Benim fsh yüksek amh düşük şans bile vermiyolar anlamıyorum doktorları :/Canım üzülme tabi kii. Değerler normal diyen doktorlar o anda baktıkları değer için sadece normal diyorlar ona da çok ayrıltılı bakmayınca senin de bi şikayetin yoksa herşey normal sanıyorsun halbuki o kadar çok değer var ki. Bana 1,5 sene değerlerin normal dediler :) çünkü günü gününe saati saatine adet görüyordum vücudum kist namına bişey üretmiyordu ultrasonda da 4-5 9-10 folikuller sıra sıra görünüyordu ama ne zaman ayrıntılara inildi o zaman bir sürü normal olmayan değer çıktı. AMH FSH bizim için çok önemli değerler. Bak benim ilk denemem FSH yüzünden yarıda kesildi çünkü zaten bizim FSHımız yüksek dışardan iğne ilaç diye aldığımız şeyler FSH zaten, biz de FSH yüksek olunca başkasının yumurtasını pıt pıt büyüten iğne bana 2. kontrolden sonra takıldı kaldı artık etki etmedi. Napıcaz sebeplere takılmıycaz pes etmiycez başkalarından biraz daha fazla uğraşacağız belki ama en önemlisi pes etmemek. Doktorum bana kaç deneme olursa olsun ara vermeyeceksin dedi 1 ay bile ara vermeyeceksin belki o ay senin ayındır yorulmayacaksın her adet gördüğünde geleceksin dedi
Merhaba arkadaşlar, bugün kontrolüm vardı. Birkac yumurtadan 2 tanedi buyuyomus. Bugün i gneletin 5. Günü 11 mm olmuş. Nasıl acaba sizce. Perşembe kontrol var yine bu ayki tedavi adet değilken başladık. Aklimdaki tüm soruları sordum ve sefer. Adet olmadan da baslanirmis çünkü transfer olmayacağım hemen doldurulacak. Hsg yi sordum. Şu an önemli olan yumurta elde etmek dedi. Istersen cektiririz transferden önce dedi ama ultrasonda anlaşılıyor zaten dedi.Inşallah bu ay opuya giderimde elim bişcikmam
Inşallah canım ya. Elinde olmadan takıyor insan ışte. Cak sağol moral verdin bana. Eşimden bu kadar destek görmüyorum ben. Sağolsun elinden geleni yapıyir ama az geliyo banainsallah dolo dolu olcak yumurtalarin cnm. Stres yapma lutfen en azindan dondurulmus bir yumurtan var 1 tane daha olursa insallah. Ben cok umitliyim haberlerini beklyorum.
KIZLARRRR nasılsınız pfff canım sıkılıyor kafam çoook karışık
rapor için hastaneye gelip gidiyorum. salı kurula çıkıcam. ama devlet de mi özel demi nerde yapacagım bilmiyorum. aklımda bir sürü yer var duyduğum ama neresi bilmiorumgünaydın canım, hayırdır ne oldu
Inşallah canım ya. Elinde olmadan takıyor insan ışte. Cak sağol moral verdin bana. Eşimden bu kadar destek görmüyorum ben. Sağolsun elinden geleni yapıyir ama az geliyo bana
günaydın canım, hayırdır ne oldu
evet canım değiştirecem. devletde yapayım diyordum ama 35 yaş altı 1 embriyo konuyor şansım zaten düüşük iyice düşecek. isim yapmış dr lar bana çok egolu gelmeye başladı. acaba adını duyurmaya çalışan bir dr a mı gitmek daha iyi bilmiyorum ki.Nacizane fikrim Memorial ya da Bahceci. Sen degistiriyomusun bu arada hastaneni?
evet canım değiştirecem. devletde yapayım diyordum ama 35 yaş altı 1 embriyo konuyor şansım zaten düüşük iyice düşecek. isim yapmış dr lar bana çok egolu gelmeye başladı. acaba adını duyurmaya çalışan bir dr a mı gitmek daha iyi bilmiyorum ki.
Yok canım transfer olmadı. 1 yumurta toplandı sadece. ama olurda 2 3 yumurta toplanırsa 2 tane konsun şansım artsın isterimSen geçen sefer hangi aşamada kalmıştın canım transfer olmuş muydu, Dediğin gibiembriyo sayısına devlet de uyuyorlar, geçen bahçecide tüp bebek yaptırmış bir tanıdık 3üç bebek bekliyormuş, insan bir tane transfer edilince daha çok korkuyor sanki
Doğru ben ilacla oluyurum auqustos ayında az ilacla çok güzel oluyurum bazen olumlu sonucun olacağına inanıyırom halamın oğlu doktor o diyor ki tedavi yazın daha olumlu sonuc verir o zaman yaptır ama ben kışın yaptırıyom çünki o zaman paramız oluyursevdakusum
FSH in bu kadar dusuk olmasi imkansiz, 0.01 olan AMH olmasin? Ama gercekten FSH sa o hastaligin adi baska, hipogonadizm, bir de birkac baska hastaliklar var. Ya da soyle aciklanabilir, kadinlar 12 ay her birinde yumurta uretmiyor, sadece 8-9 ay yumurtluyor, belki bu ay o yumurtlamadigin 3-4 aydan biridir. Bir sonraki adet doneminde USG yaptir, belki birkac yumurta gorunur.
Ayrica augustos ayinda yumurta olmadigini yalanlayabilirim, benim 11 asindaki oglum augustos ayinda yapildi)) o yuzden boyle seylere inanmayin, her buniye farkli.
Bende seninle aynı havalardayim canım düşün düşün durSlm arkadaşlar bu ay da tüp yapamiyorum doktorum biraz daha bekle kafani boşalt öyle yapalim dedi çok mutsuzum kendimi bitkin hissediyorumyaz da geldi oldum olasi sevmem sıcak havayi
Yavrum daha çok erken ya deme öyle dur bakalimmkızlar testime az kaldı ama umudum yok bugün idrar testi yaptım sıfıra sıfır elde var sıfır. 2. gün embriyosuydu bugün 7. gün transferin....4. gün çatlatma iğnesi vurulmama rağmen onun bile esamesi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?