Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba,kinikten aradılar yarım döllenme olmuş,normalde 1 anneden 1 babadan gen alırmış bugün tek gen almış sadece yarına kadar bekliceklerimiş dr.la görüşmüşler,yarın ya silinirmiş,ya bölünürmüş,ama umut yok kısaca.

Selam canım, çok zor bir durum Allah kalbine göre versin inşallah güzel düşünelim güzel olsun, umudunu kaybetme

canım senin duygularını o kadar iyi anlıyorumki aynı durumları çook yaşadım üst üste..bazen dölenmediğine üzülmüyoruz sadece madi yönden o kadar para sonrası elde var sıfır..umudumuz azalmıyor sadece madi yönden tekrar nasıl bulup buluşturup opu tekrar nasıl gidicez derdi tasası başlıyor.. Allahım sonumuzu hayır etsin..herşeyde vardır bir hayır herşey yolunda gitsede belkide sağlıklı bir bebek değil Rabimin vardır bir bildiği..ben innıyorum canım bebişimizin dünyaya gelme vakti gelince tüp değil normal yolla hamiş kalıcaz hislerim bu yönden..şimdi bol bol dua edelim canım inş yarın normal bölünür buz bebişin yanına alır kardeşinide..

cnm insallah bolunurler. Allah yardimcin olsun. Sakin uzme kendini. Hepimizde olan seyler. Yas artisina genetik faktorlere daha bilmedigimiz bircok etkene bagli.
Yumurtanin kalitesini arttiracak biseyler yapabvilirmiyiz acaba. Zaten az yumurta var. O da kalitesiz olunca tabii daha zor dollenmesi.

Vazgecmek yok cnm yola devam...

Hepinize çok teşekkür ederim,ayrı ayrı yazacak gücüm yok bugün maalesef.okuduğum kadarıyla 1 çekirdekliler ve 3 çekirdekliler anomalili oluyormuş bölünse bile,napalım...

Hepinize çok teşekkür ederim,ayrı ayrı yazacak gücüm yok bugün maalesef.okuduğum kadarıyla 1 çekirdekliler ve 3 çekirdekliler anomalili oluyormuş bölünse bile,napalım...

Hayırlısı olsun tatlım bunda da bizim göremediğimiz bir hayır var mutlaka, çok şükür diğer yumişin seni bekliyor :)

merhaba arkadaşlar,haber geldi maalesef olmadı döllenme,işlem iptal edildi.drla görüşcez bundan sonrasını ne yapıcaz diye,galiba tek olanı denicem ,emin olamıyorumda.

Kele
merhaba arkadaşlar,haber geldi maalesef olmadı döllenme,işlem iptal edildi.drla görüşcez bundan sonrasını ne yapıcaz diye,galiba tek olanı denicem ,emin olamıyorumda.

Kelebekcim istersen biraz ara ver 1-2 ay cnm. Bi de vitaminler alsan diyorum bakarsin ise yarar hani ust uste vucut kaldirmiyor gibime geliyor. Hormonlarimiz zaten allak bullak. Tabii bu nacizane fikrim. Bu tek olani denemek icin bile bekle biraz derim ben.
Keske senin icin yapabilcegim bisey olsa..

sağol canım tamda senin önerilerini düşünüyodum bende bu aada kür,vitamin vs.yapayım diyorum yine kontrole giderim baksın dr.kaç folikül oluyo diye eğer 1 den fazla olursa denerim belki ama tek olursa denemem diye düşünüyorum en azından 1-2 ay topralyaım daha güçlü başlayım ama geçde kalmak istemiyorum gerçi biranda bitmez heralde bu foliküller

Tatlım işine karışmak gibi olmasın da benim de bu ay tedavim iptal olunca doktorumla konuştuğumuzda bana kötü over rahatsızlığında her ay önemli kesinlikle ara vermeyeceksin her ay kontrole geleceksin hangi ayın senin ayın olduğunu bilemessin dedi.

doktorum aradı tek dondurulmuşu transfer edelim dedi,bi bakalım.ilk adetle gel dedi hormonlara duruma bakcakmış,sizce ne yapayım ?1 -2 ay beklesemiydim yada ara verip tekrar bi toplamamı yaptırsam,napsam bilemedim.

doktorum aradı tek dondurulmuşu transfer edelim dedi,bi bakalım.ilk adetle gel dedi hormonlara duruma bakcakmış,sizce ne yapayım ?1 -2 ay beklesemiydim yada ara verip tekrar bi toplamamı yaptırsam,napsam bilemedim.

