- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
Olamaz mı olabilirCevap veren arkadaşlarımın ağzına sağlık çok teşekkür ederim hepinize. Bİ DE bunu deniyimne kaybederim belkide 11 yıldırgününü denk getiremiyorumdur :)))
tesadüfen okudum yazini.elonva ben dede hic etki etmedi. türkiyede görüstügüm 3 doktor bana bu ignenin cok yeni oldugunu ve rezerv azligi olanlarda kullanilmamasini söyledi. 2. de kullandigim ilac MENOGON HP. yüksek dosaj basladik günde 300 mg yani 4 ampül. sonra 225 e düsürdük. baska sorun varsa sor. rabbim hepimizin yüzünü güldrsün insallah
canim cevabin icin tesekkurler 2 . tedavini nerde oldun kullandigin bir kur varmiydi
canim cok tesekkur ederim 2.tedavini nerde oldun
CNN amh kaç senin bide FSH.günaydın herkese.yarın opu yapılacak ilk defa bana.4. kez başlamam iğnelere.1 yumurta gelişti.dua edin de kaliteli olsun.altın yumurta olsun inşallah.Rabbim hepimize kolaylık versin...
ben yurtdisinda yasiyorum. türkiyede görüsmelerim oldum. ama kismet tekrar burayaymis.canim cevabin icin tesekkurler 2 . tedavini nerde oldun kullandigin bir kur varmiydi
canım ilk tüp denemesinde başarısızlık yüksek biliyorsun.İğneler vücudun yapısını değiştiriyor. Yumurta sayında az değil. Doktorunun söylediklerini tekrar düşün derim. Ha bir ay sonra ha iki ay sonra . Ayrıca burada olan her arkadaşın durumu birbirine benzer gibi ama bir küçük farklılık tedaviyi ve şeklini değiştirebiliyor. Bunuda düşünmelisin. Kendini dinle derim. Sakince düşün bence.Hayırlısı olsunZateb hep bir sonraki ayı bilemedigimizden bu kosturmaca bu panikherkes birsey diyor canın kafam allak bullak oldu. Eşim 18 Mayıs dq eğer yine 3 4 folikul görünürde napam ne eder o gün başlarız ignelere diyor düşünme boşver diyor ama ben hazır miyim bilmiyorum ki. Sonrq dq ya yunurtam olmazsa diye korkuyorum kısır döngu
Senin ne zaman baslayacak tedavi canım. Moralsiz başlama böyle kuzum planla tam günlerini rapor al
Sevgili devrim , ovülasyon testi LH yüksekliğini gösteriyor. Buda yumurtaların kanala ineceklerinin habercisi. Çift çizgi çıktığında ilk 24 saat içinde ilişki olmalı. adet süresine göre ayarlamalısın. Testin içinde bilgi oluyor. olmasını düşündüğün tarihe göre 4-5 gün önceden başlıyorsun. Çok sıvı tüketmemiş olamk gerekiyor testten önce. testin içinde de açıklamarı dikkatli okursan anlayacaksın...Canim ben kullandım. Adet dönemine göre başlıyorsunuz. Mesela ben 25 günde bir oluyorum adetimin 6. Gubu falan yapıyorum. Markaya Göre değişiyor ama ben öğlen 11 de akşam 8 de yapıyordum gebelik testi gibi. Çift çizgi çıktıktan sonra 36 saat sonra catlayacak demek yumurtan
cok tesekkur ederim cevabin icin fshhin kacti amh kacti imi tefavi arssinda ne kadar sure vardiben yurtdisinda yasiyorum. türkiyede görüsmelerim oldum. ama kismet tekrar burayaymis.
yaklasik 10 gün incir suyu ictim ama tedavimde 2-3 ay öncesinde.faydasi oldumu bilecmiyorum
Günaydın ..evet çok sessiz topik..amiiiinn inşallah ama ben bu aralar bizim gibi olup mucize hamilelik yaşayanları merak edip sürekli onları araştırıyorum moral oluyogÜNAYDINN..
Topik ne kadar sessiz...herkesler çalışmalarda anlaşılan....
çift çizgili sonuçlar olsun inşallahhhh
çokkk güzel yarasın şifa olsun...büyüyorlar büyüyorlar hayırlısıyla da çatlayıp spermciklerle aşk yaşayacaklarKızlar ben incir kürü ve böğürtlen koku suyu içiyorum. Bide melatonin, Dekort, dhea, arjinmax kullanıyorum suan. Yumurtaliklarim agriyo bu aralar opu dan önceki ağrılara benziyo acaba büyüdüğü için mi yumurtalarim. Yoksa hala tüp bebekten dolayi mi
oyyyyyyyyyyyy innnşalllaaahhhhçokkk güzel yarasın şifa olsun...büyüyorlar büyüyorlar hayırlısıyla da çatlayıp spermciklerle aşk yaşayacaklarilaçların etkisi olumlu olarak devam edermiş ancak kullandıklarının da faydalı olduğunu düşünüyorum.
aaa ben 36 saat sanıyordum :) tamam canım evde duruyor bir kutu valla yapamdım hiç. bu ayda yine doğum kontrol hapı kullanıyorum dr um verdi. ondan gerek yok. ama tam ovulasyon gününde ilacı içmeyip ertesi gün 2 tane içsem belki filmlerde ki kaza kurşunu bizde de tutar :)Sevgili devrim , ovülasyon testi LH yüksekliğini gösteriyor. Buda yumurtaların kanala ineceklerinin habercisi. Çift çizgi çıktığında ilk 24 saat içinde ilişki olmalı. adet süresine göre ayarlamalısın. Testin içinde bilgi oluyor. olmasını düşündüğün tarihe göre 4-5 gün önceden başlıyorsun. Çok sıvı tüketmemiş olamk gerekiyor testten önce. testin içinde de açıklamarı dikkatli okursan anlayacaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?