Yaaaa valla onu ilk duydum. aktardanmı aldınız? bende alayım :)oyyyyyyyyyyyy innnşalllaaahhhhböğürtlen kökünü yeni duydum çok faydalıymış dediler rahimi de güçlendiriyormuş yumurtaları da geliştiriyormuş eğer faydasını görürsem size de tavsiye ederim..
canımmm hayırlı olsun inşallah.ablacınında son bulsun evlat hasreti inşallah :)merhaba kızlar, giremedim 3 4 gündür. ablamın transferi oldu 2 tane. 1 tande de dondurdular. onun heyecanındaydım. hayırlısı ile inşallah beklemedeyiz
Canim ablamin bir tanıdığı 7 yıl çocuğu olmamış bu kürü yapmış olmuş sonra bidaha denemiş ler yine olmamış yıllarca. Bidaha yapmış kürü yine olmuş. Ablamin bahçesinde vardı o toplayıp kaynattı bana öyle içiyorumYaaaa valla onu ilk duydum. aktardanmı aldınız? bende alayım :)
Sağol kuzum hepimize insallahcanımmm hayırlı olsun inşallah.ablacınında son bulsun evlat hasreti inşallah :)
Ay ne bu nasıl yapılıyorCanim ablamin bir tanıdığı 7 yıl çocuğu olmamış bu kürü yapmış olmuş sonra bidaha denemiş ler yine olmamış yıllarca. Bidaha yapmış kürü yine olmuş. Ablamin bahçesinde vardı o toplayıp kaynattı bana öyle içiyorum
Canim böğürtlen kökünü toplayıp 5 lt suda odun ateşinde kaynatıp bir gece yıldızların altında bekletip sonra her akşam yatmadan önce ve sabah kahvaltıdan önce eşinle beraber birer bardak içiyormussun. Sonra bebisin oluyormus :)))) ( yıldızların altında bekletmek garip geldi ama kadın öyle yapmış valla) :))Ay ne bu nasıl yapılıyor
Anaaa olaya bak :) nerden bulacaz onu ki odun ateşini böğürtlen kökünü ay neden zor hersey :))Canim böğürtlen kökünü toplayıp 5 lt suda odun ateşinde kaynatıp bir gece yıldızların altında bekletip sonra her akşam yatmadan önce ve sabah kahvaltıdan önce eşinle beraber birer bardak içiyormussun. Sonra bebisin oluyormus :)))) ( yıldızların altında bekletmek garip geldi ama kadın öyle yapmış valla) :))
Öyle zor tabi kolay değilmiş ki bebek sahibi olmakAnaaa olaya bak :) nerden bulacaz onu ki odun ateşini böğürtlen kökünü ay neden zor hersey :))
Soğan diyip geçmemek lazım her yerde karşımıza çıkıyor :) ama işte biirne iyi gelen diğerine gelmeyebiliyor canım.Kızlar selam arada bir olsa da takip ediyorum sizleri unutmadım dualarimdasiniz hep :) tedaviye başlayan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum allah herkesin yüzünü guldursun inşallah ben de duyduğum biseyi ekleyeyim komik ama eskiden yapılanlar bunlar ışte o zaman tüp mu varmış di mi ama benim teyzemin de çocuğu olmamış uzun süre anneannem bi tane soğanı kozlemis dayanabilecek sıcaklığa gelince de ışte o kısmına yerleştirmiş orda beklemiş soğan teyzem diyo ki benden bayağı bi akıntı geldi ertesi ay hamile kaldım :) demekki soğan o zaman da kullanılmış :) ben de soğan kurunu 1 kez yaptım hidrosalpenks ortaya çıktı diyom ki acaba ben mi yardim ettim ortaya çıkmasında ne bileyim ışte insan düşünmeden edemiyor :)
bende yememeye calısıyorum yuruyus yapıyorum ama nasıl bi işkence yemek isteyip yiyememek :)Işte o çok kötü kilo almak dehşete düşürüyor beni de allahtan bu aralar iradeliyim bakalım ne zamana kadar sürecek :)
Aynen canim ilaçlar kürler napalım vücut napsin iyi dayaniyoruz yine :)selam kızlar,
geçen ay soğan kürü uyguladım. bu ay da incir kürünü uyguladım. 21 gün bugün bitti. 7 gün aradan sonra 2. 21 günlük incir kürünü uygulayacağım.
kilo almaktan söz ettiniz de bende de aynı sorun var. neler yapıyorum pilates yürüyüş..
tatlıyı hamur işini azalttım. eşimle hatta 2 ay önce başladık ciddi olarak o 5 cm incelirken ben sadece 1 santim incelmişim
incir kürü sanırım kilo vermemi engelliyor.
ne yapalım arkadaşlar bebiş olsun da katlanırız:)
Noldu ki canimm.Bu ay ki tüp tedavim iptal oldu
Aman bende kötü bişey oldu sandım :)hayırlısı kuzum iyi olmuş o zaman em doğru zaman i allah nasip etsin kuzumDoktor hazir görmedi cnm psikolojik olarak rahat olmanı istiyorum dedi bende zaten iyi hissetmiyordum kendimi doktor söylemeden anladı valla benim icin de daha iyi oldu acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?