Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Bu bizim imtihamimiz canimm ama.emin ol allah dualarimizi kabul edecek kuzum
Eminim canim Biliyormusun bu durumumu bileyim benimle aynı durumda olan ve hamile olan bir arkadaşla konuştuk farkında olmadan bana öyle güzel teselliler verdi ki o sırada Rabbime tesekkurlee ettim Allahım derdi teselli de öyle güzel veriyor ki çok sukur :)

Aynen zaten o başaranlar biz umudumuz bizde birgün başkalarına umut olacağız inşallah ☺

ne güzel yazmışsın....

canim ben amerikadayim, burdaki doktorum da senin doktorunun uyguladigi gibi dogum kontrol hapi sonrasi adeti beklemeye gerek yok demisti bana, aynen senin gibi adete 1 hafta kala baslayacakti....yani doktoruna guven, dogru olani yapiyor...

benimde kist var. dr klomen kisti büyütür yapamayız ddi doğum kontrol hapı kullan bu ayda dedi. ama ben istimiyorum kullanmak ya 2 aydır kullanıyorum bu ılacı

benzer bi surecten bende gectim, kist yuzunden tup bebegi erteledik, doktor dogum kontrol hapi verdi...kist ilaclarin etkisyle buyuyormus, bi de yumurtlarin kalitesini dusuruyormus, o yuzden doktorun tavsiyesine uyup ilaci aldim..ama uzun sure dogum kontrol hapi almak da yumurtalari baskliyor...bu yuzden bu ay da dogalinda dinlenme verdi...bi sonraki ay Allah kerim..

Benim kullanorsam 3. Ayın olacak ilaçla napim bilmiyorum iceyim mi icmeyim mi

Arkadaşlar hiç sigarayla yumurta rezervinin azalması arasında "doğrudan" bağlantı kuran bir doktor oldu mu görüştükleriniz arasında. Yani bir etkisi vardır tabi de..

Ve aranızda hiç sigara içmeye devam eden var mı !?? Esas sormak istediğim soru buydu :))

Benim kullanorsam 3. Ayın olacak ilaçla napim bilmiyorum iceyim mi icmeyim mi

canim ya zor bi karar...bi yanim benim de bi yanim aceba demisti ama doktoruma cok guveniyorum..bu surecte ari sutu vitaminlerle degerlendirdigim icin cok da uzulmedim.....sen doktoruna danis yine...

Canım selam nasılsın,toparlandınmı biraz,benimde bugün kist aspire oldu ve henüz adetim gelmeden (1 hafta var )iğnelere başladı güvenç bey,bir iki folikül görmüş .iğneleri değişti gonalf 150 ve merional 150 verdi,salı kontrolüm var yine bide Van'dan macun almıştım tavsiyeye onada başladım iğnelerle inşallah bu ay kaliteli,dolu yumurtlarım olur sağlıkla

Hadi cnm hayirli olsun insallah bol kaliteli yumurtan olur. Stres yapma lutfen. Ben de toparladim ama tup bebek icin kendimi hazir hissetmiyorum. Biliyorum acele de etmem lazim. Ama stres yaptikca daha kotu oluyor. Insallah cnm senin de tutunurlar da bana umut olursun. Benim dogal yoldan olma ihtimali de yok. Hayirlisi diyorum...

Ha bu arada aspire islemini nasil yaptin?Anestezimi oldun?

Sana uzun protokol başlanmış sanırım, adet olmayanlarda da benzer tedavi uyguluyorlar biraz daha uzun bir süreç diye biliyorum, Allah yardımcın olsun

Bende doğum kontrol hapı kullanayim mj yoksa soğan kuru mu yapayım bilmiyorum bu hap beni kötü yapıyor e normal yoldan olacağı varsa o da olmuyir ama gitmezse kist haziran da tedaviye de baslayamam
Canım bugün aşılama sonrası odada beklerken yan odada muayene seslerini duydum hep :) Bi prof var hastanede bi kadına kistler için soğan kürü ve maydanoz kürünü tavsiye etti :)

Benim gittiğim bütün doktorlar alkol ve sigarayla bağlantı kuruyor, özellikle de sigara

hatta en son iki gün önce doktora tekrar faydalı besinler var mı diye sorduğumda bana sigaranın alkolün asitli yiyecek ve içeceklerin olumsuz etkisi var ama olumlu etkili kanıtlanmış bir besin yok dedi

Ben hormon sorunlarım çıkmadan önce bırakmıştım. Benzer şeyleri bana da bir kaç doktor söyledi ama ben, benden daha fazla ve daha uzun yıllar sigara içen insanların çocukları olmasına karşın, benim böyle bir sorunla mücadele ediyor olmam sebebiyle isyandayım :)

Onun için bu açıklamalar son zamanlardaki genel durumun, yani açıklanamayan pek çok rahatsızlığın sigara ve strese bağlanmasının bir sonucuymuş gibi geliyor bana..

Sizler nasıl düşünüyorsunuz merak ediyorum.

Uzunnn aradan sonra hepinize slm. Gulneva ummuseleme bahar alisalis kizlar nasilsiniz insallah guzel haberler vardir
Cansu26 ikizler nasil cnm buyumuslerdir
Veee yeteeerr kuzum vefali dostum bende yerin cok farkli hepinizi cok ozledimya gelelim bana minik pasamiz buyuyor sukur Allahima teyzeleri biz 10.5 aylik abi olduk dislerimiz cikio huzursuz uykusuzuz hepiniz dualarimdasiniz hicbirinizi unutmadim ay sabaha kadar sohbet ederdik buralarda ne gunlerdi ya simdi hiccc vaktim olmuyor tatli telaslardayim rabbim hepinize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…