Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Teşekkur ederim canim hayirlisiyla sonununu gorurum. darisi sizlere olsun bu basliktaki herkesin benim icin ayri bir yeri var takipteyim :)

Adet agrisini da kotuye yorma ben tutmadi zaten agrim cok diye neredeyse agri kesicilere basliyordum o kadar agrim vardi ama agri cok normalmis

canım benim bu ay yumoşum büyümedi klomen kullandım ama yinede acaba diyorum çünkü sonradan dengesiz büyüyen yumoşlarım olmuştu..Rabimden umudumu kesmiyorum..cylo prognova verdi doktorum tedavi iptal olunca ama bu haplada hamiş kalan çook..senin adına çook sevindim umut oluyor bizlerede..

canım benim bu ay yumoşum büyümedi klomen kullandım ama yinede acaba diyorum çünkü sonradan dengesiz büyüyen yumoşlarım olmuştu..Rabimden umudumu kesmiyorum..cylo prognova verdi doktorum tedavi iptal olunca ama bu haplada hamiş kalan çook..senin adına çook sevindim umut oluyor bizlerede..

çok sevindim pozitif sonuç almanıza.bu başlıktakiler benim için de çok önemli çünkü benim de yumurta rezervim az.rica etsem müsait zamanınızda tedavinizden durumunuzdan kısaca bahseder misiniz?hamileliğinizin sağlıklı geçmesi için dua edeceğim.eğer isminizi yazarsanız isminizle dua ederim...

Hc belli olmaz benim de tedavim iptal oldu bir tane yumurtanin catlama riski var onunlada opu riskli olur dediler iptal edip asilama yaptilar ama asilama doneminde biliyosundur normal da birakmayin dediler artik hangisi denk geldi bilmiyorum :) o yuzden kismet rabbim kismet ederse olacaktir.

computertchr hemen hemen herseyimi burada paylastim kimseyle bu kadar acik bir paylasimim da olmadi :) o yizden ozel benim icin burasi, benim de dusuk amh yuksek fsh sorunum vardi kim ne dediyse onu yaptim tedaviye baslandi ama yarida kesildi sonra kismet oldu ihtimal azken denk geldi, doktorum dunya tatlisi bir doktordu onun elinin uguru da diyorum ilk muayende aglarken beni teselli etti tedavin iptal dediler beni teselli etti asilama masasinda bile o kadar umutsuz olmama ragmen bana moral verdi Allah ondan bin kere razi olsun. Ama yine de cok korkuyorum dis gebelik bos gebelik kalbi ati atmadi oyle zormus ki, zor oldu ama hic kaybetmek istemiyorum Rabbim en en en kisa zamanda sizlere de yasatsin dedim ya sizler benim icin ozelsiniz hep dualarimdaydiniz hala da oylesiniz

İsmİm emine tatlim

Son düzenleme:
canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah..çooook sevindim Allah ol diyince oluyo.tek umudumuz dua duayla kalın..
Amin sağol tatlım Forumda gördüm Hz. zekeriyanın duası var onu okudum böyle aklıma geldikçe hala da okuyorum. Bazı başlıklarda sırasıyla birbirleri için okuyor kızlar, dediğin gibi duanın gücüne de inanmak lazım

sagol canımm cevabın için. fsh ım 22 idi. geçen ay 14 geldi. istanbul tüp bebek de aret bey iğnesiz hapla yumurta büyütecez dedi. benim zaten 1 2 yumurtam olduğu için her yer bnde 2. gün transfer olur diyor. 5. güne bekletilmez diyor. Memorial da Aylin hanım ile görüştüm. ikisine de ısındım ama Aret bey daha soruna yönelik eğildi gibi geldi. Birde ist tüp bebek de rapor geçiyor ya açıkcası maddiyatı da düşünüyorum. deneme sayım artabilsin diye :)

amh, fsh kaçtı sizin?inşallah isminizle dua edeceğim hamileliğiniz sağlıklı geçsin diye.Rabbim kolaylık versin bizlere...

merhaba bugün kontrolüm vardı,dr.muayne edip transfere hazırsın dedi ama ben 1 kez daha denemek istedim bu ay folikül yoktu,bu ayı geçtik önümüzdeki ay gidicem eğer 2-3 folikül olup birden fazla yumurta büyürse opuya gircem bi tane daha koyabilirmiyiz diye,eğer yumurta tek olursa opu ya girmem o zaman, önümüzdeki ay tek embriyoyu denicez bakalım.şimdi sizce o zamana kadar kendim ne yapsam bugün adetimin 2.günü ,incir kürümü denesem yada ne önerirsiniz,yumurta olsun yada sayısı için.

Arisütü bal, bol bol incir ve hurma, ananas, bıldırcın yumurtası

inciri kür olarak başlayın hemen çok faydası oluyor.2-3 yumurta gelişebilir böylece.çörekotu,hurma, arı sütü balı da ihmal etmeyin

inciri kür olarak başlayın hemen çok faydası oluyor.2-3 yumurta gelişebilir böylece.çörekotu,hurma, arı sütü balı da ihmal etmeyin
bi arkadaş yazmış incir kürünün nasıl yapılacağını ama 21 gün 7 gün ara tekrar 21 gün şeklinde ben kürü sonlandırmadan öbür edetim gelip ya iğneye başlıcam ya transfer olcam,daha kısa yapılsa olmazmıki

canım ben ilk tedavimde iğnelerle beraber de yaptım ama prolaktinine baktır incir prolaktini artırır

merhaba ben adet 3.günü test yaptırdım ,
fsh : 22.5
e2:67
prolaktin:15.2

fsh 3 ay evvel 10.6 çıkmıştı bu ay folikülde yoktu zaten,napcam ben yaaa ,menapozamı giriyorumki?napmam gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…