Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Amin canim benim inşallah Allah hepimize tez zaman da yasatsin mutlulugu

Amiiin arkadaşım dileyen herkese rabbim yaşatsın.

Günaydın ve güzel bir hafta diliyorum hepimize

Ben de salı ya da çarşamba tekrar kontrole gideceğim. Bu ay kürlere hiç uymadım, biesteronu çok düzensiz içtim, çayın, kahvenin, kolanın dibine vurdum ki geçen hafta kan değerlerim bile düşmüş, saçlarıma perma yaptırdım, psikolojik olarak da diplerde bir 3 hafta geçirdim Bakalım değerlerim nasıl çıkacak

Şimdi kafama takılan bi soru : adetin ikinci ya da üçüncü günü gitmemiz gerekiyor ya. Benim gene fshım yüksek çıkar yumurta sayısı da az olursa bana gene bi sonraki aya gel derlerse direk başka bir tüp bebek merkezine gideyim mi ???

merhaba canımm.. bnde öyleyim valla. sadece spor yapıyorum onun dışında ilaç takviye hep düzensiz :)
bence öyle yap. daha fazla bekleme artık canım

Dün kendimi hamile gibi hissediyordum çok inandirmistim kendimi çünkü aksama kadar ağzımda garip bir tat vardı kasiklarim 1 haftadır agriyo batmalar oluyo. Hepsi psikolojik biliyorum bugün anladım kendimi kandırıyorum bizim gibilerin hamile kalması için bir mucize gerek

Öyle deme kuzumm hamilelik olayı zateb başlı başına bir mucize değil mi zaten. Hayırlısı canım bazen umutlanıyo rum bazen de umutsuzlugun dibine vuruyorum
Pazartesi kontrol var dr tüp bebek yapalım. Demesin istiyorum ben neg aldım ablam 3. Neg aldı böyle üst üste olunca inancım kırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…