- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
can birsey soracagim 12 13 gun adetten sonrami ve folekul gelistirici ignelerden mi bahsediyorsunaynıbenim durumum opuda 10 mm olan yetişmiş toplamıştı ama 2 tanesi döllendisıkma canınını baze 10 yumurtanın 9 u çöpe giden var ben de 12 13 gün yaptım iğneleri :) gebelik oluştu ama kısmet değilmiş bu sefer bidahakine inallah
canım adet başlangıcı ile başlarsın tedaviyle yani kanaman olduktan sonra 2. veya 3. günü iğneye başlarsın ortalama adet döngünün 15 16. günü opu olurcan birsey soracagim 12 13 gun adetten sonrami ve folekul gelistirici ignelerden mi bahsediyorsun
Yok canım vermedi bana normalde doğum kontrol hapı veririm ama bende lupus olduğu için dokunuyor Dr.da biliyor ondan vermiyorum hap dedi,bakcak kendiliğinden giderse gitçem inşallah,yoksa 20 gün sonra çağırdı aspire etcek.çokmu acıyo yaa .banada bir kere aspire yapıldı anestezi istedim korkudan .Kelebekcim doktor ilac verdimi kist icin?Gecen ay benimkini de aspire yapmislardi.Anestesi olmadan yapildimi cok acidi.Senin insallah gider cnm kendinden
Canım senin kist aspirlerden ne kadar sonra tekrar başladın tekrar iğnelere ve toplama ne zaman oldu.Evet cnm Biriktirme yöntemi dedi. Yalniz kesinlikle 1-2 ay dinlen dedi.Benim de kist vardi.aspire yaptilar bide ustune toplama.Rahim bolgemde hala agrim var
Yok canım vermedi bana normalde doğum kontrol hapı veririm ama bende lupus olduğu için dokunuyor Dr.da biliyor ondan vermiyorum hap dedi,bakcak kendiliğinden giderse gitçem inşallah,yoksa 20 gün sonra çağırdı aspire etcek.çokmu acıyo yaa .banada bir kere aspire yapıldı anestezi istedim korkudan .
Reglim in 3.gunuydu.Ignelerede o gun baslamistim. Insallah bidaha o durumu yasamamCanım senin kist aspirlerden ne kadar sonra tekrar başladın tekrar iğnelere ve toplama ne zaman oldu.
canım Allah razı olsun çoook büyük umut oldu bana paylaşımın için teşekkürler..:)Reglim in 3.gunuydu.Ignelerede o gun baslamistim. Insallah bidaha o durumu yasamam
Yetiştim doktora ama iki kistim var baslayamiyoruz yine. 20 gun sonra çağırdı bakcak kistler duruyorsa Aspire etcek. Bunlar geçen Aydan kalan 2 folikul buyumemişti kist olmuş. Inşallah giderler yaa adetimde cok koyu zaten vardi bir terslik
yok vermedi çünkü ben sle lupus hastasıyım doğum kontrol hapı iyi gelmez sana dedi ve haklıda.çapını bilmiyorum büyük dedi ama sormak aklıma gelmedi.kistlerin çapı kaç mm canım.. belli olmaz bakarsın doğum kontrol hapı ile erirler.. verdimi doktorun hap..
canımbaşka bir arkadaşımda da bende de aynıdurum olmadı küçük yumurtalar toplanmayınca kist oluyor. sen sen ol dr undan biddahakine onları da almasını söyle durumu anlat.Selam kızlar,
Benim kafama takılan bişey var kist oldu bu ay bende bunlar evvelki ayın büyümeden yumurtalarıymış ,adet sonrası gitmezse 20 gün sonra aspire etcek.bide affedersiniz şuanki adetim siyah resmen çamur gibi,Dr,kistten dedi.peki opuda bu ufakları niye toplamıyorlar acaba öbür aya temiz girelim,birde kist aspire edilince sonraki ayda büyüktüler yumurtalardan ve toplananlardan bir hayır gelmezmi,benim geçen ay bir kistimi aspire etti ,O ay olan 3 yumurtanın 2 si büyümedi işte bu ay kist olarak geri döndü bana...büyüyen bir yumurtada boş çıktı.bu konuda bilgisi olanlar aydınlatırım beni.
yok vermedi çünkü ben sle lupus hastasıyım doğum kontrol hapı iyi gelmez sana dedi ve haklıda.çapını bilmiyorum büyük dedi ama sormak aklıma gelmedi.
Soğan kürünü dinledim nette de hep farklı tarif var,klorsuz suyu nasıl elde etcem?bide öğlen ve akşam yemekten 10 dok evvel diyo.akşam yaplarımda öğlen işteyim yapamam ki.şu an adetim mesela bitecek birkaç güne ,ne zaman başlamam gerek ,yumurtalık kist içinde yararmı,hamilelik için.anladım cnm, inşallah adetinle erimiş olurlar.. sen bu süreçte adet bitiminle beraber soğan kürü yapabilirsin 12 günlük söktürücü özelliği var kiste faydası olabilir..
Soğan kürünü dinledim nette de hep farklı tarif var,klorsuz suyu nasıl elde etcem?bide öğlen ve akşam yemekten 10 dok evvel diyo.akşam yaplarımda öğlen işteyim yapamam ki.şu an adetim mesela bitecek birkaç güne ,ne zaman başlamam gerek ,yumurtalık kist içinde yararmı,hamilelik için.
bahar aylarında tüp bebek tedavilerinin daha çok olumlu sonuçlandığı....Kizlar tup bebek tedavisinde sicak havalarin olumsuz etkisi varmi?
canımcığım nasılsın nasıl geçiyor bekleme süresi heycan varmı..test tarihin ne zaman..inş minşler sıkı sıkı tutunmuştur annelerine..kistlerin çapı kaç mm canım.. belli olmaz bakarsın doğum kontrol hapı ile erirler.. verdimi doktorun hap..
canımcığım nasılsın nasıl geçiyor bekleme süresi heycan varmı..test tarihin ne zaman..inş minşler sıkı sıkı tutunmuştur annelerine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?