Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

D depresifpollyana canım seni burada görmek çok güzel ve tabiki başka topikte beni bulmanda beni çok svendirdi op o yakışklı paşayı

Kızlar merhaba. Nasılsınız? Herseyiniz yolunda mi? Bebis sahibi olmaya hazirmisiniz?
Bende 18 mayista OPU oldum, 1 yumurta cikti, ama dollenemedi. Bununla da 10 tup bebek denemem olmus oluyor. Ama yilmak yok, kazanana kadar savasa devam. Ama bu aralar doktor mu degistirsem bilemedim. Benim doktorum karsida, gidip gelmek cok zor oluyor. Acaba tavsiye edebileceginiz doktorlar var mi?
Topigi bastan okim dedim ama imkansiz, 1800 sayfa yazip doldurmusuz.

Yine adet zamanımı geçmekteyim ve yine ilaçla olucam gibi ve yine kötü sonuçlar ve yine tüp bebek şansınız yok denecek gibi ooooooof of

Sanırım yumurtalarım kalitesiz olduğu için bana hiiiiç şansın yok deniliyor birinize benzesem tüp bebek denenirdi Rabbim büyük ve sanırım benim sonum bu şekilde olacak ne diyeyim bir şansım olsaydı ah olsaydı

kızlar bişey sorcam ama çekine çekine,doktora soramadım ben,tüp bebek tedavisinde iğnelere başlıyoruzya (adet değilken başladım ben bu ay folikül olduğu için)opuya kadar olan sürede ilişki yasakmı?

Yine adet zamanımı geçmekteyim ve yine ilaçla olucam gibi ve yine kötü sonuçlar ve yine tüp bebek şansınız yok denecek gibi ooooooof of
canım yaaa lütfen üzme kendini Allaha sığın bizim tek ilacımız onda O ol derse olur.. kendini üzerek kendine ve yumurtalarına zarar veriyorsun. bol dua et ve bitkisel kürler kullan Rabbim o kadar büyük ki herzaman mucizelerini gözlerimizin önüne seriyor..her zaman aynı olmuyo yumurtalar bazen çıkıyo bazen çıkmıyo o çıktığı zamanı elbet birgün yakalayıp bizde bebişli olacaz İNNNŞALLAHHH...dualarımdasın..

Öyle elbet ne gelir elden zaten ama yorucu oluyor :/ herşey Allah tan çok sağol tüm dualarınıza amin diyorum inşAllah

canım bildiğim kadarıyla tedavi aşamasında ilişki yasak ama ben o yasaklara hiç uymadım..

canım bildiğim kadarıyla tedavi aşamasında ilişki yasak ama ben o yasaklara hiç uymadım..
Sen bence doktoruna açık açık sor
TEdaviye başladığımda sırf eşiyle ilişkiye girdi diye bi kızın tedavisi iptal oldu diye duydum ama hangi aşamadaymış bilmiyorum o yüzden yasak zannettim, sonra benim tedavinin ortasında aşılamaya dönülmüştü o sırada doktor ilişki önerdi ama aşılamaya döndüğü için olabilir

dr söyleyene kadar yasak tatlım. gebelik oluşursa da öyle hoppp olmuyor onda da yasak devam ediyor taaa ki devam diyene kdar:)))

Merhaba arkadaşlar,
benim de sizler gibi yumurtalık rezervlerim kötü durumda. amh 0.1.. memorial da Semra Kahraman'ın methini çok duydum. sizlerden Semra hanıma giden var mı? tavsiye eder misiniz? memorial ın fiyatları ve tedavi programını öğrenmek istiyorum.

Canım bugün aşılama sonrası odada beklerken yan odada muayene seslerini duydum hep :) Bi prof var hastanede bi kadına kistler için soğan kürü ve maydanoz kürünü tavsiye etti :)
Bende başladım soğan kürüne canım :) 3ç günüm bugün. inşallah gidder bakalım

