Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Benim fsh yüksek amh düşük şans bile vermiyolar anlamıyorum doktorları :/

Merhaba arkadaşlar, bugün kontrolüm vardı. Birkac yumurtadan 2 tanedi buyuyomus. Bugün i gneletin 5. Günü 11 mm olmuş. Nasıl acaba sizce. Perşembe kontrol var yine bu ayki tedavi adet değilken başladık. Aklimdaki tüm soruları sordum ve sefer. Adet olmadan da baslanirmis çünkü transfer olmayacağım hemen doldurulacak. Hsg yi sordum. Şu an önemli olan yumurta elde etmek dedi. Istersen cektiririz transferden önce dedi ama ultrasonda anlaşılıyor zaten dedi.Inşallah bu ay opuya giderimde elim bişcikmam

insallah dolo dolu olcak yumurtalarin cnm. Stres yapma lutfen en azindan dondurulmus bir yumurtan var 1 tane daha olursa insallah. Ben cok umitliyim haberlerini beklyorum.

insallah dolo dolu olcak yumurtalarin cnm. Stres yapma lutfen en azindan dondurulmus bir yumurtan var 1 tane daha olursa insallah. Ben cok umitliyim haberlerini beklyorum.
Inşallah canım ya. Elinde olmadan takıyor insan ışte. Cak sağol moral verdin bana. Eşimden bu kadar destek görmüyorum ben. Sağolsun elinden geleni yapıyir ama az geliyo bana

Inşallah canım ya. Elinde olmadan takıyor insan ışte. Cak sağol moral verdin bana. Eşimden bu kadar destek görmüyorum ben. Sağolsun elinden geleni yapıyir ama az geliyo bana

Maalesef erkekler anlamiyor cnm. Napalim bizi bizden baska kimse anlamiyor. Su aralar cok setresli olursun mumkun oldugunca at disarlara kendini gez dolas. Iyi olcak hersey cnm.
Ben de moral dopaliyorum. Agustos Eylul ben de tekrar basliyacagim.

Nacizane fikrim Memorial ya da Bahceci. Sen degistiriyomusun bu arada hastaneni?
evet canım değiştirecem. devletde yapayım diyordum ama 35 yaş altı 1 embriyo konuyor şansım zaten düüşük iyice düşecek. isim yapmış dr lar bana çok egolu gelmeye başladı. acaba adını duyurmaya çalışan bir dr a mı gitmek daha iyi bilmiyorum ki.

Sen geçen sefer hangi aşamada kalmıştın canım transfer olmuş muydu, Dediğin gibiembriyo sayısına devlet de uyuyorlar, geçen bahçecide tüp bebek yaptırmış bir tanıdık 3üç bebek bekliyormuş, insan bir tane transfer edilince daha çok korkuyor sanki

Yok canım transfer olmadı. 1 yumurta toplandı sadece. ama olurda 2 3 yumurta toplanırsa 2 tane konsun şansım artsın isterim

Birde dr bana sana havuz yapılması şart dedi. doğal tüp bebek yöntemi ile dedi. oda masraflı oluyor sanırım. napsam bilemedim

Doğru ben ilacla oluyurum auqustos ayında az ilacla çok güzel oluyurum bazen olumlu sonucun olacağına inanıyırom halamın oğlu doktor o diyor ki tedavi yazın daha olumlu sonuc verir o zaman yaptır ama ben kışın yaptırıyom çünki o zaman paramız oluyur

tedavilerde olumlu sonuc alanlar yazsa kaşki mesela ben incir kürüne baladım bir umut işte ve mesala eşimin tedavisinde başarısından dolayı Erdoğan Zaim hocanın dietini uyquluyorum Rabbim nasib ederse macunlar karışımlar alacam inşallah mesela dana ile ilgili sadece yoğurt et süd peynir yasak köy yumurtası gezen toyuq dışında toyuq yasak hazır qida yasak hamur mayası yasak ekşitmeli hamur birde duyudm ki isırqan tohumu seher ac karına yoqurta katıb yiyen bayanda hiç yumurtası yokken 18 yumurta çıkmış 9 tanesi mi kaçımı döllenmiş ve ikisitransfer edilmiş bulsam yaparım da bizde yok ki mevlam kendisi nasib etsin hayırlı sağlıklı bebişler Amin Ecmainnn

Slm arkadaşlar bu ay da tüp yapamiyorum doktorum biraz daha bekle kafani boşalt öyle yapalim dedi çok mutsuzum kendimi bitkin hissediyorum yaz da geldi oldum olasi sevmem sıcak havayi

Slm arkadaşlar bu ay da tüp yapamiyorum doktorum biraz daha bekle kafani boşalt öyle yapalim dedi çok mutsuzum kendimi bitkin hissediyorum yaz da geldi oldum olasi sevmem sıcak havayi
Bende seninle aynı havalardayim canım düşün düşün dur

kızlar testime az kaldı ama umudum yok bugün idrar testi yaptım sıfıra sıfır elde var sıfır. 2. gün embriyosuydu bugün 7. gün transferin....4. gün çatlatma iğnesi vurulmama rağmen onun bile esamesi yok...

Yavr
Yavrum daha çok erken ya deme öyle dur bakalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…