Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

benim ki azaldı adetim ama o kadar az değildi bide rengi koyu değil çok açıktı anlamadım bişey yarın doktora baktıracam inşallah bişey yoktur bide kasık ağrılarım oluyo sende de olmuşmuydu
canım doğumkontrol hapı ya da bant kullandın mı bu esnada?

Arkadaşlar; damdan düşer gibi yazıyorum ama amh ile ilgili fikir vermesi açısından kısa bir bilgi paylaşacağım. 2010 Eylül'ünde amh 0,2 çıktı, hiç uğraşma dediler. 3. Tüp bebek denemesinde kızıma hamile kaldım. Doğduktan 9 ay sonra 2. Kızıma hamile kaldım doğal yolla, doğurdum. Üzerinden bu kadar zaman geçti, geçen ay tekrar amh tahlili yaptırdım, sadece meraktan. 0,14. :) ilk tahlilden sonra ya gelecek ay menapoza girersem, ya 3 ay sonra vs. Diye çıldırmak üzereydim. 4 yıl geçti, durum bu. İçinizi ferah tutun lütfen. Hepiniz dualarımdasınız.

Kızlar bugün doktora gittim kist yok dedi yumurtaların gayet normal değerlerin de çok iyi dedi ve bana klomen tedavisi başlattı. Sonra ben durumumu anlattım amh değeri mi söyledim hiçbir doktor bana tedavi vermeden direk tüp bebeğe yonlendirdiler ve kullandığım ilaçlar var dedim. Doktor bana amh değerin yanlış büyük ihtimalle cunku fsh hep normal cikiyo butun degerlerin normal dedi.bu ay klomen kullanalım sonuç alamazsak birdaha amh baktıralım dedi ben hala kararsizim.ilaca başladım ama emin değilim kızlar lütfen yardımcı olun

selam kılzar,herkes iyidir umarım...benim de bugün kontrolüm vardı 2 kistin 1 i gitmiş ,1 taneyi yarın aspire edelim hemen başlayalım dedi dr.ee dedim regli beklemicezmi adetle başlanıyor diye,aspireden sonra regl olcan zaten dedi ama folikül filan var demedi,iğnelerde çıkarıyomuş folikül bir arkadaş söyledi.çok bunaldım yaaa

Canim iyi düşün taşın hangisi kafana yatiyorsa oraya git sonra pişman olmamak için. Inşallah hayırlı olur.

Ciddi misin :) bu çok güzel bir haber oldu ben hiç duymamistim ve hiç emin değilim başladım ama doktor beni ilk defa gördüğü için durumumun ciddiyetinin farkında değil diye düşünüyorum hala
ya kuzum onu da burada okudum klomenin işe yaradığını. örneği çokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…