Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canim tabi ki kendin bilirsin ama bence kulanma faydası olduysa olmuştur zaten. Zaten ispatlanmis bi ilaç değil. Benim dr um bana bıraktı faydası ispatlanmis bile değil ama kullanmak istiyorsan kullan dedi. Bende de çok yan etki yaptı. O yüzden bu ay içmiyorum. Doğal kürler yapıyorum :)

Psikolojin değişiyor vücudun tepki veriyor bir arkadaşım var üniversiteden 2 gün sürerdi adeti ben 7 gün çekerdim birde naz yapardı kızardım benim amh o.bilmemkaç fsh zirve daha bir tüp bebek deneyenim çıkmadı önceki doktorum sen herşeyi bırak dedi şimdi yenisindeyim oda aynı yol gidiyor arkadaşımın 2 çocuğu var adet doğurganlığın ya da menopozun tek göstergesi değil çok kafana takma denemelerine odaklan ah bende bir tüp deneyebilsem

Sen neden deneyemedin canım? Fsh yüksek diye mi

Kullanmanında bir sınırı vardır bende ara vericem bu arada yarında ceviz keçi boynuzu incir alıcam bunların kurusunu mu tüketiyorsun yoksa kaynatıp suyunu mu içiyorsun herkes başka birşey söylüyor da

Kullanmanında bir sınırı vardır bende ara vericem bu arada yarında ceviz keçi boynuzu incir alıcam bunların kurusunu mu tüketiyorsun yoksa kaynatıp suyunu mu içiyorsun herkes başka birşey söylüyor da
Ben günde 8 tane incir yiyorum canım içine ceviz koyarak. Suyunu içemiyorum çok ağır geldi. Saracogluna sordum yemenle kaynamasi aynı dedi. Yemek daha iyi geldi bana :) keciboynuzu özü aldım onu da eşim ve ben sabah birer kasik yiyoruz
Bunu dışında ari sutu polen bal karışımı yiyorum sabah aç karnına
D ve e vitamini q enzim omega 3 alıyorum birde :).

Sen neden deneyemedin canım? Fsh yüksek diye mi
Evet önce yumurtan yok dendi sonra adet olamadım fsh yüksrk dedi söktürücü verdi adet oldum koştum yumurta var 4 5 tane dedi sağ yumurtalıkta zaten sol böbrek yüzünden görülmüyor kan aldı eve yolladı sonra bir tlfon dedi fsh çok yüksek malesef hiç şansın yok dedi :) tlfonda duymak daha az acılı olmuyormuş şimdi başka bir doktora gidiyorum oda amh istedi 0.bilmemkaç çıktı işte yumurtam var ama adeti bekliyorum oda olabilirsem olmazsam yine ilaçla olucam benim fsh yine tavan olucaktır aynı şeyleri yaşamak bilmiyorum :/

Şifasını görürsünüz inşallah afiyet bal şeker yumuş yumuş bebek olsun inşallah :)

Yumurta olmadığı için mi tedaviye başlamıyorlar.
Ben 36 yaşındayım. Kardeşim 30. evli değil. onun da iki sürüyor en fazla deyince, biraz başka şeyler de eklenince onu da bir hormon testine zorladım. fsh 2 civarında çıktı. Yani diğer testleri de normal. Bünye meselesi tabi de. Benim eskiden böyle olmazdı insan kendisindeki her değişime kafa yoruyor...
Cevabın için sağol

Nerde tedavi görüyorsun canım sen. Şunu bil ki 0.1 amh ile hamile kalan birini tanıyorum . Benim amh 0.18 ama dr um bu değerlerin amerika istatistiklerine göre olduğunu orda menapoza girme yaşının bizden çok daha erken olduğunu söyledi. Tedavi öncesi bir ay Microgynon kullanıyorum bu fsh düzenliyor yumurtaliklari bastırıyor ve her tedavi öncesi bakıldığında 12 lere falan düşüyor normalde 25 fsh im. Benim de sağ da yok solda 3 4 folikul görünüyor
Geçen ay tek yumutta toplandı ama döllenmedi. Şimdi ilaç içiyorum yine. 18 inde gorusmem var folikul sayisina göre karar verilecek. Umut kesilmez sakin unutma. Burda o kadar güzel dostluklar yakaladım ki hepsi çok kötü durumda olup kendi kendine ve tüp bebekle başarı elde eden insanlar önce ümit ve moral sakin unutma

Evet insan kendini dinledikçe başka etrafı dinledikçe başka etkileniyor benim azda olsa yumurtam var ama amh az fsh yüksek diye hiç denenmedi bilmiyorum bu ay sonu daha geniş bir cvp alacağımı düşünüyorum sen kendine odaklan insan kendine diyemiyor ama bir başkasından duymak iyi geliyor :)

Doğrudur umudum var sanırım yoksa hala gayret etmezdim başkentte başlamıştım doktorum işinde bir uzman zaten öyle olduğu için biraz kanadım kırıldı çok yoğun çok ilgilenemedi benimle diye inandırıp kendimi başka bir doktor buldum zekai tahir burak hastanesinden oda amh istedi ve işte anlattıklarım sol yumurtalığım hiç görünmüyor benim böbrek aşağıda onu tamamen kapatıyor bakalım fsh yüksek e2 ve amh düşük menopoz diyorlar işte başlangıcı :/ bilemiyorum bende mucize bir hikaye olup ümit verebilir miyim insanlara ?

bende senin gibi dusunuyorum tedavi baslayip tup bebege odaklandigim zaman hayati yasamayi kaciriyormusum gibi hissediyorum sacma sapan kendime telkinlerde bulunuyorum aman zaten yasim olmus 34 surda yasasam bi 30 yil daha yasarim oda kesin degilde cocuk olmayiversin diyorum amma birde hamile gorunce yada yakin cevremden biri hamile kaldiysa yada yeni dogum yaptiysa icimin yaglari eriyor,rabbim en kisa zamanda hepimize aratmadan nasip eder insallah

Muhtemelen kist oldu zatwn kuzum inş ilaç yok eder.
Ay ablamın yatin test günü. 3. Denemesi rezerv de de sıkıntı yok onun. Nolur olmuş olsun çok heyecanlı yavrumm

Devrimbelli oldu mu ablanin sonucu? sayfada gezerken gordum, insallah hayirli sonuclar almistir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…