Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ayy cnm Sifa hastanesini dogum icin iyi diye biliyorum. Tup bebek icin gittim sonuc husrandi. Ama bu bahsettigin doktoru tanimiyorum

Ayy cnm Sifa hastanesini dogum icin iyi diye biliyorum. Tup bebek icin gittim sonuc husrandi. Ama bu bahsettigin doktoru tanimiyorum
zaten ben hastanem ve dr umdan memnunum. ama fikir olsun bakalım ne dicek. :) birde şimdi müşterime bişey diyemedim aramış dr u. anlatmış durumumu. birgün hamile kalırsam şifa da yapacam ama doğumu :)

Selam kızlar bahçeci güvenç beyde tedavi görenler le faceden arkadaş olalım mı(tanışmak için ,klinikte karşılaşırız belki)

Slm arkadaşlar benimde yumurtalık rezervimde azalma var, bir dış gebelik üç negatif ile dört başarısız denemem var

Burada yazılanları ara ara takip ediyorum. Bitkisel kurleri de elimden geldiğince uyguluyorum, ama çok yoruldum ben, hiç gücüm kalmadı, sahte gulumseler dagitiyorum. Bizi bizden baska kimse anlamaz, herkes biseyler söylüyor çok yorucu allah isteyen herkesin yardımcısı olsun.

Bir daha ki adetim tekrar tedaviye basliyicam ama çok yorgunum, bizim gibi erken menapoz teşhisi konanlarin da bekleme luksu yok malesef.

İçimi döktüm resmen :) kusura bakmayın kimseyle konuşamıyorum, insanlar yıldı benim bebek sevdamdan,

Allah yardımcın olsun. Bende de bir dış gebelik bir de kalbi durdu kürtaj ile alındı. İki kötü sonuç. Çok yıprandım. Dış gebelikte erken bilinemedi iç kanama geçirdim. Ölümden döndüm. Umutsuz hissediyorum ama umudu oluşturmak bizim elimizde bence. Bir arkadaşım 8. yi deniyor. Genetik testlerden geçemediği için 5 denemesinde transfer dahi yapılamamış. Halen de benden daha coşkulu, daha umutlu. Yaş da gidiyor belki bir kez daha ya deneyebilir ya deneyemez. Ama inancını yitirirmiyor. Üzüldüğümüzde stres hormonlarımız artar. Bu da tutunmayı zora sokar. Umudu korumak gerek. Mübarek günler. Bol dua ile geçirelim. Olacaktır hayırlısıyla.

merhaba;
yaz sen buralara rahatla, çünkü yazmak ve paylaşmakta bir çeşit terapi.
o senin bebek sevdandan bıkanlar var ya onlar Rabbimin mucizesini hemen gönderdikleri, ilk belki 2. denemelerinde gebe kalıp bir evlada kavuşabilenler..
sen de demişsin... bizi ancak biz anlarız. kısaca kaba bir tabir olacak belki ama eşekten düşenin halini gene eşekten düşen anlar...
bende 3. yü deniycem Allah kısmet ederse..ve aynen senin gibi hem çok korkuyorum hem de umutlanıyorum...
boşlamak değil ama beslenmeme dikkat etmek dışında kür falanda yapmıyorum.bunun sebebinide bilmiyorum :)
Allah cümle evlat isteyenin yardımcısı yardımcımız olsun ...

Canim Anatolia bilmiyorum ben malatyada fethiye ersan var oraya gidiyorum. Yıllarını vermiş bir doktor. Sende umudunu kaybetme be mucizeler var. Senin amh kaç canim
Malesef dün kan verdim düzen laboratuvarına doktor şimdi aradı çok düşükmüş moralini bozma adetini bekleyelim diğer ölçümlere de bakalım dedi dün 6.gündü 4-5 yumurtan var dedi sol yumurtalık böbrekten dolayı hiç görülmüyormuş benim için yine aynı olumsuz tablolar ve aynı sonuç olacak galiba oooof of

Benim rezervler yerlerdeymiş doktor bugün aradı adeti bekliycez bir bakıcaz dedi gerçi adette olursam ne ala doğal olmasını bekliycez olmadı ilaçla kanama yapıcaz dedi ama kan değerlerim birşey değiştirmiycek gibi daha öncede böyle başlamıştım sen tedavi oluyorsun inşallah herşey gönlünce olsun Allah gönlündekini hayırlı kılsın

