Tek ya çok riskli diye düşünüyorum en azından 2 yapabilsek çünkü o tek olan 2.gün 4 hücreli üstelik.senin kaç embriyo vardı canım,inşallah hayırlısıyla transferin olur.ben şok olmuştum boş çıkınca güvenç beyde üzüldü.soramadım
bile neden diye...bu arada face kullanıyormusun sen
yok canım istanbulda değilim. yaa zaten sonuçlar normal görünüyor ama fsh kafam takıldı en az 2 küsür oluyormuş fsh ama benim 0.01 anlamadım..E2 gayet normal cok takilma en szindan yuksek cikmamis yuksek oldugunda folikul gelisimi zorlasiyor..yolun acik olsun istanbuldamisin
Benimkilerde 2.gun 4 hucreli cok bekletmiyo dok.kaybetmemek icin genelde 2.gun transferi oluyo..belki bu ay olur 2 olmasi daha iyi tabi ama tutacaksa birde tuyuyo
canlar benim durumumda aynı kelebek benimde bir donmuşum var 2 gün 4 hücreli orta kaliteymiş bizde 3 toplasak hemen transfere gidicez..benimde çikolata kistim var 1 seneden beri gitmeyen erbil bey aspire tehlikeli enfeksiyon olma ihtimali yüksekmiş kiştin küçük gerek yok aspireye dedi geçen opu erbil bey beni geçici menopoza sokup öyle transfer edicekmiş..canım benim yumoşlarda dolu çıkıyor ama dölenmiyor iki kere başıma geldi madi yönden çöktük varımız yoğumuz gitti birsürü borç oldu..şuan napıcam tedavime devam edicezmi kararsızım..umuselmen canım senin nasıl gidiyor tedavin birkere taze emriyo transferde edebilirsin hiç düşündünmü canım..Tek ya çok riskli diye düşünüyorum en azından 2 yapabilsek çünkü o tek olan 2.gün 4 hücreli üstelik.senin kaç embriyo vardı canım,inşallah hayırlısıyla transferin olur.ben şok olmuştum boş çıkınca güvenç beyde üzüldü.soramadım
bile neden diye...bu arada face kullanıyormusun sen
Canim benimde bir fikrim yok benim fsh 0.01 çıktı bide adetim bu ay çok azaldı doktora sordum doktor kullandığın ilaçlar adetin azaltmaz arttırır bir problem olabilir gelebiliyorsan bakalım gelemiyorsanda orda bir doktora görün dedi. Canim kist olunca adet azalıyor mu niye böyle oldu yaaaselam kızlar ,ben çarşamaba kist için kontrole gidicem,(geçen ay 2 folikül kisti var diye başlayamadık)kendiliğinden giityse gitti,gitmediyse aspire yapalım demişti dr.1 ay daha kaybetmeyelim diye,sizlerinde fikrini almak istedim,ne yapsam?2 ay evvelde aspire edip o gün iğnelere başlamıştık biz tesadüfmü bilmiyorum ama 2 yumurta gelişmeyip, topladığı tek yumurtada boş çıkmıştı,doktorum bunla ilgisi olmadığını söyledi ama kararsız kaldım .
benimde bu ay kist vardıya renk çok koyu ve azdı,kistten dedi doktorum.Canim benimde bir fikrim yok benim fsh 0.01 çıktı bide adetim bu ay çok azaldı doktora sordum doktor kullandığın ilaçlar adetin azaltmaz arttırır bir problem olabilir gelebiliyorsan bakalım gelemiyorsanda orda bir doktora görün dedi. Canim kist olunca adet azalıyor mu niye böyle oldu yaaa
Hımm offf bu kist neden oluşur ki ilk defa oldu böyle bişeybenimde bu ay kist vardıya renk çok koyu ve azdı,kistten dedi doktorum.
benim geçen aydan büyümeyen 2 yumurtam vardı opuda alınmayan onlar kiste dönüşmüş bende.Hımm offf bu kist neden oluşur ki ilk defa oldu böyle bişey
Hımmm yok benim tüp bebekten sonra doktor baktı kist yoktu ama bu ay böyle adetim azalınca şüphelendim inşallah birsey yokturbenim geçen aydan büyümeyen 2 yumurtam vardı opuda alınmayan onlar kiste dönüşmüş bende.
