Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Merhaba arkadaşlar benimde yumurta sorunum vardı.doktorum bana havuz yapalım dedi yumurtalarımi biriktirdik.cok şükür şimdi hamileyim.dr.figen sungara takip oluyorum.kendisi cok iyi bir hekim.hisar hastanesinde tavsiye ediyorum.

Kızlar bir sıkıntım var. Microgynon hapı 2 gün önce içmeyi unuttum ertesi gün 2 tane içtim o günden beri leke leke kan geliyor. Dün dr a gitmiştim yumurta kistim varmis ama ılacla gider dedi sıkıntı yapma dedi. Ondan dolayı kanama olur mu

canım o ilaç ne için ki bilmiyorum hiçbir fikrim yok..

benim de bir sorum olacak arkadaşlar biliyorsunuz geçen ay tüp bebekte negatif sonuç aldım.14 nisan adet günümdü. dünden beri yumurtalıklarım ağrıyo transferden sonraki batmaların aynısı oluyo. negatif tüp bebekten sonra böyle olan varmı kist mi oldu diye korkuyorum.ama doktor kist olmasın diye ilaç verdi. ya da aklıma şu geliyo acaba opunun etkisi mi hala. şimdiye kadar yoktu dünden beri var bugün daha çok..

Canim aynısı bana da oldu işte. Olecem sandim ağrıdan. Benimde nisan da olmuştu ya tedavim. 14 mm olan yumurtamı almamisti dr. O kist olmuş meğerse o ağrı yapiyormus ki bende kist olmasın diye doğum kontrol hapı içiyorum oysaki

offf yaa bi bu eksikti ama doktor en son gittiğimde baktı kist var mı yok mu diye 10 gün önce baktı

peki canım akıntı filan oldu mu

anladım canım yaa Rabbim şifa versin doktor ne diyo peki yine kist mi olmuş
Yakın bir dr a gittim o oyle söyledi canım. Kendi dr um la kontrolüm 18 inde. Dün gittiğim dr bi hastasinin dosyasını gösterdi amh 0.1.kendiliginden hamile.kalmis sana moral olsun dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…