Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

n

arkadaslar bir cok tup bebek tedavisi gordum ama transferi yasayamadim en son elonva ignesi ile tedavi oldum yumurtaliklar cevap vermedi benim yasim 41 fsh yuksek 12 ile 26 arasinda yumurtaliklar ilaclara cevap vermiyor.3 yildir evliyim evlendim ay gebe kalmistim ama dusuk oldu
ne

günaydın herkese.yarın opu yapılacak ilk defa bana.4. kez başlamam iğnelere.1 yumurta gelişti.dua edin de kaliteli olsun.altın yumurta olsun inşallah.Rabbim hepimize kolaylık versin...
CNN amh kaç senin bide FSH.

İnş. Öyle bir yumurta olsun ki altin dan elmastan daha değerli olsun ve bebis olsun cnm..

canim cevabin icin tesekkurler 2 . tedavini nerde oldun kullandigin bir kur varmiydi
ben yurtdisinda yasiyorum. türkiyede görüsmelerim oldum. ama kismet tekrar burayaymis.
yaklasik 10 gün incir suyu ictim ama tedavimde 2-3 ay öncesinde.faydasi oldumu bilemiyorum

Merhaba arkadaşlar geçen ay sağ laparaskopi oldum.sağ yumurtalık rahime yapışıkmış birbirinden ayırdılar yumurtanın durumu kötü bu durumda olan birileri vr mı

canım ilk tüp denemesinde başarısızlık yüksek biliyorsun.İğneler vücudun yapısını değiştiriyor. Yumurta sayında az değil. Doktorunun söylediklerini tekrar düşün derim. Ha bir ay sonra ha iki ay sonra . Ayrıca burada olan her arkadaşın durumu birbirine benzer gibi ama bir küçük farklılık tedaviyi ve şeklini değiştirebiliyor. Bunuda düşünmelisin. Kendini dinle derim. Sakince düşün bence.Hayırlısı olsun

Sevgili devrim , ovülasyon testi LH yüksekliğini gösteriyor. Buda yumurtaların kanala ineceklerinin habercisi. Çift çizgi çıktığında ilk 24 saat içinde ilişki olmalı. adet süresine göre ayarlamalısın. Testin içinde bilgi oluyor. olmasını düşündüğün tarihe göre 4-5 gün önceden başlıyorsun. Çok sıvı tüketmemiş olamk gerekiyor testten önce. testin içinde de açıklamarı dikkatli okursan anlayacaksın...

ben yurtdisinda yasiyorum. türkiyede görüsmelerim oldum. ama kismet tekrar burayaymis.
yaklasik 10 gün incir suyu ictim ama tedavimde 2-3 ay öncesinde.faydasi oldumu bilecmiyorum
cok tesekkur ederim cevabin icin fshhin kacti amh kacti imi tefavi arssinda ne kadar sure vardi

gÜNAYDINN..
Topik ne kadar sessiz...herkesler çalışmalarda anlaşılan....
çift çizgili sonuçlar olsun inşallahhhh

gÜNAYDINN..
Topik ne kadar sessiz...herkesler çalışmalarda anlaşılan....
çift çizgili sonuçlar olsun inşallahhhh
Günaydın ..evet çok sessiz topik..amiiiinn inşallah ama ben bu aralar bizim gibi olup mucize hamilelik yaşayanları merak edip sürekli onları araştırıyorum moral oluyo

Kızlar ben incir kürü ve böğürtlen koku suyu içiyorum. Bide melatonin, Dekort, dhea, arjinmax kullanıyorum suan. Yumurtaliklarim agriyo bu aralar opu dan önceki ağrılara benziyo acaba büyüdüğü için mi yumurtalarim. Yoksa hala tüp bebekten dolayi mi

çokkk güzel yarasın şifa olsun...büyüyorlar büyüyorlar hayırlısıyla da çatlayıp spermciklerle aşk yaşayacaklar ilaçların etkisi olumlu olarak devam edermiş ancak kullandıklarının da faydalı olduğunu düşünüyorum.

oyyyyyyyyyyyy innnşalllaaahhhh böğürtlen kökünü yeni duydum çok faydalıymış dediler rahimi de güçlendiriyormuş yumurtaları da geliştiriyormuş eğer faydasını görürsem size de tavsiye ederim..

aaa ben 36 saat sanıyordum :) tamam canım evde duruyor bir kutu valla yapamdım hiç. bu ayda yine doğum kontrol hapı kullanıyorum dr um verdi. ondan gerek yok. ama tam ovulasyon gününde ilacı içmeyip ertesi gün 2 tane içsem belki filmlerde ki kaza kurşunu bizde de tutar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…