- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
ensucummm nasılsın tatlım :)transferin hayırlı olsun cnm güzel haberlerin gelsin:)
ensucummm nasılsın tatlım :)
Hadi bakalım inşallah önce ablana sonra sana ve bizlere olsun hayırlı sağlıklı evlatlar :)Günaydın kızlar herkes iyimi? ben transferinden beri ablamın yanındayım işi gücü boşladım valla :) son 4 günü kaldı teste inşallah güzel sonuç alırız
psikolojik destek alan var ve bence çokta faydalı.ha bana sen aldınmı dersen...vaktim yok cumartesileri ya çalışıyorum ya da evim ve eşim uzakta oraya gidiyorum.aslında çok istedim destek almak ama resmen vakitsizlikten gidemedim.bu arada psikolog iyi yani psikiyatr ilacı dayar bu dönemde gerek yok öyle antidepresan falan kullanmaya...günaydın kızlar
inşallah hepiniz çok mutlu ve huzurlusunuzdur bugün
size bir şey sormak istiyorum bu dönemde psikolojik destek alanınız oldu mu
tavsiyelerinize ihtiyacım var
aminnnn inşallah güzel haberler duymak nasip olur inşallahh...sağol canımmm iyiyim sen nasılsın.. hepimiz için güzel bi gün olsun cnm :)
inşallah valla 18 mayısta benim kontrol var. hepimize moral olsun ablam. 8 seneden sonra bebeğine hatta bebekelrıne kavuşsun :)Hadi bakalım inşallah önce ablana sonra sana ve bizlere olsun hayırlı sağlıklı evlatlar :)
pozitif pozitif yazarsın buradan...
aminnnn inşallah güzel haberler duymak nasip olur inşallahh...
inşallah valla 18 mayısta benim kontrol var. hepimize moral olsun ablam. 8 seneden sonra bebeğine hatta bebekelrıne kavuşsun :)
aminnn aminnn inşallahhhhinşallah valla 18 mayısta benim kontrol var. hepimize moral olsun ablam. 8 seneden sonra bebeğine hatta bebekelrıne kavuşsun :)
amin canımm bnim inşallah :)İnşallah tutunurlar her ikisi de sen de burdan yazarsın müjdeli haberi
psikolojik destek alan var ve bence çokta faydalı.ha bana sen aldınmı dersen...vaktim yok cumartesileri ya çalışıyorum ya da evim ve eşim uzakta oraya gidiyorum.aslında çok istedim destek almak ama resmen vakitsizlikten gidemedim.bu arada psikolog iyi yani psikiyatr ilacı dayar bu dönemde gerek yok öyle antidepresan falan kullanmaya...
ben ne yapıyorum dersen telkin Allah a teslimiyet yoğunluktan düşünecek vakit bulamamak v.s.
ancak akşam yattığım zaman işte o zaman en içte bir yerler sızlıyor,uykuya dalmakta güçlük çekiyorum.bu da bir problem bence...
Allah bu yolda herkesin hepimizin yardımcısı olsun...
kendini bırakmamaya gayret et.özellikle eşinin ailesi falan boşgeç. iyi yapmışsın kendine bak.bende hep üzgün olsan kuaföre giderim saçıma fön çektiririm,maniküre pediküre girişirim.benim için o da bir çeşit terapi çünkü.Amin canım Allahın yardımıyla bütün sıkıntıları aşacağımıza ben de inanıyorum. Ama şu anda zor bir dönemden geçiyorum. Hem eşimle olan ilişkim hem de kendi psikolojim açısından zor bir dönem. Bu haberi aldıktan sonra benim de uykum kalmadı hiç bir işe konsantre olamaz oldum iş yerinde evde boğazımda bir düğüm. Daha sonra da eşimin ailesiyle sorun yaşadım. Yaptığım kürleri ilaçları bıraktım. Yasak denilen kolası sodası asitli şeyleri yedim içtim, saçıma perma yaptırdım boyattım. Eminim şu anda hormonlarım da tepe taklak oldu. Aile terapistimi psikolog mu bilmiyorum ama acil yardıma ihtiyacım var.
kendini bırakmamaya gayret et.özellikle eşinin ailesi falan boşgeç. iyi yapmışsın kendine bak.bende hep üzgün olsan kuaföre giderim saçıma fön çektiririm,maniküre pediküre girişirim.benim için o da bir çeşit terapi çünkü.
