Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canim kullanilan igneler fsh iceriyor,prospektuslerini okursan direk fsh yukluyorlar bizim de fsh zaten yuksek olunca haliyle normal hastalardan daha farkli tepki veriyoruz. mesela hastanede ayni donem hastalardan sadece ben farkli ilac kullandim merional diye kalcadan bir tane yumurta cok hiz buyudu diger yumurtalara etki etmedi bile.

İnşallah canım sağolasın...artık İstanbula gitmeyi düşünüyoruz bakalım kımsetimde neresi varsa.... bu arada vitaminlere devam, yanına eklemelerde yapıyorum, ramazandan dolayı biraz düzeni bozulsada devam edeceğim inşallah..
Dahada güzel haberlerini almak dileğimle....sevgiler...

Banada doktorum çok nadir görülür demişti oysa 2 tane folükül vardı sadece. Bende 225 gonal f ve menopur 2 toz 1 su kullandım, birde gonalf bitince 75 lik dozlardan yaptım galiba fazlamı geldi ne anlamadım. Ondan sonraki tedavilerimde daha sık kontrole gittim ve daha çok yumurtam oldu. İnşallah bir daha başıma gelmez...

Aa evet beninde ignenin ismi oydu.benimde kalcadan oluyordu.oylemi fsh mi yukleniyr hic ayrintili okumamisdim..cok uzuluyorum nasil okcak boyle bidaki tedavi bakalım. .

İnşallah gelmez birdaha basimiza..peki birdaki tedavide doktormu daha sık cagirdi.yumurtalarin nasil cogaldiki masallah...

İnşallah gelmez birdaha basimiza..peki birdaki tedavide doktormu daha sık cagirdi.yumurtalarin nasil cogaldiki masallah...
çatlamadan sonraki tedavimde 6 folükül görüldü ama 2 tane toplandı ,ondan sonraki tedavimde sadece menogon kullandık, bu sefer daha sık çağırdı ve her defasında ben hatırlattım, çatlamamış demi diye :) en son gün 2 tane baskılaycı kullandım 8 yumurta toplandı, 3 blast embriyom oldu. Gerçi sonuç yine değişmedi ama ben 2 ay kadar coenz qh, ace selenyum, omega, devit3,çinko,b12 iğne ve bal tarçın çörek otu yaptım, ben bunların faydası olduğunu düşünüyorum, hepinizede tavsiye ederim, sonuç negatif olsada blast embriyom oldu ama..

6 görülüp niye 2 toplanmis ?
sonraki tedavindede menegon kalcadanmi ? Oh ne güzel tek ilac..sonraki baskilayici dsdigin ne caymadini onleyicimi ?
Bu yazdiklarin ne ilacmi yani bunlari bal tarcinsmi karistrdin anlmadim ben
su anda ne asamadasin ? tedaviye devammi ?nerede yapyiriyorsun tedaviyi ?

Biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakma, yazdıklarım vitamin, onları kullandım ve ek olarak bal tarçın çörek otu karışımından yaptım, bunları tedavi öncesi 2 ay kadar kullandım.
Tedaviye başladığımızda her gün bir kutu kalçadan menogon kullandım. Baskılayacı dediğimde evet çatlamayı önleyici, son tedavimde en son günü 2 adet kullandım ...
6 görülüp 2 toplanmasına gelince böyle olabiliyor, çatlamışda olabilir diye yorum yaptı, tam bir açıklaması yoktu şahsen.
Geçen ay negatif aldım dinlenmedeyim şuan toplamda 4 transfer 1 iptal var. Bursada yaşıyorum ve artık İstanbula gitmeyi düşünüyorum, Memorial Semra Kahraman ve Bülent Tıraş arasında kararsız kaldım...

Bu vitamin leri kendinmi aldin dojtormu yazdi ? Butun tedavilerin bursadami olmusdu ? Canim asil sen kusura bakma cok soru soruyorum skmyorumdur imatim sizi..inşallah bu gidecegin yerde olumlu sonucu alırsın..dinlenme detken ne kadar ara vereceksin?dinlenme ne kadsr olmaliki ? Bende kendimce dinlenmedeyim..

Yok canım ne sıkması olurmu sorabilirsin tabi, sadece kötü tecrübeye sahibim keşke daha güzel bilgiler verebilsem.. Kullandığım vitaminleri b12 ve çinko dışındakileri doktora sormadan aldım, buradaki arkadaşlardan duydum, kalbiminozu ve bir kaç arkadaş sağolsunlar söylediler, bunların özelliği İzmirde Kaan Bozkurtun verdiği vitaminler olması. tedavi öncesi bu vitaminleri kullandırıyor, bir çok kişide fayda sağladığını öğrenince kendimde denedim, sadece dhea kullanmadım onu doktoruma sorum hormonlarım normal seviyede olduğundan gerek görmedi.
Geçen ay negatif alınca insan biraz dinlenmek istiyor, normalde 2 adet sonrası tedaviye başlanılıyor. Şimdi eşimin izne çıkmasını bekleyeceğim bayram önceside olabilir sonrasıda netlik kazanmadı, ondan sonra doktora karar verdiğimizde hemen derse hemen başlarız, yaşım 38 yakında 39 olacağım, fazla bekletmiyorlar o yüzden.
Tedavilerim hepsi Bursada oldu artık İstanbulu istiyorum zor olacak, eşim çok stresli biri pek yanaşmasada..
İnşallah son denemelerimiz olur, yavrularımıza kavuşuruz..

