kullandım. Adet dönemine göre başlıyorsunuz. Mesela ben 25 günde bir oluyorum adetimin 6. Gubu falan yapıyorum. Markaya Göre değişiyor ama ben öğlen 11 de akşam 8 de yapıyordum gebelik testi gibi. Çift çizgi çıktıktan sonra 36 saat sonra catlayacak demek yumurtanKızlar ovulasyon testi nedir nasıl kullanılır bilgisî olan yardım edebilir mi bana
Ovulasyon testi çok iyi.doğal deneyenlerde özellikle.bende 2 ay kadar kullandım.ben 28 günde bir olurum o yüzden 10. gün başlardım kullanmaya.öğleden sonra yapabilirsin ve çok su tüketmeden yapacaksın.lh seviyesini seyreltir. 2. çizginin netleşmesi gerekir.2. çizgi çıkmaya başladıktan sonra çalışma olmalı ama asıl 2 çizgi 1. çizgi ile aynı koyulukta ya da koyu çıktığı zaman mutlaka o gün ve ertesinde çalışma olmalı.zaten yumurta çatladıktan sonra 8 saat yaşıyor.ondan sonra da 2 günde bir olursa iyi olur.Kızlar ovulasyon testi nedir nasıl kullanılır bilgisî olan yardım edebilir mi bana
saol cnm.ilk defa opu olacak.diğerlerinde hep iptal oldu.o yüzden çok heyecanlıyım...Ben bu duyguyu bilirim cnm.Bu altin yumurtan olacak Allahin izniyle cnm. Dualarim seninle
inşallah güzel olur herşeyGüzel olacak canimm merak etme sakin
ovulasyon testi yumurtlama dönemini anlamaya yarayan testtir. idrar testine benzer. lh seviyesini ölçer. regl bittiği günden itibaren de başlanabilir ama normalde regl arası gün sayısına göre (28 günse 7. günden itibaren) başlanabilir. ikinci çizgi ilk çizgi gibi koyuysa veya daha koyuysa ilişkiye girilir.Kızlar ovulasyon testi nedir nasıl kullanılır bilgisî olan yardım edebilir mi bana
hayırlı uğurlu olsun, altın yumurta olsun inşallahhhhhinşallah güzel olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?