Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Hadi bakalım sen ne zaman basliyir sun canimm
Ben bugun başladım canim ama folikül sayım belli değil doktor şimdi bilemeyiz dedi bide ultrason dan muayene etti beni. Yumurtaların gayet normal bir sıkıntı yok dedi açıkçası inanamıyorum hala güvenemiyorum diyemiyorum doktora çünkü güvenmek istiyorum offf

kızlar benim başlayan tüp bebek tedavisi iptal oldu. Yumurtalar büyümemiş sadece bir tanesi hızlı büyümüş, dün çatlatma iğnesi yaptım ona da yarın aşılama yapacaklar.

Benimki gibi bir durum yaşayan oldu mu tavsiyeleriniz var mı

benimde kist var. dr klomen kisti büyütür yapamayız ddi doğum kontrol hapı kullan bu ayda dedi. ama ben istimiyorum kullanmak ya 2 aydır kullanıyorum bu ılacı

selam arkadaşlar,
bugün kist aspire yapıldı ve tedaviye başladık yine bir kaç folikül var dedi doktorum,ben şu anda regl değilim regliyken başlamıcakmıyız tedaviye dedim,zaten aspireden sonra adet olacaksın hazır folikülde varken büyütelim dedi,doktorun vardır bir bildiği heralde(benim bildiğim adet 2.günü asıl folikül görünüyor)daha evvel menagon ve klomen kullanıyordum şimdi gonalf 150 (1 toz,1su)ve merional 150 (1 toz,1su)verdi iğneleri,gonaf çok karışık geldi bana hemşire yaparken,kızlar doğru yoldamıyız sizce benim normalde adetime 1 hafta var.ama başladık iğnelere?kan hormon testlerede bakılmadı e 2 filan ,doktorumda tecrübeli ve donanımlı biri.güveniyorumda ama...birde gonalf i sabah merionalı akşam vur dedi.

canımm hiç duymadım regl olmadan başlandığını inan. ama sonuçta dediğin gibi vardır doktorun bi bildiği canım.

ben ilk tedavimde cetrotide ile başlamış adet olunce gonal f başlamıştım. ya şuanda erken yumurtlama olabilir. çünkü rezervazlığında snkron kayması olabilşyor sıkma canını vardır bi bildiği

benimde kist var. dr klomen kisti büyütür yapamayız ddi doğum kontrol hapı kullan bu ayda dedi. ama ben istimiyorum kullanmak ya 2 aydır kullanıyorum bu ılacı
üzüldüm canim ınan ki benimde içim hiç rahat değil doktor alttan bakmadı ultrason dan 2 saniye baktı sadece kist yok dedi ve folikül gördümu bilmiyorum sordum gördünüz mü diye şimdi belli olmaz zaten dedi. Normal gorunuyo hersey dedi inanamadım yaa offf ya kist varsa bende başladım klomene inşallah yoktur kist

Bende doğum kontrol hapı kullanayim mj yoksa soğan kuru mu yapayım bilmiyorum bu hap beni kötü yapıyor e normal yoldan olacağı varsa o da olmuyir ama gitmezse kist haziran da tedaviye de baslayamam

Bilmiyorum ki canim soğan bitkisel sonuçta ama ilaçla etkileşimi ne olur bilmiyorum

Ben 3 ay önce soğan kuru yapmıştım adetim 15 gün gecikti yüzümde sivilceler çıktı rahatsız etti beni her bünyeye göre de değişiyor tabi etkileri

Üzülme kuzumm dr kist yok dediyse yoktur istersen bi yere daha git baktir için rahat değilse
Burda bitane daha doktor var küçük yer olduğu için. Onunda başı çok kalabalık çok sıra oluyo ve ayaküstü gecistiriyor ayrıca hep olumsuz şeyleri ondan duydum o yüzden gitmeye cesaretim hiç yok

Burda bitane daha doktor var küçük yer olduğu için. Onunda başı çok kalabalık çok sıra oluyo ve ayaküstü gecistiriyor ayrıca hep olumsuz şeyleri ondan duydum o yüzden gitmeye cesaretim hiç yok
Hey allah ya. Valal bilemedim canım ama dr a guveneceksin başka yapacak bişey yok canimm

Hey allah ya. Valal bilemedim canım ama dr a guveneceksin başka yapacak bişey yok canimm
Evet inşallah iyi şeyler olur ama hergün Rabbim bana umut edeceğim küçük de olsa küçük teselliler gönderiyor diyo ki ben sana böyle bir ımtihan verdim ama üzülme sadece sabret duaların kabul olacak diyo RABBIM bana Çok seviyorum Allahım seni...

Bu bizim imtihamimiz canimm ama.emin ol allah dualarimizi kabul edecek kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…