Amh düşük yumurta az fsh yüksek :) ben deli tabi başım çatlıyor artık yumurta olmayınca yüksek fsh baş çatlatıyor sanırım doktor değiştirdim yine aynı yollardan geçip aynı cvpları almaya başladım doktorlarda bir sıkıntı yok kendimi değiştirmem gerek geç kaldım onada :/

kızlar umut olsun diye yazıyorum. en başa döndüğümü bilemler bilir. ilk tedavide tek yumurta dölleme aşamasına bile gelmedik. ikinci tedavi 3 yumurta 2 döllenme transfer boş gebelik kürtaj ve şimdi 5-6 belki daha fazla yumurta :) düşük amh yüksek fsh.....
kürtajdan yaklaşık 40 gün sonra tekrar tedaviye başlıyorum. umutluyum. Rabbime emanetim.... sizleri seviyorum... Rabbim isteyen herkesin kucaklarını çifter çifter sağlıklı hayırlı doldursun inşallllaaahhhh... ilk tedavi aralıkta oldu 6 ayda 3. tedavi

kaçmış canım amh.. 4-5 yumurta çok iyi benim 3 yumurta olmuştu 1 tanesi döllenmişti onu da transfer ettik olmadı..nasip umutsuz olma bir yumurtadan evlat sahibi olanlar var hemde normal yoldan... Rabbim ol dedikten sonra hiç birşey engel olmuyor inan buna buna inandıktan sonra bak hayatın nasıl düzene giriyo..dualarla..

hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim sonunu güzel etsin hayırlı haberlerle inşallah...:) bu arada birşey kullandın mı ilaç olarak ya da kür yaptın mı neler yaptın canım?

0.1 ya da 0.5 gibi birşey söyledi sanırom ondan önce çok düşük biraz can sıkıcı tabi diyince koptum hep aynı başlıyor ya ondan duyamadım bile şimdi adeti bekliyorum oda olursam haziran başına kadar bekleriz olmadı ilaçla kanama yaptırırız inşallah doğal olur dedi her iki şekilde de fsh yüksek çıkacaktır bakalım bu doktor hhierşeye rağnen birşey deneyecekmi diğeri tüp bebek bile olmaz kıbrıstan başka çaren yok dedi yumurta nakli düşünülesi birşey değil benim için elbette Allah ne diyorsa o

Bana tedavi başlanmıyor sade melatonin iç gece günde 3 koenzim q10 vs başka birşey yok bilemedim zor elbet isyan değil benimkisi sadece çaresiz hissediyorum azcık ankarada en iyi doktor bu cvb verdi bilmiyorum şu bahçeci istanbul çok hikaye duydum orayada gitcem bi sonrakine

canım bilemiyorum tabi insan birşey diyemiyor ama bide işin ilahi boyutu var menapoza 8 yıldır girmiş olup sonra kazayla hamile kalan kadınlar biliyorum kardeşim hemşire onun hastasıydı kadın utanıyormuş o yaştan sonra çocuk sahibi oldu diye herkese torunum bu diyormuş 55 yaşın üstündeymiş yaşı. yani Rabbim ol dedikten sonra doktorların söyledikleri fasa fiso. bak ben 8 aylık evliyim hiç denemeden bizi direk tüp bebeğe yönlendirdiler ne kadar doğru bilmiyorum ama biz geçen ay apar topar tüp bebeğe gittik o stresle doğal olarak negatif sonuç. bikaç ay deneyelim dedik bakalım belki rabbim nasip eder bol duayla..

hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim sonunu güzel etsin hayırlı haberlerle inşallah...:) bu arada birşey kullandın mı ilaç olarak ya da kür yaptın mı neler yaptın canım?

dhea kullandim ari sutu bal polen okadar.

Doğum teminatlı sigorta alınca gebelikte sorun yaşansa bile hastanede yatışı sigorta şirketi karşılıyor.

3. gun embrıyosuydu Bugun artık 11. gun Ben kas testı yaptıracam valla Heyecandan dayanamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…