Bende başladım soğan kürüne canım :) 3ç günüm bugün. inşallah gidder bakalım

ben soğan kürünü hiç denemedim ama faydası olur mutlaka, benim bir de ameliyattan sonra 2 ay kistim bir türlü geçmedi hatta kist mi polip mi miyom mu diye bir türlü karar veremediler, adetin bitince gel alalım dediler, ben de aynı gün ankarada bi aktardan bi çay aldım, sonraki ay ultrasonda bişey çıkmadı, ofisle bakalım dedi doktor hiç bişey yoktu, artık çayın etkisi mi yoksa adet döneminde vücudun kendi kendine atması mı bilmiyorum ama alternatif yöntemlerin faydası var

yumurta kisti benimki. tüp bbekte büyümeyen bi yumurtam vardı alınmamıştı o kist olmuş. haftaya salı kurula çıkıcam bakalım nolcak. ogün muayene falan oluyormu? ekg falan o gun çekilecekmiş sanırım öyle dedier. kist rapor almanı etkilemez dediler yerine göre en kötü tedavini 1 ay geciktirir dediler

Arkadaslar dün klomen bitti günde 4 tane alıyordum ama bugün doktor baktı alttan baktı Yumurtan yok dedi sonra inandı amh değerime geçen gün inanmıyorum amh. Çünkü bütün değerlerim normal çıktı. Hep normal cikiyo niye böyle anlamıyorum

Uzuleyim mi sevineyim mi anlamadım nolur birsey deyin ya çok kötüyüm

Canım üzülme tabi kii. Değerler normal diyen doktorlar o anda baktıkları değer için sadece normal diyorlar ona da çok ayrıltılı bakmayınca senin de bi şikayetin yoksa herşey normal sanıyorsun halbuki o kadar çok değer var ki. Bana 1,5 sene değerlerin normal dediler :) çünkü günü gününe saati saatine adet görüyordum vücudum kist namına bişey üretmiyordu ultrasonda da 4-5 9-10 folikuller sıra sıra görünüyordu ama ne zaman ayrıntılara inildi o zaman bir sürü normal olmayan değer çıktı. AMH FSH bizim için çok önemli değerler. Bak benim ilk denemem FSH yüzünden yarıda kesildi çünkü zaten bizim FSHımız yüksek dışardan iğne ilaç diye aldığımız şeyler FSH zaten, biz de FSH yüksek olunca başkasının yumurtasını pıt pıt büyüten iğne bana 2. kontrolden sonra takıldı kaldı artık etki etmedi. Napıcaz sebeplere takılmıycaz pes etmiycez başkalarından biraz daha fazla uğraşacağız belki ama en önemlisi pes etmemek. Doktorum bana kaç deneme olursa olsun ara vermeyeceksin dedi 1 ay bile ara vermeyeceksin belki o ay senin ayındır yorulmayacaksın her adet gördüğünde geleceksin dedi

Bu arada kızlar ben bir de genetik baktırdım nelere baktırdım tam bilmiyorum açıkçası araştırmadım ama o tarz şeyleri de araştırın, benim o dönem çok vaktim olmadı neye baktılar falan bilmiyorum ama siz araştırın

Bir de şunu sormak istiyorum tecrübesi olan varsa bilgi verir mi, doktor bana aşılamadan sonra tedaviye 1 ay ara vermek gerekiyor dedi inşallah tutar gerek kalmaz ama böyle bir tecrübesi olan oldu mu, şu açıdan soruyorum duydunuz mu bilmiyorum ama ağustos ayında yumurtlama neredeyse hiç olmuyormuş ben bir de ara verirsem yaz dönemine geliyor zaten yumurta yok o aya da takılırsam diye korkuyorum

Canim haklısın da benim fsh cook düşük bu ay 0.01 çıktı ve her ay normal cikiyo. Ama amh çok düşük. Doktora folikül varmı diyorum önce yok diyo sonra bunların içi boştur hiç buyumemis ler. Çok küçük diyo. Ben anlamadım var mı yok mu. Tecrübesiz olunca doktorlar böyle oluyo

Aslında FSH diyoruz da tek başına FSH değil, LH ile bir uyumu var onun bir de östrojenle yani bunların hepsinin tam bir uyum içinde olması lazım, bazen FSH çok düşüyormuş gibi görünüyor ama LH bu sefer düzensiz oluyor aynı kapıya çıkıyor. Tabi bunların bizim takip etmememiz doktorun anlaması ve iyi yorumlaması lazım ama nerde öyle doktorlar
Sen canını sıkma demek ki bu ay kısmet değilmiş de üzme kendini üzülünce faydası yok zararı va ro yumurtalara, başka şeylerle kafanı meşgul etmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…