- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
oyy oyy oyyy...Yavr
Yavrum daha çok erken ya deme öyle dur bakalimm
OY ki ne oyy halimize bak yav :/oyy oyy oyyy...
canım benim daha erken sakin ol olacak inşallah..Yavr
Yavrum daha çok erken ya deme öyle dur bakalimm
kızlar testime az kaldı ama umudum yok bugün idrar testi yaptım sıfıra sıfır elde var sıfır. 2. gün embriyosuydu bugün 7. gün transferin....4. gün çatlatma iğnesi vurulmama rağmen onun bile esamesi yok...
canım aşılamada 15 gün transferrde 12 gündur daha çok erken, moralini de bozma olumsuz da düşünme.Bak ben akşam şunu düşündüm, progesteron sana da vermişlerdir mutlaka, ilaç değil sonuçta bir hormon bu ne yapıyor vücuda sanki hamileymiş gibi hissettiriyor ki emriyo tutunsun, hormonlarda beyinle alakalalı, o yüzden dışardan hamilelik hormonu alıp sonrada ya bu tutmadı diye kalbini bozma bence, hem 15 gün diyorlar hastanede test için 7 gün çok çok erken
canım aşılamada 15 gün transferrde 12 güngeçen hamileliğimde 7. günde çık ıştı. hayırlısı artıkın ne yapalım...
Yine hüsran. 2 yumurtanın 1 tanesi büyümüş 15, 5 mm. Iyi dedi. Tek yumurtayla opuya gitcem gibi. Ya buda boş cikarsa napcam bilmiyorum ...
Hormon tahlilleriyle belli olmazmi dedim dolu boş yok diyo adam. Mikroskop altında toplaninca belli olur diyo
Tek yumurtayla opuya gitmek risk. E 5000TL paramda yanacak yine boş çıkarsa
Kumar oynuyorum resmen
Siz olsanız iptal mi ederdiniz? Birkaç ay sonra ne olacağını bilmiyoruz diyor dr rezerv icin
ilk tedavimde tek yumurta ile opuya gittim. rahim duvarı sinyal verebiliyormuş boş olup olmadığı ile ilgili eğer yeterli kalınlığa ulaştıysa dolu olduğuna dair bilgi verebiliyormuş. benim doluydu ama erken toplandığı için olgunlaşmadan alındı.Yine hüsran. 2 yumurtanın 1 tanesi büyümüş 15, 5 mm. Iyi dedi. Tek yumurtayla opuya gitcem gibi. Ya buda boş cikarsa napcam bilmiyorum ...
Hormon tahlilleriyle belli olmazmi dedim dolu boş yok diyo adam. Mikroskop altında toplaninca belli olur diyo
Kumar oynuyorum resmen
Siz olsanız iptal mi ederdiniz? Birkaç ay sonra ne olacağını bilmiyoruz diyor dr rezerv icin
Bunu doktorum önermedi hiç,sorayım bakalım...teşekkürlerCanım moralini bozma hayırlısını dilemekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Benim de sadece bir yumurta gelişim gösteriyordu eşimin değerleri normal olduğu için tüp bebeği tamamen iptal edip aşılama yaptılar. Benim kararım değildi iptal edilmesi doktorlar değerlerime göre bir tane yumurta ile tüm zahmete girince aşılamadan en fazla %5 daha fazla şansın olur dediler. Belki sen de böyle bir alternatifi düşünebilirsin
iyi akşamlar cevap yazmadan geçemedim :) ara ara bu sayfayı takip ediyorum buranın epey eskilerindenim ...Yine hüsran. 2 yumurtanın 1 tanesi büyümüş 15, 5 mm. Iyi dedi. Tek yumurtayla opuya gitcem gibi. Ya buda boş cikarsa napcam bilmiyorum ...
Kumar oynuyorum resmen
canlar benim durumumda aynı kelebek benimde bir donmuşum var 2 gün 4 hücreli orta kaliteymiş bizde 3 toplasak hemen transfere gidicez..benimde çikolata kistim var 1 seneden beri gitmeyen erbil bey aspire tehlikeli enfeksiyon olma ihtimali yüksekmiş kiştin küçük gerek yok aspireye dedi geçen opu erbil bey beni geçici menopoza sokup öyle transfer edicekmiş..canım benim yumoşlarda dolu çıkıyor ama dölenmiyor iki kere başıma geldi madi yönden çöktük varımız yoğumuz gitti birsürü borç oldu..şuan napıcam tedavime devam edicezmi kararsızım..umuselmen canım senin nasıl gidiyor tedavin birkere taze emriyo transferde edebilirsin hiç düşündünmü canım..
Bunu doktorum önermedi hiç,sorayım bakalım...teşekkürler
Çok sevindim senin adına ,moral için çok teşekkür ederim.insan umutsuzluğa kapılıyor ,5 aydır uğraşıyorum yoruldum artık ondan biraz umutsuzum aslında,inşallah dolu Olur,kaliteli olur.embriyo olur.iyi akşamlar cevap yazmadan geçemedim :) ara ara bu sayfayı takip ediyorum buranın epey eskilerindenim ...
ne günler ,ne heyecanlar yaşadık ...
herneyseee ; lütfen umutsuz olmaaa !!! ve o tek yumurtayı hafife almaa inan
benim tek taşım kızım şuan uyuyor ...nerdeyse tüm tedavilerimde tek yumurta gelişiyordu ,o sürecin içinde yaşarken tek yumurtama ben de ara ara umutsuz bakıyordum...Verecek olan Allahh sana evlat nasip edecekse ve vakit geldiysee o tek yumurtan senin cennet kokulun olur...
kesinliklee devam diyorum...
umarım daha fazla uğraşmadan kavuşursun bebeğine ...Çok sevindim senin adına ,moral için çok teşekkür ederim.insan umutsuzluğa kapılıyor ,5 aydır uğraşıyorum yoruldum artık ondan biraz umutsuzum aslında,inşallah dolu Olur,kaliteli olur.embriyo olur.
peki sonuc ne oldu :)Kelebek senin tedavin havuz yontemi oldugu icin onermemistir ..yumurta rezervi az olanlara uygulaniyor bizim hastanede..bana bir defa asilama yapti oda yumurtam caylamisti opu masasinda oylece kalmistim o sejilde bosa gitmesin diye uygulamisti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?