Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canim ben ilk tüp bebek için gittiğimde genetik testi yapıldı. Aşılama ile ilgili bilgim yok canım bide ağustosta yumurta oluşmasını bilgisi nerden çıktı ne alaka

Canim e2 lh prolaktin hepsi normal canim.hayirlisi olsun Rabbim güç versin bize çok zor

kuzum ya üzülme bu ay olmamıstır. öbür ay tekrar baktır. sıkma canını canım benim

Ya hiç yok demesi üzdü beni hep olurdu benim mutlaka gelismezdi o ayrı ama olurdu.hic mi yok diyorum olsada bunlar büyümez dedi var mı yok mu bişey anlamadım yaa

Ya hiç yok demesi üzdü beni hep olurdu benim mutlaka gelismezdi o ayrı ama olurdu.hic mi yok diyorum olsada bunlar büyümez dedi var mı yok mu bişey anlamadım yaa
Ya doğru düzgün dr olsa bi açıklama yapar kuzum takma kafana. Boşver sen moral bozma sakin

Bazen olmuyor demek ki bu yumurta üzme o kadar kendini :) dedim ya hastanede kızlar dedi ki ağustos ayında yumurta pek olmazmış hatta o yüzden hastane bakımda oluyormuş hasta almıyorlarmış dediler, heralde bazı aylar bu yumurtalar olmuyor gerçekten

çok ilginç bende ağustosta tüp bebek yapayım diyordum

sevdakusum
FSH in bu kadar dusuk olmasi imkansiz, 0.01 olan AMH olmasin? Ama gercekten FSH sa o hastaligin adi baska, hipogonadizm, bir de birkac baska hastaliklar var. Ya da soyle aciklanabilir, kadinlar 12 ay her birinde yumurta uretmiyor, sadece 8-9 ay yumurtluyor, belki bu ay o yumurtlamadigin 3-4 aydan biridir. Bir sonraki adet doneminde USG yaptir, belki birkac yumurta gorunur.

Ayrica augustos ayinda yumurta olmadigini yalanlayabilirim, benim 11 asindaki oglum augustos ayinda yapildi)) o yuzden boyle seylere inanmayin, her buniye farkli.

canım yok eminim amh bir defa yaptım zaten o da 0.13 çıktı. ama çok ilginç 4 aydır her ay fsh lh e2 baktırıyorum hepsinde bu değerlerim normal çıktı. hatta bu ay fsh 0.01 çıktı çok şaşırdım doktorlara sordum normal dediler.anlamadım bende. amh bu kadar düşükse neden değerlerim bu kadar normal. hipogonadizm ilk defa duyuyorum canım ne ki o?

Malesef degerler hep yaniltiyor. Benim de butun hormonlarim normaldi, o yuzden kisirlik sebebini bulamiyorduk, taaaaki tup bebek yapmaya geldigimizde, tup bebekte 3 yumurta buyuyup, ucu de bos cikinca amh yaptirdim, ve sonuc 0.26 idi. bu da 2009 yilindaydi, simdi amh 0.3 te duruyor ama yumurtalarda is yok. 1 tane bile alamiyoruz.
hipogonadizm diye google da arat canim, cikiyor. bazi yumurta yetmezligi olan hastalarda sebep bu oluyor.

imzanı gördüm de arkadaşım Rabbim yardımcın olsun. benim de bir boş gebeliğim var 2 ay önceden ... Rabbim yardımcımız olsun...

evet canım biraz araştırdım ama benim rezervim az zaten amh 0.13 bilmem belkide herşey bekliyorum artık herşeye hazırlıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…