Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Denedik noldu kuzum :)) 2 ay da mucize şekilde folikul sayim artabilir mi
Arkadaşımın ablası sayısız tüp bebek denedi arada düşük bile olmuş sonra bi erkek bebişi oldu derken şimdi normal hamile kalmış kız bebek bekliyor belli olmuyor deneyebiliyorken deneyeceksin hala şansın var bence inanıyorum sana :)

Uyanmak bile bir mucize dibe vuruyoruz elbet ama hızla çık su yüzüne o istediğin nefesi alacaksındır üzülme üzme bu kadar kendini inşallah

Benimde var tanıdığım öyle tüp bebek yaptı sonra kendiliğinden hamile kaldı 2. Ye :) inşallah bize de olur canimm. Benim de şansım düşük diyor dr lar ama olabilir durumu denettiriyo iste

hayırlısı olsun inşallah bizde birgün burada bas bas bağırırız hamileyimmmmm diyeeee...

Uyanmak bile bir mucize dibe vuruyoruz elbet ama hızla çık su yüzüne o istediğin nefesi alacaksındır üzülme üzme bu kadar kendini inşallah
canım sende üzme kendini Rabbim bizi de böyle imtihan ediyo herkesin bir derdi var bizimde derdimiz bu... kimisi eşten kimisi anne babadan kimisi kardeşten imtihan oluyo bizimde imtihanımız evlattan yana... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...

Eve simdi geldim o yuzden bakamadim mesajlara
Sonuc yarin belli olacak cok ilginc fsh 10a dusmus folikulsayisi da 4-5 ama bu defa endometrium kalin dediler ilk defa duydum internette bulent tirasin sitesinde buldum biseyler
Yarin ultrasona tekrar bakacak endometrium ne alemde diye
Hic karsilasan oldu mu bu durumla

Merhaba şekerler

şimdi hastaneden geldim. Dün kalın dedikleri endometriuma tekrar bakılar ve normal dediler. Ve ben de çok şükür ilk defa tedaviye başladım :)

coraspirin, folidoce ve merional verdiler.

Bu akşam ilk iğnemi vurduracakmışım.

Dualarınızı bekliyorum şekerler

oyyy çok sevindim kuzumm :) hadi inşallah güzel olsun tedavin canım benim

oyyy çok sevindim kuzumm :) hadi inşallah güzel olsun tedavin canım benim

sağol tatlım :) bu zamana kadar hep bişeyler okuyup araştırmakla geçti . HErkesi takip ederken bana sıra hiç gelmeyecek gibi hissediyordum. Dr reçeteyi eline alınca neredeyse ağlayacaktım zor tuttum kendimi. Aşırı duygusal hallerimden bi kurtulamadım gitti. Cuma günü kontrol, sanırım bunlar sonra gün aşırı hastaneye gidicem

hadi bakalım hayırlı olsun. iğneni güzelce yap koca koca yımırtalar versin sana :)pazarteside ben gidicem bakalım nolcak canımm

canım çok sevindim tedavin hayırlı olsun Rabbim yüzünü güldürsün emeklerini karşılıksız birakmasın..:))

canım çok sevindim tedavin hayırlı olsun Rabbim yüzünü güldürsün emeklerini karşılıksız birakmasın..:))

çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bu güzel dualarınız dilekleriniz cümle dualarımızla birlikte kabul olsun inşallah. Dualarımızda da unutmayalım birbirimizi :)

günaydın kızlar.yumurta kalitesini artırmak için ne yapabilirim?yaptıklarımı yazayım.farklı birşey biliyorsanız yazın:

maca,koenzim q10,biesteron, omega 3.b12,c vitamini,devit 3,melatonin, arıs sütü bal polen,adaçayı, aslannpençesi,civanperçemi,incir,ceviz badem,fıstık, arada hurma...

Kuzum daha ne olsun sen fazlasıyla yazmışsın :) mutlaka faydasını görürsün
ben fazladan ananas ve yüksek moral ekleyebilirim listene

Kuzum daha ne olsun sen fazlasıyla yazmışsın :) mutlaka faydasını görürsün
ben fazladan ananas ve yüksek moral ekleyebilirim listene
ananas kaliteye iyi geliyor mu ben transfer sonrası iyi geliyor diye biliyordum.
benim 4 kere tedavim iptal oldu.ilk 2sinde yumurta gelişmöedi, 3. de erken çatladı, tek 4.de toplamaya gidildi.o da boş çıktı.o yüzden ne yapabilirim diye uğraşıyorum.rezerv düşük benim.yaş 28, amh 0,14.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…