Hiç sanmıyorum canimm o nerden çıktı kiKizlar tup bebek tedavisinde sicak havalarin olumsuz etkisi varmi?
Canimm ne durumda yumurtalarInsallah buyur kizlar bugun kan verdim birazdan da doktora gidecem. Ben asilama oldugumda yumurtalarimda agrilar olmustu hafif hafif bu kez hic bisey hisdetmiyorum
Allah yardımcın olsun herşey Allah ın izniyle çok iyi olacaktır Anatolia Hastanesi hakkında bilginiz var mı sen hangi ildesin bende ümit veren bir doktor arıyorum :/Arkadaslar bende dün doktora gittim dok 2 yumurtan var dedi. Yeni ilaçlar verdi. Ne zaman istersen o zaman başlayalım dedi.bide hiç normal yoldan denemedik dedim bu surecte deneyin dedi hiç umutsuz konuşmadi hatta ne zaman ilişki olacağını da verdiği ilaclara göre söyledi. Bayagi umutlandim ben :) amh 0.13 dedim geç kalacağım için çok korkuyorum dedim. O değerlere hiç takılma dedi bazı hastalar var amh 2.5 ama rezervi az önemli olan ultrason da gördüğümüz folikül sayısıdır dedi. Değerler önemli değil dedi.
Canim ignelere devam ediyorum neyseki hic acimiyor : ) e2 degerim 175 olmus doktorum bakacaz zor buyutecez ama belli olmaz atagada gecebilir dedi sagda 13 ve 14 mm birde 10 mm varmis soldada kistim var onun yaninda 2 tane ufak 10 mm civari var bugun ignelerin 7.gunu sizce nasil doktorum senden 2 tane kaliteli elde etmeyi hedefliyorum dedi. Canim bu igneler genelde kac gun yapiliyor ben sanirin 13 gun falan yapacamCanimm ne durumda yumurtalar
Canim o yumurtanın durumuna göre değişiyor. Ben de 12 gün falan yapmıştım. Ama bence gününe göre guxel 13 ve 14 olanlar zaten 18 mm geçecek kesin. Diğerleri bile yetişebilir bence :)) bak üzülme hiç gayet iyi gidiyorsunCanim ignelere devam ediyorum neyseki hic acimiyor : ) e2 degerim 175 olmus doktorum bakacaz zor buyutecez ama belli olmaz atagada gecebilir dedi sagda 13 ve 14 mm birde 10 mm varmis soldada kistim var onun yaninda 2 tane ufak 10 mm civari var bugun ignelerin 7.gunu sizce nasil doktorum senden 2 tane kaliteli elde etmeyi hedefliyorum dedi. Canim bu igneler genelde kac gun yapiliyor ben sanirin 13 gun falan yapacam
Canim ignelerin dozunu da arttirdi biraz eger buyumesse bu ay iptal olabilir dedi zaten cok zor izin aliyorum insallah iptal olmaz. Eger olmazsa klomenle mini tup bebek deneriz dedi bakalim insallah hepimizin yuzu gulerCanim o yumurtanın durumuna göre değişiyor. Ben de 12 gün falan yapmıştım. Ama bence gününe göre guxel 13 ve 14 olanlar zaten 18 mm geçecek kesin. Diğerleri bile yetişebilir bence :)) bak üzülme hiç gayet iyi gidiyorsun
Benim de oyle olmuştu canım. Dozunu arttirmisti dr. Olumsuz düşünme bence iyi ilerliyorsun en az 2 yumurta kesin olurCanim ignelerin dozunu da arttirdi biraz eger buyumesse bu ay iptal olabilir dedi zaten cok zor izin aliyorum insallah iptal olmaz. Eger olmazsa klomenle mini tup bebek deneriz dedi bakalim insallah hepimizin yuzu guler
insallah canim hayirlisiyla bir cocuk sahibi olsam allahtan baska bisey istemiyorum tup bebek merkezinde biriyle konustuk amh 0,1 mis 3 yumurta toplanmis 2 si dollenmis onun transferi yapildi darisi bize insallahBenim de oyle olmuştu canım. Dozunu arttirmisti dr. Olumsuz düşünme bence iyi ilerliyorsun en az 2 yumurta kesin olur
Inşallah canimm elbet olacak alan tez zaman da nasip etsininsallah canim hayirlisiyla bir cocuk sahibi olsam allahtan baska bisey istemiyorum tup bebek merkezinde biriyle konustuk amh 0,1 mis 3 yumurta toplanmis 2 si dollenmis onun transferi yapildi darisi bize insallah
canım tesekkürler bilgilerin için kan değerlerin nasıldı başlarken ve kaç yasındasın umarım seni sıkmadın bilgilerin için tesekkürler şimdidenben yurtdisinda yasiyorum. türkiyede görüsmelerim oldum. ama kismet tekrar burayaymis.
yaklasik 10 gün incir suyu ictim ama tedavimde 2-3 ay öncesinde.faydasi oldumu bilemiyorum
Canim Anatolia bilmiyorum ben malatyada fethiye ersan var oraya gidiyorum. Yıllarını vermiş bir doktor. Sende umudunu kaybetme be mucizeler var. Senin amh kaç canimAllah yardımcın olsun herşey Allah ın izniyle çok iyi olacaktır Anatolia Hastanesi hakkında bilginiz var mı sen hangi ildesin bende ümit veren bir doktor arıyorum :/
Canim hadi hayirli haberlerini bekliyoruz Rabbim yardimcin olsunKızlar bahçecinin yolunu tuttum yine adet 2. Gün kontrole gidiyorum. Dua istiyorum yumurta görsün dr. Moralli çıkayım muayeneden. Yoruldum... bugün orda olan varmı aramızda
Kızlar bahçecinin yolunu tuttum yine adet 2. Gün kontrole gidiyorum. Dua istiyorum yumurta görsün dr. Moralli çıkayım muayeneden. Yoruldum... bugün orda olan varmı aramızda
Hadi yaÇok teşekkürler arkadaşlar ama köprü trafiğinde kaldım yetisemicem dr a bu gidişle 2 de çıkıyor
Aradim babasi hastaymis asistanla konuştum olmadı başkası bakcakHadi yaara bekler belki ya daha yarım saat var
aynıbenim durumum opuda 10 mm olan yetişmiş toplamıştı ama 2 tanesi döllendiCanim ignelere devam ediyorum neyseki hic acimiyor : ) e2 degerim 175 olmus doktorum bakacaz zor buyutecez ama belli olmaz atagada gecebilir dedi sagda 13 ve 14 mm birde 10 mm varmis soldada kistim var onun yaninda 2 tane ufak 10 mm civari var bugun ignelerin 7.gunu sizce nasil doktorum senden 2 tane kaliteli elde etmeyi hedefliyorum dedi. Canim bu igneler genelde kac gun yapiliyor ben sanirin 13 gun falan yapacam
Insallah canim bidahaki seferde hayirlisiyla bebegini alirsin kucagina. Bugun gittim kontrole 4 tane yumurtam olmus belki bir tane bile daha buyurmus catlamasinlar diye igne de yapacam artik bugun umutlandim acikcikcasi kizlar dua edin benim icinaynıbenim durumum opuda 10 mm olan yetişmiş toplamıştı ama 2 tanesi döllendisıkma canınını baze 10 yumurtanın 9 u çöpe giden var ben de 12 13 gün yaptım iğneleri :) gebelik oluştu ama kısmet değilmiş bu sefer bidahakine inallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?