Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ne der bilemiyorum ama hem mehmet erdem hem de ahmet erdem çok iyi insanlar...en azından bir görüş kendileriyle. belki başka birşeyler önerirler.

Merhaba kızlar ben de şimdi memorial a geldim akşam dq aret bey e gidecem 2 si arasında karar verecem ya da en son devlet de denicem bakalimm kist gitmiş mi insqllah gitmiştir

Hepinize çok teşekkür ederim,ayrı ayrı yazacak gücüm yok bugün maalesef.okuduğum kadarıyla 1 çekirdekliler ve 3 çekirdekliler anomalili oluyormuş bölünse bile,napalım...
Kuzum. Benim yaşadığım olmuş sqna da. Seni çok iyi anlıyorum uzuleceksin tabi ki ama hemen toparlanmak lazım yılmadan calismaya devam.devam.edecegiz umutsuzluk yoj bize. Zor olacak zaman para emek harcayacagiz ama sonunda anne olacağız

ne der bilemiyorum ama hem mehmet erdem hem de ahmet erdem çok iyi insanlar...en azından bir görüş kendileriyle. belki başka birşeyler önerirler.
Çok teşekkürler bu hafta randevu alıp gitmeye çalışacağım şu kan verip sonuçları alıp gideyim diyorum bakalım :/

Sizlere ümit olduğum için çok mutluydum ama cabuk bitti kistik higroma nedeni ile bebeğimi kaybettim allah kimseye yasatmasin bu acıyı bende bebegimle öldüm.

Sizlere ümit olduğum için çok mutluydum ama cabuk bitti kistik higroma nedeni ile bebeğimi kaybettim allah kimseye yasatmasin bu acıyı bende bebegimle öldüm.
Canim acin çok büyük biliyorum seni çok iyi anlıyorum melek oldu yavrun. Ve inanıyorum ki sana yeni bir melek yollayacaktir allah sabır versin canimm

çok ama çok üzüldüm cnm.Allah sabretme dayanma gücü versin.bebeğin melek oldu seni cennette bekleyecek.inşallah kolay atlatabilirsin cnm.

Çok üzüldüm başın sağolsun Allah sabır versin Allah ın izniyle herşey yoluna girecektir senin hissettiklerini hissetmek çok zor elbet ben kalp atışlarını bekledim alamadık düşük yaptım o bile neler aldı götürdü güçlü olmak zorundasın ne olur kendini harap etme

kızlar kilo vermek rezervi az olanlarda faydalı olur mu?doktora sorduğumda çok az faydası olur demişti.7-8 kilo fazlam var.ramazanda geliyor.ramazandan sonra tedavi düşünüyorum tekrardan.ne yapsam bilemedim...

Sonucun ne oldu..canim belirtiler cok yaniltiyor en guzeli kan test sonucu
Evet en guzeli kan testsonucuymus :) sevgili kader arkadaslarim benim asilamam tuttu ama kalp atisini duyunca yazacaktim sizlere ama sorunca da soylememezlik yapamadim. Hepiniz dualarimdasiniz kizlar oyle zor birseymis ki kan testini gorse de insan inanamiyormus su anda hala inanamiyorum o yuzden dedim ya kalp atisini duyayim da sizlere oyle yazayim istiyordum dualarinizi bekliyorum

Merhaba kızlar ben de şimdi memorial a geldim akşam dq aret bey e gidecem 2 si arasında karar verecem ya da en son devlet de denicem bakalimm kist gitmiş mi insqllah gitmiştir

canım merhaba ben her iki yerdede tedavi oldum, fsh sorunun varsa eğer memorial 15 fsh üzerinde tedaviye başlamıyor.. aret beylerin orası her durumda tedaviye başlıyor..
memorial özellikle erkek infertilitesinde çok iyi sperm seçimini iyi yapıyor ama fsh yüksekse almıyorlar tedaviye.. İstanbul tüp bebekde iyi bir yer ama genelde 2. gün transferi yapması kötü oluyor.. iki yerdede çok pozitif yakalayan var..

Allah tamamina erdirsin canim kucaginda gor ins. Hayirli olsun darisi tum isteyenlrrin basina olsun..

canlar benimde adet günüm yakın ama adet ağrısı gibi ağrım var bir haftadır cylo prognova kulanıyorum acaba yan etkisimi..ALLAHIM SEN DOĞALINDAN NASİP ET İNŞŞŞ AMİNN..SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT OLSUN AMİNN...BİRKADIN ÇOOK SEVİNDİM CANIM Allahım kucağına sağlıklı almayı nasip etsin darısı başımıza olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…