Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Yakın bir dr a gittim o oyle söyledi canım. Kendi dr um la kontrolüm 18 inde. Dün gittiğim dr bi hastasinin dosyasını gösterdi amh 0.1.kendiliginden hamile.kalmis sana moral olsun dedi :)
oooo süper yaa darısı bize inşallahhh yaaa ben artık inanıyorum bizimde normal yoldan hamile olabileceğimize neyimiz eksik kii

Alla alla ya neler yaşıyoruz neler oluyor valla artık anlamıyorum
bilmiyorum canım yaa 2 aydır yaşadıklarımı bi ben bi Allah bilir. Ama artık daha umutluyum umutlu olaylar görünce bide duanın gücüne çok inanıyorum bizimde bebişimiz olacak inşallah..

oooo süper yaa darısı bize inşallahhh yaaa ben artık inanıyorum bizimde normal yoldan hamile olabileceğimize neyimiz eksik kii
Bencede olabilir. Dr evet erken menapoz hastasisin dedi. Adet başlarken beyinden musluk açılır ve folikul yağar dedi. Senin musluğu kismis beyin ama damlamaya devam.ediyor deei. Dr a bayıldım ya kadıköy şifa da Gökmen iyigün. Gebe kalınca kesinlikle ona gîdicem :)

oyyyy çok tatlıymış yaaa bencede öyle zaten bebiş için de bir damlacık yetiyo herkes daha çok üretiyo ama sadece 1 tanesi dölleniyor sonuçtaa..:)) bizde de en az bir tane oluyo her ay..:))

bilmiyorum canım yaa 2 aydır yaşadıklarımı bi ben bi Allah bilir. Ama artık daha umutluyum umutlu olaylar görünce bide duanın gücüne çok inanıyorum bizimde bebişimiz olacak inşallah..
Inşallah canım. Ben gücüm yettigince tüp bebek denicem deneyemedigim zamanlar diğer dr la yumutta takibi yapacaz elbet bi şekilde kalacaz baktım 5 sene sonra hala bu durumdayım giderim.kibris a :)

Inşallah canım. Ben gücüm yettigince tüp bebek denicem deneyemedigim zamanlar diğer dr la yumutta takibi yapacaz elbet bi şekilde kalacaz baktım 5 sene sonra hala bu durumdayım giderim.kibris a :)
kıbrıs benim için zor eşim de bende istemeyiz herhalde Rabbim muhtaç etmesin o günleri göstermez inşallah yaa o duruma düşmeyiz inşallah..

oyyyy çok tatlıymış yaaa bencede öyle zaten bebiş için de bir damlacık yetiyo herkes daha çok üretiyo ama sadece 1 tanesi dölleniyor sonuçtaa..:)) bizde de en az bir tane oluyo her ay..:))
Aynen öyle canım. Eskiden tüp bebek yapiyormus şimdi sadece gebe kalamama ve gece takibi yapıyor. Insallah bi da size geldiğimde hamile olacam dedim o da olacaksin işte yeter dedi. Ah nasıl istiyorum da :)

Aynen öyle canım. Eskiden tüp bebek yapiyormus şimdi sadece gebe kalamama ve gece takibi yapıyor. Insallah bi da size geldiğimde hamile olacam dedim o da olacaksin işte yeter dedi. Ah nasıl istiyorum da :)
inşallah istiyoruz Rabbimde verecek inşallah O na hiçbirşey zor değil..

kıbrıs benim için zor eşim de bende istemeyiz herhalde Rabbim muhtaç etmesin o günleri göstermez inşallah yaa o duruma düşmeyiz inşallah..
Inşallah canım. Erkek kisirlifinda sperm Bankası kötü birsey. Babalık zaten sosyal bi kavram. Hiç bi bağı olmayacak bebekle. Ama anne için öyle değil bence. Sadece yumurta senjn değil. Sperm.esinin e senin kaninla canınla besleniyor sen doguriyorsun. Bu sebeple ben çok uzak bakmıyorum ama gerek kalmayacak ona inanıyorum. Kendi yumuttamla yapacam bi şekilde bebisi:))

inşallah canım inşallah..ama yine de genetiği farklı oluyo ne bileyim yaa büyük konuşmak istemiyorum sadece Rabbim oraya muhtaç etmez bizi inşallah..

yaa en son doktor iki hafta önce 2 yumurtan dedi ben incir kürü böğürtlen kökü dhea filan derken bu yumurtaları büyütmüş olmaayayım.. olur mu acaba yaa ilk deniyoruz diye çok mu umut bağlıyorum acaba

yaa en son doktor iki hafta önce 2 yumurtan dedi ben incir kürü böğürtlen kökü dhea filan derken bu yumurtaları büyütmüş olmaayayım.. olur mu acaba yaa ilk deniyoruz diye çok mu umut bağlıyorum acaba
Olur tabi kuzum. Neden olmasın. Sonuçta böyle olan hikayeleri hep beraber okuyoruz :)

Benim ki de bu kanama yerleşme kanaması olmasın diyor sayende adamın bilmediği şey yok . He dedjm tabi canım dogun kontrol hapi az yumurta kalırım ben hamile bu ay :))
yazık adam umutlanıyo napsınn..:) benim kullandığım hap doğum kontrol hapı değil adet düzenleyiici doktor hamile kalmana engel değil dedi hatta düzenleyeceği için hamile kalmana da yardımcı olur dedi..:)

Ay hadi be canım :)) Inşallah valla bende meraklandim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…