- 26 Temmuz 2014
- 655
- 525
- 303
ananas kaliteye iyi geliyor mu ben transfer sonrası iyi geliyor diye biliyordum.
benim 4 kere tedavim iptal oldu.ilk 2sinde yumurta gelişmöedi, 3. de erken çatladı, tek 4.de toplamaya gidildi.o da boş çıktı.o yüzden ne yapabilirim diye uğraşıyorum.rezerv düşük benim.yaş 28, amh 0,14.
Arkafaslar benimde yumurta rezervinde azalma var,fsh13 lerde,,,3 kez tup bebek denedik 1 , negatif.2. Dis gebelik,bu 3.de kimyasal sanirim bhgc32 den 22 ye indi,,24 nisanda 4 yumurta toplandi 3 tanesi dolu cikmis ve 2 tanesi dollendi banada embriyo havuzlama yapacakti dr vazgectii,11 aylarda tekrar deniycez insallah,
Canim benim transfer gerceklesti ama dedigim gibi az yumos cikar diye havuzlama yapilabilir dedi ama yapmadi transfer etti,sonuc negatiff,4 . ye gucum varmi bilmiyorumyumolsun arkadaşım. Zaten yumurta rezervi düşük olan bizim gibi hastalara yumurtalarının kaliteli olma ihtimali düşük deniyor. O yüzden biz normal kadınlara göre kendimize biraz daha fazla özen göstermeliyiz daha sabırlı daha güçlü olmalıyız. Özel bir ilaç tedavi önerisi yok. Yapmamız gereken pes etmemek sadece ben onu öğrendim. Başlamayan iptal olan yarıda kesilen sonuçlanmayan tedavilerin sayısına takılmamamız lazım. Keşke bizimde ilk seferde olsa ama olmayınca da kendimizi olanlarla karşılaştırmamalıyız
Canim benim transfer gerceklesti ama dedigim gibi az yumos cikar diye havuzlama yapilabilir dedi ama yapmadi transfer etti,sonuc negatiff,4 . ye gucum varmi bilmiyorum
Ne güzel :.)sağol tatlım :) bu zamana kadar hep bişeyler okuyup araştırmakla geçti . HErkesi takip ederken bana sıra hiç gelmeyecek gibi hissediyordum. Dr reçeteyi eline alınca neredeyse ağlayacaktım zor tuttum kendimi. Aşırı duygusal hallerimden bi kurtulamadım gitti. Cuma günü kontrol, sanırım bunlar sonra gün aşırı hastaneye gidicem
Arkadaşlar selam,bahçeci Fulya'da tedavisine devam eden arkadaşlarım göremiyorum sizleri bu ara ,kendimi terkedilmiş hissettim ben yaaa...
Hayirli olsun cnm tedavin insallah bu tedavinde bebisine kavusursun...çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bu güzel dualarınız dilekleriniz cümle dualarımızla birlikte kabul olsun inşallah. Dualarımızda da unutmayalım birbirimizi :)
Canim bende bu hafta kontrolum var gitcem kistim gittimi diye gittiyse baslicaz yoksa aspire etcek bunaldim bendeCnm ben sessizlige gomuldum. Kendimi bunaldimdan cikarmaya calisiyorum:) O yuzden tedavimi Agustosta yapicam ve bikac bitkisel ilacla da kendimi avutuyorum. Cok kilo aldim. Bu kilolar kesinlikle gitmeli. Tedaviyede olumsuz oldugunu dusunuyorum. Sen naptin?Iyimisin?
Üzülme oda bir başka nimet ben olamıyorum kesildim sayılır :/ araları uzamaya başladığında bir korku sarmıştı sonunda ilaçla olabilmeye başladım yumurtam yok fsh tavan tiroid tavan amh yerlerde tansiyonumda fena 9 5 dönüyor başım bunada şükür diyorum ama işte :/ üzme kendini sakın Allah ardından bi bebiş verir inşallah belli mi olur :)hayırlı kandiller arkadaşlar..Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah... bugün adet oldum bende ne zormuş eskiden adet olunca çok sevinirdim şimdi üzülüyorum..
Arkadaşlar selam,bahçeci Fulya'da tedavisine devam eden arkadaşlarım göremiyorum sizleri bu ara ,kendimi terkedilmiş hissettim ben yaaa...
kızlar bugün fsh baktırdım 0.01 çıktı bu nedemek yaa doktora da göstermedim çok ilginç değil mi? benim normalde fsh hep normal çıkıyordu amh çok çok düşük olmasına rağmen fsh normal çıkması bile beni çok şaşırtıyorken şimdi de dibe vurmuş 0.01 ne demek yaa
e2 30 canım nasıl ben pek anlamıyorum..Peki e2 kac cikdi dogum kont.hapimi kullandin hormonlarimizda bazen boyle dalgalanma oluyor rezerv azsa olabiliyo
Bende seninle aynıyım,evet en son kisti aspire ettı,o gün iğneye başladık,3 yumurtadan 1 i büyüdü topladı ama fossss .boş çıktı,neyse adetle yine gittim ana adetim çok anormaldi koyu .bu sefer 2 kist olmuş gecen ay büyümeden yumurtalarmış,ee niye onları toplamadıki kist de olmazdı diye kafam bulandı,bu hafta gitçem gitti gittim kistler yoksa aspire yine ama o da bir muamma ,geçen ay aspire edildiya diyorum ondanmı boş çıktı yada büyümedi ay ne biliim ya 5 ay oldu başlayalı tek embriyom var ,iğneye kuyu kazıyoruz resmen.Merhaba kelebek nasil gidiyor tedavin benim bu ay yumi buyumedi bugun dok.umun yanundaydim kist olmus ilac verdi ins.gider bu kistler hayirlisiyla..en son sendede kist olmustu sanirim
e2 30 canım nasıl ben pek anlamıyorum..
Bende seninle aynıyım,evet en son kisti aspire ettı,o gün iğneye başladık,3 yumurtadan 1 i büyüdü topladı ama fossss .boş çıktı,neyse adetle yine gittim ana adetim çok anormaldi koyu .bu sefer 2 kist olmuş gecen ay büyümeden yumurtalarmış,ee niye onları toplamadıki kist de olmazdı diye kafam bulandı,bu hafta gitçem gitti gittim kistler yoksa aspire yine ama o da bir muamma ,geçen ay aspire edildiya diyorum ondanmı boş çıktı yada büyümedi ay ne biliim ya 5 ay oldu başlayalı tek embriyom var ,iğneye kuyu kazıyoruz resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?