Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Merhaba sana face arkadaşlık gönderdim o benim haberin olsun,sene başından galiba bir yazına denk geldim senin burda,opu ya gidince yumurtan erken çatlamış ve aşılama istememişsin,şimdi benim de yarın opu var ve erken çatlama riski varmış iki gündür yatıyorum evde Dr.talimatıyla.aşılama benimde aklıma geldi böyle bir durumla karşılaşırsam diye ama beim rahim dillim yok yani tüplerin durumunu bilmiyorum,ve yazında işin maddi kısmışlar da ilgili yazmışsın,bende dün 1.150 ödedim,opu olursa 2.350 daha ödeyeceğim yarın ,(havuz oluyo ya benim her opu 3.500)yumurta çatlarda işlem iptal olursa 2.350 ödemiyorum galiba ama 1.150 kalıyo onlarda tahlil parası dediler banada ama bu ay bana hiç kan tahlil yapmadılar?aşılama yaptırırsam da 1.600 müş.bu ekstra 1600 mü yoksa 1.150 yimi tamamlıcam bu rakama anlayamadım,sabah erken opu var benim,giderken kararımı verip gitmek istiyorum.aydınlatırmısın beni.ne yapsam,

Bugun 8. Gun oldu adet agrisi gibi agrilarim var haftaya cuma test insallah tutar ama ben heyecan yaptim
Merhaba bende aynı durumdayım şu anda,tek yumurtam 18 mm oldu,yarın opu var ama erken çatlama durumuda varmış,öyle olursa iptal edicez,bende aşılama düşünüyorum.ama kararsızımda tek yımurta olunca

Merhaba bende aynı durumdayım şu anda,tek yumurtam 18 mm oldu,yarın opu var ama erken çatlama durumuda varmış,öyle olursa iptal edicez,bende aşılama düşünüyorum.ama kararsızımda tek yımurta olunca

Canim benim yumurta birden bire 18e firladi o hizdan dolayi doktorlar opuyu iptal ettiler hemen ayni gun catlatma ignesi iki gun sonrada sabah asilama yapildi. Benim karari konsey verdi sonra doktorlarla tekrar yine konustum bu durumda asilama ile yumurtayi degerlendirme ihtimalinin daha yuksek olduguna ikna oldum. Ama dedigim gibi benim baska buyumeyen yumurtalarim vardi o bitanesi asiri hizli buyumustu yoksa benim diger yumurtalar gibi milim milim buyuyen bi arkadasi iki hafta gecmesine ragmen tedavisine devam ediyorlardi. İyi dusun yumurta seyri tedavi sirasindaki degerlerin vs doktorlarla guzel guzel konus icine hangisi siniyorsa onu dene. Haberlerini bekliyorum :)

Bu asık surati telefon ekliyor bi turlu silemedim: sen moralini yuksek tut

Canim Merhaba bi dr bana da Havuz önerdi biraz masrafli ama senin klasik tüp bebekle Şansın çok çok düşük dedi. Kararsizim napsam bilemedim

Dr konusunda çok kararsizim kızlar. Cuma günü memorial da aylin hanimla ve akşamında istanbul tüp bebek de aret beyle randevum var. Bakalım ne olacak birde umudum azaldığı için sanki boşa para veriyormusim gibi hissediyorum bi an geliyor bırak herseyi diyorum bi an geliyir mücadeleye devam diyorum

Ya bendende kötü haber var galiba ,az önce akıntım oldu biraz su gibi,çatlattım mı
ne bu yumurtayı ben ya ooffff

Oyy, o ne oyle, bende yumurta bos cikinca sadece 1700 TL aldilar, yumurta ciktiginda da 2700 TL. Bu da Liv hospital, Florence Nightingale de

mücadeleye devam kısmını seç...

Ya bendende kötü haber var galiba ,az önce akıntım oldu biraz su gibi,çatlattım mı
ne bu yumurtayı ben ya ooffff

canım benim de öyle 3 gün ağır akıntım oldu endişelenme.

Aynen canım bende de çatlatma iğnesinden önce başladı çok korktum mantar diye doktor çok normal tedavinin etkisi dedi.
Benim gibi korkan olursa bende tecrübemi paylaşayım :)

Ne yaptın bu arada iyi haberlerini bekliyorum, Allah muvaffak etsin güzel haberlerle gel

Dolu çıktı folikul. Inşallah dollenirde

Dolu çıktı folikul. Inşallah dollenirde
gözün aydın canım inş dölenir..dün işlerim vardı cevap yazamadım facten isteğini kabul etim ..bahçecide para konusunda çok sorun yaşadım..opu öncesi para yatırlıyor zaten boş yada dolu çıksada para iade olmuyor mallesef..eşim bunun tartışmasını çok yaptı onlarla onların prosüdürü buymuş..bende dedim bizim gibi hastalara kolaylık sağlanması gerek diye benden opu 8 yumurta toplanmıyorki çook tolansa paranın iki mislini yatırırım ama biz binbir emeklerle uraşıyoruz sadece bir yumoşumuz oluyor yada bazen hiç olmuyor hem paramız gidiyor hemde elde var sıfır..para konusunda çok anlayışsızlar..bende daha önce aret beyde tedavi görüyordum burda opu verdiğim parayı orda transfer dahil veriyordum yumurta dölenmeyince para iadesi yapılıyordu..inş yarın güzel haberlerle gelirsin..

Canim aret bey nasıl bir dr. Ben de ona gitmeyi düşünüyorum da

aret beyde iyi bir doktor işine pek karıştırmaz kalıplaşmış tedavileri var tutmamasının sebebini pek araştırmıyor..rezervi düşük hastalara genelde klomenle ve düşük dozla yumurta büyütüyor..benim İstanbul tüp bebekte 3 negatif denemem oldu son 4 dnemede yumurta dölenmeyince birazda olsa hayal kırıklığı yaşadım..ve merkez değiştirdim ama İstanbul tüp bebekten daha çook memnun kaldım hastaları para olarak görmüyorlar..

Be im rezerv düşük onu da bi tanıdık tavsiye etti birde sgk dan rapor çıkarıyorum ordq da geçiyor diye biraz daha oraya yönlendim
Ilkinde 1 yumurta a toplandı o da döllenmedi şansım düşük zatwn ama bakalim

Benimde ilk opuda olgun 3 yumurta vardı, 1 tanesi dollenmisti. Acaba dollenmeme sebepleri ne olabilir. Laboratuar kaynaklı mi kalite ile mi ilgilidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…