Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hayıt suyu mu ,hayıt suyu 1 ay evvel içmiştim.nasıl kullanca fsh düşürürmü

Tohumu satılıyor aktarlarda dövebilirsen dövüp dövemessen de öyleye demleyip sabah akşam aç karnına iç, ihmal etme ama fsh için en ideal bitki çayı hayıt tohumu aman ihmal etme bu ay tedavi olmayacaksa gelecek aya kadar iç mutlaka

Bir de Biosteron vermişti doktor bana, 50 mg sabah öğle akşam. Biosteron içtiğim ay daha da düşmüştü fsh

FSH için bir de macun ve çay yaptırmıştım ben ankarada istanbul baharattan hangisi daha etkili oldu bilmiyorum ama aktarın yaptığı çayın da macunun da içinde hayıt vardı aman ihmal etme

merhaba ben adet 3.günü test yaptırdım ,
fsh : 22.5
e2:67
prolaktin:15.2

fsh 3 ay evvel 10.6 çıkmıştı bu ay folikülde yoktu zaten,napcam ben yaaa ,menapozamı giriyorumki?napmam gerek?
canım takılma bnce hormonlara. benim değişken değerlerimi duysan şok olursun. fsh bir kere yükseldimi düşmesi bi işe yaramıyor ki zaten. sen beslenmene dikkat et. takviye olarak da incir ye bol bol. hayıt iç. en azından olan yumurta kaliteli olsun bosver hiç takılma hormonlara artık.

evet canım iyi yapmışsın içine sinen ve raporunun geçeceği yere gitmekle..
Aret beyle inşallah bebeğine kavuşursun, ben çok istemiştim orada hamile kalmayı tekrar hastane değiştirmemeyi..
ne yazıkki kısmet olmadı, Areti çok severim..

Amin kuzum insallah hepimiz derman bulacağımiz yerlere gidelim hayırlısı ile temmuz da başlayacağız bakaljm
Sen nasılsın canım

Amin kuzum insallah hepimiz derman bulacağımiz yerlere gidelim hayırlısı ile temmuz da başlayacağız bakaljm
Sen nasılsın canım

sağol canım bende iyiyim bakalım bi kaç ay sonra tekrar tedavi moduna gireceğim, yaz tatil vs derken birazda bünyem dinlensin istiyorum.. sizleri takip ediyorum bu sırada inşallah sizden güzel haberler gelecek..

maşallah canım çok sevindim senin adına.. sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim..

sağol canım bende iyiyim bakalım bi kaç ay sonra tekrar tedavi moduna gireceğim, yaz tatil vs derken birazda bünyem dinlensin istiyorum.. sizleri takip ediyorum bu sırada inşallah sizden güzel haberler gelecek..
Amin canim inşallah .. aynen dinlen canım. Hepimiz pes peşe güzel haberler alalım artık

Prolaktin 15.2 çıktı nasıl?incir kürü yapsam mı kist filan yapıyormuş arkadaşım söyledi
canım inan bu hormonun referans aralığını bilmiyorum canım. yumurtayı çatlatmak için bununla birlikte havuç kürü de yapılıyor canım onu da bir araştır istersen. kist için soğan kürü var ama onu da abartmamak lazım. ya herşeyden öte bal polen arı sütü kullanabiliyorsan onu bi yapsana bal polen arı sütü tarçın

adetin kaçıncı günü,kaç gün ve nasıl yapca,baktım nette herkes farklı yazmış.
adet beklemenize gerek yok .tavsiye eden doktor hemen başla demişti.ramazanda oruç tutuyorsanız iftardan 2 saat sonra, sahur yemeğinden 15 dk önce yapılacakmış.2 bardak suya 7-8 inciri ikiye bölüp atıyorum.su hazır olacak bir de kaynamış olacak.incirler 5 dk kaynıyor.sonra içine 1 tane havuç atıyorum.2ye 3e bölüp atacaksınız.10 dk kaynatıyorum hepsini.ıkıyınca yarısını sabah yarısını akşam içiyorum.

bende de ne yazıkki fsh yüksekliği var. 3 tedavi geçirdim 2 tanesi negatif 1 tanesi pozitif. şuan 4. ye hazırlanıyorum Rabbim emekleimizi boşa çıkarmasın

merhaba arkadaşlar. ara ara burada paylaşımlarda bulundum. belki anımsayanınız olur. önce kendimden kısaca bahsedeyim ve içinde bulunduğum ve deneyimlediğim şeylerden size umut olabilmek niyetim. yaşım 34. 3 yıllık evliyim. geçen yıl bebeğim olmuyor diye doktor doktor gezerken amh:0.13 fsh:21 ile tanıştım ve tüp bebek maceram geçen sene bu zamanlar başladı. öncelikle ne kadar zor bir grubun içinde olduğumun farkında değildim. tüp bebek doktorumu bulduktan sonra çok zorlu bir yola girmiştim. 1 sene içerisinde 4 opu ve 2 iptalim oldu. sayısız ilaç ve sayısız iğne yedim. denemediğim hiç bir kür kalmadı. bazen doktorum şaşkınlıkla tedavimi yürüttü ama sonunda hüsranda oldu. gözyaşları hüzün... ama ne doktorum ne ben yılmadık. inandık. borç harçla bugünlere kadar geldik. ve 3 embriyom oldu. 4,5 ve 6 hücreli. 21 mayısta transferim oldu ve zorlu geçen sürenin sonunda gebelik testini yaptığımda pozitifi gördüm. ama daha herşey bitmemişti, tekrarlar dan sonra kese ve kalp atışları insanın sabrını zorlayacak türdendi. çok şükür bugün kalp atışlarını duyduk. ve ikizlere gebeyim. rabbim dualarımı kabul etti. çok çabaladım. hiç yılmadım. hiç yıkılmadım. inandım. doktorumda seni gebe bırakmadan seni bırakmayacağım demişti. doktorunuza güvenin. ve lütfen olumsuzlukta yıkılmayın. bir gün mutlaka olacağına inanın. Dualarım sizinle arkadaşlar. inşallah birgün sizde anne olacaksınız.

Ne guzel bir haber bu Allah bebislerini sana bagislasin saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Aynı ölçümler ama fsh 25 bende bir tedavi başlatan doktor bulsam kesinlikle tüp bebk şansın yok deniliyor şu an tiroidimi düşürmeye çalışıyom ilaçlar dere otu haftaya mehmet erdem varmış ankarada ondan randevu alıcam bakalım bu değerlere o ne diyecek tüp bebek için şans vereck mi senin için çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…