Denedik noldu kuzum :)) 2 ay da mucize şekilde folikul sayim artabilir miBende dr tüp bebek deneyelim dese diye hayal kuruyorum :) iyice karışmışız artık :)
Bana denemeye bile gerek yok diyorlar işte :) hepimiz ayrı bir dert içindeyiz Allah hakkımızda hayırlısını versin artar inşallah neden artmasın inşallah olur mucizelerDenedik noldu kuzum :)) 2 ay da mucize şekilde folikul sayim artabilir mi
Arkadaşımın ablası sayısız tüp bebek denedi arada düşük bile olmuş sonra bi erkek bebişi oldu derken şimdi normal hamile kalmış kız bebek bekliyor belli olmuyor deneyebiliyorken deneyeceksin hala şansın var bence inanıyorum sana :)Denedik noldu kuzum :)) 2 ay da mucize şekilde folikul sayim artabilir mi
Uyanmak bile bir mucize dibe vuruyoruz elbet ama hızla çık su yüzüne o istediğin nefesi alacaksındır üzülme üzme bu kadar kendini inşallahDün kendimi hamile gibi hissediyordum çok inandirmistim kendimi çünkü aksama kadar ağzımda garip bir tat vardı kasiklarim 1 haftadır agriyo batmalar oluyo. Hepsi psikolojik biliyorum bugün anladım kendimi kandırıyorum bizim gibilerin hamile kalması için bir mucize gerek
Benimde var tanıdığım öyle tüp bebek yaptı sonra kendiliğinden hamile kaldı 2. Ye :) inşallah bize de olur canimm. Benim de şansım düşük diyor dr lar ama olabilir durumu denettiriyo isteArkadaşımın ablası sayısız tüp bebek denedi arada düşük bile olmuş sonra bi erkek bebişi oldu derken şimdi normal hamile kalmış kız bebek bekliyor belli olmuyor deneyebiliyorken deneyeceksin hala şansın var bence inanıyorum sana :)
hayırlısı olsun inşallah bizde birgün burada bas bas bağırırız hamileyimmmmm diyeeee...Öyle deme kuzumm hamilelik olayı zateb başlı başına bir mucize değil mi zaten. Hayırlısı canım bazen umutlanıyo rum bazen de umutsuzlugun dibine vuruyorum
Pazartesi kontrol var dr tüp bebek yapalım. Demesin istiyorum ben neg aldım ablam 3. Neg aldı böyle üst üste olunca inancım kırıyor
Amin canim arkadaşım amin insallahhayırlısı olsun inşallah bizde birgün burada bas bas bağırırız hamileyimmmmm diyeeee...
canım sende üzme kendini Rabbim bizi de böyle imtihan ediyo herkesin bir derdi var bizimde derdimiz bu... kimisi eşten kimisi anne babadan kimisi kardeşten imtihan oluyo bizimde imtihanımız evlattan yana... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...Uyanmak bile bir mucize dibe vuruyoruz elbet ama hızla çık su yüzüne o istediğin nefesi alacaksındır üzülme üzme bu kadar kendini inşallah
Eve simdi geldim o yuzden bakamadim mesajlaracanım sonuc ??
Eve simdi geldim o yuzden bakamadim mesajlara
Sonuc yarin belli olacak cok ilginc fsh 10a dusmus folikulsayisi da 4-5 ama bu defa endometrium kalin dedilerilk defa duydum internette bulent tirasin sitesinde buldum biseyler
Yarin ultrasona tekrar bakacak endometrium ne alemde diye
Hic karsilasan oldu mu bu durumla
oyyy çok sevindim kuzumm :) hadi inşallah güzel olsun tedavin canım benimMerhaba şekerler
şimdi hastaneden geldim. Dün kalın dedikleri endometriuma tekrar bakılar ve normal dediler. Ve ben de çok şükür ilk defa tedaviye başladım :)
coraspirin, folidoce ve merional verdiler.
Bu akşam ilk iğnemi vurduracakmışım.
Dualarınızı bekliyorum şekerler
oyyy çok sevindim kuzumm :) hadi inşallah güzel olsun tedavin canım benim
hadi bakalım hayırlı olsun. iğneni güzelce yap koca koca yımırtalar versin sana :)pazarteside ben gidicem bakalım nolcak canımmsağol tatlım :) bu zamana kadar hep bişeyler okuyup araştırmakla geçti . HErkesi takip ederken bana sıra hiç gelmeyecek gibi hissediyordum. Dr reçeteyi eline alınca neredeyse ağlayacaktım zor tuttum kendimi. Aşırı duygusal hallerimden bi kurtulamadım gitti. Cuma günü kontrol, sanırım bunlar sonra gün aşırı hastaneye gidicem
canım çok sevindim tedavin hayırlı olsun Rabbim yüzünü güldürsün emeklerini karşılıksız birakmasın..:))Merhaba şekerler
şimdi hastaneden geldim. Dün kalın dedikleri endometriuma tekrar bakılar ve normal dediler. Ve ben de çok şükür ilk defa tedaviye başladım :)
coraspirin, folidoce ve merional verdiler.
Bu akşam ilk iğnemi vurduracakmışım.
Dualarınızı bekliyorum şekerler
canım çok sevindim tedavin hayırlı olsun Rabbim yüzünü güldürsün emeklerini karşılıksız birakmasın..:))
günaydın kızlar.yumurta kalitesini artırmak için ne yapabilirim?yaptıklarımı yazayım.farklı birşey biliyorsanız yazın:
maca,koenzim q10,biesteron, omega 3.b12,c vitamini,devit 3,melatonin, arıs sütü bal polen,adaçayı, aslannpençesi,civanperçemi,incir,ceviz badem,fıstık, arada hurma...
ananas kaliteye iyi geliyor mu ben transfer sonrası iyi geliyor diye biliyordum.Kuzum daha ne olsun sen fazlasıyla yazmışsın :) mutlaka faydasını görürsün
ben fazladan ananas ve yüksek moral ekleyebilirim listene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?