Benim de oyle dün zeynep kamil e gittim rapor için. Ilk günüm fu adetin köyü köyü geliyordu kist var dedj dr. Ama asıl guxel haber size sağ da hiç folikül olmayan benim 4 tane solda 3 tane folikul görüldü. Ama ben bu ay bişey yapmicam 15 gub sonra raporu almaya gidecem. Sonra bakaljm belki haziran da Zeynel kamil de belki özel de denerim :)benimde bu ay kist vardıya renk çok koyu ve azdı,kistten dedi doktorum.
Harika haberler,masallahBenim de oyle dün zeynep kamil e gittim rapor için. Ilk günüm fu adetin köyü köyü geliyordu kist var dedj dr. Ama asıl guxel haber size sağ da hiç folikül olmayan benim 4 tane solda 3 tane folikul görüldü. Ama ben bu ay bişey yapmicam 15 gub sonra raporu almaya gidecem. Sonra bakaljm belki haziran da Zeynel kamil de belki özel de denerim :)
Benim de oyle dün zeynep kamil e gittim rapor için. Ilk günüm fu adetin köyü köyü geliyordu kist var dedj dr. Ama asıl guxel haber size sağ da hiç folikül olmayan benim 4 tane solda 3 tane folikul görüldü. Ama ben bu ay bişey yapmicam 15 gub sonra raporu almaya gidecem. Sonra bakaljm belki haziran da Zeynel kamil de belki özel de denerim :)
Iyiydi canım hiç zorlamadikar ki eski testlerimi görünce acil dediler zatwn. Şansın biraz daha düşük ama folikul sayın iyi dediler inşallah bakalimmNasil gecti canim hastane yorucu oldu mu. Raporu al arayi da sogutma bu gunleri de iyi degerlendir :)
oyyy canım maşallah yaa çok sevindim devamı gelir inşallah..Benim de oyle dün zeynep kamil e gittim rapor için. Ilk günüm fu adetin köyü köyü geliyordu kist var dedj dr. Ama asıl guxel haber size sağ da hiç folikül olmayan benim 4 tane solda 3 tane folikul görüldü. Ama ben bu ay bişey yapmicam 15 gub sonra raporu almaya gidecem. Sonra bakaljm belki haziran da Zeynel kamil de belki özel de denerim :)
benim de kistim olduğu ay 25. gün adet olmuştum ve damla damla olmuştum ilgisi olabilir iki kere kist olayı yaşadım ikisinde de aynıydı ilkinde yasmin verdiler geçti ikincisinde içmedim yasmini soğan kürü yaptım toprakla, bahçeyle uğraştım ve çok şükür geçtiCanim benimde bir fikrim yok benim fsh 0.01 çıktı bide adetim bu ay çok azaldı doktora sordum doktor kullandığın ilaçlar adetin azaltmaz arttırır bir problem olabilir gelebiliyorsan bakalım gelemiyorsanda orda bir doktora görün dedi. Canim kist olunca adet azalıyor mu niye böyle oldu yaaa
benim ki azaldı adetim ama o kadar az değildi bide rengi koyu değil çok açıktı anlamadım bişey yarın doktora baktıracam inşallah bişey yoktur bide kasık ağrılarım oluyo sende de olmuşmuydubenim de kistim olduğu ay 25. gün adet olmuştum ve damla damla olmuştum ilgisi olabilir iki kere kist olayı yaşadım ikisinde de aynıydı ilkinde yasmin verdiler geçti ikincisinde içmedim yasmini soğan kürü yaptım toprakla, bahçeyle uğraştım ve çok şükür geçti
Sağol kuzum bende şaşırdım vala sağda hiç olmuyordu folikul :)oyyy canım maşallah yaa çok sevindim devamı gelir inşallah..
canım kasık ağrım olmamıştı inşallah birşey yoktur üzme kendini varsa da çaresiz dert vermesin Allah benim yumurtalar hep tepki veriyo klomene, gonal f e kaç kere ertelendi tedavilerim ama napalım kısmet dualarım seninlebenim ki azaldı adetim ama o kadar az değildi bide rengi koyu değil çok açıktı anlamadım bişey yarın doktora baktıracam inşallah bişey yoktur bide kasık ağrılarım oluyo sende de olmuşmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?