- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 39
Canim ben ilk tüp bebek için gittiğimde genetik testi yapıldı. Aşılama ile ilgili bilgim yok canım bide ağustosta yumurta oluşmasını bilgisi nerden çıktı ne alakaBu arada kızlar ben bir de genetik baktırdım nelere baktırdım tam bilmiyorum açıkçası araştırmadım ama o tarz şeyleri de araştırın, benim o dönem çok vaktim olmadı neye baktılar falan bilmiyorum ama siz araştırın
Bir de şunu sormak istiyorum tecrübesi olan varsa bilgi verir mi, doktor bana aşılamadan sonra tedaviye 1 ay ara vermek gerekiyor dedi inşallah tutar gerek kalmaz ama böyle bir tecrübesi olan oldu mu, şu açıdan soruyorum duydunuz mu bilmiyorum ama ağustos ayında yumurtlama neredeyse hiç olmuyormuş ben bir de ara verirsem yaz dönemine geliyor zaten yumurta yok o aya da takılırsam diye korkuyorum
Canim e2 lh prolaktin hepsi normal canim.hayirlisi olsun Rabbim güç versin bize çok zorAslında FSH diyoruz da tek başına FSH değil, LH ile bir uyumu var onun bir de östrojenle yani bunların hepsinin tam bir uyum içinde olması lazım, bazen FSH çok düşüyormuş gibi görünüyor ama LH bu sefer düzensiz oluyor aynı kapıya çıkıyor. Tabi bunların bizim takip etmememiz doktorun anlaması ve iyi yorumlaması lazım ama nerde öyle doktorlar
Sen canını sıkma demek ki bu ay kısmet değilmiş de üzme kendini üzülünce faydası yok zararı va ro yumurtalara, başka şeylerle kafanı meşgul etmeye çalış
Canim ben ilk tüp bebek için gittiğimde genetik testi yapıldı. Aşılama ile ilgili bilgim yok canım bide ağustosta yumurta oluşmasını bilgisi nerden çıktı ne alaka
kuzum yaArkadaslar dün klomen bitti günde 4 tane alıyordum ama bugün doktor baktı alttan baktı Yumurtan yok dedi sonra inandı amh değerimegeçen gün inanmıyorum amh. Çünkü bütün değerlerim normal çıktı. Hep normal cikiyo niye böyle anlamıyorum
Ya doğru düzgün dr olsa bi açıklama yapar kuzum takma kafana. Boşver sen moral bozma sakinYa hiç yok demesi üzdü beni hep olurdu benim mutlaka gelismezdi o ayrı ama olurdu.hic mi yok diyorum olsada bunlar büyümez dedi var mı yok mu bişey anlamadım yaa
Ya hiç yok demesi üzdü beni hep olurdu benim mutlaka gelismezdi o ayrı ama olurdu.hic mi yok diyorum olsada bunlar büyümez dedi var mı yok mu bişey anlamadım yaa
çok ilginç bende ağustosta tüp bebek yapayım diyordumBazen olmuyor demek ki bu yumurta üzme o kadar kendini :) dedim ya hastanede kızlar dedi ki ağustos ayında yumurta pek olmazmış hatta o yüzden hastane bakımda oluyormuş hasta almıyorlarmış dediler, heralde bazı aylar bu yumurtalar olmuyor gerçekten
Ya herkesin aynı zmaan yumurtası mi olmaz ne bilim değişik :)çok ilginç bende ağustosta tüp bebek yapayım diyordum
Ya herkesin aynı zmaan yumurtası mi olmaz ne bilim değişik :)
Vay arkadaşım halimize ☺Yaşlı bi teyze tavuklarda yumurtlamaz yazın dedi :)
canım yok eminim amh bir defa yaptım zaten o da 0.13 çıktı. ama çok ilginç 4 aydır her ay fsh lh e2 baktırıyorum hepsinde bu değerlerim normal çıktı. hatta bu ay fsh 0.01 çıktı çok şaşırdım doktorlara sordum normal dediler.anlamadım bende. amh bu kadar düşükse neden değerlerim bu kadar normal. hipogonadizm ilk defa duyuyorum canım ne ki o?sevdakusum
FSH in bu kadar dusuk olmasi imkansiz, 0.01 olan AMH olmasin? Ama gercekten FSH sa o hastaligin adi baska, hipogonadizm, bir de birkac baska hastaliklar var. Ya da soyle aciklanabilir, kadinlar 12 ay her birinde yumurta uretmiyor, sadece 8-9 ay yumurtluyor, belki bu ay o yumurtlamadigin 3-4 aydan biridir. Bir sonraki adet doneminde USG yaptir, belki birkac yumurta gorunur.
