Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Semra Kahraman ya da aret kamar a gitmeye karar verdim :) ama Semra hoca kendi mi bakıyor yoksa ekipten başkaları mi bilmiyorum

dur daha çok erken, moralini de bozma olumsuz da düşünme.Bak ben akşam şunu düşündüm, progesteron sana da vermişlerdir mutlaka, ilaç değil sonuçta bir hormon bu ne yapıyor vücuda sanki hamileymiş gibi hissettiriyor ki emriyo tutunsun, hormonlarda beyinle alakalalı, o yüzden dışardan hamilelik hormonu alıp sonrada ya bu tutmadı diye kalbini beynini bozma bence, hem 15 gün diyorlar hastanede test için 7 gün çok çok erken

canım aşılamada 15 gün transferrde 12 gün geçen hamileliğimde 7. günde çık ıştı. hayırlısı artıkın ne yapalım...

canım aşılamada 15 gün transferrde 12 gün geçen hamileliğimde 7. günde çık ıştı. hayırlısı artıkın ne yapalım...

aynı gün transferi olan bir arkadaşıma da 15 gün dediler ama garanti olsun diye öyle demiş olabilirler. bak senin daha 7 gün olmuş 5 günde neler olur neler :)

Yine hüsran. 2 yumurtanın 1 tanesi büyümüş 15, 5 mm. Iyi dedi. Tek yumurtayla opuya gitcem gibi. Ya buda boş cikarsa napcam bilmiyorum ...
Hormon tahlilleriyle belli olmazmi dedim dolu boş yok diyo adam. Mikroskop altında toplaninca belli olur diyo
Tek yumurtayla opuya gitmek risk. E 5000TL paramda yanacak yine boş çıkarsa
Kumar oynuyorum resmen
Siz olsanız iptal mi ederdiniz? Birkaç ay sonra ne olacağını bilmiyoruz diyor dr rezerv icin

Canım moralini bozma hayırlısını dilemekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Benim de sadece bir yumurta gelişim gösteriyordu eşimin değerleri normal olduğu için tüp bebeği tamamen iptal edip aşılama yaptılar. Benim kararım değildi iptal edilmesi doktorlar değerlerime göre bir tane yumurta ile tüm zahmete girince aşılamadan en fazla %5 daha fazla şansın olur dediler. Belki sen de böyle bir alternatifi düşünebilirsin

ilk tedavimde tek yumurta ile opuya gittim. rahim duvarı sinyal verebiliyormuş boş olup olmadığı ile ilgili eğer yeterli kalınlığa ulaştıysa dolu olduğuna dair bilgi verebiliyormuş. benim doluydu ama erken toplandığı için olgunlaşmadan alındı.

bir haftadır kasık ağrım vardı şimdi adet sancısı gibi oldu benim çocukluktan beri adet göreceğimde sağ bacağım ağrır şimdi o da başladı ağrımaya bir hafta izin aldım boş boş evde oturdum ona yanıyorum

Bunu doktorum önermedi hiç,sorayım bakalım...teşekkürler

iyi akşamlar cevap yazmadan geçemedim :) ara ara bu sayfayı takip ediyorum buranın epey eskilerindenim ...
ne günler ,ne heyecanlar yaşadık ...
herneyseee ; lütfen umutsuz olmaaa !!! ve o tek yumurtayı hafife almaa inan
benim tek taşım kızım şuan uyuyor ...nerdeyse tüm tedavilerimde tek yumurta gelişiyordu ,o sürecin içinde yaşarken tek yumurtama ben de ara ara umutsuz bakıyordum...Verecek olan Allahh sana evlat nasip edecekse ve vakit geldiysee o tek yumurtan senin cennet kokulun olur...
kesinliklee devam diyorum...

Taze icin rahim hazir olmuyor canim biliuosun klomen inceltiyor yetrli kalinlik olmuuor..hayirlusi diyelim gulneva

Bunu doktorum önermedi hiç,sorayım bakalım...teşekkürler

Kelebek senin tedavin havuz yontemi oldugu icin onermemistir ..yumurta rezervi az olanlara uygulaniyor bizim hastanede..bana bir defa asilama yapti oda yumurtam caylamisti opu masasinda oylece kalmistim o sejilde bosa gitmesin diye uygulamisti..

Çok sevindim senin adına ,moral için çok teşekkür ederim.insan umutsuzluğa kapılıyor ,5 aydır uğraşıyorum yoruldum artık ondan biraz umutsuzum aslında,inşallah dolu Olur,kaliteli olur.embriyo olur.

Çok sevindim senin adına ,moral için çok teşekkür ederim.insan umutsuzluğa kapılıyor ,5 aydır uğraşıyorum yoruldum artık ondan biraz umutsuzum aslında,inşallah dolu Olur,kaliteli olur.embriyo olur.
umarım daha fazla uğraşmadan kavuşursun bebeğine ...
6 yıl uğraşmış biri olarak pes etmememi öneririm ,lütfen modunu değiştir başaracak o yumurta seni utandıracak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…