- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
canım doğumkontrol hapı ya da bant kullandın mı bu esnada?benim ki azaldı adetim ama o kadar az değildi bide rengi koyu değil çok açıktı anlamadım bişey yarın doktora baktıracam inşallah bişey yoktur bide kasık ağrılarım oluyo sende de olmuşmuydu
bant kullanmadım canım ama adet düzenleyici kullandım cyclo prognova.canım doğumkontrol hapı ya da bant kullandın mı bu esnada?
canım ondan bile olabilir. benim bant kullandığım ay ve d.kontrol kullandığım ay aynı senin dediğin gibi regl dönemi geçirdimbant kullanmadım canım ama adet düzenleyici kullandım cyclo prognova.
Hımmm anladım canım zaten kist yokmuş çok sukur.yaa klomene başladım sevineyim mi uzuleyim mi anlamadım. .canım ondan bile olabilir. benim bant kullandığım ay ve d.kontrol kullandığım ay aynı senin dediğin gibi regl dönemi geçirdim
Hadi gözün aydin canim :)kızlar zeynep kamil de testler yapıldı bana fsh 14 e2 25 sonuçlarım çok düzelmiş :)
klomenin bizim durumumuzda işe yaradığını duymuştum.Hımmm anladım canım zaten kist yokmuş çok sukur.yaa klomene başladım sevineyim mi uzuleyim mi anlamadım. .
Ciddi misin :) bu çok güzel bir haber oldu ben hiç duymamistim ve hiç emin değilim başladım ama doktor beni ilk defa gördüğü için durumumun ciddiyetinin farkında değil diye düşünüyorum halaklomenin bizim durumumuzda işe yaradığını duymuştum.
doğum kontrol hapı kullanmıstım belki de ondan düştü. dr düşürür demişti çünkü. ben dr u değiştirmeye karar verdim canım. ya devlet de yapacam yada istanbul tüp bebek aret bey de haziran temmuz gibiHadi gözün aydin canim :)
klomen napıyor kızlarklomenin bizim durumumuzda işe yaradığını duymuştum.
Canim iyi düşün taşın hangisi kafana yatiyorsa oraya git sonra pişman olmamak için. Inşallah hayırlı olur.doğum kontrol hapı kullanmıstım belki de ondan düştü. dr düşürür demişti çünkü. ben dr u değiştirmeye karar verdim canım. ya devlet de yapacam yada istanbul tüp bebek aret bey de haziran temmuz gibi
Canim yumurtaları geliştiriyor o daklomen napıyor kızlar
valla kuzum ne bilim işte hepsi aynı geliyor artık ucuzuna bakıyorum :)Canim iyi düşün taşın hangisi kafana yatiyorsa oraya git sonra pişman olmamak için. Inşallah hayırlı olur.
ya kuzum onu da burada okudum klomenin işe yaradığını. örneği çokmuş.Ciddi misin :) bu çok güzel bir haber oldu ben hiç duymamistim ve hiç emin değilim başladım ama doktor beni ilk defa gördüğü için durumumun ciddiyetinin farkında değil diye düşünüyorum hala
inşallah yarar canım bakalım umarım yanlış bir karar almamışımdır..ya kuzum onu da burada okudum klomenin işe yaradığını. örneği çokmuş.
Bana da bugün dr dedi klomenle takip yapalım diye. Ben sordum o dq yapalım dedi. Ise yaramasi mucize amq bakalım ilk defa denicem bendeinşallah yarar canım bakalım umarım yanlış bir karar almamışımdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?