Aman bende kötü bişey oldu sandım :)hayırlısı kuzum iyi olmuş o zaman em doğru zaman i allah nasip etsin kuzum
NE güzel baslamissin canım bi sürü yumurta var. Neden yükselmiş ki değerin acaba ignelerden mj moral bozma buyur daha erken olumsuz düşünmek için moralini yüksek tut canimArkadaslar merhaba ben bu ay ivfe basladim adetin 3.gunu sagda 3-4 solda 1-2 tane yumurta goruldu. 3 gun igne yaptim 3 gun sonra e2 95 cikti doktorum ultrasonda pek gelisme yok dedi igne dozumu arttirdi 2 gun daha yaptim yarin tekrar kan verip ultrasona girecem ama cok korkuyorum hic bir yumurtam buyumesse diye. o kadar umutlandim opu bile olamassam iyice dibe vuracam sizce yumurtalarim buyur mu benim ilk tup bebek denemem lutfen dua edin benim icin
Canim doktorum e2 degerimi dusuk buldu iyi cevap vermemis yaniNE güzel baslamissin canım bi sürü yumurta var. Neden yükselmiş ki değerin acaba ignelerden mj moral bozma buyur daha erken olumsuz düşünmek için moralini yüksek tut canim
E2 95 demissin bu değer düşük mu benim. Bildiğim yüksek canım kafam karıştı valla. Dur bakalım erken olumsuz düşünüyorsunCanim doktorum e2 degerimi dusuk buldu iyi cevap vermemis yani
Canim 3 gun igne yaptiktan sonra dusukmus bu e2 zaten 600 falan olunca catlatma ignesi yapiliyormus sanirim cok da bilmiyorum ama allahim insanlardan 15 yumurta toplaniyormus ben 2 tane ciksa sukredecem fsh 12ydi bu arada tedaviye basladigim ayE2 95 demissin bu değer düşük mu benim. Bildiğim yüksek canım kafam karıştı valla. Dur bakalım erken olumsuz düşünüyorsun
Son 3 4 gün büyüyor yunurtalar emin ol kuzum
hayırlısı olsun tatlım...Doktor hazir görmedi cnm psikolojik olarak rahat olmanı istiyorum dedi bende zaten iyi hissetmiyordum kendimi doktor söylemeden anladı valla benim icin de daha iyi oldu acikcasi.
canımm büyür Allah ın izniyle.sonradan atağa geçip büyüyüp kaliteli olan yumurtada çok.o yüzden şifa niyetine vur iğnelerini,büyüsün yumoşlarrr :))Arkadaslar merhaba ben bu ay ivfe basladim adetin 3.gunu sagda 3-4 solda 1-2 tane yumurta goruldu. 3 gun igne yaptim 3 gun sonra e2 95 cikti doktorum ultrasonda pek gelisme yok dedi igne dozumu arttirdi 2 gun daha yaptim yarin tekrar kan verip ultrasona girecem ama cok korkuyorum hic bir yumurtam buyumesse diye. o kadar umutlandim opu bile olamassam iyice dibe vuracam sizce yumurtalarim buyur mu benim ilk tup bebek denemem lutfen dua edin benim icin
Canim bizim zaten fsh imiz yüksek o yüzden fazla yumurta olmayabilir ama şöyle düşün ki 1 yumurta ile hamile kalan var önemli olan sağlıklı büyümesi. Kısmet canım. Benimde 1o gün önce opu var di tek yumurta toplandı oda transefer edilemedi. Ama umudumu kaybetmiyorum bu sefer olmadı ama olacak. Ki senin gayet iyi suan durumun hiç canıni sıkmaCanim 3 gun igne yaptiktan sonra dusukmus bu e2 zaten 600 falan olunca catlatma ignesi yapiliyormus sanirim cok da bilmiyorum ama allahim insanlardan 15 yumurta toplaniyormus ben 2 tane ciksa sukredecem fsh 12ydi bu arada tedaviye basladigim ay
Gunaydin şekerimGünaaayddınnnnn
Yarın tatilmişşş daha çok günaydınn...eşimin yanına gidicem evime gidicemGunaydin şekerim
Ohhh mis ☺Yarın tatilmişşş daha çok günaydınn...eşimin yanına gidicem evime gidicem
GünaydınnnnnGÜNAAAAYYYYDDDINNNN
Insallah buyur kizlar bugun kan verdim birazdan da doktora gidecem. Ben asilama oldugumda yumurtalarimda agrilar olmustu hafif hafif bu kez hic bisey hisdetmiyorumcanımm büyür Allah ın izniyle.sonradan atağa geçip büyüyüp kaliteli olan yumurtada çok.o yüzden şifa niyetine vur iğnelerini,büyüsün yumoşlarrr :))
benimde ilk denememde 13 tü. fsh a çok takılma.e2 yükselecek inşallah.opu öncesi yumurta başına 150-200 değerde olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?