- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Merhaba sana face arkadaşlık gönderdim o benim haberin olsun,sene başından galiba bir yazına denk geldim senin burda,opu ya gidince yumurtan erken çatlamış ve aşılama istememişsin,şimdi benim de yarın opu var ve erken çatlama riski varmış iki gündür yatıyorum evde Dr.talimatıyla.aşılama benimde aklıma geldi böyle bir durumla karşılaşırsam diye ama beim rahim dillim yok yani tüplerin durumunu bilmiyorum,ve yazında işin maddi kısmışlar da ilgili yazmışsın,bende dün 1.150 ödedim,opu olursa 2.350 daha ödeyeceğim yarın ,(havuz oluyo ya benim her opu 3.500)yumurta çatlarda işlem iptal olursa 2.350 ödemiyorum galiba ama 1.150 kalıyo onlarda tahlil parası dediler banada ama bu ay bana hiç kan tahlil yapmadılar?aşılama yaptırırsam da 1.600 müş.bu ekstra 1600 mü yoksa 1.150 yimi tamamlıcam bu rakama anlayamadım,sabah erken opu var benim,giderken kararımı verip gitmek istiyorum.aydınlatırmısın beni.ne yapsam,canlar benim durumumda aynı kelebek benimde bir donmuşum var 2 gün 4 hücreli orta kaliteymiş bizde 3 toplasak hemen transfere gidicez..benimde çikolata kistim var 1 seneden beri gitmeyen erbil bey aspire tehlikeli enfeksiyon olma ihtimali yüksekmiş kiştin küçük gerek yok aspireye dedi geçen opu erbil bey beni geçici menopoza sokup öyle transfer edicekmiş..canım benim yumoşlarda dolu çıkıyor ama dölenmiyor iki kere başıma geldi madi yönden çöktük varımız yoğumuz gitti birsürü borç oldu..şuan napıcam tedavime devam edicezmi kararsızım..umuselmen canım senin nasıl gidiyor tedavin birkere taze emriyo transferde edebilirsin hiç düşündünmü canım..
Merhaba bende aynı durumdayım şu anda,tek yumurtam 18 mm oldu,yarın opu var ama erken çatlama durumuda varmış,öyle olursa iptal edicez,bende aşılama düşünüyorum.ama kararsızımda tek yımurta oluncaBugun 8. Gun oldu adet agrisi gibi agrilarim varhaftaya cuma test insallah tutar ama ben heyecan yaptim
Merhaba bende aynı durumdayım şu anda,tek yumurtam 18 mm oldu,yarın opu var ama erken çatlama durumuda varmış,öyle olursa iptal edicez,bende aşılama düşünüyorum.ama kararsızımda tek yımurta olunca
Canim Merhaba bi dr bana da Havuz önerdi biraz masrafli ama senin klasik tüp bebekle Şansın çok çok düşük dedi. Kararsizim napsam bilemedimMerhaba sana face arkadaşlık gönderdim o benim haberin olsun,sene başından galiba bir yazına denk geldim senin burda,opu ya gidince yumurtan erken çatlamış ve aşılama istememişsin,şimdi benim de yarın opu var ve erken çatlama riski varmış iki gündür yatıyorum evde Dr.talimatıyla.aşılama benimde aklıma geldi böyle bir durumla karşılaşırsam diye ama beim rahim dillim yok yani tüplerin durumunu bilmiyorum,ve yazında işin maddi kısmışlar da ilgili yazmışsın,bende dün 1.150 ödedim,opu olursa 2.350 daha ödeyeceğim yarın ,(havuz oluyo ya benim her opu 3.500)yumurta çatlarda işlem iptal olursa 2.350 ödemiyorum galiba ama 1.150 kalıyo onlarda tahlil parası dediler banada ama bu ay bana hiç kan tahlil yapmadılar?aşılama yaptırırsam da 1.600 müş.bu ekstra 1600 mü yoksa 1.150 yimi tamamlıcam bu rakama anlayamadım,sabah erken opu var benim,giderken kararımı verip gitmek istiyorum.aydınlatırmısın beni.ne yapsam,
Oyy, o ne oyle, bende yumurta bos cikinca sadece 1700 TL aldilar, yumurta ciktiginda da 2700 TL. Bu da Liv hospital, Florence Nightingale deYine hüsran. 2 yumurtanın 1 tanesi büyümüş 15, 5 mm. Iyi dedi. Tek yumurtayla opuya gitcem gibi. Ya buda boş cikarsa napcam bilmiyorum ...
