Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Çok ama çok sevindim,seni anımsıyorum çok net olmasada,ne kadar güzel o kadar uğraşa değmiş ve sonunda hayırlısıyla güzel haberi almışsın arkadaşım,hayırlı olsun ve rahat ve güzel bir gebelik geçirip sağlıkla,güzellikle bebeklerini kucağına al inşallah,gerçekten senin hikayen bana umut oldu bugün belki sende hatırlarsın beni buralarda epeyce yazıyorum ,soruyorum...benimde yaş 36,amh 0,42,fsh dün 22,50 çıktı bende 7 aydır havuzla tüp bebek tedavideyim halen devam 1 tanecik 4 hücreli 2.gün embriyom var,rezerv az benimde,bende ne duysam yapıyorum kürlerden,doktorumda çok iyi seviyorum,başarılı bir Dr.benle beraber uğraşıyor sağolsun,durumum belli ama başarmaya uğraşıcaz diyip bana moral veriyor,inşallah bende buradaki güzel arkadaşlarım gibi olumlu sonuçlar alırım-alırız gönülden istiyorum.sen nerde tedavi olmuştun?
 
Tiroid halledilir. Hem herşeyin bir çaresi vardır. Allahtan ümit kesilmez. Karamsar olmamak tedavide en önemli noktalardan biri. İnş mutlu sona ulaşırsın. Teşekkür ederim canim...
 
Canım evet seni hatırlıyorum. Maddi boyutunu cozdunmu ve psikolojik olarak güçlü durdun mu olacak inş. Benim doktorum fshi hiç onemsememisti. Ama 9 ay sonra o kadar şaşırmıştıki 7-8 folikül saymış ve fsh :8.75 e düşmüştü ama ne yazıkki tablo çok iyi olmasına rağmen 3 toplanmış ve hepsi boş çıkmıştı. Demem o ki boşta çıkabiliyor. Moralini yerle yeksan etmesin. Eğer daha 3.denemeye başlamadıysan kromozom testi yaptirmani öneririm. Herşey için önlem almak doğru olur. İncir kürü ve bal tarçın çörekotuda deneyebilirsin. Ama ben aynı anda ikisini denemedim. Ve çoğu kez yumurta geliştirici zamanlara denk geldi. Arı sütü bal polen yumurta kalitesizliği için iyi diyorlar. Ben 1 sene kullandım. Doktorumda izmir irenbeden dr. Kaan bozkurt. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.
 
Ayy ne güzel. .bir gun bizde boyle yazabilecekmiyiz...benimde cok az yumurtam oluşuyor. .fsh yuksek..ins.bizlerde boyle mutlu haberler verebiliriz..
 
Merhaba, çok mutlu oldum senin adına, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Seninle özelden de yazışmıştık, kullandığın vitaminleri söylemiştin, bende kullandım onlardan en son tedavim yine negatif olsada blast 3 embriyom oldu son tedavimde. Benimde toplamda 4 deneme ve 1 iptal var, hiç pozitif yok..Bir gün banada hamileyim diye yazmak nasip olur inşallah..sevgiler..
 
Canm merak ettim fsh kendiligindenmi dusmusdu senin ? Yaptihin kurlerinmi faydasi oldu acaba ?
Benim fsh bir ay 13 lerdeydi..2 ay sonra 8 kusurlere dusmusdu .cok sevinmisdim..benimde tüp bebek tedavisindeyken erkdn catlamus yumurtalar dediler yumjrta toplanmasi icin uytmuslardi toplanmamis..ramazandan sonra yine gidicem bakalim insallah bu sefer hersey olumlu gider..
 
bu hikayeniz bana umut oldu.benim de amh 0,14.4 kere tedaviye başladık sadece 1 kere opu oldu.o da boş çıktı.kaan beye gitmeyi çok istiyordum ama çok uzak bana izmir.ben de olacağına inanıyorum.yaptıklarınızı yapıyorum ben de 1 yıldır.Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip eylesin...
 
