Canim cok gecmis olsunAblamın dq negatif çıktı kızlar
Sağol kuzum. Kısmetden öte yol yok[
Canim cok gecmis olsunsenden haber almak icin girmistim ben de ne diyecegimi bilemiyorum insallah bir daha ki sefere guzel sonuclar alirsiniz
Sağol kuzum. Kısmetden öte yol yokinşallah bu son başarısızlık olur
Inşallah kuzum aminnInsallah bidahaki sefere cnm.
canım giremiyordum kaç gündür çok üzüldüm Rabbim bidahaki sefere yaşatır inşallah hayırlısı olsun..Inşallah kuzum aminn
Amin canim benim inşallah Allah hepimize tez zaman da yasatsin mutlulugucanım giremiyordum kaç gündür çok üzüldüm Rabbim bidahaki sefere yaşatır inşallah hayırlısı olsun..
Amin canim benim inşallah Allah hepimize tez zaman da yasatsin mutlulugu
merhaba canımm.. bnde öyleyim valla. sadece spor yapıyorum onun dışında ilaç takviye hep düzensiz :)Amiiin arkadaşım dileyen herkese rabbim yaşatsın.
Günaydın ve güzel bir hafta diliyorum hepimize
Ben de salı ya da çarşamba tekrar kontrole gideceğim. Bu ay kürlere hiç uymadım, biesteronu çok düzensiz içtim, çayın, kahvenin, kolanın dibine vurdum ki geçen hafta kan değerlerim bile düşmüş, saçlarıma perma yaptırdım, psikolojik olarak da diplerde bir 3 hafta geçirdimBakalım değerlerim nasıl çıkacak
Şimdi kafama takılan bi soru : adetin ikinci ya da üçüncü günü gitmemiz gerekiyor ya. Benim gene fshım yüksek çıkar yumurta sayısı da az olursa bana gene bi sonraki aya gel derlerse direk başka bir tüp bebek merkezine gideyim mi ???
Kuzumm.bol.sans hadi güzel haberlerle gelKizlar hastanedeyim dua edin hormonlar duzgun ciksin
Ogleden sonra konseye giricem
canım sonuc ??Kizlar hastanedeyim dua edin hormonlar duzgun ciksin
Ogleden sonra konseye giricem
Öyle deme kuzumm hamilelik olayı zateb başlı başına bir mucize değil mi zaten. Hayırlısı canım bazen umutlanıyo rum bazen de umutsuzlugun dibine vuruyorumDün kendimi hamile gibi hissediyordum çok inandirmistim kendimi çünkü aksama kadar ağzımda garip bir tat vardı kasiklarim 1 haftadır agriyo batmalar oluyo. Hepsi psikolojik biliyorum bugün anladım kendimi kandırıyorum bizim gibilerin hamile kalması için bir mucize gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?