- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
ne der bilemiyorum ama hem mehmet erdem hem de ahmet erdem çok iyi insanlar...en azından bir görüş kendileriyle. belki başka birşeyler önerirler.İlk aldığım isim nerdeyse ankara için mehmet erdem mi biri söylemişti sanırım tüm testleri düzende yaptırıp gideyim diyorum önce ilaçla adet görmem lazım kimse kimsenin sonucuna güvenmiyor içim almıyor sürekli adetin 2.gününü beklemeyi zaten olamıyorum işte biri bir umut verse deneyelim dese :/
Kuzum. Benim yaşadığım olmuş sqna da. Seni çok iyi anlıyorum uzuleceksin tabi ki ama hemen toparlanmak lazım yılmadan calismaya devam.devam.edecegiz umutsuzluk yoj bize. Zor olacak zaman para emek harcayacagiz ama sonunda anne olacağızHepinize çok teşekkür ederim,ayrı ayrı yazacak gücüm yok bugün maalesef.okuduğum kadarıyla 1 çekirdekliler ve 3 çekirdekliler anomalili oluyormuş bölünse bile,napalım...
Çok teşekkürler bu hafta randevu alıp gitmeye çalışacağım şu kan verip sonuçları alıp gideyim diyorum bakalım :/ne der bilemiyorum ama hem mehmet erdem hem de ahmet erdem çok iyi insanlar...en azından bir görüş kendileriyle. belki başka birşeyler önerirler.
Canim acin çok büyük biliyorum seni çok iyi anlıyorum melek oldu yavrun. Ve inanıyorum ki sana yeni bir melek yollayacaktir allah sabır versin canimmSizlere ümit olduğum için çok mutluydum ama cabuk bitti kistik higroma nedeni ile bebeğimi kaybettim allah kimseye yasatmasin bu acıyı bende bebegimle öldüm.
çok ama çok üzüldüm cnm.Allah sabretme dayanma gücü versin.bebeğin melek oldu seni cennette bekleyecek.inşallah kolay atlatabilirsin cnm.Sizlere ümit olduğum için çok mutluydum ama cabuk bitti kistik higroma nedeni ile bebeğimi kaybettim allah kimseye yasatmasin bu acıyı bende bebegimle öldüm.
Çok üzüldüm başın sağolsun Allah sabır versin Allah ın izniyle herşey yoluna girecektir senin hissettiklerini hissetmek çok zor elbet ben kalp atışlarını bekledim alamadık düşük yaptım o bile neler aldı götürdü güçlü olmak zorundasın ne olur kendini harap etmeSizlere ümit olduğum için çok mutluydum ama cabuk bitti kistik higroma nedeni ile bebeğimi kaybettim allah kimseye yasatmasin bu acıyı bende bebegimle öldüm.
Selam. Ben burdayım o topic senın bu topic benım gezıyorumKızlar herkes nerelerde
Iyi misin kuzum naptinSelam. Ben burdayım o topic senın bu topic benım gezıyorum
canım buralardayız ama umutsuz mutsuzKızlar herkes nerelerde
Öyle deme yavrum. Umutsuz olmaz kicanım buralardayız ama umutsuz mutsuz
idare ederim henüz karar veremedim,zaten 40 gün oldu adet olmadım dr.umu aradım tarlusal verdi bakalım gidicem 1 hafta 10 güne.Iyi misin kuzum naptin
Bugun 8. Gun oldu adet agrisi gibi agrilarim varhaftaya cuma test insallah tutar ama ben heyecan yaptim
Evet en guzeli kan testsonucuymus :) sevgili kader arkadaslarim benim asilamam tuttu ama kalp atisini duyunca yazacaktim sizlere ama sorunca da soylememezlik yapamadim. Hepiniz dualarimdasiniz kizlar oyle zor birseymis ki kan testini gorse de insan inanamiyormus su anda hala inanamiyorum o yuzden dedim ya kalp atisini duyayim da sizlere oyle yazayim istiyordum dualarinizi bekliyorumSonucun ne oldu..canim belirtiler cok yaniltiyor en guzeli kan test sonucu
Merhaba kızlar ben de şimdi memorial a geldim akşam dq aret bey e gidecem 2 si arasında karar verecem ya da en son devlet de denicem bakalimm kist gitmiş mi insqllah gitmiştir
Evet en guzeli kan testsonucuymus :) sevgili kader arkadaslarim benim asilamam tuttu ama kalp atisini duyunca yazacaktim sizlere ama sorunca da soylememezlik yapamadim. Hepiniz dualarimdasiniz kizlar oyle zor birseymis ki kan testini gorse de insan inanamiyormus su anda hala inanamiyorum o yuzden dedim ya kalp atisini duyayim da sizlere oyle yazayim istiyordum dualarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?