Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kelebekcim doktor ilac verdimi kist icin?Gecen ay benimkini de aspire yapmislardi.Anestesi olmadan yapildimi cok acidi.Senin insallah gider cnm kendinden

can birsey soracagim 12 13 gun adetten sonrami ve folekul gelistirici ignelerden mi bahsediyorsun

can birsey soracagim 12 13 gun adetten sonrami ve folekul gelistirici ignelerden mi bahsediyorsun
canım adet başlangıcı ile başlarsın tedaviyle yani kanaman olduktan sonra 2. veya 3. günü iğneye başlarsın ortalama adet döngünün 15 16. günü opu olur

Kelebekcim doktor ilac verdimi kist icin?Gecen ay benimkini de aspire yapmislardi.Anestesi olmadan yapildimi cok acidi.Senin insallah gider cnm kendinden
Yok canım vermedi bana normalde doğum kontrol hapı veririm ama bende lupus olduğu için dokunuyor Dr.da biliyor ondan vermiyorum hap dedi,bakcak kendiliğinden giderse gitçem inşallah,yoksa 20 gün sonra çağırdı aspire etcek.çokmu acıyo yaa .banada bir kere aspire yapıldı anestezi istedim korkudan .

Cnm anestesiz oldum cok acidi. Bide cok rahatsiz edici bir durum.Bence anesteziyle ol derim.Insallah kendiliginden erir.Bide kist yumurtayi baskiliyomus. O yuzden alinmasi gerekiyor.Biliyosun bunlar buyumeyen yumurtalar

Selam kızlar,
Benim kafama takılan bişey var kist oldu bu ay bende bunlar evvelki ayın büyümeden yumurtalarıymış ,adet sonrası gitmezse 20 gün sonra aspire etcek.bide affedersiniz şuanki adetim siyah resmen çamur gibi,Dr,kistten dedi.peki opuda bu ufakları niye toplamıyorlar acaba öbür aya temiz girelim,birde kist aspire edilince sonraki ayda büyüktüler yumurtalardan ve toplananlardan bir hayır gelmezmi,benim geçen ay bir kistimi aspire etti ,O ay olan 3 yumurtanın 2 si büyümedi işte bu ay kist olarak geri döndü bana...büyüyen bir yumurtada boş çıktı.bu konuda bilgisi olanlar aydınlatırım beni.

kistlerin çapı kaç mm canım.. belli olmaz bakarsın doğum kontrol hapı ile erirler.. verdimi doktorun hap..

kistlerin çapı kaç mm canım.. belli olmaz bakarsın doğum kontrol hapı ile erirler.. verdimi doktorun hap..
yok vermedi çünkü ben sle lupus hastasıyım doğum kontrol hapı iyi gelmez sana dedi ve haklıda.çapını bilmiyorum büyük dedi ama sormak aklıma gelmedi.

canımbaşka bir arkadaşımda da bende de aynıdurum olmadı küçük yumurtalar toplanmayınca kist oluyor. sen sen ol dr undan biddahakine onları da almasını söyle durumu anlat.

yok vermedi çünkü ben sle lupus hastasıyım doğum kontrol hapı iyi gelmez sana dedi ve haklıda.çapını bilmiyorum büyük dedi ama sormak aklıma gelmedi.

anladım cnm, inşallah adetinle erimiş olurlar.. sen bu süreçte adet bitiminle beraber soğan kürü yapabilirsin 12 günlük söktürücü özelliği var kiste faydası olabilir..

anladım cnm, inşallah adetinle erimiş olurlar.. sen bu süreçte adet bitiminle beraber soğan kürü yapabilirsin 12 günlük söktürücü özelliği var kiste faydası olabilir..
Soğan kürünü dinledim nette de hep farklı tarif var,klorsuz suyu nasıl elde etcem?bide öğlen ve akşam yemekten 10 dok evvel diyo.akşam yaplarımda öğlen işteyim yapamam ki.şu an adetim mesela bitecek birkaç güne ,ne zaman başlamam gerek ,yumurtalık kist içinde yararmı,hamilelik için.

cnm klorsuz su dedikleri marketlerde satılan erikli, nestle tarzındaki içme suları oluyor..

Günaydın kızlarrrr...
3 gündür yoktum.evime kocama gittim tabii çok yoğun oluyor öyle olunca giremiyorum topiğe özlüyorum sizleri...
tedavide olanların süper ilerlesin tedavileri..sorunsuz kistsiz bol ve kaliteli yumurtaları olsun inşallah
eeeee onlardan da bebişler olsunnn hayırlısıyla...
resmen kocamın yanında enerji depoladım...tüketime hazırım...

canımcığım nasılsın nasıl geçiyor bekleme süresi heycan varmı..test tarihin ne zaman..inş minşler sıkı sıkı tutunmuştur annelerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…