hayırlısıyla inşallah güzel sonuç alırsın canımmmmsağol cnm iyiyim, sen nasılsın.. çok heyecanlı değilim cnm.. bakalım kısmet.. 11 inde cnm test tarihim..
hayırlısıyla inşallah güzel sonuç alırsın canımmmmgüzbaharla görüştük geçen gün... ikimizde çok umutluyuz senden iyi haberler alacağımız konusunda....
sağol cnm iyiyim, sen nasılsın.. çok heyecanlı değilim cnm.. bakalım kısmet.. 11 inde cnm test tarihim..
selam ensu. Hayırlı olsun demek transfer yapıldı. Ben bir süredir takip edemiyordum. inşallah güzel haberler alırsın
Sen bize umut olucan ins canım..bizde esimle tedaviye devam kararı aldık bakalım hayırlısı..sağol cnm iyiyim, sen nasılsın.. çok heyecanlı değilim cnm.. bakalım kısmet.. 11 inde cnm test tarihim..
Sen bize umut olucan ins canım..bizde esimle tedaviye devam kararı aldık bakalım hayırlısı..
Canim bende bilmiyordum hayırlı olsun Rabbim yüzünüzü guldur sun insallahhayırlı olsun cnm tedavin, Allah emeklerinin karşılığını versin.. sende bize umut olacaksın:)
canımmm benimm transfer bile olmuşsun, inşallah sımsıkı tutunsun sana, hayırlısıyla pozitifi gör canım benim...sağol cnm iyiyim, sen nasılsın.. çok heyecanlı değilim cnm.. bakalım kısmet.. 11 inde cnm test tarihim..
Canim bende bilmiyordum hayırlı olsun Rabbim yüzünüzü guldur sun insallah
canımmm benimm transfer bile olmuşsun, inşallah sımsıkı tutunsun sana, hayırlısıyla pozitifi gör canım benim...
sağol canım, son anda karar verilen bi tedavi oldu.. açıkçası transfere kadar gidebileceğimi bile düşünmüyordum.. bakalım hayırlısı:))
e artık geç bile kalmış canım o da sabirsizlaniyordur anneciğine kavuşmak için :)çok sağol canım:)) Amin, Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
bu sefer pozitifi yakalarsam 10. opum 9. transferim olacak.. arada yarıda kalan tedavimde varda..
çok heyecanlıyım..
tutundulaaaaaarevett canım:)) inşallah tutundular sağoll hayatımm, hep berabercee
öptümm
tutundulaaaaaarinnsallah kuzummmm
canimmmmm iyiyim sukur dort gozle guzel haberlerini bekliyorummmhadii inşallah canım:)) sen nasılsın hayatımm
GünaydınnnKizlar incir kuru yaptım ama suyu bitiyor ya tarife gore yapıyorum resmen incir tatlisi oluyor yapan arkadaşlarım sizlerinde böyle oluyormuydu
Rabbimin mucizesi işte...Selam kızlar
Transferimin 8. gunu Mucize bi şekilde 2 embriyom oldu Aslanda tek vardı sonra dıgerı de gelişti Benim de yumurta rezervimde azalma var Yas 38 ve 2. tup bebek tedavımız İlkinde transfer bile olmamıstı Bu yuzden bu sefer en azından transfer oldugu ıcın bıle basarmıs sayıyorum kendımı Transfer sonrası hamile kalanlarin özellikle hissettiği bi belirti var mıydı? Sürekli kendimi dinlemekten sıkıldım !!!
Selam kızlar
Transferimin 8. gunu Mucize bi şekilde 2 embriyom oldu Aslanda tek vardı sonra dıgerı de gelişti Benim de yumurta rezervimde azalma var Yas 38 ve 2. tup bebek tedavımız İlkinde transfer bile olmamıstı Bu yuzden bu sefer en azından transfer oldugu ıcın bıle basarmıs sayıyorum kendımı Transfer sonrası hamile kalanlarin özellikle hissettiği bi belirti var mıydı? Sürekli kendimi dinlemekten sıkıldım !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?