- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 39
oooo süper yaa darısı bize inşallahhh yaaa ben artık inanıyorum bizimde normal yoldan hamile olabileceğimize neyimiz eksik kiiYakın bir dr a gittim o oyle söyledi canım. Kendi dr um la kontrolüm 18 inde. Dün gittiğim dr bi hastasinin dosyasını gösterdi amh 0.1.kendiliginden hamile.kalmis sana moral olsun dedi :)
bilmiyorum canım yaa 2 aydır yaşadıklarımı bi ben bi Allah bilir. Ama artık daha umutluyum umutlu olaylar görünce bide duanın gücüne çok inanıyorum bizimde bebişimiz olacak inşallah..Alla alla ya neler yaşıyoruz neler oluyor valla artık anlamıyorum
Bencede olabilir. Dr evet erken menapoz hastasisin dedi. Adet başlarken beyinden musluk açılır ve folikul yağar dedi. Senin musluğu kismis beyin ama damlamaya devam.ediyor deei. Dr a bayıldım ya kadıköy şifa da Gökmen iyigün. Gebe kalınca kesinlikle ona gîdicem :)oooo süper yaa darısı bize inşallahhh yaaa ben artık inanıyorum bizimde normal yoldan hamile olabileceğimize neyimiz eksik kii
oyyyy çok tatlıymış yaaa bencede öyle zaten bebiş için de bir damlacık yetiyo herkes daha çok üretiyo ama sadece 1 tanesi dölleniyor sonuçtaa..:)) bizde de en az bir tane oluyo her ay..:))Bencede olabilir. Dr evet erken menapoz hastasisin dedi. Adet başlarken beyinden musluk açılır ve folikul yağar dedi. Senin musluğu kismis beyin ama damlamaya devam.ediyor deei. Dr a bayıldım ya kadıköy şifa da Gökmen iyigün. Gebe kalınca kesinlikle ona gîdicem :)
Inşallah canım. Ben gücüm yettigince tüp bebek denicem deneyemedigim zamanlar diğer dr la yumutta takibi yapacaz elbet bi şekilde kalacaz baktım 5 sene sonra hala bu durumdayım giderim.kibris a :)bilmiyorum canım yaa 2 aydır yaşadıklarımı bi ben bi Allah bilir. Ama artık daha umutluyum umutlu olaylar görünce bide duanın gücüne çok inanıyorum bizimde bebişimiz olacak inşallah..
kıbrıs benim için zor eşim de bende istemeyiz herhalde Rabbim muhtaç etmesin o günleri göstermez inşallah yaa o duruma düşmeyiz inşallah..Inşallah canım. Ben gücüm yettigince tüp bebek denicem deneyemedigim zamanlar diğer dr la yumutta takibi yapacaz elbet bi şekilde kalacaz baktım 5 sene sonra hala bu durumdayım giderim.kibris a :)
Aynen öyle canım. Eskiden tüp bebek yapiyormus şimdi sadece gebe kalamama ve gece takibi yapıyor. Insallah bi da size geldiğimde hamile olacam dedim o da olacaksin işte yeter dedi. Ah nasıl istiyorum da :)oyyyy çok tatlıymış yaaa bencede öyle zaten bebiş için de bir damlacık yetiyo herkes daha çok üretiyo ama sadece 1 tanesi dölleniyor sonuçtaa..:)) bizde de en az bir tane oluyo her ay..:))
inşallah istiyoruz Rabbimde verecek inşallah O na hiçbirşey zor değil..Aynen öyle canım. Eskiden tüp bebek yapiyormus şimdi sadece gebe kalamama ve gece takibi yapıyor. Insallah bi da size geldiğimde hamile olacam dedim o da olacaksin işte yeter dedi. Ah nasıl istiyorum da :)
Inşallah canım. Erkek kisirlifinda sperm Bankası kötü birsey. Babalık zaten sosyal bi kavram. Hiç bi bağı olmayacak bebekle. Ama anne için öyle değil bence. Sadece yumurta senjn değil. Sperm.esinin e senin kaninla canınla besleniyor sen doguriyorsun. Bu sebeple ben çok uzak bakmıyorum ama gerek kalmayacak ona inanıyorum. Kendi yumuttamla yapacam bi şekilde bebisi:))kıbrıs benim için zor eşim de bende istemeyiz herhalde Rabbim muhtaç etmesin o günleri göstermez inşallah yaa o duruma düşmeyiz inşallah..
Amin canim benim. Senle aynı ay denedik olmadı :) 2. Yi ne zaman dusunuyorsjninşallah istiyoruz Rabbimde verecek inşallah O na hiçbirşey zor değil..
inşallah canım inşallah..ama yine de genetiği farklı oluyo ne bileyim yaa büyük konuşmak istemiyorum sadece Rabbim oraya muhtaç etmez bizi inşallah..Inşallah canım. Erkek kisirlifinda sperm Bankası kötü birsey. Babalık zaten sosyal bi kavram. Hiç bi bağı olmayacak bebekle. Ama anne için öyle değil bence. Sadece yumurta senjn değil. Sperm.esinin e senin kaninla canınla besleniyor sen doguriyorsun. Bu sebeple ben çok uzak bakmıyorum ama gerek kalmayacak ona inanıyorum. Kendi yumuttamla yapacam bi şekilde bebisi:))
Amin kuzum insallah tabiki. Allahim bize kendi bedenjmjzden bir mucize versin inşallahinşallah canım inşallah..ama yine de genetiği farklı oluyo ne bileyim yaa büyük konuşmak istemiyorum sadece Rabbim oraya muhtaç etmez bizi inşallah..
ramazandan sonra düşünüyorum canım o zamana kadar çalışalım daha bu ay ilk çalışmalarımız oldu..Amin canim benim. Senle aynı ay denedik olmadı :) 2. Yi ne zaman dusunuyorsjn
Oyyy süper. Hadi bakalım gün aşırı He tembellik yokramazandan sonra düşünüyorum canım o zamana kadar çalışalım daha bu ay ilk çalışmalarımız oldu..bakalım hayırlısı belki de gerek kalmaz
eşim ağrılarım var diyince ağır kaldırma sakAmin kuzum insallah tabiki. Allahim bize kendi bedenjmjzden bir mucize versin inşallah
Oyyy süper. Hadi bakalım gün aşırı He tembellik yok
Benim ki de bu kanama yerleşme kanaması olmasın diyoreşim ağrılarım var diyince ağır kaldırma sak
merak etme sen
Olur tabi kuzum. Neden olmasın. Sonuçta böyle olan hikayeleri hep beraber okuyoruz :)yaa en son doktor iki hafta önce 2 yumurtan dedi ben incir kürü böğürtlen kökü dhea filan derken bu yumurtaları büyütmüş olmaayayım..olur mu acaba yaa ilk deniyoruz diye çok mu umut bağlıyorum acaba
Benim ki de bu kanama yerleşme kanaması olmasın diyorsayende adamın bilmediği şey yok . He dedjm tabi canım dogun kontrol hapi az yumurta kalırım ben hamile bu ay :))
Ay hadi be canım :)) Inşallah valla bende meraklandim şimdiyazık adam umutlanıyo napsınn..:) benim kullandığım hap doğum kontrol hapı değil adet düzenleyiici doktor hamile kalmana engel değil dedi hatta düzenleyeceği için hamile kalmana da yardımcı olur dedi..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?