Ayrica augustos ayinda yumurta olmadigini yalanlayabilirim, benim 11 asindaki oglum augustos ayinda yapildi)) o yuzden boyle seylere inanmayin, her buniye farkli.
Malesef degerler hep yaniltiyor. Benim de butun hormonlarim normaldi, o yuzden kisirlik sebebini bulamiyorduk, taaaaki tup bebek yapmaya geldigimizde, tup bebekte 3 yumurta buyuyup, ucu de bos cikinca amh yaptirdim, ve sonuc 0.26 idi. bu da 2009 yilindaydi, simdi amh 0.3 te duruyor ama yumurtalarda is yok. 1 tane bile alamiyoruz.canım yok eminim amh bir defa yaptım zaten o da 0.13 çıktı. ama çok ilginç 4 aydır her ay fsh lh e2 baktırıyorum hepsinde bu değerlerim normal çıktı. hatta bu ay fsh 0.01 çıktı çok şaşırdım doktorlara sordum normal dediler.anlamadım bende. amh bu kadar düşükse neden değerlerim bu kadar normal. hipogonadizm ilk defa duyuyorum canım ne ki o?
imzanı gördüm de arkadaşım Rabbim yardımcın olsun. benim de bir boş gebeliğim var 2 ay önceden ... Rabbim yardımcımız olsun...Malesef degerler hep yaniltiyor. Benim de butun hormonlarim normaldi, o yuzden kisirlik sebebini bulamiyorduk, taaaaki tup bebek yapmaya geldigimizde, tup bebekte 3 yumurta buyuyup, ucu de bos cikinca amh yaptirdim, ve sonuc 0.26 idi. bu da 2009 yilindaydi, simdi amh 0.3 te duruyor ama yumurtalarda is yok. 1 tane bile alamiyoruz.
hipogonadizm diye google da arat canim, cikiyor. bazi yumurta yetmezligi olan hastalarda sebep bu oluyor.
evet canım biraz araştırdım ama benim rezervim az zaten amh 0.13Malesef degerler hep yaniltiyor. Benim de butun hormonlarim normaldi, o yuzden kisirlik sebebini bulamiyorduk, taaaaki tup bebek yapmaya geldigimizde, tup bebekte 3 yumurta buyuyup, ucu de bos cikinca amh yaptirdim, ve sonuc 0.26 idi. bu da 2009 yilindaydi, simdi amh 0.3 te duruyor ama yumurtalarda is yok. 1 tane bile alamiyoruz.
hipogonadizm diye google da arat canim, cikiyor. bazi yumurta yetmezligi olan hastalarda sebep bu oluyor.
Sagol canim, sana da gecmis olsun. Insallah bir gun o gebelikler sonuclanir da evimizi bebek sesi doldurur.imzanı gördüm de arkadaşım Rabbim yardımcın olsun. benim de bir boş gebeliğim var 2 ay önceden ... Rabbim yardımcımız olsun...
aminnn aminnnn inşallllahhhh....Sagol canim, sana da gecmis olsun. Insallah bir gun o gebelikler sonuclanir da evimizi bebek sesi doldurur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?