kürleri yapmasan da sağlıklı beslen.çok zor olduğunu biliyorum.mesela benimde kilo takıntım var,kür yapmasamda cola falan zaten içmem.sağlık elimizdeki en önemli şey.
ha bişi yaparkende hormonları düşünme.bunlar çok arsız.üstüne düştükçe şımarıyorlar ve inip çıkıyorlarhoşuna gidiyorsa yaptığın şeyden zevk alıyorsan yap devam et.hayat ıskalamaya gelmez.tedavi olup bebeğe odaklandıkça hayatta yapmak istediklerimi kaçırıyormuşum gibi hissediyorum.
psikolojik destek almanı çok tavsiye ederim. insanı rahatlatan uzman bir destek.keşke bende alabilsem bazen gerçekte çok zorlanıyorum.
Maalesef bu psikolojik cokuntu beni de etkilesede elimden geleni yaptigimi dusunup kendimi teselli etmeye calisiyorum. Son 1 sene de o kadar cok sacimla oynadim ki en sonunda erkek trasi yaptim :) Oynayacak sac birakmadim. Maalesef benim bu durumum esimi de cok etkiliyor o yuzden artik kendi haline biraktim ve Allah'a teslim oldum. Inanin bazen ne kadar cabalarsaniz cabalayin ne kadar ugrasirsaniz ugrasin olmuyorsa olmuyor arkadaslar. Rabbimin vardir bir bildigi bu isin sonu da hayirdir deyip yolumuza devam etmemiz gerekiyor.
Maalesef bu psikolojik cokuntu beni de etkilesede elimden geleni yaptigimi dusunup kendimi teselli etmeye calisiyorum. Son 1 sene de o kadar cok sacimla oynadim ki en sonunda erkek trasi yaptim :) Oynayacak sac birakmadim. Maalesef benim bu durumum esimi de cok etkiliyor o yuzden artik kendi haline biraktim ve Allah'a teslim oldum. Inanin bazen ne kadar cabalarsaniz cabalayin ne kadar ugrasirsaniz ugrasin olmuyorsa olmuyor arkadaslar. Rabbimin vardir bir bildigi bu isin sonu da hayirdir deyip yolumuza devam etmemiz gerekiyor.
canım benim. her insan hayatta bişeyle imtihan oluyor. sağlıkla,işle, aileyle, kimisi de hiç derdi yokken yine mutsuz. yaşadığın durumu çok iyi anlıyorum. bazen çığlık çığlığa bağırasım geliyor ama susuyorum. esra hep çocuk mevzusundan konuşuyor kafaya çok takıyor demesinler diye içime atıyorum ya da eşimle konuşuyorum. farkındayım o da üzülüyor hatta zaman zaman belki sıkılıyor. ama elimziden ne gelir. kendini bırakma asla kimse için değil kendin için yaşa. allah büyük. eşinle olan sorunların düzelecek senin. eşinin ailesinide salla. bu senin hayatın ve inan bana gerisi boşAmin canım Allahın yardımıyla bütün sıkıntıları aşacağımıza ben de inanıyorum. Ama şu anda zor bir dönemden geçiyorum. Hem eşimle olan ilişkim hem de kendi psikolojim açısından zor bir dönem. Bu haberi aldıktan sonra benim de uykum kalmadı hiç bir işe konsantre olamaz oldum iş yerinde evde boğazımda bir düğüm. Daha sonra da eşimin ailesiyle sorun yaşadım. Yaptığım kürleri ilaçları bıraktım. Yasak denilen kolası sodası asitli şeyleri yedim içtim, saçıma perma yaptırdım boyattım. Eminim şu anda hormonlarım da tepe taklak oldu. Aile terapistimi psikolog mu bilmiyorum ama acil yardıma ihtiyacım var.
Ben tedaviye çok fazla yoğunlaşamadım bile. Sıcağı sıcağına öğrendim tam kendimi toparladım dedim ama ya eşimle olan sorunlarımız gözüme daha çok batmaya başladı ya da onun ve ailesinin tavırları benim bir kusurumu kullanıyorlarmış hissi yarattı bende. Allaha havale edip içime atma kısmını ben de denemek istiyorum ama yapamıyorum. Çocuk sahibi olmak için bazı şeyleri görmezden gelmek de ne kadar doğru çocuk sahibi olmak ne kadar önemli kafamda şimdi bu sorular var. Ankarada doktor araştırıyorum bakalım sizin de tavsiyeleriniz olursa beni çok mutlu edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?