Ayy ne güzel. .bir gun bizde boyle yazabilecekmiyiz...benimde cok az yumurtam oluşuyor. .fsh yuksek..ins.bizlerde boyle mutlu haberler verebiliriz..
sanırım daha önce aral bey ile olumsuz bir denemen olmuştu. umarım sende birgün mutlu haberlerini buradan paylaşırsın.
 
evet canım hatırladım seni. çok teşekkür ederim. inşallah darısı senin başına. sanırım kullandığın ilaçlar 3 tane blast embriyo oluşmasına sebep olmuş.bu bence güzel bir gelişme.ama tabi zamanı geldiğinde rabbim ol derse oluyor. inşallah en kısa sürede çabalarının karşılığını alırsın. hayırlısı olsun canım.
 
fsh düşürmek için tedaviye başlamadan önce civaperçemi testere dişli aslan pençesi hayıt tohumu vs içtim ama onların o zamanlar hiç etkisi yoktu. tedaviye başladığımda doktorum yapmamamı söyledi kullandığım ilaçlarla etkileşimini bilemeyiz dedi. bende ters etki eder diye hiçbirşey yapmadım. aylar sonra hem yumurta sayım artmıştı hemde fsh kendiliğinden düşmüştü.

kalbiminozu bu arada Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin bebeklerini..hayirli evlat olsunlar ins.saglicakla buyut inşallah.
teşekkür ederim canım. rabbim en kısa sürede sizlere de nasil eder inaşllah.
 
amin canım inşallah. kaan beye nerelerden umutlanmak için kimler geliyor. tabi imkanın varsa şansını denemeni isterim. benimde 2 iptalimde erken çatlama oldu veya büyümediler. diğer 4 opumdan ikisinden toplamda 3 embriyo elde edildi. ve 2.kaliteliydi. yaptığım her bitkisel kürün yanında sağlıklı beslendim. asitli gıdalardan uzak durdum çay kahve hiç tüketmedim. balık ceviz mutlaka tükettim. spor yaptım. ayrıca inanmak başarmanın yarısıdır. kendime hep bunu telkin ettiydim. anne gibi düşündüm öyle hissettim. umarım herşey gönlünce olur. rabbim dualarını kabul edip kucağını boş bırakmaz inşallah.
 
kaç haftalıksın canım. çok takılma boyutuna. şekli düzgünse çok da sorun değilmiş. hayırlısı inşallah. güp güp atan kalp atışını da duyarsın inşallah.
kaan bey incir kürünü çok tavsiye ediyor.tekrar yapıyorum.inşallah biz de bir gün sizin gibi güzel haberi paylaşabiliriz.çok teşekkür ederiz hikayenizi yazıp bize umut olduğunuz için
 
kaan bey incir kürünü çok tavsiye ediyor.tekrar yapıyorum.inşallah biz de bir gün sizin gibi güzel haberi paylaşabiliriz.çok teşekkür ederiz hikayenizi yazıp bize umut olduğunuz için
evet ben uygulamıştım ve hiç beklenmedik bir şekilde 7-8 tane folikül saymıştı baya konuşulmuştu deney konusu olacaktım nerdeyse. ama tabi onun sonucıunda toplanan yumurtalarım boş çıkmıştı inşallah sizde işe yarar ve tedavinizde dolu dolu kaliteli embriyolarınız olur.
 
benim de 3 folikül göründü.1i büyüdü o da erken çatladı.ama ben faydası olduğunu düşünüyorum.hayırlısı artık...7
 
sanırım daha önce aral bey ile olumsuz bir denemen olmuştu. umarım sende birgün mutlu haberlerini buradan paylaşırsın.
Evet ben hatırlayamadım sizi..demek siz beni hatrladiniz..inşallah cnm inş bu mübarek gunlerde ins dualarimiz kabul olur. .
 
Kizlar benimde son tedavimde yumurtalarim erken catlamus dediler..bana cok nadir gorulen bisey bu hic beklemiyorduk dediler. .ama burada okuduguma gore bunu sizlerde yasamissiniz...peki niye olurki etken catlama ?? O kadar catlama onleyici kullanmisdik bide ustelik..vucudum delik desik olmusdu..morarmsdi kollarim kalcalarim. benki igneden bile tirsan biriyim..bu igneler hep bosuna olmus..benim tahminim yuksrk doz ilac kullanilmasi..siz ne kadar doz kullandiniz ?
Ben pregonu 225 yapiliyordu.bide bi ilac daha vardi memeriol muydu ne oda 150 ..belki bu dozlar cok yuksek geldi vucuda o yüzden oldu boyle diye dusunuyorum..siz ne düşünüyorsunuz ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…