Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ay hadi be canım :)) Inşallah valla bende meraklandim şimdi
yok be kuzum inan umutlanmamak için neler ediyorum kendime sonra üzülmeyeyim diye offf nasıl bir psikoloji yaşıyoruz Allahım millet neler yaşıyo biz neler yaşıyoruz adam akıllı bebiş çalışmaları bile yapamadan bu durumun içinde olmak offff.. yine de buna da şükür Rabbim beterinden saklasın...

Hiç moralini bozma..ben durumumu bilmeden denedim 8 ay her ay regl olunca oturup ağlıyordum sonra erken menapoz dedi dr . Ben adet olmaya devam edeyim dedim :) daha hemen yelkenleri indirme ilk ayin. Kafana takmadan güzelce yasa anladın sen ☺

canım dr unla mutlaka görüş. bazen tüp bebek tedavisinde alınmayan küçük yumurtalar kiste dönüşebiliyor. kullandığın ilaç kisti eritir ama ihmal etme

canım dr unla mutlaka görüş. bazen tüp bebek tedavisinde alınmayan küçük yumurtalar kiste dönüşebiliyor. kullandığın ilaç kisti eritir ama ihmal etme
Muhtemelen kist oldu zatwn kuzum inş ilaç yok eder.
Ay ablamın yatin test günü. 3. Denemesi rezerv de de sıkıntı yok onun. Nolur olmuş olsun çok heyecanlı yavrumm

Herkese merhaba,
Tam iki yıl önce amh 0.40 çıkınca tüp bebek tedavilerine başladım. Maalesef iyi sonuç alamadım iki yılda toplam dört tedavide.
Bu süreçte adet döngülerimde bir sorun olmadı hiç ama son 6 ayda adet günlerim neredeyse iki güne düştü.
Tabi zaman aleyhime işliyor onun göstergeleri ama sizde de böyle sorunları olan var mı? Bu herşeyin daha da kötüye gittiğini mi gösteriyor ((

Biosteron kullanıyorum ama devamlı mı kullanılıyor bu denge falan bırakmadı ara versem bir sıkıntı olurmu ki 2 aydır hergün 3 tane içiyorum :/ kullanan vardır ne kadar aralıkla kullanılıyor bu

Biosteron kullanıyorum ama devamlı mı kullanılıyor bu denge falan bırakmadı ara versem bir sıkıntı olurmu ki 2 aydır hergün 3 tane içiyorum :/ kullanan vardır ne kadar aralıkla kullanılıyor bu
Bence ar a ver cidden kalp ritmini falan bozuyor çok yan etkisi var canım ben 2 ay içtim bıraktım bubay içmiyorum

Geçmiş olsun canım. Benim de oyle ben kendimi bildim.bileli az olurdum ama.4 gün süresi şimdi 2 gün sürüyor. Ama bunun onla alakali olduğunu sanmam sonuçta her ay adet oluyorsun

Bence ar a ver cidden kalp ritmini falan bozuyor çok yan etkisi var canım ben 2 ay içtim bıraktım bubay içmiyorum
İçmezsem herşey daha kötü olacak yumurtam vs yok olucak düşüncesine düştüm ama aralıksız da kullanılmaz tabi bilemedim bu ay sonu doğal yolka adet olmam kan sonuçlarımında iyi olması lazım ilacı kesmekten korkuyorum ama 3 ay oldu denge bozukluğum var tiroid mi dedim kan verdim bugün sonra aklıma bu geldi

Doğal seyler kullan incir ceviz ari sutu bal polen. Bayadir içiyorsun zaten bir yeri düzeltmeye çalışırken vücudun dengesini Bozuyoruz

Doğal seyler kullan incir ceviz ari sutu bal polen. Bayadir içiyorsun zaten bir yeri düzeltmeye çalışırken vücudun dengesini Bozuyoruz
Doğru söylüyorsun artık psikoloji normal değilki :) insan ne yapacağını şaşırıyor işte elbette doğal ürünler en iyisi ama işte aklın bağlanıyor ilaca sanki herşeyin çözümüymüş gibi geliyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…