- 13 Ocak 2015
- 79
- 53
- 8
- 40
4.86 gayet iyi bir değer canim bencebenim ilk tüp bebek denemem de olumsuz sonuçlandı. ankarada devlet hastanesinde yaptırmıştım. bana yumurtalık rezervlerimde azalma olduğunu söylediler. daha sonra Anatolia tüp bebek merkezine gittim. düzen laboratuvarında AMH ölçümü yapıldı ve sonuç 4,86 çıktı. dün tekrar devlet hastanesine götürdüm sonucu kan beklemiş olabilir o yüzden böyle sonuç çıkmış olabilir dedi bana doktor. AMH ölçülürken kan en fazla ne kadar bekletilebilir ya da bekletince değer düşük mü çıkar yüksek mi çıkar bilen var mı?
Negatif sonuclandi
4.86 gayet iyi bir değer canim bence
Bana da yumurta gelişmediğinden aşılama yaptılar, ilk tedavi ilk aşılama, çok umut bağlamak istemiyorum umutsuz da olmak istemiyorum karmakarışığım anlayacağınız
rezerviniz düşük müydü sizin de.benim amh 0,14.iyi akşamlar cevap yazmadan geçemedim :) ara ara bu sayfayı takip ediyorum buranın epey eskilerindenim ...
ne günler ,ne heyecanlar yaşadık ...
herneyseee ; lütfen umutsuz olmaaa !!! ve o tek yumurtayı hafife almaa inan
benim tek taşım kızım şuan uyuyor ...nerdeyse tüm tedavilerimde tek yumurta gelişiyordu ,o sürecin içinde yaşarken tek yumurtama ben de ara ara umutsuz bakıyordum...Verecek olan Allahh sana evlat nasip edecekse ve vakit geldiysee o tek yumurtan senin cennet kokulun olur...
kesinliklee devam diyorum...
Hakkinda hayirlisi olsun.. allahtan umit kesilmez. Ona hic bi sey agir gelmez ol der olur.. nasibinde varsa her türlü olur.. rabbim daha zoruyla imtihan etmesin..merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavısındeyımDün toplama işlemi gerçekleşti...bugün aradılar 3 tane yumurtam toplanmış.zaten 3 tane vardı.yumurta rezervınde azalma var. 1 tanesi kalıtesiz olduğu için işleme koyulmamış. diger 2 sinınde döllenmediğini söyledıler.yarın tekrar gelişme olursa döllenırse arıyacaklarını söyledıler.bu saatten sonra döllenme gerçekleşirmiki...aranızda böyle durum yaşayan varmı..ne yapacagımı bılmıyorum..bu ikinci tup bebek deneyımım.iikindede gelişme olmamiştı...
amh düşüktü 0.40 ..zaten 1 in altını kötü yorumluyorlar.rezerviniz düşük müydü sizin de.benim amh 0,14.
Benim amh çok düşük Anatolia yı düşünüyorum gerçi bana mümkün değil dendi ama orayıda denemeden vazgeçmek istemedim değişecek birşey yok belki ama olsun :/benim ilk tüp bebek denemem de olumsuz sonuçlandı. ankarada devlet hastanesinde yaptırmıştım. bana yumurtalık rezervlerimde azalma olduğunu söylediler. daha sonra Anatolia tüp bebek merkezine gittim. düzen laboratuvarında AMH ölçümü yapıldı ve sonuç 4,86 çıktı. dün tekrar devlet hastanesine götürdüm sonucu kan beklemiş olabilir o yüzden böyle sonuç çıkmış olabilir dedi bana doktor. AMH ölçülürken kan en fazla ne kadar bekletilebilir ya da bekletince değer düşük mü çıkar yüksek mi çıkar bilen var mı?
Iyi düşün iyi olsun.. hic belli olmaz ki.. dua et hatta edelim bol bolBenim amh çok düşük Anatolia yı düşünüyorum gerçi bana mümkün değil dendi ama orayıda denemeden vazgeçmek istemedim değişecek birşey yok belki ama olsun :/
benim de amh 0,14.4 kere tedaviye başladık.ya gelişmedi ya erken çatladı ya boş çıktı.2-3 ay ara verdim.ramazandan sonra denemelere devam edeceğim inşallah.takviye olarak ilaç vitamin kür ne bulsam uyguluyorum.bizlere umut oluyorsunuz saolun cevap yazdığınız için...amh düşüktü 0.40 ..zaten 1 in altını kötü yorumluyorlar.
amh degeri depodan kalan yumurta hakkında bilgi veriyor evet ama asla kalitesi hakkında bilgi vermiyor...pes etmeden ,sizi anlayan ,dinleyen bir doktorla her ay takipte kalıp denemeye devam edin.,illlaki altın yumurtayı kıstıracaksınız...
bu arada tavsiyem vucudu desteleyecek takviyeler kullanmanız...
İnsallah canim darisi bizlere olsun, benim 4 tane yumurta ile baslamisti tedavi igneleri kullandim bir yumurta 10 digerleri 5 6 civariydi ikinci kontrolde de 10 olan 18 digerleri de 7 8 olmustu. Bu bir tane buyuyor ama cok hizli buyuyor digerleri de gelismiyor tedaviyi iptal edelim hemen asilama yapalim dediler ben de tamam dedim.Yumurta gelismediyse neden asilama yapti..kac mmdi yumurtan asilamadada sans var bir arkadasimiz 45 yasinda asilama ile ikizlerini dunya ya getirdi
Tünaydın kızlar,bugün son kontrolüm vardı tek yumurtam 18 mm.olmuş Pazartesi opu var ama balon gibi üste çıkmış dedi ,hormon testi filan yapmadı be defa.Dr.çatlama riski varmış,yat dinlen dedi.endol fitil verdi ilave çatlamasın diye,çatlatma iğnemi bu gece olcam,çatlarsa iptal etcek .dedim aşılama yapsakmı o zaman yaparız tabi bi seçenek dedi boşa gitmesin diye.bende durumlar böyle.inşallah çatlamaz ve dolu çıkar yaa.
İnsallah canim darisi bizlere olsun, benim 4 tane yumurta ile baslamisti tedavi igneleri kullandim bir yumurta 10 digerleri 5 6 civariydi ikinci kontrolde de 10 olan 18 digerleri de 7 8 olmustu. Bu bir tane buyuyor ama cok hizli buyuyor digerleri de gelismiyor tedaviyi iptal edelim hemen asilama yapalim dediler ben de tamam dedim.
Bugun 8. Gun oldu adet agrisi gibi agrilarim varBir tanesi 18 m mis buda cok iyi tek oldugu icin asilama yapilmis umarim pozitifi yakalarsin daha oncede soylemisyim kk dan bir arkadas asilamayla 45 yasinda ikizlerine hamile kaldi yeterki rabbim ol desin oluuor..ins.ne zsman test tarihin hayirli haberler verirsin ins.
Merhaba bugün kontrolüm vardı 1 yumurta çatlama riski var Pazartesi opu olcak inşallahinsallah dolo dolu olcak yumurtalarin cnm. Stres yapma lutfen en azindan dondurulmus bir yumurtan var 1 tane daha olursa insallah. Ben cok umitliyim haberlerini beklyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?