Zaten her türlü ilk adeti bekleyeceksin şu saniyeden itibaren moral motivasyon depola bence o güne kadarda vitaminlerin, ananasın, biosteronun çayların hepsini yap :) sonra birsürü yumiş olsun, dondurulmuşunla birlikte tekrar dene olmaz mı öyle bildiğimden değil işte içimden geçeni yazdım kelebekcik

Keşke sizden gördüğüm desteği anlayisi bugün esimdende gorebilseydim. Birbirimize sarilmamiz gereken. Karar aşamasında olduğumuz bugünlerde birbirimizi yiyoruz... tamam erkekler anlayamaz bazı seyleri ama böyle olmamalı...

Olmamali ama oluyorsa da takma kafana bak ben hic takmiyorum nredeyse tum tedaviye tek basima cabaliyorum ama takmamayi ogrendim cunku bu bebisi en cok kendim icin istiyorum :) intikam olarak hamile kalinca soylemiycem, ne yaparsa yapsin canini sıkmasına izin verme

Ben yine adet olamadım randevu alıcam ilaçla olucam 2.günü kan vericem kesin yine fsh yüksek çıkacak hayır yumurtan var diyorlar bir Allah ın kuluda gel tüp bebek deneyelim demedi arkadaş anlamıyorum şu doktorumla bir görüşeyim birde Ankara Anatolia ya gideceğim son olarak onlarda şansın yok derse benim için yol buraya kadarmış diyeceğim :/

novaarta bir gitsene arkadaşım madem ankaradasın

Off bu erkeklerin hespsine kibrit suyu diycem ama tup bebekte onlarin spermlerine de ihtiyacimiz var. Inadina hamile kalicaz Kelebekcim. Hamile oldugumuz da da tum naz larimizi yapacaz. Geceleri kocami kaldircam canimin istedigi istemedigi ne var ne yok onu aldircam. Degil mi bunlar bu zmanda bize destek olmuyolar.

Sana destek olacak seni anlayacak ne anne ne baba ne kocan cnm. Sakin onlardan da bekleme bekledikce uzulecek yipranacak sensin. En iyisi bu senin mucadelen senin savasin diye bak. Ben oyle yapiyorum. Maddi manevi kendini hazir hissettigin an tup bebege basla. Bana sorarsan ki seninle hemen hemen ayni durumum hatta daha kotusu diyebilirim. 1-2 ay enerjini depola. Vitaminlerini kurlerini yap stresini biraz da olsa atmayi dene. Bak gorucezsin Allahin izniyle bir yumurtan daha olcak. Ben de arkandan geliyorum.

Ben neler duydum. Bir arkadasim 9.tup bebekte hamile kaldi. Bizde kalacaz Allahin izniyle. Sabir, azim ve duayla...

İlk aldığım isim nerdeyse ankara için mehmet erdem mi biri söylemişti sanırım tüm testleri düzende yaptırıp gideyim diyorum önce ilaçla adet görmem lazım kimse kimsenin sonucuna güvenmiyor içim almıyor sürekli adetin 2.gününü beklemeyi zaten olamıyorum işte biri bir umut verse deneyelim dese :/

novaarta bir gitsene arkadaşım madem ankaradasın
İlk aldığım isim nerdeyse ankara için mehmet erdem mi biri söylemişti sanırım tüm testleri düzende yaptırıp gideyim diyorum önce ilaçla adet görmem lazım kimse kimsenin sonucuna güvenmiyor içim almıyor sürekli adetin 2.gününü beklemeyi zaten olamıyorum işte biri bir umut verse deneyelim dese :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…