Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

sağol cnm iyiyim, sen nasılsın.. çok heyecanlı değilim cnm.. bakalım kısmet.. 11 inde cnm test tarihim..
hayırlısıyla inşallah güzel sonuç alırsın canımmmm güzbaharla görüştük geçen gün... ikimizde çok umutluyuz senden iyi haberler alacağımız konusunda....

hayırlısıyla inşallah güzel sonuç alırsın canımmmm güzbaharla görüştük geçen gün... ikimizde çok umutluyuz senden iyi haberler alacağımız konusunda....

:)) ayy sağoll canımm.. bende hemen her hafta görüşüyorum güzbaharla.. senden bahsetmişti cnm ona çok yardım etmişsin ilk dönemlerde kk de:)
bende bu sefer kendimden umutluyum inşallah cnm sırayla güzel haberler veririz:)

sağol cnm iyiyim, sen nasılsın.. çok heyecanlı değilim cnm.. bakalım kısmet.. 11 inde cnm test tarihim..

selam ensu. Hayırlı olsun demek transfer yapıldı. Ben bir süredir takip edemiyordum. inşallah güzel haberler alırsın

selam ensu. Hayırlı olsun demek transfer yapıldı. Ben bir süredir takip edemiyordum. inşallah güzel haberler alırsın

sağol canım, son anda karar verilen bi tedavi oldu.. açıkçası transfere kadar gidebileceğimi bile düşünmüyordum.. bakalım hayırlısı:))

Canim bende bilmiyordum hayırlı olsun Rabbim yüzünüzü guldur sun insallah

çok sağol canım:)) Amin, Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
bu sefer pozitifi yakalarsam 10. opum 9. transferim olacak.. arada yarıda kalan tedavimde varda..
çok heyecanlıyım..

sağol canım, son anda karar verilen bi tedavi oldu.. açıkçası transfere kadar gidebileceğimi bile düşünmüyordum.. bakalım hayırlısı:))

Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için. Bazen hayatımızdaki en güzel gelişmeler hiç planlamadan olanlar olur :)

çok sağol canım:)) Amin, Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
bu sefer pozitifi yakalarsam 10. opum 9. transferim olacak.. arada yarıda kalan tedavimde varda..
çok heyecanlıyım..
e artık geç bile kalmış canım o da sabirsizlaniyordur anneciğine kavuşmak için :)

Selam kızlar
Transferimin 8. gunu Mucize bi şekilde 2 embriyom oldu Aslanda tek vardı sonra dıgerı de gelişti Benim de yumurta rezervimde azalma var Yas 38 ve 2. tup bebek tedavımız İlkinde transfer bile olmamıstı Bu yuzden bu sefer en azından transfer oldugu ıcın bıle basarmıs sayıyorum kendımı Transfer sonrası hamile kalanlarin özellikle hissettiği bi belirti var mıydı? Sürekli kendimi dinlemekten sıkıldım !!!

Kizlar incir kuru yaptım ama suyu bitiyor ya tarife gore yapıyorum resmen incir tatlisi oluyor yapan arkadaşlarım sizlerinde böyle oluyormuydu

Kizlar incir kuru yaptım ama suyu bitiyor ya tarife gore yapıyorum resmen incir tatlisi oluyor yapan arkadaşlarım sizlerinde böyle oluyormuydu
Günaydınnn
ben incir kürü yapmıyorum, prolaktin sorunluydu,günde bir ya da 2 tane öyle sade tüketiyorum.

Rabbimin mucizesi işte...
inşallah sana sımsıkı tutunmuşlardır...çok küçük onlar daha belirti arama dicem ama insan göbeği seyrise bebekten biliyor :)
Allah gönlüne göre versin.
kaçıncı gün embriyosuydu...

transferin hayırlı olsun cnm güzel haberlerin gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…