Bende kullansammi acaba bunlardan..bazen de korkuyorum yan etki falan olur diye peki beddn izmir kaan beye gitmiyorsun ? Gordugum kadariyla cok basatili bi dr...inşallah cnm en kisa zsmanda alirsin bebislerini ..hepimiz ininşallah. .

Bende kullansammi acaba bunlardan..bazen de korkuyorum yan etki falan olur diye peki beddn izmir kaan beye gitmiyorsun ? Gordugum kadariyla cok basatili bi dr...inşallah cnm en kisa zsmanda alirsin bebislerini ..hepimiz ininşallah. .
eşim İstanbula uzak diyor orası İstanbula olan mesafeden daha da uzakta, eşimden çekiniyorum İstanbul diyorum ama o bile belli değil..... Bende korkuyordum baktım negatifler çok değişik bir şey yok kullandım, yan etkileri yok sadece midem dahada hashaslaştı o kadar, mide ilaçları alıyorum yanında.. d vitamini ölçtür en önemlisi coenz ve e vitamini bunları kullan, solgar veya gnc den alıyorum ben, bitkisel deniliyor..

Benim esimde uzak derdi.irembe ye gimisfik ilk olumsuzum orada oldu.kimyasalla sonuclandi..burada yumurta takibi oldu denizlideyim yumurta toplama ve transfer irenbede oldu. Ama esim ora bile gitmek istemiyordu ben isteyince gitmisdk..simdiyse burada tedaviye devam efiyoruz..istanbulu hic istemezdi benimkide..yani sen vitaminleri kullanmanin iyi okdugunu dusunuyorsun.
bdn folik asidi bile icmeyi birakdim..cok sıkıldım artik ilac igne derken..bakalim artik..tekrardan ilaclara baslamak zor geliyor..internettenmi aliyorsun ilaclarii

Ben faydalı olduğunu düşünüyorum, eczaneden aldım, hepsi eczanede satılan ürünler, gnc avmlerde var oradan aldım.. Folikasiti almayı bende kestim bıktım yaaa...
Aslında Denizliden İzmir yakın ama işte eşler böyle sorun yapıyorlar, herşeyi biz çekiyoruz..Sen Kaan beylemi başlamıştın tedaviye, yine orada yaptırabilirsin aslında, tabi eşleri ikna etmek gerek..
Denizlide abim yaşıyor, bir kere gitmiştim oraya, çok sıcaktır şimdi oralar...

Cnm buradan dr oraya gonderdigi icin aral beydi..zaten hic bilgimde yokdu orayla ilgili doğru dürüst. .burdaki dr aral beyi ayarlamis..kaan beyi cok duyuyorum bende..evet esleri ikna etmek zor..artik burda olcaz malesf ..
ecet cnm sicak buralar..ama yağmur havasi var biraz serinledi dunde yagdi biraz..bugunler güzel geçiyor ramazan..demek abinler burada..ziyarete gelirsen benim yanimada gel :)

merhaba cnm yazdıklarınızı okudum.ben konyada tedavi görüyorum.ama kaan beyle de iletişime geçtim tavsiyelerini aldım.d vitamini ölçtürdüm çok düşük çıktı.devit 3 kullanıyorum.mutlaka ölçtür derim.devlet hastanesinde dahiliye doktoru yazabiliyor.özelde de yaptırabilirsin.folik asit, omega 3, ace selenyum, c, b12 bu vitaminlerin hepsini içeren bir hap var.eczacı tavsiye etmişti.ben onu kullanıyorum tavsiye ederim.ismi IMOM. koenzim, dhea kullanıyorum.faydası oluyor.benim rezerv düşük çünkü.vücut yeni yeni tepki vermeye başladı.ilaçsız adet olamıyordum çok şükür oldum bu ay.bir de kaan bey çok tavsiye ediyor.prof saraçoğlu da tavsiye ediyor.incir kürü mutlaka deneyin.aslanpençesi de deneyin incir bitince.arı sütü bal polen yiyebilirsinizonu da tavsiye ediyor.b kürlerle Allahın izniyle kendiliğinde bile olur diyor.vesile hangisi olur onu Allah bilir.ramazandan sonra ben de tedaviye başlayacağım.kaan beye gitmeyi çok istiyorum ama niğdedeyim.izmir çok uzak olduğu için gidemiyorum.Rabbim bizlere kolaylık versin.uzun yazdım biraz.hakkınızı helal edin...

Canim tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim. Rabbim hepimize kolaylklar ihsan etsin. .kaan beyle nasil iletisime gecdin merak etdim.ne helali cnm sen helal et bizi bilgilendirdigin icin.

Canim tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim. Rabbim hepimize kolaylklar ihsan etsin. .kaan beyle nasil iletisime gecdin merak etdim.ne helali cnm sen helal et bizi bilgilendirdigin icin.
facete bir arkadaşın doktoruydu.ekledim.orda sorular sordum cevapladı sanki kendi hastasıymışım gibi.ama bir süre sonra doktorunuza sorun etik değil demeye başladı.haklı belki de.benim için önemli kısmı öğrendim.size aktardıklarımdı.facete kaan bozkurt yazarsanız çıkıyor.(facete erken yumurta yetmezliği grubumuz var.üye olabilirsiniz isterseniz.orada tanıştım kaan beye giden arkadaşla)

Himm ..facede takip ediyorum sayfasini .bende bir soru sordum ama gormedi.burdada bir cok arkadas var ona giden..benim gorustugum biride var..acik gutubmu facedeki gurub

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…