Hormon tahlilleriyle belli olmazmi dedim dolu boş yok diyo adam. Mikroskop altında toplaninca belli olur diyo
Tek yumurtayla opuya gitmek risk. E 5000TL paramda yanacak yine boş çıkarsa
Kumar oynuyorum resmen
Siz olsanız iptal mi ederdiniz? Birkaç ay sonra ne olacağını bilmiyoruz diyor dr rezerv icin
canım benim de öyle 3 gün ağır akıntım oldu endişelenme.Ya bendende kötü haber var galiba ,az önce akıntım oldu biraz su gibi,çatlattım mı
ne bu yumurtayı ben ya ooffff
mücadeleye devam kısmını seç...Dr konusunda çok kararsizim kızlar. Cuma günü memorial da aylin hanimla ve akşamında istanbul tüp bebek de aret beyle randevum var. Bakalım ne olacak birde umudum azaldığı için sanki boşa para veriyormusim gibi hissediyorumbi an geliyor bırak herseyi diyorum bi an geliyir mücadeleye devam diyorum
Mecbur edicem kuzum zaten. Ama havuz mu normal mi denemeliyim benim ilacsiz doğal tüp bebek yöntemi ile havuz yapmam gerekiyirmus bir dr öyle söyledi biliyorum ki bakalım dr dr gezmeye devam :)mücadeleye devam kısmını seç...
Ya bendende kötü haber var galiba ,az önce akıntım oldu biraz su gibi,çatlattım mı
ne bu yumurtayı ben ya ooffff
canım benim de öyle 3 gün ağır akıntım oldu endişelenme.
Dolu çıktı folikul. Inşallah dollenirdeAynen canım bende de çatlatma iğnesinden önce başladı çok korktum mantar diye doktor çok normal tedavinin etkisi dedi.
Benim gibi korkan olursa bende tecrübemi paylaşayım :)
Ne yaptın bu arada iyi haberlerini bekliyorum, Allah muvaffak etsin güzel haberlerle gel
inşallah döllenir ve güzel gelişir cnm...Dolu çıktı folikul. Inşallah dollenirde
Dolu çıktı folikul. Inşallah dollenirde
gözün aydın canım inş dölenir..dün işlerim vardı cevap yazamadım facten isteğini kabul etim ..bahçecide para konusunda çok sorun yaşadım..opu öncesi para yatırlıyor zaten boş yada dolu çıksada para iade olmuyor mallesef..eşim bunun tartışmasını çok yaptı onlarla onların prosüdürü buymuş..bende dedim bizim gibi hastalara kolaylık sağlanması gerek diye benden opu 8 yumurta toplanmıyorki çook tolansa paranın iki mislini yatırırım ama biz binbir emeklerle uraşıyoruz sadece bir yumoşumuz oluyor yada bazen hiç olmuyor hem paramız gidiyor hemde elde var sıfır..para konusunda çok anlayışsızlar..bende daha önce aret beyde tedavi görüyordum burda opu verdiğim parayı orda transfer dahil veriyordum yumurta dölenmeyince para iadesi yapılıyordu..inş yarın güzel haberlerle gelirsin..Dolu çıktı folikul. Inşallah dollenirde
Canim aret bey nasıl bir dr. Ben de ona gitmeyi düşünüyorum dagözün aydın canım inş dölenir..dün işlerim vardı cevap yazamadım facten isteğini kabul etim ..bahçecide para konusunda çok sorun yaşadım..opu öncesi para yatırlıyor zaten boş yada dolu çıksada para iade olmuyor mallesef..eşim bunun tartışmasını çok yaptı onlarla onların prosüdürü buymuş..bende dedim bizim gibi hastalara kolaylık sağlanması gerek diye benden opu 8 yumurta toplanmıyorki çook tolansa paranın iki mislini yatırırım ama biz binbir emeklerle uraşıyoruz sadece bir yumoşumuz oluyor yada bazen hiç olmuyor hem paramız gidiyor hemde elde var sıfır..para konusunda çok anlayışsızlar..bende daha önce aret beyde tedavi görüyordum burda opu verdiğim parayı orda transfer dahil veriyordum yumurta dölenmeyince para iadesi yapılıyordu..inş yarın güzel haberlerle gelirsin..
Be im rezerv düşük onu da bi tanıdık tavsiye etti birde sgk dan rapor çıkarıyorum ordq da geçiyor diye biraz daha oraya yönlendimaret beyde iyi bir doktor işine pek karıştırmaz kalıplaşmış tedavileri var tutmamasının sebebini pek araştırmıyor..rezervi düşük hastalara genelde klomenle ve düşük dozla yumurta büyütüyor..benim İstanbul tüp bebekte 3 negatif denemem oldu son 4 dnemede yumurta dölenmeyince birazda olsa hayal kırıklığı yaşadım..ve merkez değiştirdim ama İstanbul tüp bebekten daha çook memnun kaldım hastaları para olarak görmüyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?